پاسخ به سوالات کاربران در رابطه با رسیورهای سوپرمکس-نکست-استارمکس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

m1364i

کاربر
2009-09-15
1
12
40
اپگرید سوپر مکس 1*1 cx ci از طریق یو اس بی؟

:051:سلام دوستان .من تازه یه رسیور سوپر مکس 1*1 گرفتم.تنها دلیل این انتخاب هم این که شنیدم از طریق یو اس بی راحت آپگرید میشه.اما وقتی فایل اپگریدو از فلش مموری انتخاب میکنم حتا با اینکه میپرسه که اپگرید کنم یا نه بعداز ریستارت و بالا اومدن رسیور هیچ اتفاقی نمی افته حتیز لیتس شبکه هام حذف نمیشه.حتی پچو سوفتکم ها رو هم امتحان کردم بازم اتفاقی نیا فتاد .دو روزه که این رسیورو گرفتم ضمنا تو قسمت stb information دکمه قرمزو میزنم اتفاق خلصی نمی افته که بتونم cas system رو به منو اضافه کنم .اگه کسی از دوستان یا اساتید مدونه مشکل کجاست لطفا منو راهنمایی کنه ببخشید اگه جای درست پست نزدم از قبل از توجهتون مممنون

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
پاسخ

:051:سلام دوستان .من تازه یه رسیور سوپر مکس 1*1 گرفتم.تنها دلیل این انتخاب هم این که شنیدم از طریق یو اس بی راحت آپگرید میشه.اما وقتی فایل اپگریدو از فلش مموری انتخاب میکنم حتا با اینکه میپرسه که اپگرید کنم یا نه بعداز ریستارت و بالا اومدن رسیور هیچ اتفاقی نمی افته حتیز لیتس شبکه هام حذف نمیشه.حتی پچو سوفتکم ها رو هم امتحان کردم بازم اتفاقی نیا فتاد .دو روزه که این رسیورو گرفتم ضمنا تو قسمت stb information دکمه قرمزو میزنم اتفاق خلصی نمی افته که بتونم cas system رو به منو اضافه کنم .اگه کسی از دوستان یا اساتید مدونه مشکل کجاست لطفا منو راهنمایی کنه ببخشید اگه جای درست پست نزدم از قبل از توجهتون مممنون
دوست عزیز اخرین نرم افزار را دانلود کنید و پس از خارج کردن ان از حالت زیپ درفلاش مموری قرارداده وبه رسیور از طریق درگاه USB انتقال دهید اگر دستگاه ریستارت شد و لیست کانال باقی ماند مشکلی نیست علت این است که نرم افزار از قبل در دستگاه شما موجود بوده.
روش فعال نمودن امولاتور بعد از ريختن پچهاي جديد س و پ ر مكس : با آمدن برنامه هاي جديد اين مدلها ، تنظيمات فعال نمودن امولاتور نيز تغيير نموده است لذا براي فعال نمودن آن مطابق زير عمل نمائيد :
1. دكمه منو كنترل را زده و بر روي منوي [FONT=&quot]MODULE MENU یا همان منو USBرفته و سپس دكمه قرمز را زده و كد رمز 6000 را وارد كنيد . 2. در منوي CAS تمامي گزينه ها را روي عبارت روشن قرار دهيد.[/FONT]
3. سپس با فشردن دكمه OK گزينه ذخيره (save) را انتخاب كنيد .

sn30000

کاربر
2009-08-26
7
28
سلام: خسته نباشيد. لطفا راهنماييم كنيد . من سوپر مكس 1+1 خريدم ميخوام ليست مسيرها و كانالهارا از رسيور به كامپيوترم انتقال بدم و اگر احتياج به نرم افزار است باذكر نام نرم افزارراهنماييم كنيد ؟. تشكر از زحمات شما .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام: خسته نباشيد. لطفا راهنماييم كنيد . من سوپر مكس 1+1 خريدم ميخوام ليست مسيرها و كانالهارا از رسيور به كامپيوترم انتقال بدم و اگر احتياج به نرم افزار است باذكر نام نرم افزارراهنماييم كنيد ؟. تشكر از زحمات شما .

با سلام
دوست عزيز نياز به نرم افزار خاصى نيست مراحل زير را انجام دهيد:
يك فايل با پسوند bin براي مثال همان برنامه آپگريد را كه از حالت زيپ خارج شده در فلاش ممورى قرار دهيد سپس وارد قسمتي شويد كه فايل را قرار داده ايد ابتدا دكمه زرد را بزنيد سپس دكمه i روى كنترل. ميبينيد كه يك فايل جديد ايجاد ميشود با نام user data base كه همان ليست كانالها وفركانسها وتمام تغييراتى است كه تا قبل از فايل وجود داشته است. ميتوانيد آنرا در كامپيوتر خود كپي كنيد.
البته لازم به ذكر است كه براي اين كار دستگاه را بايد با آخرين پچ موجود آپديت كرده باشيد كه ميتوانيد از لينك زير آخرين ورژن را دريافت كنيد http://1.irantks.biz/showthread.php?t=27196

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام آقاي tiesto من از لينكي كه در بالا گفتيد نرم افزار رو دانلود كردم درسته الجزيره بازشد ولى favorite دستگاه الان كار نميكنه منظورم اينه كه در قسمت تنظيمات كانالهاي دلخواه را انتخاب ميكنم ولى بعد از اونكه ميام بيرون با هيچ دكمه اي از كنترل وارد favorite نمي تونم بشم لطفا راهنمايي كنيد با تشكر

دوست عزيز اين مشكل مربوط به نرم افزارهاى جديد ميباشد كه به دليل حجم زياد ديتا برخي قسمتها در آن حذف شده انتظار ميرود در آينده با ارائه نرم افزار جديد اين مشكل رفع شود.

sn30000

کاربر
2009-08-26
7
28
سلام: خسته نباشيد. لطفا نحوه اپديت كردن رسيور سوپر مكس 1- 1 مستر از طريق كامپيوتر به رسيور واگر احتياج به برنامه يا لودر داشته باشد توضيح دهيد. در ضمن برنامه لودر 1-1 را هم بدهيد . و اگر مشكلي نباشد نحوه ارسال كانالها و مسير ها(udb ) را از طريق رسيور به كامپيوتر را هم لطف كنيد.؟

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام: خسته نباشيد. لطفا نحوه اپديت كردن رسيور سوپر مكس 1- 1 مستر از طريق كامپيوتر به رسيور واگر احتياج به برنامه يا لودر داشته باشد توضيح دهيد. در ضمن برنامه لودر 1-1 را هم بدهيد . و اگر مشكلي نباشد نحوه ارسال كانالها و مسير ها(udb ) را از طريق رسيور به كامپيوتر را هم لطف كنيد.؟

ابتدا لودر stb link را باز کنید سپس پس باز کردن لودر در گوشه ی سمت راست بر روی گزینه ی com 1-4 کلیک کنید است.و سپس پورت کام خود را انتخاب کرده (توجه:مطمعن شوید که رسیور و PC با کابل RS-232 به هم وصل شده باشند)و سپس بر روی ok کلیک کنید

و صبر کنید تا ارتباط برقرار شودپس از برقرار شدن ارتباط بر روی sw down کلیک کنید و و پس از کلیک بر روی ان اگر رسیور در حالت بوت قرار داشته باشدیعنی شما فایل بوت را وارد کرده اید و وقتی که دکمه ی up یاdown جلوی رسیور را می گیرید و به برق می زند در جلوی ان 0029 ظاهر می شود در این حالت باید از گزینه ی دوم یعنی Boot Mode Status استفاده کنید ولی اگر در حالت معمولی باشد یعنی شما فقط می خواهیدپچ را وارد رسیور کنید باید از گزینه اول یعنی Normal Status استفاده کنید یکی از گزینه ها را با توجه به حالت رسیور انتخاب کنید
سپس بر روی ok کلیک کنیدو سپس پچ مورد نظر با توجه به مدل رسیور انتخاب کنید
و سپس صبر کنیدتا کار برنامه ریزی تمام شودپس از اتمام کار برنامه ریزی اگر می خواهید که سافت کم وارد کنید برای وارد کردن سافتکم بر روی گزینه یcas کلیک کنید و سپس بر روی ok کلیک کنید

پس از ان سافت کم را انتخاب کنید و بر روی open کلیک کنید و صبر کنید تا سافت کم وارد رسیور شود

سپس برای گرفتن لیست کانال از رسیور و وارد کردن ان به رسیور می تواند از گزینه ی tv.ch استفاده کنید برای اپلود یعنی گرفتن لیست کانال از رسیور و ذخیره کردن ان در کامپیوتر باید ازگزینه ی upload fom stb استفاده کنید و برای وارد کردن ان در رسیور بایداز گزینه ی download to stb استفاده کنید

برای وارد کردن عکس دلخواه خود در رسیور بایداز گزینه ی image استفاده کنید و پس از وارد کردن ان می توانید از طریق منوی user option در منوی رسیور ان را فعال نماید.توجه:حتما ابتدا باید عکسی را که می خواهید وراد رسیور کنید را با نرم افزار pic to image تبدیل کنید
این هم لودر خدمت شما:

پیوست‌ها

sn30000

کاربر
2009-08-26
7
28
سلام : لطفا نرم افزار pic to image بزاريد من هر چه گشتم پيدا نكردم: در ضمن اين عكسي كه به رسيور انتقال ميديم در كدام قسمت قرار ميگيره. كارش چيه

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام : لطفا نرم افزار pic to image بزاريد من هر چه گشتم پيدا نكردم: در ضمن اين عكسي كه به رسيور انتقال ميديم در كدام قسمت قرار ميگيره. كارش چيه

دوست عزيز

اين عكس در قسمت main image در منوى OSD قرار ميگيرد و فقط جهت عوض كردن تصوير زمينه ميباشد بزودي نرم افزار را براي شما قرار ميدهم .

hamid_r_60

کاربر
2008-05-30
4
1
سلام دوستان خواهش میکنم کمکم کنید
رسیور 1*1 من بعد از آپگرید دیگه لود نمیشه وقثی هم که کلید آپ رو میگیرم و روشنش میکنم ابتدا 0029 و بعد 001ظاهرمیشه فایل بوت هم نمیشه بریزم چون با کابل هم به سیستم نصب نمیشه .... در ضمن کابل سالم با یه رسیور دیگه تستش کردم خواهش میکنم سریع جوابم و بدید ممنون

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: abady

aksham

کاربر
2009-10-15
5
3
34
سلام
ممکنه که روش آپدیت رسیور سوپر مکس 9200 سی تی ایکس رو به همراه فایل موبرطه قرار بدید؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: abady

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام
ممکنه که روش آپدیت رسیور سوپر مکس 9200 سی تی ایکس رو به همراه فایل موبرطه قرار بدید؟
دوست عزیز نرم افزار را از لینک زیر دانلود کنید و پس از خارج کردن از حالت زیپ در فلاش مموری قرار داده و روی ان ok کنید. سپس به چیزی دست نزنید تا دستگاه ریستارت شود.http://1.irantks.biz/showthread.php?t=27196

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا