پاسخ به سوالات کاربران در رابطه با رسیورهای سوپرمکس-نکست-استارمکس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
سلام من يك استار مكس پلاس گرفتم .لطفا در مورد پچ جديد و در كل براي باز كردن كانالهاي كارتي كارهاي كه بايد انجام بدم راهنمايي كنييد.با تشكر

دوست گلم اگه يه كم دقت كنيد در پست بالا توضيح كامل رو دادم اما دوباره براتون كپي پيست كردم .

دوست عزيز شما قبل از هر چيز برنامه مربوطه را دانلود و از حالت زيپ خارج كنيد اون رو در فلش بريزيد حال فلش رابه دستگاه بزنيد داخل منو به قسمت usb*بريد برنامه را ok بزنيد دستگاه بلافاصله خاموش ميشود و صبر كنيد كه در حالت استند باي دستگاه برنامه رو لود كند حالا ميمونه فعال كردن امولاتور كه بايد به طريق زير اقدام كنيد
براي اين كار شما اول داخل منو رفته در قسمت usb اونجا كه حالت غير فعال نشان داده ميشود دكمه قرمز را بزنيد براي ورود رمز 0000 را وارد كنيد حالا گزينه cas را ok بزنيد از پنجره باز شده گزينه off مقابل كلمه emu را on كنيد و در قسمت پايين كادر گزينه save را بزنيد و خارج شويد .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: jalalof

jalalof

کاربر
2010-02-02
20
19
با عرض سلام خدمت همه دوستان دارندگان سوپر مکسهای سری قدیم.شما فقط یک راه دارید و اینه که رسیورتون رو بهnext2000ftaqpluseبا ایسی فلاش خودتون تبدیل کنید و از دست سوپر مکس سری قدیم راحت بشید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

h10203040

کاربر
2009-11-13
8
5
45
سلام خدمت مدیران محترم من پچ جدیدرو روی استارمکس ریختم و امولاتور رو هم فعال کردم متاسفانه فرکانس11727 باز نشد ایا مشکل از منه یا اینکه پچ کار نمیکنه....

milani

کاربر
2010-03-22
1
0
43
علت مشکل فنی در ماهوراره سوپر مکس

با سلام
یک سال قبل رسور سوپر مکس دست دومی را خریداری و در منزل پدر بزرگم نصب کردم.
از اولین رور نصب اون مشکل داشت.فرکانس کانالها را ضعیف نشان می داد اما دیروز سیم را عوض کردیم.
در ضمن یک ال ان بی دیگر نیز برای مسیر w8 برای دریافت بی بی سی نصب کردیم.
فردای آن روز رسیور بعضی زمانها برنامه را نشان می دهد زمانی دیگر خطای سیگنال می دهند.
حتی بعضی وقتها وقتی برنامه ایی را می بینیم تصویر سیاسی نشان داده می شود و بعد از مدتی درست می شود.
لطفا منو راهنمایی کنید تا بدانیم علت این مشکل چه می تواند باشد و از کجا بتوانیم گزینه و حالتهای ممکن را امتحان کنم.

fmm0

کاربر
2010-03-22
24
27
45
با سلام من سوپر مکس 1*1 سری اس دارم چند روی است که کانالهای اس سی تس باز نیشود ایا فایل آپگرید جدید وجود ندارد تا چند روز پیش باز مکیشد

shabnam1383

کاربر
2010-03-08
11
9
با سلام درمورد لودر وسایربرنامه ها برای رسیور star max 9999 cxt plas چی دارید لطفا هر چه هست بزارید.

تذكر:
پست شما به تاپيك مربوطه منتقل شد
قبل از ارسال حتما بخش وتاپيك مناسب را پيدا كنيد

آخرین ویرایش توسط مدیر:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام
یک سال قبل رسور سوپر مکس دست دومی را خریداری و در منزل پدر بزرگم نصب کردم.
از اولین رور نصب اون مشکل داشت.فرکانس کانالها را ضعیف نشان می داد اما دیروز سیم را عوض کردیم.
در ضمن یک ال ان بی دیگر نیز برای مسیر w8 برای دریافت بی بی سی نصب کردیم.
فردای آن روز رسیور بعضی زمانها برنامه را نشان می دهد زمانی دیگر خطای سیگنال می دهند.
حتی بعضی وقتها وقتی برنامه ایی را می بینیم تصویر سیاسی نشان داده می شود و بعد از مدتی درست می شود.
لطفا منو راهنمایی کنید تا بدانیم علت این مشکل چه می تواند باشد و از کجا بتوانیم گزینه و حالتهای ممکن را امتحان کنم.

با سلام .

دوست گرامی به احتمال زیاد شما با مشکل پ ا ر ا ز یت مواجه هستید. اگر مشکل پ ا را زیت ندارید و از تنظیم دیش خود هم مطمین هستید احتمال خرابی tuner رسیور شما وجود دارد.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: milani

fmm0

کاربر
2010-03-22
24
27
45
کمک کمک کمک کمک
با سلام من سوپر مکس 1*1 سری اس دارم چند روی است که کانالهای اس سی تس باز نیشود ایا فایل آپگرید جدید وجود ندارد تا چند روز پیش باز مکیشد

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
نوشته اصلي توسط fmm0:
کمک کمک کمک کمک
با سلام .دوست عزيز قطع شدن اين كانالها به دليل تغيير سيستم اين پكيج ميباشد و فعلا با هيچ رسيوري باز نميشوند.

mehdinourani

کاربر
2010-03-24
4
0
37
درخواست کمک

با سلام، لطفا" يکنفر در صورت امکان کانالهاي
starmax 1x1 cx ci plus
براي ديش هاي گردان موتور دار به من بده با تشکر فراوان

sub_zero757

کاربر
2010-03-28
1
0
من نمی دونم چطور از لودر و نرم افزار رسیور star max 9999 استفاده کنم ممنون

alirezapkhf098

کاربر
2010-03-28
4
5
با سلام با تشکر از سایت شما برای اولین بار بود که از سایت شما دیدن کردم اگه توضیح بیشتری در مورد نحوه استفاده از فایلهای نرم افزاری را بدید ممنون می شوم.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
پاسخ شما

با سلام با تشکر از سایت شما برای اولین بار بود که از سایت شما دیدن کردم اگه توضیح بیشتری در مورد نحوه استفاده از فایلهای نرم افزاری را بدید ممنون می شوم.

با سلام . دوست عزیز برای دریافت اطلاعات بیشتر به قسمت برنامه های اموزشی همین بخش مراجعه کنید.
http://1.irantks.biz/f574.html

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: antik2010

mehdinourani

کاربر
2010-03-24
4
0
37
با سلام، لطفا" در صورت امکان نرم افزار اين دستگاه و کانالهاياين دستگاه
starmax 1x1 cx ci plus
براي ديش هاي گردان موتور دار اگر داريد به من بديد با تشکر فراوان

سلام؛ برنامه هاي که تو لينک هست من به دستگاه زدم ولي يه علت عمده اين قضيه اينکه برنامه شبکه ها با موتور هم خوني نداره من از کسي که برنامه دستگاه قبلا ريخته بود گفته بايد سه برنامه به دستگاه تزريق شه تا دستگاه بتونه شروع بکار کنه علتي بعدي اين هست که چون ماهواره هاي چند شبکه به هم نزديک هست و سينگنالهاي نزديک نسبت به هم دارن اون شبکه با شبکه هاي ديگه فرقي نمي کنن بخاطر همين برنامه با شبکه يکي نميشه و موتور نميچرخه و چيزي نشون نميده و چون اون طرف تهران نيست و شهرستان هست به اون برنامه دسترسي ندارم با تشکر فقط لطفا کمکم کنيد

mehdinourani

کاربر
2010-03-24
4
0
37
با سلام، لطفا" در صورت امکان نرم افزار اين دستگاه و کانالهاياين دستگاه
starmax 1x1 cx ci plus
براي ديش هاي گردان موتور دار اگر داريد به من بديد با تشکر فراوان

سلام؛ برنامه هاي که تو لينک هست من به دستگاه زدم ولي يه علت عمده اين قضيه اينکه برنامه شبکه ها با موتور هم خوني نداره من از کسي که برنامه دستگاه قبلا ريخته بود گفته بايد سه برنامه به دستگاه تزريق شه تا دستگاه بتونه شروع بکار کنه علتي بعدي اين هست که چون ماهواره هاي چند شبکه به هم نزديک هست و سينگنالهاي نزديک نسبت به هم دارن اون شبکه با شبکه هاي ديگه فرقي نمي کنن بخاطر همين برنامه با شبکه يکي نميشه و موتور نميچرخه و چيزي نشون نميده و چون اون طرف تهران نيست و شهرستان هست به اون برنامه دسترسي ندارم با تشکر فقط لطفا کمکم کنيد

parvaz_miyaneh

کاربر
2010-03-30
1
0
سلام خسته نباشيد . آقا من استارمكس1x1 تازه خريدم . يه نرم افزار واسه اين مدل رسيور مي خوام كه هم ليست كانال داشته باشه هم نرم افزار هاي كاربردي از قبيل قفل گذاري و ...
پوريا هستم از ميانه

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام خسته نباشيد . آقا من استارمكس1x1 تازه خريدم . يه نرم افزار واسه اين مدل رسيور مي خوام كه هم ليست كانال داشته باشه هم نرم افزار هاي كاربردي از قبيل قفل گذاري و ...
پوريا هستم از ميانه

با سلام.

دوست عزیز قبل از ایجاد پست بهتر بود کمی در سایت میگشتید . نرم افزار را از لینک زیر دریافت کنید:

http://1.irantks.biz/t30702.html

behnamj

کاربر
2010-04-03
2
0
50
با سلام خدمت همه دوستان
من به تازگي رسيور starmax9999 خريدم يه سئوال داشتم
ميخواستم ببينم كه اينكه همين پچ هايي رو كه زحمت ميكشن براي استفاده ميزارن رو با فلش به رسيور انتقال بدم و امولاتور رو فعال كنم كافيه يا اينكه اقدام ديگه اي غير از اين هم انجام بدم

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام خدمت همه دوستان
من به تازگي رسيور starmax9999 خريدم يه سئوال داشتم
ميخواستم ببينم كه اينكه همين پچ هايي رو كه زحمت ميكشن براي استفاده ميزارن رو با فلش به رسيور انتقال بدم و امولاتور رو فعال كنم كافيه يا اينكه اقدام ديگه اي غير از اين هم انجام بدم

با سلام.

همین اقداماتی که گفتید کافیه ولی در حال حاضر کانالی باز نخواهد شد.

behnamj

کاربر
2010-04-03
2
0
50
سلام
من ماهواره هاي nilsat,hotbird,intelsat رو سرچ كردم ولي هر كاري مي كنم turksato نميتونم كانال يابي كنم فركانس خاصي بايد بهش بدم ممنون ميشم راهنمايي كنين (ال ام بي مربوطه رو معرفي كردم)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا