پاسخ به سوالات کاربران در رابطه با رسیورهای سوپرمکس-نکست-استارمکس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Bking

کاربر
2010-03-31
17
2
45
راهنمایی.....

سلام دوستان دوتا سوال داشتم: 1-لودر کارش چیه؟ 2-tps auto update در رسیور سوپرمکس چیه(وقتی دکمه سبز زده میشه)؟؟؟:dast::eek:ky:
تذکرجدی:
شما برای پرسش نباید تاپیک بزنید در تمامی بخش ها تاپیک پرسش وپاسخ در نظرگرفته شده است
چون اولین ارسال شما در این سایت بود پست به تاپیک مربوطه منتقل شد
درصورت تکرارپست خلاف توسطمدیران حذف خواهدشد

آخرین ویرایش توسط مدیر:

rabin57

کاربر
2010-04-07
2
0
46
با سلام
رسيور من super max 9200 cxt all in one QNFM 125 ميباشد ميخواهم آپديت كنم ولي ليست كانالهامهايم فارسي نشود و به زبان انگليسي بماند
آپديت فايل را از كجا دانلود كنم و چطور بروي رسيور بريزم (من مبتدي هستم)
لطفا مرا راهنمائي كنيد.
با تشكر
تذكر: سوالات خود را فقط در بخش مربوطه مطرح كنيد پست شما به اين قسمت منتقل شد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام
رسيور من super max 9200 cxt all in one QNFM 125 ميباشد ميخواهم آپديت كنم ولي ليست كانالهامهايم فارسي نشود و به زبان انگليسي بماند
لطفا مرا راهنمائي كنيد.
با تشكر

پاسخ شما : لطفا به لينك زير مراجعه كنيد:
http://1.irantks.biz/t27376.html

rabin57

کاربر
2010-04-07
2
0
46
super max 9200 cxt all in one QNFM 125

با سلام

رسيور من
(super max 9200 cxt all in one QNFM 125)
ميباشد ميخواهم آپديت كنم ولي ليست كانالهامهايم فارسي نشود و به زبان انگليسي بماند
لطفا مرا راهنمائي كنيد.
با تشكر

fmm0

کاربر
2010-03-22
24
27
45
با سلام آیا برنامه ای برای باز کردن کانالهای اس سی تی پیدا نشده من رسیور 1*1 مستر سوپر مکس دارم اگر کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه ممنونم

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام آیا برنامه ای برای باز کردن کانالهای اس سی تی پیدا نشده من رسیور 1*1 مستر سوپر مکس دارم اگر کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه ممنونم
خیر دوست عزیز. فعلا هیچ رسیوری این کانالها را باز نمیکند.

jalalof

کاربر
2010-02-02
20
19

با سلام

رسيور من
(super max 9200 cxt all in one QNFM 125)
ميباشد ميخواهم آپديت كنم ولي ليست كانالهامهايم فارسي نشود و به زبان انگليسي بماند
لطفا مرا راهنمائي كنيد.
با تشكر
با سلام دوست گرامی شما نممیتوانید رسیورتون رو اپگرید کنید چون نرم افزارهای اومده برای سری s هستند و مدل رسیور شما مدل معمولی بدون sهستش و بنابراین اگه شما بخواهید رسیورتون رو ارتقاء نرم افزاری بدید باید به نکست 2000fta usbتبدیلش بکنید و بعد اپدیت بکنید با سپاس .

2010-04-13
2
1
42
کمک در مورد تشخیص دقیق ماهواره

با درود خدمت شما....
من یه دستگاه رسیور از نوع SuperMax 9800 FT دارم،ولی نمیدونم که از نوع S یا از نوع CXT یا CX یا ... هست
از کجا باید اینارو بدونم....؟؟ نمایش دقیق اطلاعات کجا قرار داره....؟؟؟
در ضمن رسیور next چه فرقی با supermax (مدل خودم) داره؟؟؟ و آیا من هم باید به next تبدیلش کنم یا نه؟؟؟؟ آیا مفیده؟؟
خواهشمندم راهنمایی کنید
تا بزودی...​

alma_atabay

کاربر
2010-03-26
2
0
با درود و تشکر از همه عزیزان و زحمت کشان فروم

میخواستم بدونم آیا با رسیور من که استارمکس 9999 سی ایکس تی هستش و روش علامت dvb داره میشه کانال های صداوسیما که مدتی هست پخشش آغاز شده دریافت کرد؟در صورت امکان ممنون میشم روش دریافتش رو برام توضیح بدید

بسیار ممنون

jalalof

کاربر
2010-02-02
20
19
با درود خدمت شما....
من یه دستگاه رسیور از نوع SuperMax 9800 FT دارم،ولی نمیدونم که از نوع S یا از نوع CXT یا CX یا ... هست
از کجا باید اینارو بدونم....؟؟ نمایش دقیق اطلاعات کجا قرار داره....؟؟؟
در ضمن رسیور next چه فرقی با supermax (مدل خودم) داره؟؟؟ و آیا من هم باید به next تبدیلش کنم یا نه؟؟؟؟ آیا مفیده؟؟
خواهشمندم راهنمایی کنید
تا بزودی...​
با سلام. دوست گرامی شما اول به منوی اطلاعات رسیوریا اطلاعات stb یا stb information برو و از اونجا نگاه کن ببین اگه در منوی اون نوشته بودft9800cxt qnfm (125........117)&(126....126.40اون موقع معلوم میشه که سری cxt هستش .حال که معلوم شد سری cxtهستش باید بدونی سری s هستش یا معمولی.اگه همونطوری که نوشتم از 125به پایین تا 117 سری معمولی هستش و از 126 به بالا تا 127 سری s هستش.رسیور نکست مدل پیشرفته تر و تا حدودی بابلاتر از سوپر مکس هستش.سوپر مکس یک کپی از نکست هستش که سفارش و امتیاز اون در دست امارات هستش.نکست هم تحت لیسانس و نمایندگی ترکیه هستش که ساپورت خوبی برای محصولاتش داره به همین دلیل سوپر مکس از نکست کپی برداری میکنه.چون یک دورانی شرکت نکست و سوپر مکس شرکتشون ادغام بود و بعدها جدا شدند حالا هم از نظر نرم افزاری رسیورهاشون تا حدود زیادی به هم شباهت دارند.اگه سری معمولی باشه باید رسیورت رو به نکست تبدیل کنی در غیر اینصورت اگه رسیورت سری s باشه تبدیل نمیخاد و قابلیت ساپورت دانگل رو داره و فعلا براش پچ هم میاد.البته اگه به نکست تبدیلش کنی هم منوش قشنگتره و هم کاراییش بهتره از نظر فاوریت هم میتونی در نکست فاوریت بندی کنی اما در سوپر مکسهای سری cxt در پچهای ورزن بالاتر قبالت فاوریت بندی حذف شده .با سپاس .jalalof

jalalof

کاربر
2010-02-02
20
19
با درود و تشکر از همه عزیزان و زحمت کشان فروم

میخواستم بدونم آیا با رسیور من که استارمکس 9999 سی ایکس تی هستش و روش علامت dvb داره میشه کانال های صداوسیما که مدتی هست پخشش آغاز شده دریافت کرد؟در صورت امکان ممنون میشم روش دریافتش رو برام توضیح بدید

بسیار ممنون
دوست گرامی اگه شما دیش گردان دارید رو ماهواره intel902در 62درجه شرقی کانالهای ایران موجود هستند به تعداد26 کانال.

alma_atabay

کاربر
2010-03-26
2
0
دوست گرامی اگه شما دیش گردان دارید رو ماهواره intel902در 62درجه شرقی کانالهای ایران موجود هستند به تعداد26 کانال.

دوست عزیزم با احترام و سپاس

منظور بنده چیز دیگری بود.دور واقع میخواستم بدونم با اینجور رسیورها میشه تصاویر صدا و وسیما رو به صورت دیجیتال از فرستنده اون که در جماران واقع شده دریافت کرد؟نه با استفاده از ماهواره intelsat و نه با دیش.بلکه به صورت دیجیتال.چون در سایت **********خوندم که خود صدا و سیما با همکاری شرکت تکتا یه جور رسیور تولید کرده که امکاناتش کاملا شبیه مال ماست و میتونه به صورت دیحیتال و همونطور که tv card های موجود در بازار که با usb به کامپیوتر وصل میشن امواج رو دریافت میکنن کانال های صداوسیما رو بگیره.ممنون از راهنماییتون:eek:ky:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
2010-04-13
2
1
42
با درود خدمتjalalof
با سپاس فراوان از شما جهت راهنمایی..
دوست عزیز این اطلاعات را از STB بدست آوردم:
محصول:FT9800P Super
نوع نرم افزار:INF614mo81307
نوع سخت افزار:A0-05
نسخه داده ها:SPME001117060احته
بازنگری وصل کننده:02.2i(DF)
دوست عزیز با این وجود باز هم نفهمیدم از چه نوعه خواهشمندم راهنمایی کن....
در ضمن چطور باید به next تبدیل کنم؟؟؟
تا بزودی...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: jalalof

jalalof

کاربر
2010-02-02
20
19
با درود خدمتjalalof
با سپاس فراوان از شما جهت راهنمایی..
دوست عزیز این اطلاعات را از STB بدست آوردم:
محصول:FT9800P Super
نوع نرم افزار:INF614mo81307
نوع سخت افزار:A0-05
نسخه داده ها:SPME001117060احته
بازنگری وصل کننده:02.2i(DF)
دوست عزیز با این وجود باز هم نفهمیدم از چه نوعه خواهشمندم راهنمایی کن....
در ضمن چطور باید به next تبدیل کنم؟؟؟
تا بزودی...
با سلام . دوست عزیز رسیور شما از ساپورت کارخانه خارج شده و این نوع رسیور از نوع infهستند و تقریبآ از اواخر2009دیگه ساپورت نمیشند.اگه به نکست هم تبدیل کنی باز هم ساپورت نداره .بهترش همونه یک رسیور ستار مکس1x1یا سوپر مکس 1x1بگیری از نوع و سری s وخیال خودت رو با دانگل و پچهای جدیدش راحت کن.به نسبت نکست هم مدل این رسیورهای قید شده ستار مکس هم قیمتش به صرفه تره هم ساپورتش قویه.

Bking

کاربر
2010-03-31
17
2
45
سلام دوستان
ایا این کد های nova در رسیور سوپرمکس(9950 cxt) کارایی دارد و اگر دارد چطور باید وارد رسیور کنیم؟
با تشکر....

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام دوستان
ایا این کد های nova در رسیور سوپرمکس(9950 cxt) کارایی دارد و اگر دارد چطور باید وارد رسیور کنیم؟
با تشکر....
فعلا خیر. مگر اینکه در آینده نرم افزار جهت ساپورت سیستم irdeto براش بیاد که البته بسیار بعید به نظر میرسد.

mohammad177

کاربر
2007-04-23
1
0
با سلام
اقا من یه دونه رسیور سوپرمکس 1x1از اون تقلبی ها دارم که وقتی تو برق میزنی تا play میاد بعد دوباره بوت میشه هی این عمل تکرار میشه بهش فلش هم زدم درست نشد ممنون میشم کمکم کنید

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام
اقا من یه دونه رسیور سوپرمکس 1x1از اون تقلبی ها دارم که وقتی تو برق میزنی تا play میاد بعد دوباره بوت میشه هی این عمل تکرار میشه بهش فلش هم زدم درست نشد ممنون میشم کمکم کنید

با سلام دوست عزیز دستگاه شما مشکل تغذیه دارد. باید تعویض یا تعمیر کنیدکلا این سری تقلبی با این مشکل روبه رو هستند.

Bking

کاربر
2010-03-31
17
2
45
لطفا کمک
خب ما هم می خواهیم کد های نوا رو وارد کنیم ببینیم!!
لطفا بگین چطور اون کد ها رو به رسیور (سوپرمکس 9950 cxt)وارد کنیم ؟
ممنون!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا