پاسخ به سوالات کاربران در رابطه با رسیورهای سوپرمکس-نکست-استارمکس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ask

Banned
2009-02-04
13
65
51
مشکل در سوپر مکس 1x1

دوست عزیز بنده یک دستگاه سوپر مکس 1x1دارم که فرکانسهای 12242و12207 را دریافت نمیکند وتعدادی از کانالها را نیز دوبار یا چند بار می گیردتیونر دستگاه راتعویض نموده ام فلاش را دوبار تعویض نموده ام ولی مشکل هم چنان باقی است لطفا در صورت امکان بنده را راهنمائی نمائید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: jalalof

jalalof

کاربر
2010-02-02
20
19
دوست عزیز بنده یک دستگاه سوپر مکس 1x1دارم که فرکانسهای 12242و12207 را دریافت نمیکند وتعدادی از کانالها را نیز دوبار یا چند بار می گیردتیونر دستگاه راتعویض نموده ام فلاش را دوبار تعویض نموده ام ولی مشکل هم چنان باقی است لطفا در صورت امکان بنده را راهنمائی نمائید
دوست گرامی شما کابل و ال ان بی رو چک کن .همیشه مشکل از تیونر و فلاش نیست .من چن نصاب هستم بارها برام پیش اومده که ال ان بی هم در این مورد این اشکال رو ببار میاره.سیم هم با توجه به کیفیت و طول باعث این امر میشه.شما این موضوع رو جدی بگیرید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ask

m.sadeghi

کاربر
2007-12-29
6
3
آيا از سافتكم های نکست ميشه براي سوپرمكس 9200 استفاده كرد؟

آرا و تارا

کاربر
2010-04-20
39
34
با سلام
در دستگاه YE-18500HD NEXTمشکل اساسی اینجاست که نمی دانم که با چه گزینه ای مستقیم وارد محتویات فلاش یو اس بی شوم . منو دو گزینه درمورد یواس بی دارد : میدیا پلیر و آپ گرید .اما هرچه می گردم گزینه ای برای آپلود لیست کانال پیدا نمی کنم .
آپلود لیست کانال با یواس بی برای من بسیار ضروریست .
در قسمت آپگرید با یو اس بی گزینه های فراوانی دارد که خواهشمندم توضیح فرمایید:
Data1
Data2
Maincod
Allcod
Dump file
YE-18500HD
See back
Udf
Ddf
abs
…..
ممنون

مرتضی آنتن

کاربر
2010-05-05
1
0
54
سافتکم شبکه 3 برای ریسیور استار مکس ندارید اگه دارید بزارید دیونه شدیم

تذکر:لطفا نظم تاپیکها را رعایت فرمایید پسست شما به این قسمت انتقال یافت .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سافتکم شبکه 3 برای ریسیور استار مکس ندارید اگه دارید بزارید دیونه شدیم

دوست گرامی آخرین نرم افزار از لینک زیر دانلود و به رسیور انتقال دهید:

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=31810

قسمت کد دهی دستی biss روی کانال مربوطه با زدن دکمه سبز در سری کنترل قدیمی و دکمه x در سری کنترل جدید به دستگاه شما افزوده میشود. همانجا میتوانید کد شبکه 3 را دستی وارد کنید. اگر باز نکرد به لینک زیر رفته و سافتکم را دانلود کنید و انتقال دهید.

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=31709

m.sadeghi

کاربر
2007-12-29
6
3
با سلام
الان چه كانال هايي با پچ هاي جديد در رسيور هاي 9200 باز هستند ؟ آيا چنين كانالي هست ؟ اگر بله .در كدام مسير؟

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام
الان چه كانال هايي با پچ هاي جديد در رسيور هاي 9200 باز هستند ؟ آيا چنين كانالي هست ؟ اگر بله .در كدام مسير؟
دوست عزیز شما ذکر نکردید 9200 معمولی یا سری s؟
برای 9200 معمولی پچ جدیدی وجود ندارد و آخرین پچ مربوط به تاریخ 10-05-2009 میباشد . اما همان پچ قدیمی قادر به باز کردن فرکانس 12111 ماهواره سایروس وهمچنین تعدادی کانال دیگر در ماهواره های مختلف که از سیستم کدگذاری biss استفاده میکنند میباشد.
در سری s هم که فعلا ساپورت میشود همین کانالها باز میشوند ولی با نرم افزارهای جدیدی که برای این سری ارائه شده امکاناتی از قبیل ساپورت دانگل ماهواره ای ویولت و گزینه های شرینگ اینترنتی و...اضافه شده.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: m.sadeghi

m.sadeghi

کاربر
2007-12-29
6
3
با سلام
استاد محترم رسيور من از نوع سري s مي باشد ولي من با دانگل و ويولت و شيرنگ اينترنتي آشنايي ندارم و نحوه كار با آنها را بلد نيستم ميشه راهنماييم كنيد ممنون ميشم.
باتشكر%

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917

m.sadeghi

کاربر
2007-12-29
6
3
با سلام
كار با نرم افزار دانگل چه شكلي ميشه توضيح دهيد در لينكي شما ادرس داده ايد هيچ توضيحي در اين رابطه نيست؟

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام
كار با نرم افزار دانگل چه شكلي ميشه توضيح دهيد در لينكي شما ادرس داده ايد هيچ توضيحي در اين رابطه نيست؟

دوست گرامی دانگل وسیله ای است جهت باز گشایی کانالهای کارتی. دانگل ها در بازار متفاوت. برای مدل رسیوری که شما دارید باید دانگل ویولت تهیه کنید. کارتهای به اشتراک گذاشته شده سرور توسط یک فرکانس دیتا از یک ماهواره ارسال میشود دانگل این دیتا را دریافت میکند .توسط پورت rs-232 به رسیور انتقال میدهد .به موجب آن کانالهای کارتی باز خواهند شد. نرم افزار در لینک بالا آخرین ورژن برای دانگل ماهواره ای ویولت است. دقیقا مثل آپگرید رسیور آنرا به دانگل توسط کابل آپگرید انتقال دهید. توضیحات کاملتری در سایت در مورد دانگلها و برنامه ریزی آنها و ... در بخش دانگل داده شده پیشنهاد میکنم مطالعه کنید.

آرا و تارا

کاربر
2010-04-20
39
34
با سلام
در دستگاه ye-18500hd nextمشکل اینجاست که نمی دانم که با چه گزینه ای مستقیم وارد محتویات فلاش یو اس بی شوم . منو دو گزینه درمورد یواس بی دارد : میدیا پلیر و آپ گرید .اما هرچه می گردم گزینه ای برای آپلود لیست کانال پیدا نمی کنم .
آپلود لیست کانال با یواس بی برای من بسیار ضروریست .

توجه: لطفا از پرسیدن سوال تکراری خودداری کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

karbon

کاربر
2009-06-06
67
752
باسلام دوستان عزيزواستادان گرامي
يك رسيورسوپرمكس9950makII superبه دستم رسيده كه روي پانلش چهارتا8 مي نويسه وگاهي عددهايي كه خوانده نمي شه بنده فلش مدل مذكوررااز سايت گرفتم وبا پروگرامر فلش كردم هيچ تغييري نكرد به بوت هم نمي ره بازهمين ايرادراداره به فايل فلش شك كردم ازسايت ديگه فايل را دانلود كردم باز هم جواب نداد لطفا كمكم كنيد
با تشكر ازشما عزيزان

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
باسلام دوستان عزيزواستادان گرامي
يك رسيورسوپرمكس9950makii superبه دستم رسيده كه روي پانلش چهارتا8 مي نويسه وگاهي عددهايي كه خوانده نمي شه بنده فلش مدل مذكوررااز سايت گرفتم وبا پروگرامر فلش كردم هيچ تغييري نكرد به بوت هم نمي ره بازهمين ايرادراداره به فايل فلش شك كردم ازسايت ديگه فايل را دانلود كردم باز هم جواب نداد لطفا كمكم كنيد
با تشكر ازشما عزيزان

با سلام به شما دوست گرامی. مشکل رسیور شما سخت افزاری میباشد لطفا در بخش تعمیرات مطرح کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: karbon

karbon

کاربر
2009-06-06
67
752
باسلام به دوستان واستادان
رسيور سوپرمكس makiiرابه نكست تبديل كردم ووقتي مي خوام كانال تزريق كنم قبول نمي كنه ووقي با خودش كانال سرچ مي كنم كم كانال مي اره لازم به توضيح است كه قبل از تبديل مشكل نداشت

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
باسلام به دوستان واستادان
رسيور سوپرمكس makiiرابه نكست تبديل كردم ووقتي مي خوام كانال تزريق كنم قبول نمي كنه ووقي با خودش كانال سرچ مي كنم كم كانال مي اره لازم به توضيح است كه قبل از تبديل مشكل نداشت

سلام . در فايلي که شما زديد بعد از زدن و تبدیل به نکست فرکانسهای گروه h (هوريزنتال) تولید اشکال نموده و قابل دریافت نيستند . به همين دليل کانال کم مياورد. تبديل اين گروه به نکست با ريسک بالايي همراه است.

m.sadeghi

کاربر
2007-12-29
6
3
سلام
دانگل ویولت قيمتش چنده ؟ به كامپيوتر هم وصل ميشه ؟ يا فقط به رسيور.

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
سلام
دانگل ویولت قيمتش چنده ؟ به كامپيوتر هم وصل ميشه ؟ يا فقط به رسيور.

اعلام قيمت هر گونه دستگاه و لوازم مخالف قوانين سايت است دوست عزيز دانگل مذكور همان استارمكس است با ايت تفاوت كه با برنامه مخصوصي كه براش ارائه شده به دانگل تبديل ميشه و بلعكس .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: m.sadeghi
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا