رسیور سوپر مکس 1*1 هنگام روشن کردن خود به خود رستارت میکنه تا 10 دقیقه خودش پشت سر هم رستارت میکنه و سپس هنگ کرده و هیچ دکمه ای عمل نمیکنه نظر شما در این مورد چیه با تشکر
دوستان ایا سوپرمکس 9200 تبدیل شده به نکست را دوباره می شود به حالت اولیه سوپرمکس با usb یا کابل برگرداند .باتشکر
رسیور من سو پر مکس مدل ctx 9200 all in one
است نصاب یک نرم افزار سافت کم(شاید هم پچ) بهش تزریق کرده که وقتی توی مسیر اروپا
tps auto update را می زنم به مدت 3 تا 4 دقیقه می گه منتظر بمانید و بعد هم می گه آپدیت موفق نبود
حالا مشکل از این پچ است پا این راه حلی دارد
اگر ممکن است یک پچ کامل و جدید برای مدل رسیور من معرفی کنید (رسیور من ساده است یعنی "P" یا "S" نیست)
با تشکر
اگر ممکن است یک لودر برای رسیور سو پرمکس cxt 9200 all in one
قرار دهید و یک سافتکم که شبکه های esp2 13e رو باز کنه ممنون
خير دوست عزيز با usb و کابل امکان پذير نيست.
از کجا بدونیم تبدیل به next شده؟
ممنون
ممنون ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن
ممنون
من برنامه ی رسیور خودم رو که گفته بودید از سایت تون دانلود کردم(cxt9200all in one)
واقعا عالی بو کار کرد ولی باز هم کانال های پولی رو باز نمی کنه روی هرکدام از کانال ها می نویسد "ارتقا کامل شد"
ولی خوب کانال ها رو پخش نمی کنه مثلا کانال==> eps2 romani و ... حتی سافت کم سایت شما رو هم زدم
یعنی راهی نیست؟ منون می شم کمکم کنید
دوست عزيز خيلي وقته كه برنامه اي براي باز كردن هيچ پكيچي در هيچ مدل دستگاهي ارائه نشده چه برسه به سوپر مكس هاي سريcxt*كه تازه چند وقتيه كه از ساپورت كارخانه خارج شده .
اصلا با emu من کانال جدیدی باز می شه یا نه؟
با سلام
من یک دستگاه سوپر مکس9200 ctx all inone دارم که اشتباها برنامه مدل s را زدم و دستگاه روشن نمی شود.
Display جلوی دستگاه هم روشن نمی شود وبا زدن دکمه ok چراغهای اعداد نصفه روشن می شود اگر می شود راهنمایی کنید با تشکر.