باسلام مجدد دوستان عزیز جواب سوال مرا ندادید ازشما عزیزان خاهش می کنم جواب مرا بدهید اگر نرمفزار جدیدی هست یا اینک اگر سایت رسمی وجود داراد در سایت قرار دهید با تشکر فراوان:dast:باسلام دوستان عزیز از نرمفزاره supermax nt 40 استفا ده کردم ولی شبکه در ساریوس باز نشد با تشکر
نرم افزار جدیدی ارائه نشده . این رسیور جزو سری نادر سوپرمکس است. احتمالا باید امولاتور دستگاه فعال کنید تا کانالهای مورد نظر شما باز شوند در صورت امکان عکسی از منو دستگاه آپلود کنید تا ببینم آیا از همان منو اصلی سوپرمکس استفاده شده یا خیر.باسلام مجدد دوستان عزیز جواب سوال مرا ندادید ازشما عزیزان خاهش می کنم جواب مرا بدهید اگر نرمفزار جدیدی هست یا اینک اگر سایت رسمی وجود داراد در سایت قرار دهید با تشکر فراوان:dast:
با سلام وخسته نباشید خدمت شما.من سوپرمکس1*1دارم .وقتی فرمتش کردم emu keyحذف شد.الان باید چکار کنم.با تشکر.:dast:
باسلام و خسته نباشید خدمت دوستان من سوپز مکس 1*1 دارم و وقتی که دکمه زرد رنگ یا دکمه مو جیابی زو میزنم دستگاه رستارت میشه البته وقتی که اخرین نرم افزار ی زو که شما رو سایت گذاشتید رو زدم اینجوری شده اگه میشه یه راهنمایی کنید
با عرض سلام متقابل به استاد گرامي
عزيزم جائي براي درخواست وتهيه فايل فلش نكست دوبراتچ وجود داره يگر اينكه فايل مذكور هنوز تهيه نشده است.متشكرم
باسلام به مهندسین خوب مشکل سوپر ماکس 6000روشن می شودولی نوشته جلو کم رنگ چهارتا صفر میاید دیگر پاور نمی خورد روشن نمی شودلطفا در این مورد راهنمای کنید مثل اینکه روی ساعت می باشد عکس لعمل ندارد ممنوم راهنمای فرماید تشکر
شبکه های سایروس با ورژن 129.44 ریسیور استارمکس باز است .