پاسخ به سوالات کاربران در رابطه با رسیورهای سوپرمکس-نکست-استارمکس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

gog2000

کاربر
2008-06-18
10
26
نحوه نمایش فایلهای تصویری بر روی رسیور استار مکس 1×1

با سلام

همانطور که می دانید وقتی فیلمی را بر روی فلش از طریق رسیور استار مکس ضبط می کنید با فرمت ts ضبط میشه
حالا من میخام بالعکس این کار را انجام بدم و یک فایل تصویری دیگر که در کامپیوتر را دارم را به این فرمت ts تبدیل کنم و از طریق اتصال فلش به رسیور ان را در تلویزیون مشاهده کنم
ولی از طریق هر نرم افزار ی که این کار را انجام میدم به درستی تبدیل نمیشه و تصویر با وقفه و قطع و وصل شدن و حتی هنگ کردن نشون میده و تنظیمات سرعت فریم را نیز بارها تغییر دادم ولی کمی بهتر شد ولی سرعت فریم دقیقشو نمیدونم چیه؟؟؟

حالا اگه کسی بدون دقیقا چه تنظیماتی را باید تغییر داد و سرعت فریم و نوع فایل ts (چون چند نوع فایل ts در نرم افزار قرار دارد) باید قرار داد تا بدرستی در رسیور نشون بده ممنون میشم توضیح بده

در ضمن من از نرم افزار total video converter ورژن 3.61 استفاده می کنم

البته اگه نرم افزار بهتری برای این کار وجود داره که نیازی به تنظیم هم نداره ممنون میشم معرفی کنید

ممنون

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام

همانطور که می دانید وقتی فیلمی را بر روی فلش از طریق رسیور استار مکس ضبط می کنید با فرمت ts ضبط میشه
حالا من میخام بالعکس این کار را انجام بدم و یک فایل تصویری دیگر که در کامپیوتر را دارم را به این فرمت ts تبدیل کنم و از طریق اتصال فلش به رسیور ان را در تلویزیون مشاهده کنم
ولی از طریق هر نرم افزار ی که این کار را انجام میدم به درستی تبدیل نمیشه و تصویر با وقفه و قطع و وصل شدن و حتی هنگ کردن نشون میده و تنظیمات سرعت فریم را نیز بارها تغییر دادم ولی کمی بهتر شد ولی سرعت فریم دقیقشو نمیدونم چیه؟؟؟

حالا اگه کسی بدون دقیقا چه تنظیماتی را باید تغییر داد و سرعت فریم و نوع فایل ts (چون چند نوع فایل ts در نرم افزار قرار دارد) باید قرار داد تا بدرستی در رسیور نشون بده ممنون میشم توضیح بده

در ضمن من از نرم افزار total video converter ورژن 3.61 استفاده می کنم

البته اگه نرم افزار بهتری برای این کار وجود داره که نیازی به تنظیم هم نداره ممنون میشم معرفی کنید

ممنون

با درود

دوست عزيز متاسفانه يکي از مشکلات اين دستگاهها همين هست حتي اگر با نرم افزار ديگري هم تبديل کنيد همين مشکل هست پس از تبديل قابليت اينکه بتوانيد فيلم تبديل شده را عقب و جلو ببريد از کار خواهد افتاد. و يا همانطور که گفتيد هنگ و...

اين دستگاهها هنگام ظبط کردن يک فايل دومي هم براي آن فيلم که ظبط کرديد تعريف ميکنند در صورتي که فايل موجود نباشد هنگام پخش فايل ويديويي مشکلات بالا اتفاق مي افتد.

در نرم افزاري که براي تبديل ميتوانيد اعداد زير وارد کنيد:

براي صدا:

frame rate: 48000

bit rate:448

براي ويديو:

video codec : mpeg2

frame rate: 25

bit rate:6000
يا کمتر

video size: 720*576

اگر با اين مقادير مشکل داشت تنظيمات bit rate و video size کمتر کنيد ولي افت کيفيت محسوسي خواهيد داشت و همانطور که گفتم هرگز مثل فيلمي که با خود دستگاه ظبط شده کارايي نخواهد داشت.

gog2000

کاربر
2008-06-18
10
26
نحوه add كردن يك ماهواره جديد در رسيور استار مكس به چه صورته؟
زاويه قرار گيري ماهواره هاي مختلف را از كجا ميشه پيدا كرد؟

amyr

کاربر
2009-02-26
15
9
باسلام دوستان عزیز ریسیور surermax nt40 دارام شماعزیزان از منو ریسیور عکس خاسته بودید برای فعال کردان ریسیور دوستان عزیز خیلی سعی کردم از منو ریسیور برای شماعزیزان عکس بفرستم ولی نشد این توزی را بدام که این ریسیور منو ان با suprmax9200 فرق می کوند وهیچ شباهتی به یکدیگر نداراند
لتفن کمک کنید

reza411

کاربر
2010-07-24
5
1
باسلام خدمت همه عزیزان زحمتکش من یک مشکل در مورد رسیور استار مکس پیدا کردم یک نرم افزار سوپر مکس زدم تبدیل شده الان به سوپر مکس وهرچقدر نرم افزار استار مکسو میزنم قبول نمیکنه وارور میده ودیگه کنترل با کنترل استار مکس کار نمی کنه وباید با سوپر مکس کار کرد اگه امکان داره یه کمکی به من بکنین ممنون:sadwalk:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
نحوه add كردن يك ماهواره جديد در رسيور استار مكس به چه صورته؟
زاويه قرار گيري ماهواره هاي مختلف را از كجا ميشه پيدا كرد؟

دوست عزيز با ورود به منوي نصب توسط گزينه NEWSAT ماهواره جديد اضافه کنيد. البته کل ماهواره هاي موجود در آخرين نرم افزار براي اين رسيور تعريف شده است چه ماهواره اي ميخواهيد اضافه کنيد؟ اطلاعات کامل در مورد ماهواره ها و فرکانس ها در لينک زير:

http://ir.flysat.com

باسلام خدمت همه عزیزان زحمتکش من یک مشکل در مورد رسیور استار مکس پیدا کردم یک نرم افزار سوپر مکس زدم تبدیل شده الان به سوپر مکس وهرچقدر نرم افزار استار مکسو میزنم قبول نمیکنه وارور میده ودیگه کنترل با کنترل استار مکس کار نمی کنه وباید با سوپر مکس کار کرد اگه امکان داره یه کمکی به من بکنین ممنون:sadwalk:

شما يکبار سعي کنيد توسط کابل و لودر برنامه استارمکس را انتقال دهيد. يا دستگاه از برق خارج کرده دست خود روي CH.DOWN (کانال پايين) جلو دستگاه قرار داده به برق بزنيد کمي صبر کنيد تا حروف جلو پانل دستگاه ثابت شوند دست خود را برداشته و سعي کنيد با کابل و لودر نرم افزار اصلي خود رسيور که در بخش موجود هست تزريق کنيد. در لودر گزينه SW DOWN را روي BOOT MODE STATUS S/W قرار دهيد.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: gog2000

ali10129

کاربر
2010-05-30
9
0
سوال

1.ببخشید چرا ما برنامه ی سو پرمکس رو به next تبدیل می کنیم؟

2.آیا مدل supe... 9200 cxt all in one هم به نکست تبدیل می شود اگر آره چگونه؟

3.اگر تبدیل شد آیا برنامه ها و سافت کم های جدید آپدیت نکست را قبول خواهد کرد ؟

4. آیا مشکل سخت افزاری مانند (کارنکردن کنترل - ذخیره نکردن فیلم بر روی یو اس بی - کار نکردن یو اس بی-
....) پیدا نخواهد کرد؟

ali10129

کاربر
2010-05-30
9
0
آخرین مدل رسیور های سو پر مکس چه نام دارد در چه سالی ساخته شده و حدود قیمت آن چقدر است؟

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
1.ببخشید چرا ما برنامه ی سو پرمکس رو به next تبدیل می کنیم؟

2.آیا مدل supe... 9200 cxt all in one هم به نکست تبدیل می شود اگر آره چگونه؟

3.اگر تبدیل شد آیا برنامه ها و سافت کم های جدید آپدیت نکست را قبول خواهد کرد ؟

4. آیا مشکل سخت افزاری مانند (کارنکردن کنترل - ذخیره نکردن فیلم بر روی یو اس بی - کار نکردن یو اس بی-
....) پیدا نخواهد کرد؟

رسيورهاي سوپرمکس CXT معمولي مدت زيادي هست که از ساپورت نرم افزاري خارج شده اند با تبديل به نکست مدت ديگري ساپورت ميشوند. مدلي که گفتيد به نکست تبديل ميشود به برنامه هاي آموزشي همين بخش مراجعه کنيد. بعد از تبديل شما از برنامه و سافتکم هاي نکست براي اين رسيور استفاده خواهيد کرد. معمولا مشکلي در تبديل اين رسيورها به نکست وجود ندارد.:eek:k:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ali10129

ali10129

کاربر
2010-05-30
9
0
رسيورهاي سوپرمکس CXT معمولي مدت زيادي هست که از ساپورت نرم افزاري خارج شده اند با تبديل به نکست مدت ديگري ساپورت ميشوند. مدلي که گفتيد به نکست تبديل ميشود به برنامه هاي آموزشي همين بخش مراجعه کنيد. بعد از تبديل شما از برنامه و سافتکم هاي نکست براي اين رسيور استفاده خواهيد کرد. معمولا مشکلي در تبديل اين رسيورها به نکست وجود ندارد.:eek:k:

می شه آدرس پست رو بدید ببخشید پیدا نکردم:boos::dast:

reza411

کاربر
2010-07-24
5
1
ببخشید لودر استار مکس رو برام می زارین با کابل 323 بزنم ممنون

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: reza411

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
این لودر واسه استار مکس کار می کنه​

دوست عزيز گفتم که همان لودر اصلي استارمکس هست براي سوپرمکس سري cxt و استارمکس يک نوع لودر ارائه شده . کلا استارمکس نام تجاري جديد سوپرمکس هست و فرقي با هم ندارند.

nima52

کاربر
2010-03-14
7
4
با سلام وخسته نباشید به تمام دوستان مشکل سوپر ماکس 40000 فقط on می نویسد هیچ عکسلعمل انجام نمی دهد ممنوم اگر راهمنابی فر ماید

amyr

کاربر
2009-02-26
15
9
باسلام دوستان عزیز ریسیور surermax nt40 دارام شماعزیزان از منو ریسیور عکس خاسته بودید برای فعال کردان ریسیور دوستان عزیز خیلی سعی کردم از منو ریسیور برای شماعزیزان عکس بفرستم ولی نشد این توزی را بدام که این ریسیور منو ان با suprmax9200 فرق می کوند وهیچ شباهتی به یکدیگر نداراند
لتفن کمک کنید
باسلام مجدد دوستان عزیز جواب سوال مرا ندادید اگر مشگلی هست یا اگر برای این مودل ریسیور supermaxe nt40 سایت رسمی وجود داراد در اینجا قرار دهید با تشکر فراوان:dast:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
باسلام مجدد دوستان عزیز جواب سوال مرا ندادید اگر مشگلی هست یا اگر برای این مودل ریسیور supermaxe nt40 سایت رسمی وجود داراد در اینجا قرار دهید با تشکر فراوان:dast:

سايت رسمي همان سايت ساپورت محصولات سوپرمکس هست . قبلا هم يکبار به شما جواب داده بودم اين مدل جزو مدلهاي متفرقه و بدرد نخور سوپرمکس هست الان هم از رده خارج شده و ظاهرا ساپورت نميشود . اطلاعاتي از منو و نحوه کار اين رسيور در دسترس ندارم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا