zirak salas
مدیر بازنشسته
- 2009-05-09
- 950
- 6,188
شبکه های سایروس با ورژن 129.44 ریسیور استارمکس باز است .
دوست عزیز امولاتور را که فعال کردی در مسیر مورد نظر دو کانال pb,pg باز میشه .
شبکه های سایروس با ورژن 129.44 ریسیور استارمکس باز است .
با سلام
همانطور که می دانید وقتی فیلمی را بر روی فلش از طریق رسیور استار مکس ضبط می کنید با فرمت ts ضبط میشه
حالا من میخام بالعکس این کار را انجام بدم و یک فایل تصویری دیگر که در کامپیوتر را دارم را به این فرمت ts تبدیل کنم و از طریق اتصال فلش به رسیور ان را در تلویزیون مشاهده کنم
ولی از طریق هر نرم افزار ی که این کار را انجام میدم به درستی تبدیل نمیشه و تصویر با وقفه و قطع و وصل شدن و حتی هنگ کردن نشون میده و تنظیمات سرعت فریم را نیز بارها تغییر دادم ولی کمی بهتر شد ولی سرعت فریم دقیقشو نمیدونم چیه؟؟؟
حالا اگه کسی بدون دقیقا چه تنظیماتی را باید تغییر داد و سرعت فریم و نوع فایل ts (چون چند نوع فایل ts در نرم افزار قرار دارد) باید قرار داد تا بدرستی در رسیور نشون بده ممنون میشم توضیح بده
در ضمن من از نرم افزار total video converter ورژن 3.61 استفاده می کنم
البته اگه نرم افزار بهتری برای این کار وجود داره که نیازی به تنظیم هم نداره ممنون میشم معرفی کنید
ممنون
نحوه add كردن يك ماهواره جديد در رسيور استار مكس به چه صورته؟
زاويه قرار گيري ماهواره هاي مختلف را از كجا ميشه پيدا كرد؟
باسلام خدمت همه عزیزان زحمتکش من یک مشکل در مورد رسیور استار مکس پیدا کردم یک نرم افزار سوپر مکس زدم تبدیل شده الان به سوپر مکس وهرچقدر نرم افزار استار مکسو میزنم قبول نمیکنه وارور میده ودیگه کنترل با کنترل استار مکس کار نمی کنه وباید با سوپر مکس کار کرد اگه امکان داره یه کمکی به من بکنین ممنون:sadwalk:
1.ببخشید چرا ما برنامه ی سو پرمکس رو به next تبدیل می کنیم؟
2.آیا مدل supe... 9200 cxt all in one هم به نکست تبدیل می شود اگر آره چگونه؟
3.اگر تبدیل شد آیا برنامه ها و سافت کم های جدید آپدیت نکست را قبول خواهد کرد ؟
4. آیا مشکل سخت افزاری مانند (کارنکردن کنترل - ذخیره نکردن فیلم بر روی یو اس بی - کار نکردن یو اس بی-
....) پیدا نخواهد کرد؟
رسيورهاي سوپرمکس CXT معمولي مدت زيادي هست که از ساپورت نرم افزاري خارج شده اند با تبديل به نکست مدت ديگري ساپورت ميشوند. مدلي که گفتيد به نکست تبديل ميشود به برنامه هاي آموزشي همين بخش مراجعه کنيد. بعد از تبديل شما از برنامه و سافتکم هاي نکست براي اين رسيور استفاده خواهيد کرد. معمولا مشکلي در تبديل اين رسيورها به نکست وجود ندارد.k:
می شه آدرس پست رو بدید ببخشید پیدا نکردم:boos::dast:
ببخشید لودر استار مکس رو برام می زارین با کابل 323 بزنم ممنون
لطفا فقط در اين بخش سوال مطرح کنيد من اينبار پست شما رو به اين قسمت انتقال دادم.
اين مدل بايد با لودر stblink 01.06 استفاده شود از لينک زير دريافت کنيد:
http://1.irantks.biz/showpost.php?p=130040&postcount=11
این لودر واسه استار مکس کار می کنه
آقا شرمنده ممنوندوست عزيز گفتم که همان لودر اصلي استارمکس هست براي سوپرمکس سري cxt و استارمکس يک نوع لودر ارائه شده . کلا استارمکس نام تجاري جديد سوپرمکس هست و فرقي با هم ندارند.
باسلام مجدد دوستان عزیز جواب سوال مرا ندادید اگر مشگلی هست یا اگر برای این مودل ریسیور supermaxe nt40 سایت رسمی وجود داراد در اینجا قرار دهید با تشکر فراوان:dast:باسلام دوستان عزیز ریسیور surermax nt40 دارام شماعزیزان از منو ریسیور عکس خاسته بودید برای فعال کردان ریسیور دوستان عزیز خیلی سعی کردم از منو ریسیور برای شماعزیزان عکس بفرستم ولی نشد این توزی را بدام که این ریسیور منو ان با suprmax9200 فرق می کوند وهیچ شباهتی به یکدیگر نداراندلتفن کمک کنید
باسلام مجدد دوستان عزیز جواب سوال مرا ندادید اگر مشگلی هست یا اگر برای این مودل ریسیور supermaxe nt40 سایت رسمی وجود داراد در اینجا قرار دهید با تشکر فراوان:dast: