پاسخ به سوالات کاربران در رابطه با رسیورهای سوپرمکس-نکست-استارمکس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

teyyebsat

کاربر
2007-06-27
3
1
سلام من یک رسیور ۹۹۵۰ mak ii دارم که به نکست تبدیل کردهام و حالا رسیور هیچ سیگنالی نمیده و بعضی وقتها هم سیگنال به ۱۰۰ میرسه ولی هیچ کانالی نمی یاره تنظیماتش هم درسته و دیش هم درست در مسیر قرار دارد ولی رسیور هیچ سیگنالی را نمی اوره و لطفا برنامه NEXT_YE-2000X plusرا قرار دهید ببینم با زدن این برنامه درست میشه یا نه دوستان راهنمایی کنند .متشکرم.

amir135

کاربر
2010-08-03
1
0
44
سلام دوستان چند تا سوال دارم ( البته مبتدی هستم) اگه لطف کنید و جواب بدین ممنون می شم.

1- کار سافتکم چیه و اگه اونو نصب کنیم کانل ها همش میپرن؟

2- کار دانگل چیه؟

3- میشه رسیوری رو معرفی کنید که خروجی lan داشته باشه و بشه باهاش دانلود افلاین کرد.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام دوستان چند تا سوال دارم ( البته مبتدی هستم) اگه لطف کنید و جواب بدین ممنون می شم.

1- کار سافتکم چیه و اگه اونو نصب کنیم کانل ها همش میپرن؟

2- کار دانگل چیه؟

3- میشه رسیوری رو معرفی کنید که خروجی lan داشته باشه و بشه باهاش دانلود افلاین کرد.

با درود

دوست عزيز سافتکم مثل پچ نيست که با تزريق به رسيور تنظيمات کارخانه اي شود. فقط فايل کم حجمي هست شامل کدهاي چند کانال.

در مورد دانگل به بخش مربوطه مراجعه کنيد و مطالعه فرماييد. رسيور داري خروجي lan هم فراوان هست . خروجي lan براي برقراري شرينگ اينترنتي استفاده ميشود نه دانلود آفلاين!!

iraj2020

کاربر
2010-08-01
1
0
54
سلام بنده سوپرمکس 9200all in oneدارم اشتباهی برنامه زدم دیگر بالا نمیاید لظفا راهنمایی فرمایید

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام بنده سوپرمکس 9200all in oneدارم اشتباهی برنامه زدم دیگر بالا نمیاید لظفا راهنمایی فرمایید

با درود دوست گرامي اگر از آخرين ورژن هاي سري s اشتباهي به اين دستگاه تزريق کرديد و هم اکنون صفحه جلو دستگاه کاملا خاموش شده و بالا نمياد چاره اي جز مراجعه به تعميرکار براي پروگرام مجدد ic فلاش دستگاه نداريد متاسفانه نرم افزار هاي اخير سري s اگر به اشتباه روي سري معمولي استفاده شود مستقيم دستگاه را فلش ميکنند. ولي اگر clone نوشته به برنامه هاي آموزشي اين بخش مراجعه کنيد و طبق آموزش داده شده مشکل خودتون حل کنيد.

hacker 619

کاربر
2010-04-23
2
0
به نظر شما میتوان استارمکس را با نکست مقایسه کرد با نکست 2000 سوپر پلاس وریسور استارمکس چند مگ هست؟ایا میشه استارمکس رو به ریسور نکست تبدیل کرد؟؟؟؟؟:s13::s13:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
به نظر شما میتوان استارمکس را با نکست مقایسه کرد با نکست 2000 سوپر پلاس وریسور استارمکس چند مگ هست؟ایا میشه استارمکس رو به ریسور نکست تبدیل کرد؟؟؟؟؟

نکست 2000 سوپر پلاس از لحاظ کيفيت قطعات بهتر هست . ساپورت بهتري هم دارد . هميشه محصولات نکست از سوپرمکس سر تر بوده و هست. کل محصولات سوپرمکس و استارمکس کپي از نکست هست. جالب اينکه نکست هم بيشتر توليداتش کپي برداري از شرکتي ديگر هست!!!

ميتوان استارمکس به نکست تبديل کرد ولي اين رسيور جديد هست و فعلا تا يکي 2 سال ساپورت ميشود لازم به اين کار نيست. استارمکس يک رسيور 2 مگ هست.

loghmanbritish

کاربر
2010-08-05
1
0
سوال

سلام
من رسیور سوپر مکس 1*1 بدون حرف "s" دارم هر جی گشتم اینجا پیدا نکردم اخرین لودر و اخرین سافتکم و اخرین پیچ را می خواستم به همراه نحوه اپگرید با usb می خواستم اخرین لودر در newprog را رسیور من خودش دارد مال یک سال پیش است جدیدتر ان وجود دارد برای رسیور من بدون حرف "s"

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام
من رسیور سوپر مکس 1*1 بدون حرف "s" دارم هر جی گشتم اینجا پیدا نکردم اخرین لودر و اخرین سافتکم و اخرین پیچ را می خواستم به همراه نحوه اپگرید با usb می خواستم اخرین لودر در newprog را رسیور من خودش دارد مال یک سال پیش است جدیدتر ان وجود دارد برای رسیور من بدون حرف "s"

با سلام

دوست عزيز اين رسيور مدتي که از ساپورت خارج شده و برنامه اي براي آن ارائه نخواهد شد. آخرين ورژن نرم افزار در لينک زير موجود است:

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=32579

از سافتکم هاي next 2000 superplus ميتوانيد براي اين مدل استفاده کنيد. لودر هم STB Link 01.06 با خود نرم افزار ضميمه است. براي آپگريد با usb فايل را از حالت زيپ خارج کرده و در فلش مموري کپي کنيد روي گزينه باپسوند BIN که با رنگ قرمز مشخص شده OK کنيد و صبر کنيد تا دستگاه ريستارت شود.

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: azada45

bore22d

کاربر
2007-04-02
5
6
سلام یک ما هواره بنام nhfدارم که رمز ان را فراموش کردم لطفا کمک کنید

nowdesh

کاربر
2009-07-05
18
15
با سلام لطفآ نحوه وارد کردن کلیدهای biss tv را به ریسیور next بذارید ممنون میشم

nowdesh

کاربر
2009-07-05
18
15
با سلام به دوستان

خواهشآ نحوه وارد کردن کلیدهای biss tv یا ابدیت ریسیور next ye 2000 super x plus را بذارید ممنون:bs_iloveyou:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام به دوستان

خواهشآ نحوه وارد کردن کلیدهای biss tv یا ابدیت ریسیور next ye 2000 super x plus را بذارید ممنون:bs_iloveyou:

با درود

نحوه وارد کردن کد بیس :
اول دکمه منو را بزنيد و بعد در جايي که usb رو نوشته مي رويد. دکمه قرمز رنگ کنترل را مي زنيد رمز 6000 را وارد مي کنيد تا در منو گزينه وارد کردن کد دستي رو خواهيد ديد .آنجا وارد سيستيم بيس شويد و کد مورد نظر را با index و ident صحيح وارد کنيد. يا ميتوانيد به جاي اين کارها از سافتکم اين رسيور که در لينک زير موجود است استفاده کنيد:

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=27239&page=4

درضمن به برنامه هاي آموزشي اين بخش هم مراجعه کنيد آموزش کامل داده شده براي سوپرمکس مثل نکست هست. ميتوانيد استفاده کنيد.:eek:k:

pooya2010

کاربر
2010-07-30
1
0
با سلام
نحوی اپگرید کردن با usb استار مکس مدل 9999 را شرح دهید

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام
نحوی اپگرید کردن با usb استار مکس مدل 9999 را شرح دهید

دوست عزيز نرم افزار را دانلود سپس از حالت زيپ خارج کرده و در فلش مموري قرار دهيد به رسيور متصل و وارد منو usb شويد. روي نرم افزار که با پسوند BIN با رنگ قرمز مشخص هست OK کنيد و صبر کنيد تا ارتقا کامل و دستگاه يکبار ريستارت شود.

omid59

کاربر
2007-09-22
53
88
من دستگاه استار مکس 1.1 پلاس رو با آخرین ورژن آپدیت کردم ولی کنترلش از کار افتاد. اگر میشه راهنمایی بفرمایید.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
من دستگاه استار مکس 1.1 پلاس رو با آخرین ورژن آپدیت کردم ولی کنترلش از کار افتاد. اگر میشه راهنمایی بفرمایید.

با درود

دوست گرامي از چه نرم افزاري براي اين مدل استفاده کرده ايد؟ معمولا اگر از نرم افزار سوپرمکس (s) به اين مدل تزريق شود اين اتفاق مي افتد.

کاربران زيادي نرم افزار starmax 1x1 را دانلود و استفاده کرده اند مشکلي نبوده. يکبار با کابل و pc نرم افزار اين دستگاه منتقل کنيد . کنترل هم چک کنيد (از لحاظ باتري و ضربه و...)

mohandes

عضو جدید
2006-11-29
86
609
با سلام سوپرمکس 9200all in one نوشته های روی پانل با هربار روشن کردن دستگاه نامشخص بود وبافشاردادن دکمه های روی دستگاه محو میشدند تغذیه دستگاه هم سالم میباشد فلش رو با فایل فلش موجود تو سایت پروگرام کردم ولی باز همان ایراد وجود دارد این ایراد از چی میتونه باشه ایا فایل فلش توسایت سالم میباشد ممنون

nfna

کاربر
2010-07-29
2
5
39
خدمت دوستان سلام برای رسیورsuper max 1*1ci cxt masterپچی با قابلیت بازکردن پکیج abs sat نیامده است.اگه اومده لطفا بگید.ممنونم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا