پاسخ به سوالات کاربران در رابطه با رسیورهای سوپرمکس-نکست-استارمکس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
برای رسیور نکست مدلی که بالا نوشتم از چه نوع سافتکم مربوط به چه گروهی استفاده کنم ؟ آیا آپگریدش و لودری که براش استفاده میکنیم همون مثل ماله سوپر مکسه یا نه ؟ آیا نرم افزار جدید براش پیدا میشه یا نه ؟ در صورت امکان منبع معرفی کنید ؟:eek:k:

این رسیور بسیار قدیمی هست خودتون به دردسر نندازید. آخرین نرم افزار + بوت + لودر برای شما گذاشتم . نرم افزار مربوط به حدود 5 سال پیش هست .پیشنهاد نمیکنم استفاده کنید این رسیور امروز دیگر هیچ قابلیتی ندارد . با این حال اگر خیلی ضروری هست مسولیت استفاده از نرم افزار با خود شما است چون دستگاه بسیار قدیمی در صورت ایجاد مشکل امکان دارد برای همیشه خاموش شود :051:

digsat_next-7500dapciplus_big.jpg

- فایل اول نرم افزار اخرین ورژن (24-08-2006)

- فایل دوم boot

- فایل سوم لودر

پیوست‌ها

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Saberkhan

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
این رسیور بسیار قدیمی هست خودتون به دردسر نندازید. آخرین نرم افزار + بوت + لودر برای شما گذاشتم . نرم افزار مربوط به حدود 5 سال پیش هست .پیشنهاد نمیکنم استفاده کنید این رسیور امروز دیگر هیچ قابلیتی ندارد . با این حال اگر خیلی ضروری هست مسولیت استفاده از نرم افزار با خود شما است چون دستگاه بسیار قدیمی در صورت ایجاد مشکل امکان دارد برای همیشه خاموش شود :051:

مشاهده فایل‌پیوست 43599

- فایل اول نرم افزار اخرین ورژن (24-08-2006)

- فایل دوم boot

- فایل سوم لودر

----------------------------------------------------------------------

درسته دستگاه قدیمیه ولی الان که من دارمش بدون هیچ آپدیت و سافتکمی با روشن کردن املاتور دو تا کانال هاستلر و بلو هاستلر رو در مسیر سایروس باز میکنه و کانال فانتزی در مسیر یوروبرد 9 رو با دادن کد بیس راحت باز میکنه در حالی که سوپر مکسهای یو اس بی خور معمولی مثل 9950 که دارم و با جدیدترین فایل اپدیتش کردم و کد بیس رو دادم این کانالو باز نمیکنه؟ و کانال تی ار تی 3 ترکیه رو بازور باز میکنه هنگام بیس شدن ولی رسیور نکست که دارم با دادن کد دستی بیس این شبکه رو آنی باز میکنه؟ با تشکر از شما:eek:k:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: TiestoSat

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
----------------------------------------------------------------------

درسته دستگاه قدیمیه ولی الان که من دارمش بدون هیچ آپدیت و سافتکمی با روشن کردن املاتور دو تا کانال هاستلر و بلو هاستلر رو در مسیر سایروس باز میکنه و کانال فانتزی در مسیر یوروبرد 9 رو با دادن کد بیس راحت باز میکنه در حالی که سوپر مکسهای یو اس بی خور معمولی مثل 9950 که دارم و با جدیدترین فایل اپدیتش کردم و کد بیس رو دادم این کانالو باز نمیکنه؟ و کانال تی ار تی 3 ترکیه رو بازور باز میکنه هنگام بیس شدن ولی رسیور نکست که دارم با دادن کد دستی بیس این شبکه رو آنی باز میکنه؟ با تشکر از شما

کانالهایی که گفتید کلیدها در ورژن نرم افزار دستگاه فیکس شده است با فعال کردن امولاتور پچ فعال میشود و کانالها باز میکند . بهتره تغییری ندهید ظاهرا آخرین ورژن ارائه شده روی رسیور شما نصب است . باز کردن TRT3 یعنی اینکه سیستم biss غیر استاندارد این دستگاه مشکلی ندارد . اکثر دستگاهای جدید با این سیستم مشکل دارند باز نمیکند :eek:k:

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
مشکل باز نکردن تصاویر ظبط شده ؟

وقتی دارم به یه کانالی نگاه میکنم و دستگاه در حال ظبط کردن کانال دیگه رو همون فرکانسه بعد از پایان ظبط کردن خود دستگاه تصویرو باز میکنه ولی رو کامپیوتر باز نمیشه با KMP ورژن جدید هم امتحان کردم باز نشد اصلا کانورت هم نمیشه با هیچ نرم افزاری ؟ کمک کنید ؟:eek:k:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
وقتی دارم به یه کانالی نگاه میکنم و دستگاه در حال ظبط کردن کانال دیگه رو همون فرکانسه بعد از پایان ظبط کردن خود دستگاه تصویرو باز میکنه ولی رو کامپیوتر باز نمیشه با KMP ورژن جدید هم امتحان کردم باز نشد اصلا کانورت هم نمیشه با هیچ نرم افزاری ؟ کمک کنید ؟

این مشکلی که گفتید نرم افزاری هست و بیشتر در سری usb سوپرمکس مشاهده شده. فعلا راهی برای رفع آن نیست.

MILAD PM

کاربر
2008-10-17
47
82
سلام
یک رسیور سوپرمکس 1x1 دارم که رسیور خودبخود روی پانل ان چهار عدد ---- ظاهر شد و وقتی که به دکمه های جلو دست میزنی ---- تبدیل به انواع اقسام مختلف اعداد میشود و ثابت میماند وقتی رسیور را از برق در میاری باز هم ----ظاهر میشود ضمنا بعضی موقع پیش میاید که این رسیورها وقتی اعداد روی پانل رسیور میرقصد منظورمثل رقص نور اعداد تغیر میکند ممنون میشم راهنمایی کنید

saeidmz

کاربر
2011-01-20
1
0
با سلام و خسته نباشید رسیور من وقتی که زبانش رو به فارسی تنظیم میکنم و میخوام که از دکمه زرد برای حرکت و تنظیم موتور استفاده کنم خاموش میشه و مجددا روشن(ریستارت) با جدیدترین برنامه آپگریدش کردم ولی باز این مشکل رو داره.ممنون میشن راهنمایی کنین.super max 9200cxt all in oneراستی میخواستم بدونم به این رسیور هم میشه تصویر داد؟اگه میشه بفرمایین چگونه.با آموزش کامل

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام
یک رسیور سوپرمکس 1x1 دارم که رسیور خودبخود روی پانل ان چهار عدد ---- ظاهر شد و وقتی که به دکمه های جلو دست میزنی ---- تبدیل به انواع اقسام مختلف اعداد میشود و ثابت میماند وقتی رسیور را از برق در میاری باز هم ----ظاهر میشود ضمنا بعضی موقع پیش میاید که این رسیورها وقتی اعداد روی پانل رسیور میرقصد منظورمثل رقص نور اعداد تغیر میکند ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام. این رسیور مشکل سخت افزار مربوط به ایسی فلش دارد

با سلام و خسته نباشید رسیور من وقتی که زبانش رو به فارسی تنظیم میکنم و میخوام که از دکمه زرد برای حرکت و تنظیم موتور استفاده کنم خاموش میشه و مجددا روشن(ریستارت) با جدیدترین برنامه آپگریدش کردم ولی باز این مشکل رو داره.ممنون میشن راهنمایی کنین.super max 9200cxt all in oneراستی میخواستم بدونم به این رسیور هم میشه تصویر داد؟اگه میشه بفرمایین چگونه.با آموزش کامل

سلام مشکل شما مربوط به یک باگ نرم افزاری است .
منظور شما از تصویر دادن به رسیور چی هست بهتر عنوان کنید تا راهنمایی کنم.:eek:k:

ayuob

کاربر
2008-04-23
1
0
با سلام بنده مدل سوپر مکس 9950 super cpu دو میگ دارم روی 0029 گیر کرده چشمک میزنه برنامه هم نریختم خود به خود شده لطفا اگر نرافزاراست بزارین ممنون میشم لطفا راهنماهی کنید

midea1381

کاربر
2008-03-24
19
5
باسلام
ايا ميشه سوپرماکس2100hdرابه نکست2000دبراتچ تبديل کرد باتشکر

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام بنده مدل سوپر مکس 9950 super cpu دو میگ دارم روی 0029 گیر کرده چشمک میزنه برنامه هم نریختم خود به خود شده لطفا اگر نرافزاراست بزارین ممنون میشم لطفا راهنماهی کنید

9950 CXT یا معمولی؟

یکی از نرم افزارهای رسیور دانلود و در حالت boot توسط کابل و لودر تزریق کنید. در برنامه های اموزشی این بخش توضیح داده شده

باسلام
ايا ميشه سوپرماکس2100hdرابه نکست2000دبراتچ تبديل کرد باتشکر

بله. ولی باید فایل فلش نکست 2000 دوبراتچ گیر بیاورید

midea1381

کاربر
2008-03-24
19
5
9950 cxt یا معمولی؟

یکی از نرم افزارهای رسیور دانلود و در حالت boot توسط کابل و لودر تزریق کنید. در برنامه های اموزشی این بخش توضیح داده شده

بله. ولی باید فایل فلش نکست 2000 دوبراتچ گیر بیاورید

دوست من ميشه بفرمايد فايل فلش چتوري گير مياد با تشکر ازجواب سريع شما

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
دوست من ميشه بفرمايد فايل فلش چتوري گير مياد با تشکر ازجواب سريع شما

با کپی data آی سی فلش دوبراتچ توسط پروگرامر و رید کردن ان روی ایسی sm2100 hd.

البته فایل فلش next 2000 dobratech موجود نیست . چون کسی نمیرود یک رسیور لینوکسی که 400 هزار تومن قیمتش هست باز کند و ای سی فلش 32 مگ آن از روی شاسی بکند بخاطر اینکه از data آن کپی بگیرد!!! فایل فلش این رسیور جایی ندیدم تاکنون. تبدیل دستگاه هم یک کار تعمیراتی - تخصصی و نیازمند ابزار پیشرفته

midea1381

کاربر
2008-03-24
19
5

البته فایل فلش next 2000 dobratech موجود نیست . چون کسی نمیرود یک رسیور لینوکسی که 400 هزار تومن قیمتش هست باز کند و ای سی فلش 32 مگ آن از روی شاسی بکند بخاطر اینکه از data آن کپی بگیرد!!! فایل فلش این رسیور جایی ندیدم تاکنون. تبدیل دستگاه هم یک کار تعمیراتی - تخصصی و نیازمند ابزار پیشرفته

بسيار ممنونم دوست من

pri

کاربر
2011-01-23
1
0
سلام من یه رسیور 2100 سوپرمکس اچ دی دارم ولی قسمت پورتها از جمله یو اس بی و دانگلش غیر فعال شده پرسیدم گفتند باید پروگرمر بشه ایا راهی دیگه نیست ممنون میشم راهنمایی کنید

mana_341

کاربر
2011-01-10
2
1
NEXT 2000 Dobratech

با سلام
دوبراتچ گفتی و کردی کبابم آقاجان...!!!؟؟؟:051:
چندروز پیش یه دوبراتچ گرفتم روز اول خوب کار میکرد و لی از روز دوم هی سکته میزنه ...هی سکته میزنه
-یکی دوساعت بخوبی کار میکنه ولی یهویی صدا و تصویرش قطع میشه و روی صفحه تلویزیون عبارت " NO SIGNAL " بنمایش درمیاد. البته رسیور روشنه ها ولی صوت و تصویرش قطع شده و بلافاصله که خاموش و دوباره روشنش میکنی بخوبی بکارش ادامه میده اما نیم ساعت تا دوساعت بعد دوباره نوبت سکته بعدیش میرسه؛البته ناگفته هم نماند که گاها ساعتها بدون مشکل کار میکنه که البته روال معمول اکثرا روال قبلیه .
- استاد بنظر حضرتعالی مشکل از کجاست؟ نرم افزاریه ؟ یا سخت افزاریه؟
-حل میشه یا ببرم پسش بدم؟
خواهشا یه کم زودتر جواب بدین تا اگه قرار به پس دادن باشه زیاد دیر نشه.
-البته کسی که ازش خریدم ادعا کرد اگه ایمیج جدید تزریق کنم مشکل حل میشه نظر شما چیه؟
شرمنده از طولانی شدن بحثم
ارادت :
ناصر:s13:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام من یه رسیور 2100 سوپرمکس اچ دی دارم ولی قسمت پورتها از جمله یو اس بی و دانگلش غیر فعال شده پرسیدم گفتند باید پروگرمر بشه ایا راهی دیگه نیست ممنون میشم راهنمایی کنید

آخرین نرم افزار از لینک زیر تزریق کنید. برای دانگل شاید نیاز به فعال کردن گزینه یا امولاتور در منو باشد چک کنید. اگر مشکل رفع نشد احتمال سخت افزار هست.

DOWNLOAD

با سلام
دوبراتچ گفتی و کردی کبابم آقاجان...!!!؟؟؟:051:
چندروز پیش یه دوبراتچ گرفتم روز اول خوب کار میکرد و لی از روز دوم هی سکته میزنه ...هی سکته میزنه
-یکی دوساعت بخوبی کار میکنه ولی یهویی صدا و تصویرش قطع میشه و روی صفحه تلویزیون عبارت " NO SIGNAL " بنمایش درمیاد. البته رسیور روشنه ها ولی صوت و تصویرش قطع شده و بلافاصله که خاموش و دوباره روشنش میکنی بخوبی بکارش ادامه میده اما نیم ساعت تا دوساعت بعد دوباره نوبت سکته بعدیش میرسه؛البته ناگفته هم نماند که گاها ساعتها بدون مشکل کار میکنه که البته روال معمول اکثرا روال قبلیه .
- استاد بنظر حضرتعالی مشکل از کجاست؟ نرم افزاریه ؟ یا سخت افزاریه؟
-حل میشه یا ببرم پسش بدم؟
خواهشا یه کم زودتر جواب بدین تا اگه قرار به پس دادن باشه زیاد دیر نشه.
-البته کسی که ازش خریدم ادعا کرد اگه ایمیج جدید تزریق کنم مشکل حل میشه نظر شما چیه؟
شرمنده از طولانی شدن بحثم
ارادت :
ناصر:s13:

سلام . آخرین ایمیج که توسط وبسایت رسمی ارائه شده برای شما گذاشتم تزریق کنید. اگر از سوییچ استفاده میکنید با سیم مستقیم و بدون سوییچر تست کنید. همچنین اتصالات سیم و سر پیچ ها هم چک کنید. ببینید باز همین مشکل هست؟ ابتدا نرم افزار زیر منتقل کنید:

DOWNLOAD

mana_341

کاربر
2011-01-10
2
1
تشکر و توضیح

آخرین نرم افزار از لینک زیر تزریق کنید. برای دانگل شاید نیاز به فعال کردن گزینه یا امولاتور در منو باشد چک کنید. اگر مشکل رفع نشد احتمال سخت افزار هست.

DOWNLOAD

سلام . آخرین ایمیج که توسط وبسایت رسمی ارائه شده برای شما گذاشتم تزریق کنید. اگر از سوییچ استفاده میکنید با سیم مستقیم و بدون سوییچر تست کنید. همچنین اتصالات سیم و سر پیچ ها هم چک کنید. ببینید باز همین مشکل هست؟ ابتدا نرم افزار زیر منتقل کنید:

DOWNLOAD
با سلام مجدد
اول باید از توجه خوب و جواب سریع و بموقع مدیرمحترم کمال تشکررو بکنم.
-من یه چیز یادم رفته بو دبگم : من از جک + پوزیشنر (جعبه فلزی ساخت سوریه) استفاده میکنم گفتم شاید به اینم مربوط باشه البته رو دستگاههای قبلیم هیچ مشکلی نبود
-دیشب اون پچ (All In One) رو به دستگاه تزریق کردم ولی نمیدونم درست شده یا نه؟
-اصولا این پچ چه تغییراتی رو قراره تو دستگاه بده؟ چیزی اضافه یا کم میکنه؟ قابلیت تازه ای بوجود میاره؟
-در ضمن من از سوییچ استفاده نمیکنم و سیم تکی و مستقیم استفاده میکنم
- یه سوال دیگه : سافتکم رو چجوری به دستگاه منتقل میکنن؟ (این دستگاه منظورمه)
-تشکر دوباره از توجهتون:s13:

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
راهنمایی در مورد وارد کردن کدها ؟

با سلام . کدهایی که برای کانالهای الجزیره قرار دادین رو چطور و به کدام قسمت کد دهی وارد کنم ؟ اگه ممکنه یک نمونه قرار بدید تا از روی ان وارد کنم و ایا این کدها نیاز به ایدنت و ساید و غیره .... ندارند . با تشکر از شما ؟

---------------------------------------------------------------------------
JSC SPORT NILE SAT CCWs

JSC+1
CW0:1CC6886A7C4901C6
CW1:4A04CF1DB4817BB0

JSC+2
CW0:A9C0EB549FCC8AF5
CW1:4B906E49B497EF3A

JSC+3
CW0:10D78269A97A6689
CW1:69784C2D0F66CC41

JSC+4
CW0:7770E3CA9908B354
CW1:5E364BDFEB8650C1

JSC+5
CW0:2AD25450EED7F4B9
CW1:AE918DCC1BCE220B

JSC+6
CW0: D25D9AC99008C961
CW1: D99775E51F3F44A2

JSC+7
CW0: D17E9AE9938392A8
CW1:85CB56A616209BD1

JSC+8
CW0:CFD942EA76E1CE25
CW1:B6FBDE8F979C94C7

JSC+9
CW0:FD74D849ED144B4C
CW1:316E28C71761E55D

:eek:k:​

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
ستارمکس 9999 ؟

با سلام . در مورد رسیور ستارمکس مدل 9999 معمولی کمی اطلاعات میخواستم . ایا از لحاظ نرم افزاری ساپورت میشود ؟ ایا مانند سوپر مکس سری اس دارد یا نه ؟ در کل رسیور خوبی هست یا نه ؟ در ضمن چطور میتوان نوع اصلش را از تقلبی تشخیص داد ؟

با تشکر از شما
:eek:ky:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا