پاسخ به سوالات کاربران در رابطه با رسیورهای سوپرمکس-نکست-استارمکس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام . کدهایی که برای کانالهای الجزیره قرار دادین رو چطور و به کدام قسمت کد دهی وارد کنم ؟ اگه ممکنه یک نمونه قرار بدید تا از روی ان وارد کنم و ایا این کدها نیاز به ایدنت و ساید و غیره .... ندارند . با تشکر از شما ؟

---------------------------------------------------------------------------
JSC SPORT NILE SAT CCWs

JSC+1
CW0:1CC6886A7C4901C6
CW1:4A04CF1DB4817BB0

JSC+2
CW0:A9C0EB549FCC8AF5
CW1:4B906E49B497EF3A

JSC+3
CW0:10D78269A97A6689
CW1:69784C2D0F66CC41

JSC+4
CW0:7770E3CA9908B354
CW1:5E364BDFEB8650C1

JSC+5
CW0:2AD25450EED7F4B9
CW1:AE918DCC1BCE220B

JSC+6
CW0: D25D9AC99008C961
CW1: D99775E51F3F44A2

JSC+7
CW0: D17E9AE9938392A8
CW1:85CB56A616209BD1

JSC+8
CW0:CFD942EA76E1CE25
CW1:B6FBDE8F979C94C7

JSC+9
CW0:FD74D849ED144B4C
CW1:316E28C71761E55D

:eek:k:

برای وارد کردن این کدها (dcw ) در سوپرمکس - استارمکس یک سری اطلاعات دیگر لازم است معمولا با کلیدها ارائه نمیشود ولی این اطلاعات چون همیشه ثابت هست در تاپیک جداگانه ای برای اکثر کانالها و پکیج ها قرار دادم شما باید فقط کلیدهای جدید جایگزین کنید از لینک زیر دریافت کنید:

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=31263&page=2

نحوه وارد کردن کلیدهای cw ر برنامه های اموزشی توضیح دادم:eek:k:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام . در مورد رسیور ستارمکس مدل 9999 معمولی کمی اطلاعات میخواستم . ایا از لحاظ نرم افزاری ساپورت میشود ؟ ایا مانند سوپر مکس سری اس دارد یا نه ؟ در کل رسیور خوبی هست یا نه ؟ در ضمن چطور میتوان نوع اصلش را از تقلبی تشخیص داد ؟

با تشکر از شما
:eek:ky:

بله این رسیور جدید هست و ساپورت میشود . سری معمولی فقط یک مدل هست و نوع تقلبی تا کنون ندیدم. در کل رسیور خوبی هست نسبت به مدلهای استارست و ایکلاس این رسیور بهتر هست. در حد یک 9200cxt سری s هست. منو هم کاملا مشابه سوپرمکس cxt.

saeedmaxx

کاربر
2010-03-02
6
6
44
سلام من يک ريسيور 1x1 سوپرمکس معمولي داشتم که به نکست 2000 cis تبديل شده
ولي twin protocol را ساپورت نميکنه
از يه نفر پرسيدم که ميشه اينو به سوپرمکس سري s تبديل کرد گفت ميشه
حالا از شما تقاضا دارم که در اين مورد نظر بديد که اگه اين کار انجام بشه ميشه از دانگل ميکرو باکس هم استفاده کرد
ممنون

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mapmap

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
Super max 9200 power plus?

با سلام - امروز يه رسيور 9200 باور بلاس به قيمت 65 هزار تومان خريدم كه منوي دستكاه كاملا متفاوته و شكل دستكاه و كنترلش هم جديده و شيك دستكاه خيلي سبكه و ظريف فرمت ظبط كردنش عوض شده و با هر فلش مموري بخوبي جواب ميده حتي از كانال fox‏ تركيه كه با هر نوع سوبر مكس تست كردم مشكل داشت با اين رسيور بخوبي جواب ميده و راحت بدون خش ظبط ميكنه ! يه دركاه كارتخوان مستقيم داره و كلا دستكاه و كنترلش سياه رنكه - ميخواستم بدونم مستركد اين دستكاه ******** ! و جطور ميشه وارد سيستم كد دهيش شد! و از جه نوع سافتكمي ميشه براش استفاده كرد ! و آيا نوعه تقلبي داره يا نه! مال من بشت دستكاه نوشته ساخت جين - و از نوع بسته بندي و شكل و شمايل و اطلاعات دقيقا مثل اونكه تو سايت خود شركت هست ! با تشكر از شما دوستان خوب .:eek:ky:

mn1359

کاربر
2010-08-04
1
0
42
با سلام من یک دستگاه 9200 cxt all in one دارم
من برنامه ورژن 129.79 رو از سایت
newprog.net
که متعلق به رسیورهاس یوپر مکس هست برداشتم و با usb به دستگاه منتقل کردم هیچ
یک از کانلهای مانند
rtl9 , ....
که قبلا باز بودن باز نشدن و الان با زدن دکمه قرمز و زرد بر روی کنترل دستگاه ریستارت میشود میخواستم بدونم با کدوم برنامه و سافتکم میشه کانالهای
ABSAT(RTL,,Action,....)
رو باز کرد و مشکل این دستگاه چطوری حل میشه ممنون

saeedmaxx

کاربر
2010-03-02
6
6
44
حالا از شما تقاضا دارم که در اين مورد نظر بديد که اگه اين کار انجام بشه ميشه از دانگل ميکرو باکس هم استفاده کرد
ممنون

کسی نیست جواب بده؟

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
کسی نیست جواب بده ؟

با سلام - امروز يه رسيور 9200 باور بلاس به قيمت 65 هزار تومان خريدم كه منوي دستكاه كاملا متفاوته و شكل دستكاه و كنترلش هم جديده و شيك دستكاه خيلي سبكه و ظريف فرمت ظبط كردنش عوض شده و با هر فلش مموري بخوبي جواب ميده حتي از كانال fox‏ تركيه كه با هر نوع سوبر مكس تست كردم مشكل داشت با اين رسيور بخوبي جواب ميده و راحت بدون خش ظبط ميكنه ! يه دركاه كارتخوان مستقيم داره و كلا دستكاه و كنترلش سياه رنكه - ميخواستم بدونم مستركد اين دستكاه ******** ! و جطور ميشه وارد سيستم كد دهيش شد! و از جه نوع سافتكمي ميشه براش استفاده كرد ! و آيا نوعه تقلبي داره يا نه! مال من بشت دستكاه نوشته ساخت جين - و از نوع بسته بندي و شكل و شمايل و اطلاعات دقيقا مثل اونكه تو سايت خود شركت هست ! با تشكر از شما دوستان خوب .:eek:ky:
--------------------------------------------------------------------------------------
کسی نیست جواب بده ؟

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
ممنون

من ندیدم به سری s تبدیل شود . در هر صورت اگر تبدیل شود سری s دانگل به خوبی ساپورت میکند. :eek:k:

سلام

دوست عزیز این دستگاه خیلی جدید هست و سری جدید همگی ساخت چین است. سه مدل 1x1 و 9950 و 9200. بزودی اطلاعات بیشر به همراه معرفی کامل این سری جدید قرار میدهم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Saberkhan

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام من یک دستگاه 9200 cxt all in one دارم
من برنامه ورژن 129.79 رو از سایت
newprog.net
که متعلق به رسیورهاس یوپر مکس هست برداشتم و با usb به دستگاه منتقل کردم هیچ
یک از کانلهای مانند
rtl9 , ....
که قبلا باز بودن باز نشدن و الان با زدن دکمه قرمز و زرد بر روی کنترل دستگاه ریستارت میشود میخواستم بدونم با کدوم برنامه و سافتکم میشه کانالهای
absat(rtl,,action,....)
رو باز کرد و مشکل این دستگاه چطوری حل میشه ممنون

مشکل زدن دکمه قرمز و ریستارت شدن سیستم مربوط به باگ های نرم افزاری هست. با ورژن های مختلف که در این بخش موجود است تست کنید هر کدام سازگارتر و بدون مشکل بود استفاده کنید.

کانالهایی که گفتید به دلیل تغییر سیستم روی تمام رسیورها بسته شده است و با هیچ نرم افزاری باز نمیشوند.

damir

کاربر
2010-04-05
5
1
سلام
دوستان عزیز بنده با پیدا کردن کانالهای من و تو 1-2 با رسیور سوپرمکس 9950cxt مشکل دارم
با دادن فرکانس و سرچ پیامی مبنی بر اینکه داده ها پر است داده میشه و چیزی سرچ نمیکنه
با یکی از برنامه های موجود بخش رسیور رو آپدیت کردم ولی باز همان مشکل قبلی.
لطفا راهنمایی نمائید.
با تشکر

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام
دوستان عزیز بنده با پیدا کردن کانالهای من و تو 1-2 با رسیور سوپرمکس 9950cxt مشکل دارم
با دادن فرکانس و سرچ پیامی مبنی بر اینکه داده ها پر است داده میشه و چیزی سرچ نمیکنه
با یکی از برنامه های موجود بخش رسیور رو آپدیت کردم ولی باز همان مشکل قبلی.
لطفا راهنمایی نمائید.
با تشکر

سلام

ظاهرا ظرفیت فرکانس یا کانال بیشتر ندارد. یک یا چند فرکانس که خالی هست و سیگنال ندارد به همراه چند کانال اضافه حذف کنید . مجدد فرکانس manoto اضافه و جستجو کنید :eek:k:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: damir

damir

کاربر
2010-04-05
5
1
سلام

ظاهرا ظرفیت فرکانس یا کانال بیشتر ندارد. یک یا چند فرکانس که خالی هست و سیگنال ندارد به همراه چند کانال اضافه حذف کنید . مجدد فرکانس manoto اضافه و جستجو کنید :eek:k:
سلام
متاسفانه باز همان مشکل
بجز 50 کانال همه کانالهارو حذف کردم
عکسی هم از متن ارور گذاشتم

برای نمایش سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام
متاسفانه باز همان مشکل
بجز 50 کانال همه کانالهارو حذف کردم
عکسی هم از متن ارور گذاشتم

برای نمایش سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید.

سلام

حافظه فرکانسهای دستگاه شما پر است دوست عزیز بیش از این نمیتوانید فرکانس جدید اضافه کنید. (دقت کنید فرکانس نه کانال).

شما یا از فرکانسها تعدای حذف کنید یا اینکه از همان فرکانسهای موجود انهایی که خالی هستند پیدا کنید ویرایش و به فرکانس manoto تغییر دهید.:eek:k:

البته با یکبار تنظیم کارخانه هم مشکل رفع میشود .پس از ریست فاکتوری از لیست کانال آماده استفاده نکنید. مجدد جستجو کنید.

در موارد بسیار نادر احتمال مشکل داشتن ic فلش دستگاه هم هست .

damir

کاربر
2010-04-05
5
1
سلام

حافظه فرکانسهای دستگاه شما پر است دوست عزیز بیش از این نمیتوانید فرکانس جدید اضافه کنید. (دقت کنید فرکانس نه کانال).

شما یا از فرکانسها تعدای حذف کنید یا اینکه از همان فرکانسهای موجود انهایی که خالی هستند پیدا کنید ویرایش و به فرکانس manoto تغییر دهید.:eek:k:

البته با یکبار تنظیم کارخانه هم مشکل رفع میشود .پس از ریست فاکتوری از لیست کانال آماده استفاده نکنید. مجدد جستجو کنید.

در موارد بسیار نادر احتمال مشکل داشتن ic فلش دستگاه هم هست .
خیلی ممنون بابت زحمتی که کشیدید :)
اما من نمیتونم فرکانس رو حذف کنم
فرکانسهای زیادی هستن که بدرد نمیخورن
ولی نمیتونم حذف کنم.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
خیلی ممنون بابت زحمتی که کشیدید :)
اما من نمیتونم فرکانس رو حذف کنم
فرکانسهای زیادی هستن که بدرد نمیخورن
ولی نمیتونم حذف کنم.

برای حذف فرکانس در همین منو که عکس آن گذاشته اید جستجو و پس از پیدا کردن فرکانس خالی یا بدرد نخور با زدن دکمه زرد کنترل میتوانید آنرا حذف کنید. :eek:k:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: damir

damir

کاربر
2010-04-05
5
1
برای حذف فرکانس در همین منو که عکس آن گذاشته اید جستجو و پس از پیدا کردن فرکانس خالی یا بدرد نخور با زدن دکمه زرد کنترل میتوانید آنرا حذف کنید. :eek:k:
دکمه زرد موج یابی دقیق هست
اصلا هیچ گزینه ای برای حذف نداره
البته باید ببخشید کلا چیزی از رسیور نمیدونم
آیا میتونم با دادن کلید و فرکانس در قسمت Biss دستی وارد کنم؟

damir

کاربر
2010-04-05
5
1
دستتون طلا خیلی ممنون
درسته دکمه زرد حذف میکنه بنده یه منو قبل سعی میکردم حذف کنم
حالا هر دو کانال رو دارم
با تشکر از راهنمایی های شما :eek:ky:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: TiestoSat

salaran

کاربر
2007-12-18
17
20
سلام دستگاه من نكست2000 يو اس بي هست يه هو كه مسيرو عوض ميكنم با موتور بعضي از كانالهاي من سيگنال نمي دهد اون موقه كه ميرم روي منو و گزينه جستجوي پيشرفته وارد مي شم سيگنال برمي گرده و ميتونم كانالو تماشا كنم خواهشا بگين من بايد چي كار كنم

shahin_00001

کاربر
2010-03-05
1
0
45
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت اساتید محترم
من جدیدا یه رسیور استارمکس 9999 hd خریدم به اصرار یکی از دوستام دادم بهش که اپدیت کنه ولی متاسفانه بعد از اپدیت گزینه یو.اس.بی غیر فعال شده و با کابل rs232 هم به کامپیوتر وصل میکنم نمیشناسه.ممنون میشم منو راهنمائی بکنین که چجوری اپدیتش کنم این مشکل حل بشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا