پاسخ به سوالات کاربران در رابطه با رسیورهای سوپرمکس-نکست-استارمکس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

arefz11

کاربر
2008-01-24
8
1
رسیور استارمکس 9999 hd به دانگل می خوره یا نه اگه میخوره از کجا باید راه اندازی بشه من گشتم پروتکل تواین نداشت چیکار کنم

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
رسیور استارمکس 9999 hd به دانگل می خوره یا نه اگه میخوره از کجا باید راه اندازی بشه من گشتم پروتکل تواین نداشت چیکار کنم

دوست گرامی خودم برای مشتریهام آزمایش کردم مثل آب خوردن میکرو باکس رو ساپورت میکنه

کافیه آخرین نرم افزار رو دانلود و تزریق کنید تا هم منو فارسی شود و هم گزینه توین اضافه شود .

منو ---> مدول ----> دکمه قرمز رمز 0000 و بعد امولاتور را روشن و و آخرین گزینه com port را روی توین بزارید .

karmokh

کاربر
2011-02-05
1
1
سلام دوستان
رسیور من سوپرمکس 9200 cxt all in one هستش میخواستم ببینم واسه باز کردن شبکه های الجزیره اسپورت و رای 1 که موقع بازی های فوتبال کد میشه چی کار میشه کرد؟ یعنی الان سافتکم، پچ یا هر عملیات ژانگولری دیگه ای وجود داره که من بتونم این شبکه ها رو باز کنم؟ خودم که یه نگاه گذرا تو فروم کردم و هر چیم سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم، ممنون میشم کمکم کنید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: bakhtyar

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام دوستان
رسیور من سوپرمکس 9200 cxt all in one هستش میخواستم ببینم واسه باز کردن شبکه های الجزیره اسپورت و رای 1 که موقع بازی های فوتبال کد میشه چی کار میشه کرد؟ یعنی الان سافتکم، پچ یا هر عملیات ژانگولری دیگه ای وجود داره که من بتونم این شبکه ها رو باز کنم؟ خودم که یه نگاه گذرا تو فروم کردم و هر چیم سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم، ممنون میشم کمکم کنید

الجزیره که باز نمیشود ولی rai میتوانید بصورت دستی کد آن را که در بخش سیستم های کدگذاری این سایت موجود است وارد کنید یا از سافتکم (سافتکم نکست 2000 سوپرپلاس) در همین بخش استفاده کنید

mimi24

کاربر
2010-08-01
1
1
سلام
ميخواستم رسيور next ye2000 رو آپگريد كنم كه بعد از ريستارت ديگه بالا نيومد و پيغام o ميده چطوري درستش كنم

• Like

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
راهنمایی ؟

سلام دوستان

-------------------------------------------------------------------------------------
با سلام دوست عزیز فرصت رو از دست نده یه سری به بخش شرینگ رایگان بزن برنامه جدید Rshare با اینترنت دیال اپ و حتی GPRS ایرانسل و همراه اول کار میکنه و به خوبی پکیج الجزیره اسپورت رو پشتیبانی میکنه ؟ اگر اینترنت پر سرعت هم داشته باشی عالی میشه ؟ اطلاعات بیشتر در همان بخش که نوشتم ؟

SABERKHAN

• Like

nsg

کاربر
2011-01-26
11
5
سلام و خسته نباشید
ازتون راهنمایی میخواستم
رسیور من هنگام پخش کانالهای کارتی چند لحظه باز میکنه بعد کلا قطع میشه و باید یا خاموش روشن کنم یا برم داخل server setup و cccam سیو بزنم که دوباره کانکت بشه و دوباره باز کنه اول که سیو میزنم زودی میزنه fail که باید برم رو cccam دوم سیو کنم کانکت بشه دوباره بیام اولی رو کانکت کنم. البته این مشکل از وقتی بوجود امده که ینفر واسه تنظیم اورده بودم یه برنامه بهش زد گفت ورزن جدیده کارتیهارو زودتر باز میکنه . بنظرتون ایراد از چیه اگه از نرم افزاره باید چیکار کنم نرم افزار جدیدتر هست؟ رسیورم next YE-2000dobratech .مرسی

• Like

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
مشکل کند شدن پخش تصاویر ؟

با سلام . سوپرمکس 9200 پاور پلاس که تازه گرفتم هنگام پخش بعضی موقع ها تصاویر رو کند و بعد چند دقیقه دوباره به حالت اول برمیگردونه ؟ دقیقا مثل بازی ایران و استرالیا که بصورت کند و تند پخش میشد و اون بخاطر سیستم پخش بود ؟ ( همون بازی تاریخی ) ولی ماله من چرا اینطور میشه ؟ چیکار باید بکنم ؟ فلش کردن میخواد یا پیچ جدید زدن ؟ یا تعمیر ؟ اون یکی رسیورم اینطوری نمیکنه ؟ :frown::sadwalk:

• Like

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
با سلام . سوپرمکس 9200 پاور پلاس که تازه گرفتم هنگام پخش بعضی موقع ها تصاویر رو کند و بعد چند دقیقه دوباره به حالت اول برمیگردونه ؟ دقیقا مثل بازی ایران و استرالیا که بصورت کند و تند پخش میشد و اون بخاطر سیستم پخش بود ؟ ( همون بازی تاریخی ) ولی ماله من چرا اینطور میشه ؟ چیکار باید بکنم ؟ فلش کردن میخواد یا پیچ جدید زدن ؟ یا تعمیر ؟ اون یکی رسیورم اینطوری نمیکنه ؟ :frown::sadwalk:

مشکل بیش از دومورد نیست یا فرمت فلش خرابه یا نرم افزار دستگاه معیوب شده .

برای اطمینان فلش رو توسط کامپیوتر و با فرمت fat 32 فرمت . و دستگاه رو هم با آخرین نرم افزار آبدیت و تنظیم کارخانه کنید .

vavanian boy

کاربر
2008-05-23
11
14
مشکلات رسیور استار مکس 9999hdplus
1.باز نکردن شبکه 3در بدر26 2.وقتی به مدت 7یا8ساعت رسیور خاموش میشود هیچ کدام از دکمه های روی کنترل وروی پنل کار نمیکند وباید رسیور را از پشت خاموش ودوباره روشن کنید 3.هر رمزی در رابطه با قفل کانال به دستگاه میدی بازهم کانالها با 0000 باز میشود 4.ولوم دستگاه کند بالا و پایین میشود 5. کانالهایhdایران در بدر بدون صداست با تشکر وامید به انکه با نرم افزار جدیدی که اساتید محترم تهیه میکنند مشکلات این رسیور زیبا حل شود

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
راهنمایی ؟

مشکلات رسیور استار مکس 9999hdplus
1.باز نکردن شبکه 3در بدر26 2.وقتی به مدت 7یا8ساعت رسیور خاموش میشود هیچ کدام از دکمه های روی کنترل وروی پنل کار نمیکند وباید رسیور را از پشت خاموش ودوباره روشن کنید 3.هر رمزی در رابطه با قفل کانال به دستگاه میدی بازهم کانالها با 0000 باز میشود 4.ولوم دستگاه کند بالا و پایین میشود 5. کانالهایhdایران در بدر بدون صداست با تشکر وامید به انکه با نرم افزار جدیدی که اساتید محترم تهیه میکنند مشکلات این رسیور زیبا حل شود

-------------------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز جدیدترین نرم افزار اومده استفاده کن تا شاید مشکلت حل بشه و یکبار دستگاه رو ریست فکتوری کن ؟ این مشکل ها ومشکلات دیگر برای رسیورهای سوپر مکس و استار مکس دیگه عادی شده ؟ برا من که اینطوریه ؟ زیاد جدی نگیر ؟ با اومدن پیچ های جدید حل میشه البته نشد هم نشد ؟:s13:

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
تشکر و قدر دانی ؟

مشکل بیش از دومورد نیست یا فرمت فلش خرابه یا نرم افزار دستگاه معیوب شده .

برای اطمینان فلش رو توسط کامپیوتر و با فرمت fat 32 فرمت . و دستگاه رو هم با آخرین نرم افزار آبدیت و تنظیم کارخانه کنید .

--------------------------------------------------------------------------------
دستتون درد نکنه با ریست فکتوری مشکل حل شد ؟ منتها من میترسم این دستگاهو با جدیدترین نرم افزار اپدیت کنم چون جدید اومده و هیچگونه فایل فلش و لودری فعلا براش ندارم تا در صورت بروز مشکل از اونها استفاده کنم ؟ در ضمن سایت رسمی این رسیور اشاره ای به اپدیت این دستگاه از طریق درگاه یو اس بی نکرده ؟ و برای این کار کام پورت rs232 رو معرفی کرده ؟ به نظر من کمی ترسناکه ؟ :eek:k:

x_dream

کاربر
2011-02-04
3
0
SOS:051:......SOS:051:........SOS:051:.........Plz
دستگاه من supermax 9950 MARK II.
مشکل من اینه که دستگاهم به تازگی هی ریستارت میشه.مثلا من وقتی دارم به یه شبکه نگاه میکنم یهو دستگاه ریستارت میشه و میره یه کانال دیگه.بعد هی رو همون کانال ریستارت می کنه.بعضی وقتا اینقدر ریستارت میکنه که به تنظیمات کارخونه برمی گرده و لیست همه کانال ها پاک میشه. لطفا" کمکم کنین.:051:

abcd1234

کاربر
2010-01-31
15
19
دوست عزیز برای حل این مشکل کافیه که زبان رسیور رو فارسی قرار ندید بزنید english حل میشود

x_dream

کاربر
2011-02-04
3
0
دوست عزیز برای حل این مشکل کافیه که زبان رسیور رو فارسی قرار ندید بزنید english حل میشود

من اصلا" از اول فارسی قرار ندادم از اول english . پس دلیلش نمیتونه این باشه.
بازم ممنون از راهنماییت:boos:

amir_1362

کاربر
2011-01-22
1
0
با عرض سلام خدمت همه اساتید محترم دستگاه 9999 plus hd starmax دارم وقتي روشن ميکنم علامت A5H نمايان ميشه ودستگاه بالا نمياد لطفا راهنمايي کنيد

آرا و تارا

کاربر
2010-04-20
39
34
با عرض سلام خدمت همه اساتید محترم دستگاه 9999 plus hd starmax دارم وقتي روشن ميکنم علامت a5h نمايان ميشه ودستگاه بالا نمياد لطفا راهنمايي کنيد

باسلام.

دستگاهتان فلش خوابانیده. به یک تعمیر کار مجرب مراجعه فرمایید. کم هزینه و کم وقت بر است امانیاز به دانستن دارد
.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amir_1362

hajr

کاربر
2009-03-07
1
0
با عرض سلام خدمت اساتید محترم. میخواستم در مورد پچ جدید رسیور سوپر مکس 2100 اچدی برام توضیح دهید که چه تغیراتی در منو و کل برنامه این رسیور ایجا دمی کنه من که زدم هیچ تغیری نکرد . با تشکر

ghotoloo

کاربر
2010-06-15
36
87
44
سلام ببخشید کسی میتونه درباره فعال کردن استارمکس9999 برای دانگل دارک2 توضیحی بده! لازم به ذکر که بگم از پچ ساپورت میکروباکس وy4زدم وگزینه twinرا هم فعال کردم در جهت w3هرروزکانالهای که باز بودن را امتحان کردم ولی نشد!دارک2هم با اخرین سافتور اپدیت کردم. با تشکر

mrspecial

کاربر
2011-02-01
1
0
39
سلام . میشه یکی لطف کنه و بگه آخرین نرم افزار رسیور supermax 1x1 cx ci master رو از کجا میتونم گیر بیارم ؟ cx ci plus رو دیدم تو این سایت ، اما mAater نبود . با هم فرق داره دیگه درسته؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا