رسیور استارمکس 9999 hd به دانگل می خوره یا نه اگه میخوره از کجا باید راه اندازی بشه من گشتم پروتکل تواین نداشت چیکار کنم
سلام دوستان
رسیور من سوپرمکس 9200 cxt all in one هستش میخواستم ببینم واسه باز کردن شبکه های الجزیره اسپورت و رای 1 که موقع بازی های فوتبال کد میشه چی کار میشه کرد؟ یعنی الان سافتکم، پچ یا هر عملیات ژانگولری دیگه ای وجود داره که من بتونم این شبکه ها رو باز کنم؟ خودم که یه نگاه گذرا تو فروم کردم و هر چیم سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم، ممنون میشم کمکم کنید
سلام دوستان
رسیور من سوپرمکس 9200 cxt all in one هستش میخواستم ببینم واسه باز کردن شبکه های الجزیره اسپورت و رای 1 که موقع بازی های فوتبال کد میشه چی کار میشه کرد؟ یعنی الان سافتکم، پچ یا هر عملیات ژانگولری دیگه ای وجود داره که من بتونم این شبکه ها رو باز کنم؟ خودم که یه نگاه گذرا تو فروم کردم و هر چیم سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم، ممنون میشم کمکم کنید
با سلام . سوپرمکس 9200 پاور پلاس که تازه گرفتم هنگام پخش بعضی موقع ها تصاویر رو کند و بعد چند دقیقه دوباره به حالت اول برمیگردونه ؟ دقیقا مثل بازی ایران و استرالیا که بصورت کند و تند پخش میشد و اون بخاطر سیستم پخش بود ؟ ( همون بازی تاریخی ) ولی ماله من چرا اینطور میشه ؟ چیکار باید بکنم ؟ فلش کردن میخواد یا پیچ جدید زدن ؟ یا تعمیر ؟ اون یکی رسیورم اینطوری نمیکنه ؟ :frown::sadwalk:
مشکلات رسیور استار مکس 9999hdplus
1.باز نکردن شبکه 3در بدر26 2.وقتی به مدت 7یا8ساعت رسیور خاموش میشود هیچ کدام از دکمه های روی کنترل وروی پنل کار نمیکند وباید رسیور را از پشت خاموش ودوباره روشن کنید 3.هر رمزی در رابطه با قفل کانال به دستگاه میدی بازهم کانالها با 0000 باز میشود 4.ولوم دستگاه کند بالا و پایین میشود 5. کانالهایhdایران در بدر بدون صداست با تشکر وامید به انکه با نرم افزار جدیدی که اساتید محترم تهیه میکنند مشکلات این رسیور زیبا حل شود
مشکل بیش از دومورد نیست یا فرمت فلش خرابه یا نرم افزار دستگاه معیوب شده .
برای اطمینان فلش رو توسط کامپیوتر و با فرمت fat 32 فرمت . و دستگاه رو هم با آخرین نرم افزار آبدیت و تنظیم کارخانه کنید .
دوست عزیز برای حل این مشکل کافیه که زبان رسیور رو فارسی قرار ندید بزنید english حل میشود
با عرض سلام خدمت همه اساتید محترم دستگاه 9999 plus hd starmax دارم وقتي روشن ميکنم علامت a5h نمايان ميشه ودستگاه بالا نمياد لطفا راهنمايي کنيد