پاسخ به سوالات کاربران در رابطه با رسیورهای سوپرمکس-نکست-استارمکس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
پاسخ

سلام . میشه یکی لطف کنه و بگه آخرین نرم افزار رسیور supermax 1x1 cx ci master رو از کجا میتونم گیر بیارم ؟ cx ci plus رو دیدم تو این سایت ، اما mAater نبود . با هم فرق داره دیگه درسته؟

------------------------------------------------------------------------------------
با سلام . دوست عزیز ابتدا ببینید رسیور شما سری اس میباشد یا سری پی اگر سری اس میباشد میتوانید از آخرین نرم افزار ارائه شده که در سایت موجود میباشد استفاده کنید ؟ در غیر این صورت رسیور شما دیگر ساپورت نمیشود و آخرین نرم افزار مربوط به سال 2009 میباشد که در سایت موجود هست استفاده کنید برای تشخیص سری اس از سری پی به بخش برنامه های آموزشی مراجعه کنید ؟ موفق باشید :eek:k:

aliali123

کاربر
2011-03-30
11
14
سلام من رسیور استار مکس دارم تمام مسیر هم روش هست ولی نشون نمیده!
اما وقتی میرم قسمت تنظیم موتور چپ و راست می کنم پیدا می کنه،ولی ذخیره نمی کنه که دفعه بعد بتونم بدون چپ و راست کردن دستی راحت بتونم ببینم
چطوری میتونم مشکلمو حل کنم؟؟

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
سلام من رسیور استار مکس دارم تمام مسیر هم روش هست ولی نشون نمیده!
اما وقتی میرم قسمت تنظیم موتور چپ و راست می کنم پیدا می کنه،ولی ذخیره نمی کنه که دفعه بعد بتونم بدون چپ و راست کردن دستی راحت بتونم ببینم
چطوری میتونم مشکلمو حل کنم؟؟

سلام
بنده یه بار اینچنین مشکلی رو با تعویض موتور حل کردم.
شما اول موتور رو ریست کن اگه نشد دسگاهم ریست کن.
(البته قبلش یه کپی از لیست کانالات بگیر تا بعدش اذیت نشی)

موفق باشی

aliali123

کاربر
2011-03-30
11
14
سلام
بنده یه بار اینچنین مشکلی رو با تعویض موتور حل کردم.
شما اول موتور رو ریست کن اگه نشد دسگاهم ریست کن.
(البته قبلش یه کپی از لیست کانالات بگیر تا بعدش اذیت نشی)

موفق باشی

سلام
ممنون از راهنمایتون
ولی باید بگم سیستم نو هست!
با جستجو یا بنظیم دستی موتور تونستم ترکیه رو پیدا کنم ولی نتونستم مسیر های دیگه رو پیدا کنم!
شماره پوزیشن هم بیشتر از 56 نمیره!تا 56 میره بعد دیگه بالا تر نمیره(به شرق نمیره)
کپی و ریست هم که گفتی بلد نیستم:a04IRSAT:(فکر نکنم دیگه این کارا لازم باشه؟!؟)

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
اطلاع رسانی

با سلام دوستانی که از رسیور سوپرمکس مدل پاور پلاس 9200 استفاده میکنند پیچ جدید رو تست کنن ؟ چون پیچ جدید به جای تاریخ 2011/04/04 به تاریخ 2011/02/21 منتشر شده اگه دانلود کنید متوجه میشوید ؟ بنده دانلود و نصب کردم ولی هیچ چیزی کم یا زیاد نشد مخصوصا قسمت منوی دستگاه ؟ دوستان اطلاع رسانی کنید ؟ ممنون میشوم ؟ اگر در مدل های 9950 یا 1×1 تغییری ایجاد شده ذکر کنید ؟ :eek:k:

amirf86

کاربر
2011-04-05
1
0
من توی بخش "سافتکم جدید و آپدیت شده برای سوپرمکس و نکست و استارمکس در اين تاپيک" یه سوال مطرح کردم (اینجا) که صابر خان گفتن "برای NEXT 18500 HD از سافتکم NEX 2000 HDTV استفاده کنید". من قبل اینکه سوال رو اینجا بپرسم این مسئله رو توی یه فرومه دیگه هم مطرح کرده بودم (اگه نیاز هست میتونم آدرس پست رو به صورت پیام شخصی براتون بفرستم) که ظاهرا مدیر اون فروم همه ی مطالب رو از سایت شما کپی میزنه؛ و پاسخی که به من داد این بود که سافتکم نکست 2000 رو نمیشه رو نکست 18500 ریخت و باید قبل اینکار سافتکم تبدیل بشه.
میشه تائید کنید که مشکلی پیش نمیاد اگه سافتکم مدل 2000 رو، روی 18500 بریزم. یه مشکلی هم که موقع ریختن سافتکم دارم اینه که بعد از اینکه Start میکنم وسط کار پیغام میگیرم "provider already reached to max count". (البته آخرین نرم افزار رو از سایت nextdestel دانلود و نصب کردم).

ممنون

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
پاسخ ؟

من توی بخش "سافتکم جدید و آپدیت شده برای سوپرمکس و نکست و استارمکس در اين تاپيک" یه سوال مطرح کردم (اینجا) که صابر خان گفتن "برای NEXT 18500 HD از سافتکم NEX 2000 HDTV استفاده کنید". من قبل اینکه سوال رو اینجا بپرسم این مسئله رو توی یه فرومه دیگه هم مطرح کرده بودم (اگه نیاز هست میتونم آدرس پست رو به صورت پیام شخصی براتون بفرستم) که ظاهرا مدیر اون فروم همه ی مطالب رو از سایت شما کپی میزنه؛ و پاسخی که به من داد این بود که سافتکم نکست 2000 رو نمیشه رو نکست 18500 ریخت و باید قبل اینکار سافتکم تبدیل بشه.
میشه تائید کنید که مشکلی پیش نمیاد اگه سافتکم مدل 2000 رو، روی 18500 بریزم. یه مشکلی هم که موقع ریختن سافتکم دارم اینه که بعد از اینکه Start میکنم وسط کار پیغام میگیرم "provider already reached to max count". (البته آخرین نرم افزار رو از سایت nextdestel دانلود و نصب کردم).

ممنون
----------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز با تزریق سافتکم مشکلی برای آی سی فلش دستگاه پیش نمیاد ؟ مطمئن باشید
شما از همان سافتکم که گفتم استفاده کنید و ببینید که تاثیری دارد یا نه ؟ البته از نوع hd باشد سافتکم ؟ نه معمولی ؟ :eek:k:

A1Elements

کاربر
2011-04-07
1
0

ممنون
این مشکل provider already reached to max count رو من هم دارم:a15IRSAt:

raya86

کاربر
2008-04-22
14
12
با سلام.
ستار مکس 9999چطوری میشه از لیست کانالها بک آپ گرفت .با تشکر

sinapay

کاربر
2008-03-17
3
0
دوست عزیز ال ان بی و سیم رابط به رسیور را کنترل کن احتمالا اتصالی دارد .

sinapay

کاربر
2008-03-17
3
0
SOS:051:......SOS:051:........SOS:051:.........Plz
دستگاه من supermax 9950 MARK II.
مشکل من اینه که دستگاهم به تازگی هی ریستارت میشه.مثلا من وقتی دارم به یه شبکه نگاه میکنم یهو دستگاه ریستارت میشه و میره یه کانال دیگه.بعد هی رو همون کانال ریستارت می کنه.بعضی وقتا اینقدر ریستارت میکنه که به تنظیمات کارخونه برمی گرده و لیست همه کانال ها پاک میشه. لطفا" کمکم کنین.:051:

دوست عزیز ال ان بی و سیم رابط به رسیور را کنترل کن احتمالا اتصالی دارد .

shayan20110

کاربر
2011-04-20
2
0
سلام من رسیور سوپر مکس مدل 9950cxt دارم نرم افزارشو از سایت شما دانلود کردم از طریق یو اس پی نصبش کردم اما همه داده های کانال ماهواره حذف شد؟به کمک شما احتیاج دارم؟؟؟

shayan20110

کاربر
2011-04-20
2
0
سلام خسته نباشید..لطفا نحوه باز کردن کانال های سیریسیوس رو بگین....با تشکر

aliash

کاربر
2010-05-07
9
0
سلام دوستان من تازه رسیور next19500 خریدم الان هم گذاشتم up date bashe هیمن طور داره با اندازه تصویر کوچک بزرگ می کنه چه مدت طول میکشه up date beshe ?

aliash

کاربر
2010-05-07
9
0
از دوستان کسی از جی شر برای نکست 19500 می تونه استفاده کنه من سی سی کم هم نتونستم استفاده کنم.
تو محل کانت سرور میگه سرور دیسکانکته .
البته اینتر نتشو کانت کردم .
در ضمن نمی تونم از طریق وایرلس کانکت کنم و ip برای وایر لس نیشه وارد کرد ؟
چطوری میشه سرورشو کانکت کرد؟

tourag

کاربر
2011-02-05
15
21
دوست عزیز شاید جای سوالم اینجا نباشه ولی من نمیدونم در 9200 Power plus کدها رو از کدوم قسمت باید وارد کنم؟
در ضمن لینکهائی که میذارید هیچکدام کار نمیکنه!

jva

کاربر
2010-02-26
2
0
با سلام رسیور من سوپر مکس 9200ctxسری معمولی هست پچ سری sرو اشتباهی ریختم دیگه بالا نمیاد برای loadکردن برنامه با کابل rs232دکمه پایین رو نگه می دارم ولی هیچ عددی روی رسیور نشون نمیده بقیه دکمه هارو هم امتحان کردم اما جواب نداد با نرم افزارstb linkامتحان کردم در این حالت کانکت نمیشه اگه ممکنه دوستان راهنمایی بفرمایند.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا