پاسخ به سوالات کاربران در رابطه با رسیورهای سوپرمکس-نکست-استارمکس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
`پاسخ ؟

سلام خسته نباشید امکانش هست برام لودر نرم افزار سوپر مکس 9200 پاور پلاس رو برایم بزارید ممنون از زحمات شما
----------------------------------
با سلام . دوست عزیز برای این مدل فعلا لودر پابلیک نشده ؟ و تمامی کارهای خود رو از لیست کانال گرفتن تا انتقال برنامه و سافتکم رو میتوانید از طریق فلش مموری انجام دهید . بجز در مواردی که دستگاه بالا نیاد و بوت نشه در این صورت میتوانید از روش جدیدی که سایت این رسیور برای مواقع اضطراری معرفی کرده استفاده کنید .

به آدرس www.newprog.net مراجعه کنید .

http://newprog.net/software/VIDEO F...G/CLEARING FLASH-SuperMax 9200 POWER PLUS.zip
لینک دانلود رو قرار دادم فقط حجم دانلود بالا هستش چون فایل بصورت تصویری میباشد .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: salaran

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
آقا سینای گل
باعث افتخاره که به این حوصله به سوالات جواب میدهد.متشکرم
در مورد سوالم باید عرض کنم که خیر از این مدل نیست روش نوشته Super Ci 6000 Super که شکل ظاهریش دقیقا" مثل 1X1 هستش

ممنون میشم اگه لودری براش معرفی کنید

سپاس

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
مدل که در ارسال قبل عکس آن گذاشتم دقیقا اسمش Supermax Super Ci 6000 Super :

TiestoSat 1.jpg

ولی منظور شما این مدل:

TiestoSat 2.jpg

لودر آن PCLink هست و در صفحه اول تاپیک لودرها موجود هست

آخرین ویرایش:

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
ضمن تشکری دگر بار
عرض شود دقیقا" همینه که شما فرمودین ممنون از کمکتون
فقط یه سوال به عنوان ختم کلام :
نرم افزار و سافتکمی که باید براش بزنم کدومه؟؟

سافتکم next 2000 x info plus بهش سازگاره؟؟

بدرود

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
ضمن تشکری دگر بار
عرض شود دقیقا" همینه که شما فرمودین ممنون از کمکتون
فقط یه سوال به عنوان ختم کلام :
نرم افزار و سافتکمی که باید براش بزنم کدومه؟؟

سافتکم next 2000 x info plus بهش سازگاره؟؟

بدرود
درود بله عزیز اگر سافتکم برای مدل شما منتشر نشد میتوانید استفاده کنید

tourag

کاربر
2011-02-05
15
21
دوستان آخرین پچ مربوط به starmax 1X1 ci cx plus که همان 1x1_CX_CI_Plus_QNFM130.15_280411_SM2C1NO_pz.bin باشه از روی فلش رو دستگاه نصب نمیشه در اصل هیچ عملی انجام نمیگیره لطفا کمک کنید!

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Saberkhan

ali_negin

کاربر
2010-06-19
12
7
سلام به مدیرت سایت من یک دستگاه 18500 next خریدم کانال یک بار سریچ کردم همه کانال امد وکتی کانالها را نشان میدهد واکتی دکمه ok میزنم دیگر سیگنال نمیدهدچندین بار خاموش روشن کردن سیم پشت ریسور را دراوردن نشان میدهد وکتی دستگاه را با کنترول خاموش می کنم دو باره وکتی میخواهم دستگاه را روشن کنم باید چندین بار روشن خاموش پشت سیم النبی رادراوردن تا سیگنال بدهد لطفا راهنمایی ام کنید تشکر از مدیرت سایت​

• Like

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
دوستان آخرین پچ مربوط به starmax 1X1 ci cx plus که همان 1x1_CX_CI_Plus_QNFM130.15_280411_SM2C1NO_pz.bin باشه از روی فلش رو دستگاه نصب نمیشه در اصل هیچ عملی انجام نمیگیره لطفا کمک کنید!
----------------------------------------------------
دوست عزیز با لودر امتحان کنید ؟ آیا با پیچ های قبلی هم مشکل داشتید ؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: tourag

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
سلام به مدیرت سایت من یک دستگاه 18500 next خریدم کانال یک بار سریچ کردم همه کانال امد وکتی کانالها را نشان میدهد واکتی دکمه ok میزنم دیگر سیگنال نمیدهدچندین بار خاموش روشن کردن سیم پشت ریسور را دراوردن نشان میدهد وکتی دستگاه را با کنترول خاموش می کنم دو باره وکتی میخواهم دستگاه را روشن کنم باید چندین بار روشن خاموش پشت سیم النبی رادراوردن تا سیگنال بدهد لطفا راهنمایی ام کنید تشکر از مدیرت سایت​
--------------------------------------------------------------------
ابتدا تمام اتصالات خود رو از ال ان بی - دیش تا رسیور چک کنید ؟ یک بار رسیور رو ریست فکتوری کنید و با اخرین نرم افزار آپدیت کنید ؟ اگر مشکل حل نشد باید به تعمیرکار مراجعه کنید ؟ جهت بررسی تیونر دستگاه ؟ موفق باشید

tourag

کاربر
2011-02-05
15
21
دوست گرامی saberkhan این اولین پچی بود که میخواستم به این مدل بزنم

آخرین ویرایش:
  • Like

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
دوست گرامی saberkhan این اولین پچی بود که میخواستم به این مدل بزنم

---------------------------------------------------------------
دوست خوبم شما ابتدا به بخش برنامه های اموزشی رسیورهای سوپرمکس و نکست و استارمکس مراجعه کن وتوضیحات مربوط به چگونگی انتقال نرم افزار از طزیق یو اس بی و لودر رو مطالعه بکن . سپس از نرم افزارهای قدیمی یکی رو انتخاب کن و به رسیور انتقال بده و ببین مشکل از پیچ جدید بوده یا نه ؟ البته این کار رو با فلش مموری انجام بده ؟ این مدل رسیور شما با سری اس سوپرمکس از لحاظ منو و دستورالعمل کاربردی یکی میباشد . اگر باز هم مشکل داشتی باید دستگاه رو ریست فکتوری کنی و دوباره با فلش و یا لودر و کابل آپگرید امتحان کنی ؟ تمامی آموزش ها و برنامه ها و لودر ها در سایت موجود میباشد . موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: tourag

salaran

کاربر
2007-12-18
17
20
با سلام خسته نباشید من یک استارمکس 10000 اچ دی دارم موقعی که روی کانال atv ترکیه میرم دستگاه هنگ و ریست میکنه چیکار باید بکنم ممنون از زحماتتون

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
پاسخ ؟

با سلام خسته نباشید من یک استارمکس 10000 اچ دی دارم موقعی که روی کانال atv ترکیه میرم دستگاه هنگ و ریست میکنه چیکار باید بکنم ممنون از زحماتتون
------------------------------------------------------------
دوست عزیز یکبار رسیور رو ریست فکتوری کن (بازگشت به تنظیمات کارخانه ) ببین درست میشه یا نه ؟ :eek:k:

tourag

کاربر
2011-02-05
15
21
---------------------------------------------------------------
دوست خوبم شما ابتدا به بخش برنامه های اموزشی رسیورهای سوپرمکس و نکست و استارمکس مراجعه کن وتوضیحات مربوط به چگونگی انتقال نرم افزار از طزیق یو اس بی و لودر رو مطالعه بکن . سپس از نرم افزارهای قدیمی یکی رو انتخاب کن و به رسیور انتقال بده و ببین مشکل از پیچ جدید بوده یا نه ؟ البته این کار رو با فلش مموری انجام بده ؟ این مدل رسیور شما با سری اس سوپرمکس از لحاظ منو و دستورالعمل کاربردی یکی میباشد . اگر باز هم مشکل داشتی باید دستگاه رو ریست فکتوری کنی و دوباره با فلش و یا لودر و کابل آپگرید امتحان کنی ؟ تمامی آموزش ها و برنامه ها و لودر ها در سایت موجود میباشد . موفق باشید

دوست گرامی اگر منظورتون این آموزشه
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=27378
این روش عمل نمیکنه در غیر اینصورت لطف میکنین لینک بگذارید.

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
پاسخ

دوست گرامی اگر منظورتون این آموزشه
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=27378
این روش عمل نمیکنه در غیر اینصورت لطف میکنین لینک بگذارید.

-------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز بله منظورم این اموزش هستش ؟ اگر به این روش عمل کردید ولی نتیجه نداد ؟ از لودر استفاده کنید و با کابل رسیور رو به کامپیوتر اتصال دهید و در حالت NORMAL MODE برنامه رو به رسیور انتقال دهید . این حالت در منوی SW DOWN لودر قرار دارد . از لودر STBLINK استفاده کنید . موفق باشید :eek:k:

tourag

کاربر
2011-02-05
15
21
-------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز بله منظورم این اموزش هستش ؟ اگر به این روش عمل کردید ولی نتیجه نداد ؟ از لودر استفاده کنید و با کابل رسیور رو به کامپیوتر اتصال دهید و در حالت NORMAL MODE برنامه رو به رسیور انتقال دهید . این حالت در منوی SW DOWN لودر قرار دارد . از لودر STBLINK استفاده کنید . موفق باشید :eek:k:

دوست گرامی ممنون از راهنمائیت من این تصور را داشتم که احتمالا فایل خرابه ! میرم برای امتحان کردن نتیجه رو حتما میگم.
موفق باشی :eek:k:

آخرین ویرایش:

vavanian boy

کاربر
2008-05-23
11
14
با عرض سلام خدمت دوستان رسیور 9999 hd plus پیغام ash میده من ازراه حلی که برای 10000 کذاشتن استفاده کردم ولی بازم درست نشد لطفا راهنمایی کنید

abcd1234

کاربر
2010-01-31
15
19
باسلام
من رسیور سوپر مکس 1*1 رو دارم ولی دیگه داره حالم ازش به هم میخوره .حدود 100 تومن هم پول دارم میخوام عوضش کنم با یکی از مدل های استار مکس میخواستم اگه میشه یه راهنمایی بفرمایید .و البته می خوام که hd باشه .

• Like

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
باسلام
من رسیور سوپر مکس 1*1 رو دارم ولی دیگه داره حالم ازش به هم میخوره .حدود 100 تومن هم پول دارم میخوام عوضش کنم با یکی از مدل های استار مکس میخواستم اگه میشه یه راهنمایی بفرمایید .و البته می خوام که hd باشه .
------------------------------------
دوست جای این سوال اینجا نیست ؟ در ضمن با این پول ها رسیور اچ دی گیر نمیاد ؟ اگر هم بیاد یا مشکل داره یا بدله ؟ شما با کمی هزینه بیشتر میتوانید رسیور اچ دی نکست 18500 را بخرید . موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا