پرسشهای خود در مورد استرانگهای ( 4820xii : 4822xii : 4620xii : 4622xii ) سری ( x pvr usb ) در این تاپیک مطرح کنید.

Express1

کاربر
2010-04-10
10
11
دوست عزیز سلام،
جدید ترین پیج این رسیور ورژن p142 هست که میتونی از لینک زیر دانلود کنی.

http://1.irantks.biz/t30923.html
:eek:ky:

مرسی دوست خوبم
ولی سوال من چیز دیگه ای بود بازم ازت ممنونم ولی میخام بدونم کدوم پچ بهتره همیشه جدید بودن به معنای بهتر بودن نیست;قشنگی رو در منو از بین نبره دستگاه دچاره مشکل نشه کانالها رو باز کنه و........:eek:k:و چطور میشه رو اصل بودن پچ مطمن باشیم.با تشکر

libero

کاربر
2009-05-03
122
303
مرسی دوست خوبم
ولی سوال من چیز دیگه ای بود بازم ازت ممنونم ولی میخام بدونم کدوم پچ بهتره همیشه جدید بودن به معنای بهتر بودن نیست;قشنگی رو در منو از بین نبره دستگاه دچاره مشکل نشه کانالها رو باز کنه و........:eek:k:و چطور میشه رو اصل بودن پچ مطمن باشیم.با تشکر
دوست عزیز معمولا پیجهای جدید قابلیت های بالا تری دارند و بهترن،مثلا پیج جدید تو قسمت پی وی آر مارک میگیره و تصاویر ظبط شده رو پشت سر هم نشون میده،البته از 141 به بعد اینطور شد،دانگل رو ساپورت میکنه،از نظر ظاهر هم فرقی نمیکنه و فقط فونتش بزرگتر وخوشگل تر میشه،در مورد اصل بودنش نمی دونم ولی خودم نصب کردم مشکلی پیش نیومد.اگر رسیورت اصلی باشه مشکلی نداره،ضمنا تو جهت هاتبرد کانال خاصی رو باز نمیکنه :s13::dast:

Express1

کاربر
2010-04-10
10
11
دوست عزیز معمولا پیجهای جدید قابلیت های بالا تری دارند و بهترن،مثلا پیج جدید تو قسمت پی وی آر مارک میگیره و تصاویر ظبط شده رو پشت سر هم نشون میده،البته از 141 به بعد اینطور شد،دانگل رو ساپورت میکنه،از نظر ظاهر هم فرقی نمیکنه و فقط فونتش بزرگتر وخوشگل تر میشه،در مورد اصل بودنش نمی دونم ولی خودم نصب کردم مشکلی پیش نیومد.اگر رسیورت اصلی باشه مشکلی نداره،ضمنا تو جهت هاتبرد کانال خاصی رو باز نمیکنه :s13::dast:

سلام ودرود به دوست خوبم
بسیار ازت ممنونم;پس اخرین پچ 142pبهتره بعدش میشه به منوی مخفی هم دسترسی پیدا کرد؟پیشاپیش از ممنونم:s13:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
attachment.php

دوستان من این رسیور رو تازه خریدم ، تمام مشکی هست ، اما تو سایت استرانگ که میرم ، مدل 4622XII در واقع یه شکل دیگه هست ، رنگش مشکی نقره ای هست
یه عکس دیگه هم تو همین تایپک دیدم که عین این بود اما روی دستگاه نقره ای بود اما واسه من مشکی هست کلا
میخواستم ببینم داستان چیه ، این رسیور تقلبی هست یا نه ؟؟؟؟ کلا بدرد میخوره یا نه ؟
یه چیز دیگه هم اینکه من رسیور قبلیم یوروستار بوده که 10 سالی کار میکرد ، دیگه خودم خسته شدم و اینو گرفتم که به اصطلاح آپگریت و بازکردن کانال ها و امکانات بیشتری داشته باشه
راستش من اطلاعاتم راجع به این چیزها درحد 0 هست ، میخواستم یه مقاله ای توضیحی چیزی راجع به اطلاحات پایه میتونید بهم بدید لطفا ؟

دوستان عزيز اين رسيور طبق نظر بنده واقعاً خوب و عاليه و از نظر كيفيت از 4620هم كمي بهتره پس تا دير نشده مدل XII را تهيه كنيد تا مدلهاي درجه 2 و 3 آن وارد بازار نشده هست همانطور كه قبلاً مدل 4622استرانگ امتحانش را خوب پس داده و زود كمياب و ناياب شد اين رسيور نيز ممكن به مانند توليدات قبليش باشه و ممكن زود كمياب بشه معمولاً رسيورهاي كارتي استرانگ تا به الان كمتر نسبت به مدلهاي FTA ش دچار مشكل شده اند ...
==========================================================
نقل قول:
دوستان عزيز رسيور هاي XII بخصوص 4622XII يكي از قابليتهايش فعال كردن يا غيرفعال كردن پچ هست (يعني اگر يك بار 6969 را بزني مي نويسه PATCH ON و اگر بار ديگر 6969 را بزني مي نويسه PATCH OFF ...
==========================================================
نقل قول:
Backup استراگ سري X را به راحتي مي توان به استرانگ سري XII انتقال داد.
مشخصات فلش رسيور 4622XII :

EON
EN29LV16UAT-70TCP
17CN02A
0814HDA

فلش 4622XII از مارك شركت EON مي باشد. دركل فلش های بدی نیستن هرچند كه تازه وارد بازار شده اند .(خاموش شدن دستگاه هیچ ربطی به فلش دستگاه هم ندارد...)

تيونر 4622XII از مارك OERIT مي باشد نه SHARP و بر روي سمت راست تيونر 4622XII نوشته
MAD IN CHINA در حاليكه روي 4620X اورجينال اين عبارت ننوشته شده ...

يك توضيح كوچولو در مورد فلش هاي استرانگ :
بعضي از رسيورهاي اورجينال 4620X از فلش اسپانشن استفاده مي كنند كه مال بنده هم از اين مارك بود و بسيار عاليه و با تمامي پچهاي نوشته شده ويزكيد به خوبي كار كرد بدون حتي يكبار خاموش شدن... اين مارك (فلش اسپانشن ) طراحی كشور اسپانیا هستش .ولی در چین اسمبل میشه مدل EON را نمي دانم ؟؟؟ . اینتل مدل های C3T طراحی امریکا اسمبل چین هستن ولی C3B طراحی امریکا اسمبل ژاپن هستش .
آی سی های فلشها هم از دونوع استاندارد استفاده میکنند استاندارد های AMD و استاندارد های اینتل . که فلش های مصرف شده در ریسیور های استرانگ هم از استاندار های AMD استفاده میکنند .

نقل قول:
مهمترين نشانه اصل بودن رسيور X اصل بودن آي سي فلش U12 هست همان چيزي كه فلش با آن دست و پنجه نرم مي كنه يعني دوستاني كه استرانگ X خريدند اگر آي سي فلش U12 شان با عبارت H12C590 حك شده و تحريف شده باشد رسيورشان اصل خواهد بود و با آپگريد فلش خالي نخواهند كرد (فلش نمي پرانند) در غير اينصورت رسيورشان تقلبي خواهد بود و با آپگريد كردن فلش خالي خواهند كرد..
=========================================
نقل قول:
مهمترين نشانه اصل بودن رسيور XII اصل بودن آي سي فلش U12 هست همان چيزي كه فلش با آن دست و پنجه نرم مي كنه يعني دوستاني كه استرانگ XII خريدند اگر آي سي فلش U12 شان با عبارت WC9S08Q حك شده و تحريف شده باشد رسيورشان اصل خواهد بود و با آپگريد فلش خالي نخواهند كرد (فلش نمي پرانند) در غير اينصورت رسيورشان تقلبي خواهد بود و با آپگريد كردن فلش خالي خواهند
امکان جدید در 4620xii بر خوردم

وقتی 2بار 6969 رو میزنیم بعد
patch on شد اگه برق دستگا رو هم بکشیم

بعد وصل کنیم

همچنان
patchبه کاره خودش ادامه میده و احتیاجی به دوباره زدن 6969

نداریم < برخلاف مدلهای قبلی >

يكي از مشكلاتي كه گويا تازه گيها در استرانگ 4622XII مشاهده شده عدم سيگنال دهي روي بعضي از فركانسها پس از چند ثانيه و فعال شدن مجدد سيگنال روي همان فركانس مي باشد اميدوارم اين مشكل نرم افزاري هر چه زودتر حل بشه...

سوال دوست

در مورد سری جدید 4622 که به بازار امده تمام مشکی میخواستم توضیح بدید که فقط قالب دستگاه تغییر کرده یا نه

بله دوست عزيز ، فقط رنگ فرم و ريموت تمام مشكي شده و هيچ تغيير ديگه اي نكرده.

دوستان عزيز يكي از بهترين قابليتهاي سري XII استرانگ كيفيت ضبط (Record) تصاوير و فيلم با صداي فوق العاده عالي بر روي USB هست واقعاً صدا را به صورت دالبي بر روي USB ضبط مي كنه كه وقتي روي كامپيوتر آنرا تبديل مي كني بهترين صدا توليدي را از روي اسكيپر خواهيد شنيد بنده همين كار را با كارت كپچر انجام دادم اما به هيچ وجه با Recorder استرانگ XII از نظر كيفيت قابل قياس نبود...

استرانگ سري XII فقط قابليت ضبط 2 ساعت فيلم را بر روي هر كانال دارد رسيورهاي ديگه را نمي دانم ....

معايب استرانگ سري XII:
كاش استرانگ سري XII قابليت تصوير در تصويرش مانند رسيور ICLASS كار مي كرد كه با هم هم قيمت هستند چون دكمه تصوير در تصوير (PIP)در رسيور ICLASS عين خاصيت 2 تيونره عمل مي كنه يعني 2 تصوير مختلف را مي تواني به طور همزمان متحرك در حال پخش داشته باشي...
دوستاني كه مي خواهند فيلمهاي ظبط شده از روي رسيورهاي استرانگ سري XPVR يا XII را كه به فرمت TS هست به فرمت MPEG تبديل كنند از نرم افزار TS to MPG Convertor v1.2 استفاده كنند چرا كه برترين مزيت اين نرم افزار سرعت فوق العاده بالاي اين نرم افزار در امر تبديل هست يعني يك فيلم 50 دقيقه اي را در ظرف 2 يا 3 دقيقه با بهترين كيفيت براي شما تبديل مي كنه

تا اونجایی که من می دونم این مدل هنوز تقلبی نداره و همه اصل هستند
هم سیلورش و هم مشکیش
در مورد دانگل هم باید دوستان نظر بدهند
ساپورت نرم افزاری خوبی داره
دوستان با هارد 500 هم تست کردند جواب داده البته خود پچ نویس مدعی هست که با 1 ترا هم خوب مچ میشه
تیونر قوی داره
جای کارت هم داره و کارت خوانش کم مولتی هست
کیفیت تصویر عالی داره مخصوصا با کامپونت
منو ساده و خوبی داره
در کل الان یکی از بهترین دستگاه های زیر 100 هست

رسیورهای جدید SRT 4665X CI /SRT 4668X CI علاوه بر قابلیت رکوردگیری داری پورت ci است یعنی جایگاه برای اضافه کردن خشاب دارند

رسیور 4820x/4822x پورت ci را دارند اما فاقد رکوردگیری هستند

بر خلاف نقل قولی که درباره قابلیتهای سری xll در پست یک همین بخش امده BACK UP لیست کانال سری x را نمیتوان به سری xll انتقال داد.

با فلش مموری تست کرده ام 100% ok
به راحتی بکاپ رسیور سری ایکس به سری xpvr usb منتقل می شود
برای انتقال با کابل حتما از لودر جدید SRTLoaderP1.92 استفاده کنید

موفق باشيد

طغرل 2002

QQmars

کاربر
2009-02-16
6
3
سلام :
من از رسیور استرانگ 4622 ایکس2 استفاده میکنم . از رسیور قبلی (سامسونگ 9500) یک عدد کارت به شکل زیر مانده . آیا این کارت برای استرانگ قابل استفاده است ؟ لطفا راهنمایی بفرمائید . با تشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام :
من از رسیور استرانگ 4622 ایکس2 استفاده میکنم . از رسیور قبلی (سامسونگ 9500) یک عدد کارت به شکل زیر مانده . آیا این کارت برای استرانگ قابل استفاده است ؟ لطفا راهنمایی بفرمائید . با تشکر
با درود كاربر گرامي
متاسفانه در حال حاضر اين كارتها ديگري قابليتي ندارند وبه هيچ دردي نميخورد:sadwalk:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
کدام سایت خارجی یا ایرانی برای اولین با پچ های جدید strong 46622xii را منتشر می کند؟
با درود كاربرگرامي
چون نرم افزارهاي دستكاري شده وسركاري زياد ارايه ميشود بهتر است پچهاي تست شده كه توسط مديران خودمان در اسرع وقت با توضيح ارايه ميشود استفاده كنيد.
پچ نويس استرانگ براي خاورمياني ويزكيد هست وبراي دوستانش توي وبسايت خودش فايل قرار ميدهد:eek:k:

abol1344

کاربر
2009-08-24
25
24
درخواست آموزش دانگل در 4620xll

دانگل دارک2 دارم ابدیت کردم ولی کانال در ریسور باز نمی شود لطفا راهنمای کنید

sasan44

کاربر
2008-03-30
26
14
من یه استرانگ 4622xiipvr نو خریدم. دیش من تنظیم هست. تنظیماتش هم انجام دادم ولی کانال نمیاره .تو قسمت فرکانس پایین رو 22 و بالایی رو 95 میاد. فقط هاتبرد دارم. لیست کانال را قبول کرد ولی فرکانس نداره.؟ پچ دستگاه 141 هست.ایا رسیور نو این پچ را داره؟

farshad@gh

مدير بخش تعميرات سخت افزاري
2009-10-27
301
2,484
من یه استرانگ 4622xiipvr نو خریدم. دیش من تنظیم هست. تنظیماتش هم انجام دادم ولی کانال نمیاره .تو قسمت فرکانس پایین رو 22 و بالایی رو 95 میاد. فقط هاتبرد دارم. لیست کانال را قبول کرد ولی فرکانس نداره.؟ پچ دستگاه 141 هست.ایا رسیور نو این پچ را داره؟

سلام

یک بار تنظیم کارخانه کن ببین درست میشه؟
اگه نشد این مدل خرابی تیونر زیاد داره هر جا گرفتی ببر دستگاه رو پس بده یا عوضش کن .

libero

کاربر
2009-05-03
122
303
سلام.من پچ141 را ریختم.همه چیز مرتبه فقط بازیها را نداره. چرا؟
سلام دوست عزیز،
در پیجهای جدید بازی ها حذف شده و به جای اون دانگل رو ساپورت میکنه
شما هم اگه بازیهاش رو نیاز داری باید پیجهای قدیمی تر بریزی که فکر میکنم پیجهای زیر 138 بازی دارند:eek:ky:

mehdisatt

کاربر
2007-08-07
1
0
salam. dastgahe man 4622xii hastesh.
mikhastam kode shabakeye 3 ro toosh vared konam vali vaghti 6969 va 8280 mizanam oon safheei ke bayad toosh kode biss vared konam nemiad ,age mishe komakam konid,

تذكر:
در اين سايت فقط فارسي تايپ كنيد!!
لطفا برای باز کردن کانال سه روی دستگاه 4622xii منو کمک کنیک ممنون

pyramid1356

کاربر
2010-04-08
150
331
50
من قصد خرید یک رسیور استرانگ 4622 رو دارم و در مشهد زندگی می کنم لطفا من رو راهنمایی کنید تو سایت های مختلف دیدم که اقدام به فروش رسیور می کنند ولی نمی دونم که چجوری می شه اعتماد کرد چون باید پول رو واریز کنم واگر از شهرستان برام نفرستند دستم به هیچ جایی بند نیست

بالا