پرسشهای خود در مورد استرانگهای ( 4820xii : 4822xii : 4620xii : 4622xii ) سری ( x pvr usb ) در این تاپیک مطرح کنید.

rezatop

کاربر
2009-08-20
4
2
سلام علیکم

آقا جان پس این پچ جدید 4620xii کی می خواد بیاد خیلی وقته هیچ چیز به درد بخوری معرفی نشده

libero

کاربر
2009-05-03
122
303
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان محترم،
من رسیور 4622xii دارم که چهار جهت هاتبرد،نایلست،سایروس و ترکست رو استفاده میگردم و برای اضافه کردن w3a سویچر 8 به 1 خریدم و وصل کردم به رسیور،الان از پنج جهتی که دارم سایروس سیگنال نداره،جای lnb رو هم عوض کردم.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سوال دوست عزيز در پيغام خصوصي ديگر از طريق پيغام جواب نمي دهم

سلام ببخشيدكدوم پچ رودانلودكنم ودركدوم بخش استرانگ ببخشيد اگه زياد پيام ميدم چون تازه كارم آپگريدو واسه استرانگ4622xIIميخوام تاحالا پچ هاي زيادي دانلودكردم ولي هيچ كدوم جواب نداد پچو واسه وارد شدن به منوي كددهي ميخوام لطفادقيق راهنماييم كنيد درضمن ميشه هم هاتبردوتركستو با هم تويك بشقاب گرفت ببخشيد اگه زيادي سوال ميكنم ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد باتشكر

دوست عزیز برای وارد شدن به جدول کدها شما رویه یه کانالی میرید و دو مرتبه 6969 رو میزنید وقتی پیغام Patch ON رو دریافت کردید از رویه ریموت 8282 رو میزنید! خیر دوسته عزیز کانالی که فعلا با کد باز نمیشه! مگر کانالهای که فقط برای تبلیغات کد خودشون رو برای مدت مثلا یک یا نهایتا 3 روز ثابت نگه میدارند
گیری و بر رویه کانال مذکور بری و در جدول DCW KeYs که با زدن 8280 ظاهر میشه وارد کنید و در اخر هم سیو کنید اگر کد رو به درستی وارد کرده باشید و کلید هنوز از کار نیوفتاده باشه کانال مذکور سریع باز میشه

اگر نخواستي اول پچ مدل دستگاه شما را گذاشتم سپس در اخر از سافكمي كه گذاشتم استفاده كن كانالهاي زير باز هست
>tv globo new key01<
>canal digitaal irde*o 2 ok<
>rcs digi tv ok<
>rai seca ok<
>mediatech ok<

مثال توسط طغرل 2002
باز کردن IRIB3 در رسیور های استرانگ سری های (PVR/X/II) در ماهواره اینتلست 902 KU و فرکانس 11555 V 27500
در زمان پخش فوتبال و رقابتهای ورزشی

ابتدا قبل از هر چیز باید امولاتور دستگاه بازدن دو مرتبه 6969 فعال شود(PATCH ON)
توجه : دوستان در رسیور های استرانگ سری PVR با زدن دومرتبه 6969 برای همیشه امولاتور فعال می ماند

اموزش:
به کانال3 رفته و یک مرتبه 8280 می زنیم تا صفحه کدهای بیس باز شود
دراین صفحه و در هر اسلوتی که خواستید کلیدهای مربوطه که در پایین براتون گذاشتم را وارد کنید بنده در اسلوت اولی این کار کرده ام :

download.php

بعد از کامل شدن و تکمیل کدها دکمه EXIT زده و سیو کنید

viewer.php
download.php

کد:
11111133111111331111113311111133

سلام پچ جدید منتشر شده

144p

سافتکم جدید را از تایپیک زیر دریافت کنید به ریسیور به وسیله یو اس بی انتقال دهید

پیوست‌ها

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان محترم،
من رسیور 4622xii دارم که چهار جهت هاتبرد،نایلست،سایروس و ترکست رو استفاده میگردم و برای اضافه کردن w3a سویچر 8 به 1 خریدم و وصل کردم به رسیور،الان از پنج جهتی که دارم سایروس سیگنال نداره،جای lnb رو هم عوض کردم.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

نحوه تنظیم سوییچ ۸ به ۱ رو در رسیور 4622XII ت

LNB 1 :
committed = 1 / uncommitted = 1

LNB 2 :
committed = 1 / uncommitted = 2

LNB 3 :
committed = 1 / uncommitted = 3

LNB 4 :
committed = 1 / uncommitted = 4

---------------------------------------

LNB 5 :
committed = 2 / uncommitted = 1

LNB 6 :
committed = 2 / uncommitted = 2

LNB 7 :
committed = 2 / uncommitted = 3

LNB 8 :
committed = 2 / uncommitted = 4

khodadadmr

کاربر
2008-04-02
16
52
م دوستان گرامی

جهت ریختن پچ 147 بامشکل روبرو هستم. پچ را داخل فلش قرار میدهم ولی در رسیور فلش خالی نشان میدهد برای همین با 3 فلش دیگر هم امتحان کردم ولی در سیور خالی هست. در کامپیوتر فلش با پچ هست. چه مشکلی پیش امد. کمک

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
م دوستان گرامی

جهت ریختن پچ 147 بامشکل روبرو هستم. پچ را داخل فلش قرار میدهم ولی در رسیور فلش خالی نشان میدهد برای همین با 3 فلش دیگر هم امتحان کردم ولی در سیور خالی هست. در کامپیوتر فلش با پچ هست. چه مشکلی پیش امد. کمک
با درود
نرم افزار را انزيپ كنيد نبايد مشكلي باشد

mehdii_c666

کاربر
2010-06-02
5
1
37
ا سلام دوستان من یک استرانگ مدل 4620xii دارم که چند روز پیش سی پی یویش سوخته بود و حالا می خواهم آپگرید کنم و با توجه به اینکه دستگاهم در حال حاضر هیچ نرم افزاری ندارد می خواستم ببینم آیا می توانم جدیدترین پچ این دستگاه که نسخه 147 است را بریزم یا اینکه چون بار اول بعد از تعمیر است و چون سی پی یویه دستگاه را عوض کردم و دستگاه فاقد نرم افزار است برای بار اول باید حتماً فایل بوت و پچ کارخانه ای بریزم خواهش می کنم راهنمایی کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
ا سلام دوستان من یک استرانگ مدل 4620xii دارم که چند روز پیش سی پی یویش سوخته بود و حالا می خواهم آپگرید کنم و با توجه به اینکه دستگاهم در حال حاضر هیچ نرم افزاری ندارد می خواستم ببینم آیا می توانم جدیدترین پچ این دستگاه که نسخه 147 است را بریزم یا اینکه چون بار اول بعد از تعمیر است و چون سی پی یویه دستگاه را عوض کردم و دستگاه فاقد نرم افزار است برای بار اول باید حتماً فایل بوت و پچ کارخانه ای بریزم خواهش می کنم راهنمایی کنید
با درود
دوست گرامی لابد اشتباه میکنید چون پردازنده این دستگاه یدکیش کم پیدا میشود
لابد فلش پرونده بوده است
اگر دستگاه شما در اثر نرم افزار خراب نشده بوده است نباید مشکلی داشته باشید

vahidtreko

کاربر
2009-05-05
1
0
44
strong

سلام
اگه میشه لطفا نحوه باز کردن کانالهاب pb,pgدر مسیر سیروس رو در مدل srtong4610iiیاد بدین...ضمنا نرم افزار آپگرید و نرم افزار تزریق پچ رو لینکشونو واسم بزارین...تشکر:dast:

mhmtech

کاربر
2010-06-22
1
0
راهنمایی

با سلام به تمامی دوستان

میخواستم ببینم کسی در مورد رسیور SRT 4910 HIGH DEFINITION - MPEG-4 - DVR ready - CI - CONAX (Middle East Version)
اطلاعی داره ؟ من فقط میدونم که هم کار رسیور رو انجام میده و هم کار ست اپ باکس برای سیگنالهای تلویزیون دیجیتال رو انجام میده. اگر دوستان *******

تذکر جدي:

اولا: از باز کردن تاپيک براي سوال خود داري کنيد پست شما به اين قسمت انتقال يافت.

دوم: کسي در اين سايت رسيور نميفروشه. در صورت تکرار برخورد جدي خواهد شد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

11223300

Banned
2010-06-24
4
3
34
[FONT=&quot]سلام دوستان چطوري بفهمم رسيور استرانگ 4622 اصله چون من دارم از يه شهر ديگه اين رسيور را مي خرم به همين خاطر 2_سوال ديگم ايا با همين مبلغ شما چي پيشنهاد مي كني 3_وتا چند ساعت روي فلش مموري برنامه ضبط مي كنه وقابليته گشايش چه كانالهاي كارتي را داره وايا تصوير mp4 را ساپورت مي كنه وبهترين دانگل براي اين رسيور چي پيشنهاد مي ديد سپاس.[/FONT]

farhad757

کاربر
2006-10-23
5
1
سلام.دستگاه 4622xii من دو سه روزه که رنگ قاطی میکنه و دوباره درست میشه.این موضوع چند بار تکرار میشه همزمان با اون کاراکترهای پنل جلو هم کلا پرپر میزنه و دکمه های جلو هم از کار میافته و گاهی اوقات هم خود به خود دیگه این اتفاق نمی افته و درست کار میکنه.لازمه که بگم تصویر رو از کامپونت گرفتم و وقتی از av میگیرم تاثیر این قضیه فقط توی شدت نور تصویره و رنگ نمیبازه. کلافه شدم از چی میتونه باشه. ممنون
با درود خدمت شما دوست عزيز
خواستم ببينم آيا مشكل شما حل شده و اگه حل شده به چه شكل ؟ممنون

farhad757

کاربر
2006-10-23
5
1
با درود
دستگاه 4622xii DVR من كه به تازگي خريداري كردم دو سه روزه که رنگها رو قاطی میکنه و همه چيز صورتي ميشه و با خاموش و روشن كردن درست میشه.این موضوع چند بار تکرار شده و البته دکمه های جلو هم کار نمیكنه و فقط دستگاه رو روشن ميكنه .لازمه که بگم تصویر رو از کامپو ننت گرفتم . مشكل از چی میتونه باشه. لطفآ سريعتر به من پاسخ بديداگه مشكل سخت افزاريه دستگاه رو پس بدم . ممنون

jafar-2

کاربر
2010-06-22
5
5
دستگاه 4622xii DVR من كه به تازگي خريداري كردم دو سه روزه که رنگها رو قاطی میکنه و همه چيز صورتي ميشه و با خاموش و روشن كردن درست میشه.این موضوع چند بار تکرار شده و البته دکمه های جلو هم کار نمیكنه و فقط دستگاه رو روشن ميكنه .لازمه که بگم تصویر رو از کامپو ننت گرفتم . مشكل از چی میتونه باشه. لطفآ سريعتر به من پاسخ بديداگه مشكل سخت افزاريه دستگاه رو پس بدم . ممنون
دوست عزیز
شما اول از avتصویر بگیر اگر درست بود دستگاه شما ایرادی ندارد بعد از componetتصویر بگیر حتما میدانی باید برای اتصلات کامپوننت رابط مخوص بگیر که اماده در بازار نیست و باید بدهی بسازند اماده ها حواب نمیدهد در مرحله دوم باید خروجی سبز به ورودی سبز tvو قرمز به قرمز و ابی به ابی و گرنه رنگها را در هم خواهی داشت

11223300

Banned
2010-06-24
4
3
34
[FONT=&quot]سلام دوستان چطوري بفهمم رسيور استرانگ 4622 اصله چون من دارم از يه شهر ديگه اين رسيور را مي خرم به همين خاطر 2_سوال ديگم ايا با همين مبلغ شما چي پيشنهاد مي كني 3_وتا چند ساعت روي فلش مموري برنامه ضبط مي كنه وقابليته گشايش چه كانالهاي كارتي را داره وايا تصوير mp4 را ساپورت مي كنه وبهترين دانگل براي اين رسيور چي پيشنهاد مي ديد سپاس.سوال تكراري چون جواب نگرفتم.
[/FONT]

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
دستگاه هايي كه سيستم اچ دي ندارند mp4 را ساپورت نميكنه

[FONT=&quot]سلام دوستان چطوري بفهمم رسيور استرانگ 4622 اصله چون من دارم از يه شهر ديگه اين رسيور را مي خرم به همين خاطر 2_سوال ديگم ايا با همين مبلغ شما چي پيشنهاد مي كني 3_وتا چند ساعت روي فلش مموري برنامه ضبط مي كنه وقابليته گشايش چه كانالهاي كارتي را داره وايا تصوير mp4 را ساپورت مي كنه وبهترين دانگل براي اين رسيور چي پيشنهاد مي ديد سپاس.سوال تكراري چون جواب نگرفتم.
[/FONT]
سلام
اين دستگاه , و دستگاه هايي كه سيستم اچ دي ندارند mp4 را ساپورت نميكنه
ضبط روي مموري براي كاربردهاي خانگي مناسب هست و مشكلي نداره
دانگل ميكرو و دارك روش خوب جواب داده
براي دستگاه فعلن پچ آمده و كانالهاي bis كه اكشن و nt1 جزوش هست و پكيج كانال ست را باز ميكند
از فروشنده مطمئن تهيه كنيد و فكره 5 . 10 هزار نباشيد
ضمنن اينجا فروش و اعلام قيمت ممنوع ميباشد

بالا