سلام علیکم
آقا جان پس این پچ جدید 4620xii کی می خواد بیاد خیلی وقته هیچ چیز به درد بخوری معرفی نشده
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان محترم،
من رسیور 4622xii دارم که چهار جهت هاتبرد،نایلست،سایروس و ترکست رو استفاده میگردم و برای اضافه کردن w3a سویچر 8 به 1 خریدم و وصل کردم به رسیور،الان از پنج جهتی که دارم سایروس سیگنال نداره،جای lnb رو هم عوض کردم.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
با درودم دوستان گرامی
جهت ریختن پچ 147 بامشکل روبرو هستم. پچ را داخل فلش قرار میدهم ولی در رسیور فلش خالی نشان میدهد برای همین با 3 فلش دیگر هم امتحان کردم ولی در سیور خالی هست. در کامپیوتر فلش با پچ هست. چه مشکلی پیش امد. کمک
با درودا سلام دوستان من یک استرانگ مدل 4620xii دارم که چند روز پیش سی پی یویش سوخته بود و حالا می خواهم آپگرید کنم و با توجه به اینکه دستگاهم در حال حاضر هیچ نرم افزاری ندارد می خواستم ببینم آیا می توانم جدیدترین پچ این دستگاه که نسخه 147 است را بریزم یا اینکه چون بار اول بعد از تعمیر است و چون سی پی یویه دستگاه را عوض کردم و دستگاه فاقد نرم افزار است برای بار اول باید حتماً فایل بوت و پچ کارخانه ای بریزم خواهش می کنم راهنمایی کنید
با درود خدمت شما دوست عزيزسلام.دستگاه 4622xii من دو سه روزه که رنگ قاطی میکنه و دوباره درست میشه.این موضوع چند بار تکرار میشه همزمان با اون کاراکترهای پنل جلو هم کلا پرپر میزنه و دکمه های جلو هم از کار میافته و گاهی اوقات هم خود به خود دیگه این اتفاق نمی افته و درست کار میکنه.لازمه که بگم تصویر رو از کامپونت گرفتم و وقتی از av میگیرم تاثیر این قضیه فقط توی شدت نور تصویره و رنگ نمیبازه. کلافه شدم از چی میتونه باشه. ممنون
با درود
دستگاه 4622xii DVR من كه به تازگي خريداري كردم دو سه روزه که رنگها رو قاطی میکنه و همه چيز صورتي ميشه و با خاموش و روشن كردن درست میشه.این موضوع چند بار تکرار شده و البته دکمه های جلو هم کار نمیكنه و فقط دستگاه رو روشن ميكنه .لازمه که بگم تصویر رو از کامپو ننت گرفتم . مشكل از چی میتونه باشه. لطفآ سريعتر به من پاسخ بديداگه مشكل سخت افزاريه دستگاه رو پس بدم . ممنون
با دروددوست عزیزدستگاه 4622xii DVR من كه به تازگي خريداري كردم دو سه روزه که رنگها رو قاطی میکنه و همه چيز صورتي ميشه و با خاموش و روشن كردن درست میشه.این موضوع چند بار تکرار شده و البته دکمه های جلو هم کار نمیكنه و فقط دستگاه رو روشن ميكنه .لازمه که بگم تصویر رو از کامپو ننت گرفتم . مشكل از چی میتونه باشه. لطفآ سريعتر به من پاسخ بديداگه مشكل سخت افزاريه دستگاه رو پس بدم . ممنون
شما اول از avتصویر بگیر اگر درست بود دستگاه شما ایرادی ندارد بعد از componetتصویر بگیر حتما میدانی باید برای اتصلات کامپوننت رابط مخوص بگیر که اماده در بازار نیست و باید بدهی بسازند اماده ها حواب نمیدهد در مرحله دوم باید خروجی سبز به ورودی سبز tvو قرمز به قرمز و ابی به ابی و گرنه رنگها را در هم خواهی داشت
[FONT="]سلام دوستان چطوري بفهمم رسيور استرانگ 4622 اصله چون من دارم از يه شهر ديگه اين رسيور را مي خرم به همين خاطر 2_سوال ديگم ايا با همين مبلغ شما چي پيشنهاد مي كني 3_وتا چند ساعت روي فلش مموري برنامه ضبط مي كنه وقابليته گشايش چه كانالهاي كارتي را داره وايا تصوير mp4 را ساپورت مي كنه وبهترين دانگل براي اين رسيور چي پيشنهاد مي ديد سپاس.سوال تكراري چون جواب نگرفتم.
[/FONT]