آره دوست عزیز،نرم افزارهای این دو مدل یکی است و فقط فرقش در کارت خور بودن 4622اقا سوال من اینه که ایا پچ 4620xii میشه به 4622xiiتزریق کرد یا نه ؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنین. مرسی.
سلام دوست عزیز،پیج 149 اومده که از لینک زیر میتونی دانلود کنی:با سلام من و خسته نباشید من پچ 148 روی 4622 رو دارم پچ جدیدتر اومده اگه امده بگید ممنون
دوست عزیزسلام دوستان من یک مشکلی برایم پیش آمده خواهش می کنم کمک کنید من دیشب پچ جدید 147 را برای رسیورم که مدل 4620xiiاست ریختم ولی بعد از آن یک مشکلی پیش آمده و آن این است که بعد از روشن کردن دستگاه شاخص سیگنال دستگاهم بسیار پایین آمده به طوری که هیچ کانالی نمی آید و مقدار شاخص حالت پرش دارد برای همین من فایل بوت را روی دستگاه ریختم که این مشکل ضعیفی سیگنال رفت و یک مشکل دیگه بوجود آمده و آن این است که فقط کانال های یک فرکانس خاص موقع سرچ می آید مثلاً وقتی در هاتبرد سرچ خودکار می کنم تا پایان سرچ در همه فرکانس ها فقط کانال های موجود در اولین فرکانس هاتبرد می آید در ضمن فقط با پچ کارخانه ای دستگاهم خوب کار می کند وبا هر پچی غیر آن به همین مشکل دچار می شود اگر کسی اطلاعاتی در این مورد دارد خواهش می کنم مرا راهنمایی کند
سلام آیا کانالست بسته شده؟؟؟؟
سلام آیا کانالست بسته شده؟؟؟؟
سلام داداش من ریسیور استرانگ4620xiiدارم کدها رو هم دادم و فرکانس های 11681 پکیج بیس باز شدن اما فرکانس 12692 اصلا شبکه هاش سرچ نمیشه مشکل از چی هستش؟ممنون اگه میشه زود جواب بدین چرا فرکانس 12692 H27500 شبکه هاش نمی اد
چه جوری باسد فلشو تعویض کنم؟سه توضیح مختصری درمورد فلش بدید؟منظورتون فلش مموری که نیست؟اگه میشه زود جواب بدین/
بابا یکی جواب ما رو هم بده دیگه[ چه جوری باید فلشو تعویض کنم؟میشه توضیح مختصری درمورد فلش بدید؟منظورتون فلش مموری که نیست؟اگه میشه زود جواب بدین/
واقعا تاسف باره یکی نیست جواب مارو بده{بابا یکی جواب ما رو هم بده دیگه[ چه جوری باید فلشو تعویض کنم؟میشه توضیح مختصری درمورد فلش بدید؟منظورتون فلش مموری که نیست؟اگه میشه زود جواب بدین/
با سلام من 4622xiiدارم با چه نرم افزاری پکیج absatوسمت سایروس 12111را داشته باشم با تشکر