پرسشهای خود در مورد استرانگهای ( 4820xii : 4822xii : 4620xii : 4622xii ) سری ( x pvr usb ) در این تاپیک مطرح کنید.

rezasepah

کاربر
2006-12-08
7
20
دوستان گرامی سلام . لطفا تمام تلاش و تمرکز خود را بر روی دو مورد بگذارید تا این دو مشکل اساسی استرانگها حل شود :
1 - مشکل فریز شدن تصاویر ضبط شده با فلش 8 گیگ !! البته اگر هر بار بعد از روشن شدن رسیور تست سرعت فلش را بزنید مشکلی پیش نمیاد اما اگر نزنیم تصاویز فریز میشه !!!

2- مشکل بزرگ و لاینحل قاطی پاطی شدن ساعت در استرانگ 4622 که واقعا اعصاب خورد کن هست .

دوستان در صورت امکان به اقای پچ نویس ایمیل بزنید و بخواهید کاری بکند

ttcamara

کاربر
2010-09-01
2
2
دوست عزیز ریسیورهای موجود در بازار فقط usb2و4 روسابورت میکنند ولی ریسیور استرانگ تا usb 8 هم سابورت میکنه وهم من در قسمت رکورد وتایمر بدون هیچ مشکلی جواب میده:eek:k:
من خیلی وقته دارم با فلش 16 گیگ برنامه و فیلم ضبط می کنم خیلی عالی جواب می ده برعکس استار ست ایکس 95

ttcamara

کاربر
2010-09-01
2
2
من عضو جدید هستم رسیور استرانگ ایکس ( STR4620X ) دارم مشکل سخت افزاری پیدا کرده است و جلو رسیور میزنه ( Lnb of ) باید چه قطعی را تعویض کنم تا مشکل برطرف شود تشکر
این خطا به علل مختلفی بروز مکنه:
1- خرابی یا سوختگی ال ان بی که خیلی بعید به نظر میرسه
2- اتصالی در کابل کواکسیال
3- از همه محتمل تر خرابی سویچر است که با تعویض این قطعه مسئله مرتفع می گردد.
4- در غیر این صورت امکان دارد ایراد نرم افزاری باشد یا سخت افزاری خود ریسیور که باید به تعمیرکار مراجعه نمایید.:blow:

moj6054

کاربر
2008-08-30
2
1
بعد از نصب نرم افزار 155p ، با زدن 6969 از ما کد می خواهد که مستر کدها عمل نمیکند(برای 4622xii)
برای وارد کردن سافت کم چگونه باید عمل کرد.
آیا این نرم افزارها برای ماهواره خاصی میباشد، برای دیدن کانالهای کارتی بر روی عرب سات چگونه باید عمل کرد؟
با تشکر

rezasepah

کاربر
2006-12-08
7
20
دوستان گرامی سلام . لطفا تمام تلاش و تمرکز خود را بر روی دو مورد بگذارید تا این دو مشکل اساسی استرانگها حل شود :
1 - مشکل فریز شدن تصاویر ضبط شده با فلش 8 گیگ !! البته اگر هر بار بعد از روشن شدن رسیور تست سرعت فلش را بزنید مشکلی پیش نمیاد اما اگر نزنیم تصاویز فریز میشه !!!

2- مشکل بزرگ و لاینحل قاطی پاطی شدن ساعت در استرانگ 4622 که واقعا اعصاب خورد کن هست .

دوستان در صورت امکان به اقای پچ نویس ایمیل بزنید و بخواهید کاری بکند

مهدی-

کاربر
2010-08-23
6
9
سلام. در رسیور های 4622xii برنامه سافتکم برای چی استفاده میشه ؟ و چطوری میشه داخل دستگاه upload کرد؟ چون رسیور من بعد از وصل کردن usb و وارد شدن به قسمت data transfer نرم افزار سافتکم را نشناخت.

mohsen25

کاربر
2010-07-25
18
37
سلام.من از شما 3تا چیز میخوام:من آخر نفهمیدم پچ کارخانه و اورجینال استرانگ 4622xii کدومه.یه جا اینو میگن SRT4620II_Software_Softwares_Middle East & Africa و جای دیگه چیز دیگه. از شما خواهش میکنم تو همین پست پچ اصلی کارخانه، فایل فلش کارخانه،فایل بوت کارخانه،و لودر اصلی را برای دانلود بذارید.اگه زحمتی نیست

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام.من از شما 3تا چیز میخوام:من آخر نفهمیدم پچ کارخانه و اورجینال استرانگ 4622xii کدومه.یه جا اینو میگن srt4620ii_software_softwares_middle east & africa و جای دیگه چیز دیگه. از شما خواهش میکنم تو همین پست پچ اصلی کارخانه، فایل فلش کارخانه،فایل بوت کارخانه،و لودر اصلی را برای دانلود بذارید.اگه زحمتی نیست

سلام تمام فایلهای درخواستی شما چند صفحه قبل اپلود کردم عزیز .....

hooman_m100

کاربر
2010-04-13
2
0
57
راه حل یک مشکل
باعرض سلام وادب خدمت مدیران ودوستان عزیز
مشکلی برایم پیش امده که از شما تقاضای راهنمایی دارم. یکی ازدوستانم 4620ii و دیش آفست موتوردار استفاده میکنه چندروز قبل اشتباهی رسیور خودشو به حالت تنظیمات کارخانه برگرداند ودیگر قادر به تنظیم مجدد اون نیست میخواستم ازحضورتان خواهش کنم نحوه تنظیم مجدد آن را بطور کامل وبرای یک فرد کاملا اماتور توضیح دهید وسوال دیگر اینکه آیا میتونیم اطلاعات اولیه ریسیور را با دیش ثابت بدیم وبعد اونو به آفست وصل کنیم وسوال آخراینکه برای بازکردن شبکه 3 ایران چکاری باید انجام بدیم پیشاپیش از راهنمایی شما تشکر میکنم

eng2006

کاربر
2010-08-29
45
81
با نصب پچ 155 مشکل قاطی شدن ساعت روی 4622xii حل شد
والا من پچ 155 هم روی 4622xii ریختم همچنان ساعتم قاطی کرده و با تعویض کانال تغییر میکنه!
جون مادرتون کسانی که با پچ نویس در ارتباطن بهش بگن یکاری کنه ساعت سیستم تغییر نکنه
:sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::051::051::051::051::051::051::051::in_love::in_love::in_love::in_love::in_love:

eng2006

کاربر
2010-08-29
45
81
4622xii چرا تصاویر را کمی از کادر تلوزیون بزرگتر است و لبه های تصویر دیده نمیشه انگار که یه کمی زوم کرده باشم
توی تنظیمات تصویر رسیور و هم تلوزیون حالت های پال و ان تی اف اس و .... گذاشستم فایده نکرد
پچ 155 هم نصب کردم
مشکل از کجاست؟

4622xii دارم
1-ساعتش مدام با تغییر کانال تغییر میکنه (GMT خاموشه)
2-کادر تصویر کمی از کادر تلوزیون بزرگتره و لبه های تصویر دیده نمیشه !(توی تنظیمات رسیور و تلوزیون پال یا ... گذاشتم درست نشد)
-----------------------------------------------------------------------------------
پچ155 هم با فلش ریختم درست نشده -حتی tv globo هم باز نمیکنه ولی بقیه مثل rtl 9 , nt1 , ... رو باز کرده
حالا سوال من اینه که اگه فایل پچ و بوت رو از طریق کابل 232 انتقال بدم ممکنه که درست بشه؟
منظورم اینه که انتقال پچ و بوت از طریق کابل با انتقال از طریق فلش فرق داره؟

سوال دومم اینه که ایا فایل فلش رو خودم میتونم انتقال بدم یا باید بدم بیرون انجام بدهند ؟
سوال سوم اینه که بوت رو میشه با فلش انتقال داد؟

راستی با لودر کدام پچ را انتقال دهم؟ پچ 155 یا پچ کارخانه ای اورجینال؟
ممکنه پچ کارحانه 4622 xii هم قرار دهید؟پیداش نکردم
ببخشید این سایت امکان ویرایش پست ها رو نداره؟مجبور شدم پست جدید بدم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوستان سوال در پیغام خصوصی نفرماید چون قسم دادید جواب می دهم ..

سلام من قبلا" رسیور استارست x230 داشتم فایلهای تصویری با فرمت dat رو میخوند ولی حالا که استرانگ 4622xii خریدم فقط فایلهایی که خودش ضبط میکنه رو فقط میخونه ؟

دوست عزیز استرانگ 4622 هم قابلیت پخش فایلهای DAT (فیلمهای کلوپ) را داراست با این تفاوت که فقط کافیست برای تغییر پسوند فایل DAT به مسیر MY Computer > tools> options> view رفته و تیک گزینه Hide extensions for known file types را بردارید حال پسوند فایل مربوطه را به MPG تغییر نام دهید آنگاه استرانگ برای شما آن فایل را اجرا خواهد کرد و نیاز به تبدیل فایل از طریق نرم افزار کانورتر نمی باشید...

البته از نرم افزار Properties Plus هم می توانید برای تغییر پسوند فایلها استفاده کنید...

دوستان عزیز شما اگر از پچ 149 به قبلتر استفاده کنید آنگاه می توانید فایلهای dat تبدیلی به mpg را براحتی روی ریسیور اجرا کنید پچهای 150 به بعد با فایلهای تبدیلی mpg مشکل دارند ..

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
4622xii دارم
1-ساعتش مدام با تغییر کانال تغییر میکنه (GMT خاموشه)
2-کادر تصویر کمی از کادر تلوزیون بزرگتره و لبه های تصویر دیده نمیشه !(توی تنظیمات رسیور و تلوزیون پال یا ... گذاشتم درست نشد)
-----------------------------------------------------------------------------------
پچ155 هم با فلش ریختم درست نشده -حتی tv globo هم باز نمیکنه ولی بقیه مثل rtl 9 , nt1 , ... رو باز کرده
حالا سوال من اینه که اگه فایل پچ و بوت رو از طریق کابل 232 انتقال بدم ممکنه که درست بشه؟
منظورم اینه که انتقال پچ و بوت از طریق کابل با انتقال از طریق فلش فرق داره؟

سوال دومم اینه که ایا فایل فلش رو خودم میتونم انتقال بدم یا باید بدم بیرون انجام بدهند ؟

tv Globo

فرکانس:
11585
V
27500

بر روی کانال بروید و یک دقیقه صبر کنید کانال باز میشود

فایل بوت یا اورجینال را توسط کابل انتقال دهید .

فلش کردن دستگاه کار نعمیر کار خوب هست عزیز .

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
راهنمایی رفع ايرادات سخت افزاری براي رسيورهاي استرانگ:

1)نداشتن منو و يا بالا نيامدن تصويرکانالها که براي رفع مشکل بايد مقاومت يا خازنويديو تعويض شود ممکن هم هست ايراد از منبع تغذيه باشد و ولتاژ قطع شده باشد

2)روي پنل جلو دستگاه فقط چراغ ريموت کنترل روشن شود که دليل آن اين است کهcpu آي سي فلش دچار قلع مردگي شده که بايد لحيم کاري شود

3) دستگاه هر چند لحظه يک بار هنگ مي کند که دليل آن اين است که دستگاه داغ کردهوبايد محل آنرا عوض کنيد هم چنين ممکن است آي سي فلش دچار مشکل شده باشد.
4)درصورتي که روي يکي از قطبيت ها سيگنال نداشتيد بايد آي سي کنار رگلاتورولتاژتعويض شود.

5)اگر تغديه ها تعميرشد و هنگامي که lnb را وصل مي کنيد فيوز تعذيه ترکيد ايراداز چوک ميباشد.

6)اگر در اثر ريختن نرم اٿزار اشتباه دستگاه دچار مشکل 4 خط شد تنها راهپروگرام کردن مجددفلش دستگاه مي باشد.

7)اگر دستگاه روشن نمي شود ممکن است ايراد از منع تغذيه يا cpu و يا فلش رم باشدو بايد موارد ياد شده را چک کرد تامعلوم شود مشکل ازکجاست

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
راستی با لودر کدام پچ را انتقال دهم؟ پچ 155 یا پچ کارخانه ای اورجینال؟
ممکنه پچ کارحانه 4622 xii هم قرار دهید؟پیداش نکردم
ببخشید این سایت امکان ویرایش پست ها رو نداره؟مجبور شدم پست جدید بدم

سلام گل من اگر بگردی پیدا می کنی از اين پست استفاده كن . #333

eng2006

کاربر
2010-08-29
45
81
کادر تصویر کمی از کادر تلوزیون بزرگتره و لبه های تصویر دیده نمیشه !(توی تنظیمات رسیور و تلوزیون پال یا ... گذاشتم درست نشد)
اگه فایل پچ و بوت رو از طریق کابل 232 انتقال بدم ممکنه که درست بشه؟
منظورم اینه که انتقال پچ و بوت از طریق کابل با انتقال از طریق فلش فرق داره؟ممکنه که اثر بیشتری داشته باشه؟
--------------------------------
با تغییر بوب ممکنه مشکل ساعت و کادر تصویر حل بشه؟

جوابم رو کامل نگرفتم

hooman_m100

کاربر
2010-04-13
2
0
57
راه حل یک مشکل
مشکلی برایم پیش امده که از شما تقاضای راهنمایی دارم. یکی ازدوستانم 4620ii و دیش آفست موتوردار استفاده میکنه چندروز قبل اشتباهی رسیور خودشو به حالت تنظیمات کارخانه برگرداند ودیگر قادر به تنظیم مجدد اون نیست میخواستم ازحضورتان خواهش کنم نحوه تنظیم مجدد آن را بطور کامل وبرای یک فرد کاملا اماتور توضیح دهید وسوال دیگر اینکه آیا میتونیم اطلاعات اولیه ریسیور را با دیش ثابت بدیم وبعد اونو به آفست وصل کنیم وسوال آخراینکه برای بازکردن شبکه 3 ایران چکاری باید انجام بدیم پیشاپیش از راهنمایی شما تشکر میکنم

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
جوابم رو کامل نگرفتم

سلام اولا فایل بوت وفایل اورجینال دستگاه توسط کابل ریخته می شود اما در مورد فلش کردن دستگاه کار شما نیست عزیز ...

فایل بوت تمام ایرادات دستگاه را از بین می برد عزیز ..

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
راه حل یک مشکل

سلام عزیز یکبار فایل بوت دستگاه را بری البته اشتباه نریزی ودر اخر اخرین پچ را منتقل کن درست میشه موفق باشی ....

اموزش نصب دیش گردان توسط خودم در زیر اپلود می کنم بصورت تصویری .

..
در این فایل اموزش کار بادیش گردان روی سری ریسیورهای 4620ii و4820ii و 4640 و4650 و4622 و4652 قرار گرفته

پچ آخر رو روی دستگاه بریزید و دوبار 6969 رو وارد کنید تا امولاتور فعال بشه ....

بر روی شبکه سه برو و 6969 رو بزن وقتی پیغام Patch ON رو دیدی 8280 رو بزن و در جدول ظاهر شده کد زیر رو وارد کن و بعد رویه همون سولتی که کلید رو وارد کردی EXIT رو بزن و SAVE کن

Biss Key: 11 11 11 33 11 11 11 33

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:
بالا