سلام و خسته نباشید به مدیران و کسانی که در امر اطلاع رسانی و راهنمایی کاربران نهایت تلاش رو میکنن .
من همین الان عضو شدم در این سایت و دلیلش هم این بود که دیدم در بین سایتهایی که جستجو کردم این سایت از جمله سایتهای خوبی هست که در مورد مسائل ماهواره اطلاع خوبی داره .
حالا ممنون میشم که به من کمک کنید .
پرسیدن سوال عیب نیست و من هیچی در واقع در مورد این اصطلاحات ماهوار نمیدونم . رسیورم هم مدلش 4620xii
اول از همه اینکه مدلش خوبه ؟
دوم اینکه تو این آموزشهایی که به روش کددهی برای باز کردن کانالهای کارتی هست ، یک سری اصطلاحات و کلمات هست که من نمیدونم و همش به چیزهای جدید برخورد میکنم .میشه یکی قدم به قدم واسه من توضیح بده ؟
خیلی ساده و ابتدایی .انگار که یک مبحث پایه رو بخوام شروع کنم .اگه چنین آموزشهایی هست واسم بزارید دوستان .من هیچی نمیدونم ...
سلام.اگه میشه در مورد چگونگی استفاده از کارت خور در رسیور استرانگ 4622xii را توضیح دهید.اگه یه نفر کارت داشته باشه چه جوری باید به رسیور منتقل کنه؟؟آیا کارتها مدلهای مختلفی دارند؟؟ آیا رسیور استرانگ هر کارتی رو قبول میکنه؟؟؟
یکی به من کمک کنه لطفا:051:من دستگاهم 4622xii هست و الان با خروجی کامپند وصل کردم ولی الان تصویر صورتییه سیم رابت مشکل نداره چون عوض کردم ولی مشکل حل نشد در ضمن برق دستگاه قطع وصل میشه مدتی درسته بعد دوباره صورتی میشه کمک کنید
سلام
با توجه به اینکه حداقل یک سال از تولید 4622xii میگذره آیا شرکت استرانگ قرار نیست مدل جدیدی روانه بازار کنه ?!؟ ( منتظر مدل جدید باشیم یا بریم همین مدل رو بگیریم !! )
من میخواستم 4622xii بگیرم اما توش موندم که چه کار کنم ، بگیرم نگیرم اصلا تا چند وقته دیگه این مدل ساپورت میشه !
آیا 4622xii مدل تـقـلـبــی هم داره ؟؟
آیا با 4622xii میشه دو کانال هم فرکانس رو همزمان با هم نگاه کــرد ؟؟
در صورت امکان قیمتش رو تو pm بهم بگیــــد .
بـا ســپــــاس از راهنمایی دوستـان عزیز
یکی به من کمک کنه لطفا:051:
دوست عزيز به نظر من ضبط كردن با فرمت ts خيلي بهتر از فرمت mpg است هم از نظر كيفيت و هم موقع ضبط كردن مشكلي پيش نميادمن مدل 4622xii دارم چه جوری میشه فرمت ضبط کردن رو از ts تغییر داد؟
میترسم رسیور رو آپگرید کنم و این فایلهایی که هست مشکلی ایجاد نمیکنه؟
اگر مشکلی ایجاد شد حل میشه یا رسیور میسوزه؟
سلام.با سلام
لطفا" تنظیمات ساعت در ضبط کردن با دستگاه استرانگ 4620xii را برایم در سایت شرح دهید متشکرم.سعید