پرسشهای خود در مورد استرانگهای ( 4820xii : 4822xii : 4620xii : 4622xii ) سری ( x pvr usb ) در این تاپیک مطرح کنید.

mehrdadir1980

کاربر
2010-01-06
14
14
با سلام دوست عزيز

فايل pdf مربوط به lمشخصات دستگاه شما رو در اينجا قرار دادم براي صحت از اصل يا نا اصل بودن دستگاه اين كه روي دستگاه به عربي نوشته صنع كوريا اين رو نمايندگي هاي دبي ميزنند زياد به اين چيز ها توجه نكنيد ولي اين چيزي كه من در اين فايل متوجه شدم اينه كه به گمان من پشت دستگاه اونجا كه نوشته (صنع كوريا ) در اين فايل made in chin نوشته .

دوست عزیز به نظر شما از کدوم پچ استفاده کنم؟
آخرین پچ کارخانه استرانگ به تاریخ 10.9.2009 ورژن 115
یا
آخرین پچ ارائه شده به تاریخ 18.12.2009 ورژن 140p
سوال خیلی مهم من:
آیا پچ کار خانه ای هم شامل امولاتور میشه و کانالهای جدیدی رو باز میکنه یا اینکه فقط دستگاه رو از نظر نرم افزاری آپدیت میکنه؟
خواهش میکنم کامل جواب بدید.

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
دوست عزیز به نظر شما از کدوم پچ استفاده کنم؟
آخرین پچ کارخانه استرانگ به تاریخ 10.9.2009 ورژن 115
یا
آخرین پچ ارائه شده به تاریخ 18.12.2009 ورژن 140p
سوال خیلی مهم من:
آیا پچ کار خانه ای هم شامل امولاتور میشه و کانالهای جدیدی رو باز میکنه یا اینکه فقط دستگاه رو از نظر نرم افزاری آپدیت میکنه؟

با سلام دوست عزيز

شما ميتونيد از پچ ورژن 140p (مدل 4620xii) براي دستگاهتون استفاده كنيد .

اين پچ قابليت باز كردن فركانس 11727 رو داره كه شامل كا نالهاي s1.....s8 است

موفق باشيد .

mehrdadir1980

کاربر
2010-01-06
14
14
در مور پچ کارخانه ای

با سلام دوست عزيز

شما ميتونيد از پچ ورژن 140p (مدل 4620xii) براي دستگاهتون استفاده كنيد .

دوست گرامي اين پچ قابليت باز كردن فركانس 11727 رو داره كه شامل كا نالهاي s1.....s8 است

موفق باشيد .

دوست عزیز متشکرم اما یکی از سوالهای من بدون جواب موند
یا پچ کار خانه ای هم شامل امولاتور میشه و کانالهای جدیدی رو باز میکنه یا اینکه فقط دستگاه رو از نظر نرم افزاری آپدیت میکنه؟

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
دوست عزیز متشکرم اما یکی از سوالهای من بدون جواب موند
یا پچ کار خانه ای هم شامل امولاتور میشه و کانالهای جدیدی رو باز میکنه یا اینکه فقط دستگاه رو از نظر نرم افزاری آپدیت میکنه؟

دوست عزيز وقتي نسخه جديدي از نرم افزاري براي دستگاهي ارائه ميشه قطعا نرم افزار جديد برطرف كننده مشكلات و مكمل وژن قبلي خواهد بود چه از نظر ارتقاي نرم و چه از نظر اتو آبديت كانالهاي كارتي

اميد وارم جواب كامل رو دريافت كرده باشيد.

mehrdadir1980

کاربر
2010-01-06
14
14
4622xii

دوستان سلام
بالاخره دیشب رسیورم وصل شد. بعد از کلی تحقیق به طور کامل مطمئن شدم که رسیورم اصلیه.
دوستانی که دنبال اصلی 4622 هستن با خیال راحت به صفحات قبل برن و تصاویری که من از رسیورم گذاشتمو ببینن و اونو ملاک کار قرار بدن.
در ضمن دیشب پچ 140p رو هم نصب کردم. به راحتی و با سرعت خیلی خوب کانالهای s1~s7 و چند تا کانال کارتی دیگه رو باز کرد و هیچ مشکلی هم نداشت.
روی فلش 8 گیگ هم به راحتی و با کیفیت عالی ضبط میکنه. یکی از دوستان من دقیقا دو روز قبل آیکلاس 9696 نصب کرده و به جرات میتونم بگم کیفیت ضبط 4622 خیلی بهتر و شفاف تر از اونه. البته موقع پخش توی کامپیوتر یه خورده سنگین تر از فایلهای ضبط شده با 9696 عمل میکنه.
البته یه نکته در مورد پچ فوق اینه که یه مقدار کیفیت و قشنگی منوهای اصلی رو نداره و به نظر من یه کم منوهای دستگاه بی کیفیت شدن اگه کس میتونه کمکم کنه!!!!:in_love:
یه سوال هم از دوستان داشتم:
قبل از ریختن پچ منوی usb خیلی راحت میتونستم هر فلشیرو فرمت کنم اما بعد از ریختن پچ بعضی از فلشارو فرمت نمیکنه و ارور میده به نظر شما چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟

در اینجا باید از جناب zirak salas که راهنمایی های خیلی خوبی به بنده ارائه دادن کمال تشکر رو داشته باشم:a12:

kamal kamali

کاربر
2009-12-28
1
0
با سلام خدمت اساتيد و دوستان سايت
من به تازگي يكدستگاه 4622xiiخريده ام. اگر ممكن است نحوه آپگريد آنراتوضيح دهيد.

mehrdadir1980

کاربر
2010-01-06
14
14
داغ کردن رسیور

دوستان سلام
من دو روزه که 4622 گرفتم (همونطور که همتون فهمیدید):eek:k:
قسمت پاور دستگاه در موقع کارکردن حرارت نسبتا بالایی تولید میکنه که فکر کنم طبیعی باشه.
اما وقتی دستگاه رو از طریق کنترل خاموش میکنم و دستگاه در حالت آماده به کار هست هم هنوز داغ میمونه مثلا دیشب که خاموش کردم صبح هنوز داغ بود:sadwalk:
به نظر شما این حرارت باعث آسیب دیدن رسیور نمیشه؟؟ یا اینکه طبیعی هستش؟
اصلا به نظر شما باید همیشه با کلید پاور دستگاه رو خاموش کرد یا اینکه با کنترل خاموش کنیم کفایت میکنه؟:dast:

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
دوستان سلام
من دو روزه که 4622 گرفتم (همونطور که همتون فهمیدید):eek:k:
قسمت پاور دستگاه در موقع کارکردن حرارت نسبتا بالایی تولید میکنه که فکر کنم طبیعی باشه.
اما وقتی دستگاه رو از طریق کنترل خاموش میکنم و دستگاه در حالت آماده به کار هست هم هنوز داغ میمونه مثلا دیشب که خاموش کردم صبح هنوز داغ بود:sadwalk:
به نظر شما این حرارت باعث آسیب دیدن رسیور نمیشه؟؟ یا اینکه طبیعی هستش؟
اصلا به نظر شما باید همیشه با کلید پاور دستگاه رو خاموش کرد یا اینکه با کنترل خاموش کنیم کفایت میکنه؟:dast:

با سلام دوست عزيز

اداپتور كاهنده مربوط به قسمت پاور طبيعي است كه داغ بشه چون برق 22 ولت رو از سيم خانگي ميگيره اونو تا حد قابل دريافت در قسمتهاي نصب روي برد تقسيم ميكنه و لزومي نداره كه شما نگران داغي قسمت پاور باشيد

در ضمن براي خاموش كردن ريسيور همون با دكمه قرمز كنترل كفايت ميكنه .

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
با سلام خدمت اساتيد و دوستان سايت
من به تازگي يكدستگاه 4622xiiخريده ام. اگر ممكن است نحوه آپگريد آنراتوضيح دهيد.

دوست عزيز
پچ رو از سايت دانلود رو فلش مميوري بريزد در قسمت usb دستگاه با زدن دكمه ok روي نرم افزار دستگاهتون آپگريد ميشه .

موفق باشيد

paulo_2

کاربر
2010-01-13
2
1
54
هر نوع usb2 مارکش مهم نیست ولی ترنسند و توئین ماس مناسب هستند و سرعت خوبی دارند . حداکثر می تونی از 8 گیگابایتیش استفاده کنی . البته 16 گیگابایتیشو من هنوز امتحان نکردم ولی ساپورت نرم افزار فعلا تا همین 8 گیگابایتی هستش .

من هارد ديسك اكسترنال وسترن ديجيتال با ظرفيت ١٦٠گيگا بايت رو بهش وصل كردم و بدون مشكل كار كرده (هم ضبط و هم پخش)

paulo_2

کاربر
2010-01-13
2
1
54
در مورد ضبط كردن ٤٦٢٢ با فورمت TS فايلهاش رو ذخيره ميكنه ‏ اما ٩٦٩٦ با MPEG2 .
د رنتيجه كيفيت ضبط٤٦٢٢ بالاتر از ٩٦٩٦ هستش.

براي كانورت فايل TS مي تونيد با KM Player روي پي سي يك بار فايل رو اجرا و بعد Capture كنيد تا به صورت پسوند هاي ديگه مثل Divx ضبط بشه.

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
در مورد ضبط كردن ٤٦٢٢ با فورمت TS فايلهاش رو ذخيره ميكنه ‏ اما ٩٦٩٦ با MPEG2 .
د رنتيجه كيفيت ضبط٤٦٢٢ بالاتر از ٩٦٩٦ هستش.

براي كانورت فايل TS مي تونيد با KM Player روي پي سي يك بار فايل رو اجرا و بعد Capture كنيد تا به صورت پسوند هاي ديگه مثل Divx ضبط بشه.

دوست عزيز اين چيز هايي كه شما ميگيد دور از واقعيت است از نظر كيفيت شايد ts از فرمت mpg بهتر باشه ولي فايلهايي كه توسط 9696 ضبط ميشه در كامپيوتر بدون نياز به هيچ برنامه كمكي قابل پخش است و در ساده ترين برنامه ميكس و مونتاژ تبديل به فايلهاي vcdميشه

اما فايل ts در وقت پخش بايد از يه برنامه كمكي براي پخش استفاده كنيد و دوم اينكه براي تبديل به فرمتهايي مانند vcd بايد حتما اول از برنامه ts to mpg تبديل بشه بعد رو ويديو استادي يا هر برنامه ديگه تبديل به vcd بشه
شايد بشه با برنامه هايي مثل video conventor تبديلش كرد و لي اين برنامه ها با كيفيتي فوق العاده پايين تبديل ميكنن

در نتيجه گيري كلي ميتوان گفت ضبط كردن و تبديل با 9696 كمترين دردسر رو خواهد داشت

موفق باشيد .

tala12

کاربر
2007-04-22
5
3
با درود

دوستان من به دنبال يك استرانگ 4620 ايكس اورجينال هستم از انجا كه اين مدل ديگر توليد نمي شود من دنبال دست دوم ان هستم
حقيقتش من اين دستگاه را براي استفاده شخصي مي خواهم پروژه خاص هست كه مي خواهم به مرحله اجرا برسانم
در هر صورت من دستگاه استرانگ 4620 ايكس اورجينال نياز دارم در صورتي كه دوستان اين مدل را موجود داشته باشيد به من اطلاع دهند
با تشكر

گردو

کاربر
2009-10-10
38
87
34
دوستان عزيز سلام
لطفا ليست كانال هاي چيده شده ي 4622 را در اين صفحه قرار دهيد
15/1/2010

amir39

کاربر
2010-01-17
8
8
54
تشکر شده 204 بار در 104 پست

icon1.gif

نقل قول:

باسلام اگه پچ 140 نصب بشه رسیور هم ری استارت ورژن دستگاه نشونش بده ولی s1-s8 رو باز نکنه یعنی 4622xII من بدله ؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
تشکر شده 204 بار در 104 پست

icon1.gif

نقل قول:

باسلام اگه پچ 140 نصب بشه رسیور هم ری استارت ورژن دستگاه نشونش بده ولی s1-s8 رو باز نکنه یعنی 4622xII من بدله ؟
با درود دوست گرامی
شما بعد از نصب پچ هنگامیکه روی کانال کارتی مورد نظر که رفتید باید6969 را 2مرتبه وارد کنید تا پچ فعال بشود وهرگاه برق دستگاه قطع بشود باید دوباره اینکار را برای فعال شدن پچ انحام بدهید:eek:k:

mehrdadir1980

کاربر
2010-01-06
14
14
دوستان سلام
لطفا راهنمایی کنید که فرق بلیند اسکن در 4622 با اتو اسکن چیه؟
توی دفترچه نوشته که با بلیند اسکن فرکانسها و فرستنده هایی که در دیتابیس دستگاه نیست و جدید اومدن آپدیت میشه!!
مگه دستگاه به طور پیش فرض فهرست کانالها و فرستنده ها رو داره که باید آپدیت بشه؟؟!!

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
دوستان سلام
لطفا راهنمایی کنید که فرق بلیند اسکن در 4622 با اتو اسکن چیه؟
توی دفترچه نوشته که با بلیند اسکن فرکانسها و فرستنده هایی که در دیتابیس دستگاه نیست و جدید اومدن آپدیت میشه!!
مگه دستگاه به طور پیش فرض فهرست کانالها و فرستنده ها رو داره که باید آپدیت بشه؟؟!!

با سلام دوست عزيز

در اتو اسكن دستگاه فركانسها و ماهواره هاي تعريف شده در خودش رو جستجو ميكنه

و اما در blind scan

کار این منو کشف ترانسپوندرهای جدید و تعریف نشده برای رسیور یا جستجوی یک ماهواره جدید که در بانک اطلاعات رسیور موجود نیست و بصورت دستی اضافه میکنیم است. در این منو دو محدوده بالا و پایین رو تعریف میکنیم که رسیور بین اونها سرچ کنه .

موفق باشيد.

rooh_aliakbar

کاربر
2010-01-17
4
0
45
سلام
من4622xii دارم وبا كابل كامپوننت بهlcd وصل كردم وقتي ريسيور روشن ميكنم صدا مياد حدود15 تا20 ثانيه بعد تصوير مياد ولي با كابل معمولي درسته و با هم مياد
كمكم كنيد لطفا

mehrdadir1980

کاربر
2010-01-06
14
14
دوستان سلام
منی یه مشکل با تصویر 4622 دارم.
منی رسیور رو از طریق کابل سه تایی کامپوننت به تلوزیون معمولی سونی خودم وصل کردم. کیفیت تصویر خیلی عالیه.
اما مشکل اینه که انگار تصویر یه کم بزرگتر از صفحه تلوزیونه و بخشی از دور تا دور تصویر بیرون از صفحه نمایشه!!!
مثلا تبلیغات زیر نویس بخش پایینیش دیده نمیشه و منوی رکورد دستگاه هم پایینش دیده نمیشه. وقتی تلوزیون رو رو حالت واید قرار میدم دیده میشه!!
چطور میشه این مشکلو حل کرد؟؟؟
مرسی.

پیوست‌ها

• 49.2 کیلوبایت بازدیدها: 145
بالا