farshad111000
کاربر
- 2007-01-21
- 33
- 34
سلام بايد تبديل به فرمتهايي كه توسط دستگاه خوانده مي شود كرد موفق باشي ....
با تشکر شما چه فرمتی رو پیشنهاد می کنید من چند فرمت رو امتحان کردم ولی نشد .:s13:
سلام بايد تبديل به فرمتهايي كه توسط دستگاه خوانده مي شود كرد موفق باشي ....
با درودبا عرض سلام
پچ جديد واسه استرانگ 4620 ايكس مي خواستم واسه بازكردن فركانس هاي 11727
سلامسلام ببخشید که این سوال اینجا میگم اخه هیچ جای جوابی براش پیدا نکردم.
من یه srt4622xii طرح جدید دارم اما اصلا هیچ برنامه ای براش پیدا نکردم.
واسه code viss هم که 8280 میزنم هیچ صفحه ای باز نمی شه و میشه راهنماییم کنید
مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــمــــــــــــــــــــــــــــــــــنونــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم.
سلاممن يك هارد 250 گيگ دارم كه مي خواستم وصل كنم به استرانگ 4622xii blak آموزش كامل نصب رو مي خواستم كه توضيح بديد با تشكر نوع فرمت هم اگر مهم هست در مورد اين موضوع هم توضيح بدهيد:dast:
پرسش شما به تاپیک مربوطه منتقل شد از فونت مناسب استفاده کنید مگر چشمان شما مشکل دید دارد که از این فونت استفاده میکنید!
سلام
این تازه واردم اینجا
رسیور من دقیقا روش نوشته SRT 4620x .. خواستم کانال شبکه 3 رو واز کنم
خوندم که باید 6969 رو 2 بار بزنی تا پچ on بشه .. که 10000 بار زدم هیچ اتفاقی نیافتاد ..
چند تا سوال داشتم که شاید به نظر اساتید مسخره بیاد اما لطفا جواب بدین
1) 6969 رو .. باید روی کانال بزنم یا توی منو یا موقعی که دستگاه خاموشه و روی چراغ قرمزه ؟؟؟ ( البته همشو امتحان کردم )
2) من تا به حال هیچ چی به دستگاهم ندادم .. باید اول پچی چیزی بهش بدم .. بعد 6969 رو بزنم ؟؟؟؟
3) اگر پچ لازمه .. میشه یک لینک از پچ بدید ؟؟؟ و من یک جا خوندم که کافیه که پچ رو توی فلش مموری بریزیم و بعد بریم توی منوی استرانگ ... قسمت usb و بعد data transfer .. و بعد فایل رو انتخاب کنیم تا لود بشه .. ایا همین درسته ؟؟
4) ایا برای باز کردن کانال 3 حتما نیاز هست که پچ داده بشه ؟؟؟؟؟
ممنون .. لطفا فقط میخواید توضیح بدید ساده باشه تا خنگولی مثل من بفهمه
دوست عزیز سلام،سلام دوستان خسته نباشین میشه بگین بهترین پچ 4622xii کدام هست لطفا کمکم کنید:051: یه سوال هم برای اصل بودن پچ کردم کسی جواب نداد خواهش میکنم یکی به دادم برسههههههههههههههههه.:051::051: