پرسشهای خود در مورد استرانگهای ( 4820xii : 4822xii : 4620xii : 4622xii ) سری ( x pvr usb ) در این تاپیک مطرح کنید.

aata

کاربر
2007-04-18
17
51
درموردباز کردن که باز می کنه . باید پچ مربوطه را فعال کنید. عدد6969 را دوبار وارد نمایید.patch on ظاهر می شود واگر دوباره تکرار کنید خاموش می شود.
و اما ایرادی که من برخورد کردم برای یکی از مشتری ها 4620xiiبردم ولی الان با کابل کامپوننت که متصل می شه به تلویزیون با خاموش و روشن کردن حتی یک لامپ در یک واحد دیگه تصویر قطع و وصل می شه.

shahabsystem

کاربر
2010-01-05
30
13
با عرض سلام
پچ جديد واسه استرانگ 4620 ايكس مي خواستم واسه بازكردن فركانس هاي 11727

man_robotic

کاربر
2009-12-26
1
0
شما رو به خدا کمک کنید

سلام ببخشید که این سوال اینجا میگم اخه هیچ جای جوابی براش پیدا نکردم.
من یه SRT4622xii طرح جدید دارم اما اصلا هیچ برنامه ای براش پیدا نکردم.
واسه code Viss هم که 8280 میزنم هیچ صفحه ای باز نمی شه و میشه راهنماییم کنید
مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــمــــــــــــــــــــــــــــــــــنونــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم.

farshad@gh

مدير بخش تعميرات سخت افزاري
2009-10-27
301
2,484
سلام ببخشید که این سوال اینجا میگم اخه هیچ جای جوابی براش پیدا نکردم.
من یه srt4622xii طرح جدید دارم اما اصلا هیچ برنامه ای براش پیدا نکردم.
واسه code viss هم که 8280 میزنم هیچ صفحه ای باز نمی شه و میشه راهنماییم کنید
مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــمــــــــــــــــــــــــــــــــــنونــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم.
سلام
ازبرنامه 4620xii استفاده کنید.
اين دومدل برنامه شان يكي هست وفرقشان در كارت خور بودن 4622XII ميباشد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
2010-03-15
1
0
شرمنده من یه سوال داشتم من یه کابل تصویری حدودا یک سال پیش خریدم 10 هزار تومن یه 3 متری میشه البته اون موقع برای اینکه به کارت تی وی وصلش کنم و رسیور این کابل رو خریدم حالا این کابل رو وصل کردم به رسیور استرانگ 4620 ایکس 2 و کامپونت تلویزیون امروز سوال کردم در همین رابطه که کابل کامپونت کیفیت رو می بره بالا چه فرقی با معمولی ها داره امروز امتحان کردم دیدم وقتی همین کابل رو به کامپونت وصل می کنم و کابل معمولی هم وصل می کنم کیفیتش شفاف تر میشه و بهتر البته من این کابل رو یک سال پیش به عنوان کابل کامپونت نگرفتم اما کیفیتش از معمولی خیلی بهتر میشه و شفاف تر حالا می خوام نظر شما رو بدونم ایا به نظر شما این کابل کامپونت هست که کیفیت رو بهتر می کنه و اینکه کابل کامپونت چه قدر کیفیت رو بالا می بره ایا کسی عکسی از تصویر کامپونت داره بزاره می گم نرم یه کابل کامپونت بخرم کیفیتش همین باشه که با این کابل دارم بشه ظرر یه عکس هم از این کابل می زارم لطفا نظر بدید ممنون
http://www.myup.ir/share-A1FB_4BA3D9C9.htm

mj12345

کاربر
2009-04-26
1
0
باسلام من یک 4622xiiدارم مشکلی که الان متوجه شدم از بین رفتن گزینه optionازقسمت نصب که برای تنظیم nsssیا دانگل یاچیزهای دیگربود نیست همه گزینهها هستند غیراز این یکی یکبار ریست فکتوری کردم پچهارو تغییر دادم نشد بابا اخه چند روز پیش اکانتcccam گرفتم رفتم تو منو قسمت نصب وگزینه اپشن گزینه اول درست شد اما حالا اصلا گزینه ای به نام اپشن نیست خواهشا منو راهنمایی کنین در ضمن کانالها هم قطع شدن باتشکر

bobak

کاربر
2007-11-07
13
15
سوال

با سلام من يه مشكل تو 4622xii دارم انم اينكه وقتي ميرم رو مسير اوروپا تو قسمت تنظيمات تو پايين كيفيت رو سبز رنگ نشون ميده و لي وقتي ميرم رو تركيه ثابت ميمونه روي قرمز رنگ ولي همه شبكه ها رو تو تركيه ميتونم بگيرم مشكل از كجاست

beba

کاربر
2009-03-12
16
13
طريقه نصب هارد آي دي به استرانگ 4620xii

من يك هارد 250 گيگ دارم كه مي خواستم وصل كنم به استرانگ 4622xii blak آموزش كامل نصب رو مي خواستم كه توضيح بديد با تشكر نوع فرمت هم اگر مهم هست در مورد اين موضوع هم توضيح بدهيد:dast:
پرسش شما به تاپیک مربوطه منتقل شد از فونت مناسب استفاده کنید مگر چشمان شما مشکل دید دارد که از این فونت استفاده میکنید!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

meshkiposh

کاربر
2010-03-25
2
1
34
attachment.php

دوستان من این رسیور رو تازه خریدم ، تمام مشکی هست ، اما تو سایت استرانگ که میرم ، مدل 4622XII در واقع یه شکل دیگه هست ، رنگش مشکی نقره ای هست
یه عکس دیگه هم تو همین تایپک دیدم که عین این بود اما روی دستگاه نقره ای بود اما واسه من مشکی هست کلا
میخواستم ببینم داستان چیه ، این رسیور تقلبی هست یا نه ؟؟؟؟ کلا بدرد میخوره یا نه ؟
یه چیز دیگه هم اینکه من رسیور قبلیم یوروستار بوده که 10 سالی کار میکرد ، دیگه خودم خسته شدم و اینو گرفتم که به اصطلاح آپگریت و بازکردن کانال ها و امکانات بیشتری داشته باشه
راستش من اطلاعاتم راجع به این چیزها درحد 0 هست ، میخواستم یه مقاله ای توضیحی چیزی راجع به اطلاحات پایه میتونید بهم بدید لطفا ؟

fuman

کاربر
2010-01-24
4
15
سلام .من دستگاه 4620xii دارم میخواستم بدونم ایا این دستگاه دانگل رو ساپورت میکنه یانه و اگه جواب مثبت هستش چه نوع دانگل در حال حاضر بهتر هستش

saman2008

کاربر
2010-04-08
1
1
46
من يك هارد 250 گيگ دارم كه مي خواستم وصل كنم به استرانگ 4622xii blak آموزش كامل نصب رو مي خواستم كه توضيح بديد با تشكر نوع فرمت هم اگر مهم هست در مورد اين موضوع هم توضيح بدهيد:dast:
پرسش شما به تاپیک مربوطه منتقل شد از فونت مناسب استفاده کنید مگر چشمان شما مشکل دید دارد که از این فونت استفاده میکنید!
سلام
اگه در چند پست قبل دقت کرده باشی دوستان توضیح دادند که فرمت
فت سی ودو در سیستم قابل شناسایی بوده و نباید از فرمت ان تی اف اس استفاده کرد.با تشکر

Express1

کاربر
2010-04-10
10
11
سلام و درود به همه دوستان
میخام بدونم با اخرین پچ استرانگ 142p ایا میتونم وارد منوی مخفی 4622xiiبشم ;چقدر میتونم روی اصل بودن پچ حساب کنم تا به دستگاهم اسیب نرسونه ممنون از همتون;(مبتدی هستم در این کار).

shahrzad_3

کاربر
2008-02-02
3
4
پکیج نوا دراسترانگ بازمیشود؟

سلام من استرانگ4622xiiدارم ومیخواستم بدونم باپچ141pپکیج نوارامیتونم ببینم؟142pراریختم درست کارنکرد.

ferigerdi

کاربر
2010-04-12
2
1
46
سلام
این تازه واردم اینجا

رسیور من دقیقا روش نوشته SRT 4620x .. خواستم کانال شبکه 3 رو واز کنم

خوندم که باید 6969 رو 2 بار بزنی تا پچ on بشه .. که 10000 بار زدم هیچ اتفاقی نیافتاد ..

چند تا سوال داشتم که شاید به نظر اساتید مسخره بیاد اما لطفا جواب بدین

1) 6969 رو .. باید روی کانال بزنم یا توی منو یا موقعی که دستگاه خاموشه و روی چراغ قرمزه ؟؟؟ ( البته همشو امتحان کردم )
2) من تا به حال هیچ چی به دستگاهم ندادم .. باید اول پچی چیزی بهش بدم .. بعد 6969 رو بزنم ؟؟؟؟
3) اگر پچ لازمه .. میشه یک لینک از پچ بدید ؟؟؟ و من یک جا خوندم که کافیه که پچ رو توی فلش مموری بریزیم و بعد بریم توی منوی استرانگ ... قسمت usb و بعد data transfer .. و بعد فایل رو انتخاب کنیم تا لود بشه .. ایا همین درسته ؟؟

4) ایا برای باز کردن کانال 3 حتما نیاز هست که پچ داده بشه ؟؟؟؟؟

ممنون .. لطفا فقط میخواید توضیح بدید ساده باشه تا خنگولی مثل من بفهمه

hsn57

کاربر
2009-12-30
4
34
سلام
این تازه واردم اینجا

رسیور من دقیقا روش نوشته SRT 4620x .. خواستم کانال شبکه 3 رو واز کنم

خوندم که باید 6969 رو 2 بار بزنی تا پچ on بشه .. که 10000 بار زدم هیچ اتفاقی نیافتاد ..

چند تا سوال داشتم که شاید به نظر اساتید مسخره بیاد اما لطفا جواب بدین

1) 6969 رو .. باید روی کانال بزنم یا توی منو یا موقعی که دستگاه خاموشه و روی چراغ قرمزه ؟؟؟ ( البته همشو امتحان کردم )
2) من تا به حال هیچ چی به دستگاهم ندادم .. باید اول پچی چیزی بهش بدم .. بعد 6969 رو بزنم ؟؟؟؟
3) اگر پچ لازمه .. میشه یک لینک از پچ بدید ؟؟؟ و من یک جا خوندم که کافیه که پچ رو توی فلش مموری بریزیم و بعد بریم توی منوی استرانگ ... قسمت usb و بعد data transfer .. و بعد فایل رو انتخاب کنیم تا لود بشه .. ایا همین درسته ؟؟

4) ایا برای باز کردن کانال 3 حتما نیاز هست که پچ داده بشه ؟؟؟؟؟

ممنون .. لطفا فقط میخواید توضیح بدید ساده باشه تا خنگولی مثل من بفهمه

دوست عزيز سلام

1- اول پچ زير رو دانلود و به روشي كه گفتي نصبش كن (بعد از نصب دستگاه خاموش و دوباره روشن ميشهو در حين انتقال هيچ كليدي رو نزنيد)

لينك دريافت پچ شماره 190

2- بعد از روشن شدن دوباره دستگاه روي يك كانال دلخواه 6969 رو بزن ، دستگاه يك كد مي خواد كه شما بايد دوباره 6969 بزني بعد مينويسه patch on
3- حالا برا كد دهي به شبكه 3 بايد روي شبكه 3 باشي و 8280 رو بزني در اولين رديف اين كدها رو بزن
1111113311111133
و خارج شو در در اين حالت كد سيو ميشه و تمام
حالا از شبكه 3 خودت لذت ببر :s13:

ferigerdi

کاربر
2010-04-12
2
1
46
دستت درد نکنه

فقط یک چیزی .. موقعی که داشتم دنبال جواب سوال هام میگشتم یک جا خوندم که .. نوشته بود اگر دستگاه تقلبی باشه بعد از اینکه پچ رو بهش میدیم .. دستگاه خراب میشه ... و باید فلش اش رو یک کارایی باهاش بکنی ...

میشه بگی راحت ترین راه ممکن برای اینکه بفهمم دستگاه ام اصله یا نه چیه .. چون نمیخوام بیخودی دستگاه رو خراب کنم

ممنون

Express1

کاربر
2010-04-10
10
11
سلام دوستان خسته نباشین میشه بگین بهترین پچ 4622xii کدام هست لطفا کمکم کنید:051: یه سوال هم برای اصل بودن پچ کردم کسی جواب نداد خواهش میکنم یکی به دادم برسههههههههههههههههه.:051::051:

libero

کاربر
2009-05-03
122
303
سلام دوستان خسته نباشین میشه بگین بهترین پچ 4622xii کدام هست لطفا کمکم کنید:051: یه سوال هم برای اصل بودن پچ کردم کسی جواب نداد خواهش میکنم یکی به دادم برسههههههههههههههههه.:051::051:
دوست عزیز سلام،
جدید ترین پیج این رسیور ورژن p142 هست که میتونی از لینک زیر دانلود کنی.

http://1.irantks.biz/t30923.html
:eek:ky:

بالا