پرسشهای خود در مورد استرانگهای ( 4820xii : 4822xii : 4620xii : 4622xii ) سری ( x pvr usb ) در این تاپیک مطرح کنید.

fadai

کاربر
2006-11-08
2
1
باسلام لطفا طريقه وصل سوئيچ 8به 1را دراسترانگ 4622توضيح دهيد ودرضمن قسمت گيم اين رسيور در كجا است . باتشكر

m-h-jamali

کاربر
2007-08-24
2
1
ایا 4622xii فقط روی فلش مموری ضبط میکنه یا میشه هارد اکسترنال بهش وصل کرد ؟ اگه هارد قبول میکنه تا چند گیگ رو قبول میکنه ؟
با چه فرمتی ضبط میکنه ؟ ایا mpeg ضبط میکنه یا نه ؟

با درود:eek:k:
من یک هارد وسترن 500 رو پارتیشن بندی کردم.پارتیشن اول 100 گیگ و فت شناسایی شد
پیروز و بهروز باشید:s13:

amir39

کاربر
2010-01-17
8
8
54
باسلام بنظر میرسد فلش مموری 16 گیگ در هنگام نصب و رکوردگیری باتایمر دراستارت و بالاآمدن از حالت استند بای دو بار اینستال و شناسایی می شود که همین باعث هنگ وارور شده و ضبط نمیشود مگر آن که دستگاه از قبل روشن بوده باشد در ضمن پچ 155 رو هم نصب کردم بازم درست نشدایا این مشکل قابل حل هست ؟

آخرین ویرایش:

yaray

کاربر
2009-06-28
1
1
ببخشید من تازه استرانگ خریدم
سوالم اینه که برای انتقال سافتکم به دستگاه فقط باید از کابل استفاده کرد؟راهی برای استفاده یو اس بی نیست؟اسم کابلش چیه و با چه اسمی باید بخرم؟
ممنون

خانقلی

کاربر
2009-09-09
1
1
32
چطور می توان کانالهای چیده شده رابه رسیوراسترانگ 4622Xiiبدهیم لطفا مرا کمک کنید از زحمات بیدریغ شما کمال تشکررادارم

ست73

کاربر
2010-09-02
2
1
با سلام. لطفاً نحوه تنظيم استرانگ 4622 براي پخش برنامه هاي سيو شده در فلش مموري را راهنمايي كنيد . بعد از سيو كردن برنامه ها داخل فلش فقط با خود دستگاه رسيور قابل پخش هست و با ويديو سي دي يا كامپيوتر قابل شناسايي و پخش نيست.

sase111

کاربر
2010-08-21
9
6
34
من عضو جدید هستم رسیور استرانگ ایکس ( STR4620X ) دارم مشکل سخت افزاری پیدا کرده است و جلو رسیور میزنه ( Lnb of ) باید چه قطعی را تعویض کنم تا مشکل برطرف شود تشکر

این مشکل اصولا بر اثر شرت شدن شیلد ومغزی کابل انتن اتفاق میافته که در صورت تداوم باعث سوختن 2 قطعه میشود.ابتدا سیم انتن را جدا کنید ببینید مشکل حل میسود یا نه! در صورت حل نشدن بایدترانزیستور TIP42 تعویض گردد در صورت حل نشدن باید lm317 تعویض گردد:eek:k:

sase111

کاربر
2010-08-21
9
6
34
باسلام لطفا طريقه وصل سوئيچ 8به 1را دراسترانگ 4622توضيح دهيد ودرضمن قسمت گيم اين رسيور در كجا است . باتشكر

LNB 1 :
committed = 1 / uncommitted = 1

LNB 2 :
committed = 1 / uncommitted = 2

LNB 3 :
committed = 1 / uncommitted = 3

LNB 4 :
committed = 1 / uncommitted = 4

---------------------------------------

LNB 5 :
committed = 2 / uncommitted = 1

LNB 6 :
committed = 2 / uncommitted = 2

LNB 7 :
committed = 2 / uncommitted = 3

LNB 8
:
committed = 2 / uncommitted = 4

sase111

کاربر
2010-08-21
9
6
34
باسلام بنظر میرسد فلش مموری 16 گیگ در هنگام نصب و رکوردگیری باتایمر دراستارت و بالاآمدن از حالت استند بای دو بار اینستال و شناسایی می شود که همین باعث هنگ وارور شده و ضبط نمیشود مگر آن که دستگاه از قبل روشن بوده باشد در ضمن پچ 155 رو هم نصب کردم بازم درست نشدایا این مشکل قابل حل هست ؟
دوست عزیز ریسیورهای موجود در بازار فقط usb2و4 روسابورت میکنند ولی ریسیور استرانگ تا usb 8 هم سابورت میکنه وهم من در قسمت رکورد وتایمر بدون هیچ مشکلی جواب میده:eek:k:

sase111

کاربر
2010-08-21
9
6
34
با سلام. لطفاً نحوه تنظيم استرانگ 4622 براي پخش برنامه هاي سيو شده در فلش مموري را راهنمايي كنيد . بعد از سيو كردن برنامه ها داخل فلش فقط با خود دستگاه رسيور قابل پخش هست و با ويديو سي دي يا كامپيوتر قابل شناسايي و پخش نيست.
دوست عزیز برنامه ها باپسوند ts وmpg2 ضبط شده است که اون رو فقط ریسیور می تونه بخونه در کامپیوتر باید از نرم افزارkm player استفاده کنی تااون روببینی اگر بخوای از ویدیو سی دی استفاده کنی باید اونارو تبدیل کنی:eek:k:

sase111

کاربر
2010-08-21
9
6
34
بعضي از دوستان گويا بيش از 4 جهت يا بيش از 4 النبي را مي خواهند در استرانگ سري X & XII تعريف کنند چون رسيور در حالت پيش فرض تنظيم سوييچش در حالت OFF قرار دارد در نتيجه با مشکل عدم سيگنال مواجه خواهند شد در نتيجه به عنوان يک عضو کوچک از خانواده استرانگداران تنظيمات مورد نظر را برايتان توضيح خواهم داد اميدوارم مفيد و سودمند واقع شود ...

فقط کافيست مراحل زير را به ترتيب در پيش گيريد...

Menu
Installsation
Dish Setting
Diseq Switch = 1.0/1.1 (براي تعريف بيش از 4 جهت يا بيش از 4 النبي)

حال برای تعريف جهتها يا النبيهاي 4-1(ام) بايستي (حتماً) شماره هاي 4 -1 عبارت مقابل Commited با شماره هاي 4-1عبارت مقابل UnCommited دوبدو (يکي) باشند...

در نتيجه براي تعريف جهتها يا النبيهاي 16-5 (ام) بايستي فقط عبارت مقابل UnCommited را بر روي يکي از اعداد 16- 5 قرار دهيد و عبارت مقابل Commited بر روي هر عددي باشد فرقي نمي کند آنگاه تغييرات مورد نظر را ذخيره کنيد و نهايت لذت را ببريد ...

البته لازم به ذکر هست منظور از شماره هاي 16-1 همان جهت يا النبيي که نصب کرديم مي باشد...

نکته ديگر اينکه براي تعريف حداکثر 4 جهت يا النبي فقط کافيست عبارت Diseq Switch = 1.0 تعريف شود...

اميدوارم مطلبم را سليس و روان بيان کرده باشم موفق و پاينده باشيد

ست73

کاربر
2010-09-02
2
1
با تشكر فراوان. لطفاً سايتي براي دانلود km player براي اجراي فيلم سيو شده توسط رسيور 4622 در كامپيوتر و ويديو سي دي معرفي بفرماييد.

sase111

کاربر
2010-08-21
9
6
34
[/QUOTE]

با تشكر فراوان. لطفاً سايتي براي دانلود km player براي اجراي فيلم سيو شده توسط رسيور 4622 در كامپيوتر و ويديو سي دي معرفي بفرماييد.

دوست عزیز این برنامه داخل همه نرم افزار فروشی ها است ببخشید من نمیدنم داخل کدوم سایت است ولی یه سری به این سایت بزن*****************( ويرايش) - بزن یه راه دیگه هم هست با برنامه jet audio هم در کامپیوتر باز میشه:eek:k:

تذکر: دوست عزيز گذاشتن لينک سايت هاي همسايه ممنوع است.

.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

libero

کاربر
2009-05-03
122
303
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم:
آیا روی رسیور 4622xii میشه با فرمت mpg رکورد گرفت؟
اگه میشه لطفا مسیر تنظیمش رو قرار بدین
ممنون

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم:
آیا روی رسیور 4622xii میشه با فرمت mpg رکورد گرفت؟
اگه میشه لطفا مسیر تنظیمش رو قرار بدین
ممنون

سلام

بله ميشود دوست عزيز:

برای تغییر ضبط از حالت ts به mpeg :

ابتدا به menu رفته قسمت usb سپس dvr manage سپس record type .روي MPG قرار دهيد.:eek:k:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917

دوست عزيز فول ورژن اين نرم افزار قدرتمند و همه کاره را از لينک زير DW کنيد تمام فرمتهاي صدا و تصوير را با بالاترين کيفيت ممکن پخش ميکند .:eek:k:​

libero

کاربر
2009-05-03
122
303
سلام

بله ميشود دوست عزيز:

برای تغییر ضبط از حالت ts به mpeg :

ابتدا به menu رفته قسمت usb سپس dvr manage سپس record type .روي MPG قرار دهيد.:eek:k:
ممنون دوست عزیز اما در رسیور من توی usb و pvr manage گزینه ای به اسم recod type موجود نیست!!!
احتمال داره به خاطر اینکه dvr نیست باشه؟

str4622xii

کاربر
2010-07-24
2
1
دوست عزیز ابتدا دستگاه را با پچ 150 یا بالاتر آپگرید کن تا گزینه mpg فعال گردد(در ضمن به طور اتومات خودش به فرمت mpg رکورد می کند)

بالا