پرسشهای خود در مورد استرانگهای ( 4820xii : 4822xii : 4620xii : 4622xii ) سری ( x pvr usb ) در این تاپیک مطرح کنید.

am_221gh

کاربر
2009-09-09
2
0
برای تماشای فیلم ها در کامپیوتر میتونی از KMPlayer استفاده کنی که تمام فرمتها رو باز میکنه
برای تبدیل هم با Total Video Converter میشه کرد یادم نیست فرمت ذخیره فیلم در استرانگ چی بود یا mpeg یا ts بود

فرمت فايلهاي ضبط شده توسط ريسيور ts هست. اما وقتي يه فايل تصويري رو كامپيوتر را با total video converter تبديل فرمت ميكنم، ريسيور اون فايل را بريده بريده پخش ميكنه و صدا هم نداره، خلاصه اينكه اصلا نمشه رو ريسيور ديد !!!!

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام
ريسيور استرانگ مدل جديد دارم كه USB داره و فيلم و تصاوير رو هم ضبط مي كنه. مي خواستم بپرسم كه با چه نرم افزاري مي تونم فايلهاي ضبط شده روي ريسور را روي كامپيوتر باز كنم و تماشا كنم. همچنين مي خواهم فايلهاي تصويري و فيلم دلخواه روي كامپيتر را تبديل فرمت كنم و روي فلش ريخته و روي ريسيور تماشا كنم. نميدونم از چه نرم افزاري بايد استفاده كرد. تا حالا نرم افزارهاي زير را هم تست كردم و جواب نداد:
Tipard TS Converter v4.1.08
Total Video Converter 3.50
TS Converter v3.2.06
VSO.ConvertXtoDVD.v3.2.1.55
4Videosoft HD Converter

ممنون ميشم اگه كسي راه حلي داشته باشه.
با تشكر

سلام عزيز .

ابتدا باید اخرین پچ را به ریسیور انتقال دهید سپس 2 بار 6969 را بزنید تا امولاتور فعال شود
دکمه menu را زده سپس instalation سپس گزینه option گزینه share mode را به dongle تغییر دهید

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام
ريسيور استرانگ مدل جديد دارم كه USB داره و فيلم و تصاوير رو هم ضبط مي كنه. مي خواستم بپرسم كه با چه نرم افزاري مي تونم فايلهاي ضبط شده روي ريسور را روي كامپيوتر باز كنم و تماشا كنم. همچنين مي خواهم فايلهاي تصويري و فيلم دلخواه روي كامپيتر را تبديل فرمت كنم و روي فلش ريخته و روي ريسيور تماشا كنم. نميدونم از چه نرم افزاري بايد استفاده كرد. تا حالا نرم افزارهاي زير را هم تست كردم و جواب نداد:
Tipard TS Converter v4.1.08
Total Video Converter 3.50
TS Converter v3.2.06
VSO.ConvertXtoDVD.v3.2.1.55
4Videosoft HD Converter

ممنون ميشم اگه كسي راه حلي داشته باشه.
با تشكر

برای تماشای فیلم ها در کامپیوتر میتونی از KMPlayer استفاده کنی که تمام فرمتها رو باز میکنه
برای تبدیل هم با Total Video Converter میشه کرد یادم نیست فرمت ذخیره فیلم در استرانگ چی بود یا mpeg یا ts بود

فایلهای ضبط شده با پسوند ts رابا چه نرم افزاری تماشا کنم ؟؟

بهترین نرم افزار kmplayer میباشدکه قابلیت پخش انواع فایلهای صوتی وتصویری است

اگر خواستيد نرم افزار را بگذارم موفق باشيد ...

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام
من دلیل عدم ضبط شدن تصاویر رو در حالت سی سی کم متوجه شدم. شما وقتی Record رو در رسیور می زنین دیگه هیچ کدی به صورت ECM برای نرم افزار ارسال نمیشه و به همین دلیل تصویر سیاه و قطع میشه. اگر در همین حالت یعنی وقتی که تصویر سیاه در حال ضبط شدنه کاید رو به صورت دستی به نرم افزار بدین تصویر میاد و شروع به ضبط کردن می کنه. من ایمیلی به ویزکید زدن و این مشکل یعنی عدم ارسال کد به نرم افزارها رو اعلام کردم، شما هم متن زیر رو ارسال کنید لطفا :

آدرس ایمیل : wizkidindubai@hotmail.com
موضوع ایمیل : Problem in recording via SSSP & sharing

Dear Wizkid,
We controlled all the procedures during the recording via SSSP & sharing mode. We found that when we press the record button, no ECM (channel codes) will send to the sharing softwares; So the screen will change to black and nothing will be saved on flash disks. But we can choose the encoding system like viaccess or NDS during the recording in those softwares manually. In this way, the screen will be shown and the images will be recorded.
So the problem is sending no codes during the recording. You must fix this bug in the patch to record properly. We all look forward to your new patch.

Regards
Strong Fans

pinkeye

کاربر
2010-07-13
9
10
40
با سلام ببخشید که سوال را اینجا می پرسم
من دارم یک رسیور استرانگ 4910 اچ دی می خرم به من گفته شده که این رسیور ساخت چین می باشد می خواستم بدانم این رسیور تقلبی است ؟ضمنا به من گفته شده این رسیور تبدیل لن برای ساپرت سی سی کم دارد و کانال های داخلی ایران را هم می گیرد در کل می خواستم بدانم این رسیور اصل است ؟و آیا این رسیور مانند رسیور 4622 ایکس با فرمت امپگ ضبط می کند ؟

zardaneh

کاربر
2010-10-19
11
15
با سلام
رسیور 4620xII دارم کانلهای ACTHION و RTL9 و ... را دارم ولی کانال W9 من قطع شده با اینکه با جدیدترین سافتک آپ کردمش؟؟؟؟؟؟؟
اگه دوستان اطلاعی دارین کمکم کنید.

nadir1234nadir

کاربر
2010-10-08
2
3
باسلام وخسته نباشید من مدل 4622ii-pvr دارم به هنگام کانال یابی نیمی از فرکانسها را نمیگیرد مثلا فقط قطبیت H را گرفته و یک کانال را چندین بار در فرکانسهای مختلف در یک ماهواره مانند هات برد تکرار میکند لطفا راهنمایی کنید مشکل کجاست ؟و چگونه میشود انرا بر طرف کرد؟ ضمنا فیش امده از LNB را وقتی به ÷شت رسور متصل میکنم قطبیت H را میگیرد و زمانیکه به قسمت لوب وصل میشود قطبیت v را میگیرد .

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

باسلام وخسته نباشید من مدل 4622ii-pvr دارم به هنگام کانال یابی نیمی از فرکانسها را نمیگیرد مثلا فقط قطبیت h را گرفته و یک کانال را چندین بار در فرکانسهای مختلف در یک ماهواره مانند هات برد تکرار میکند لطفا راهنمایی کنید مشکل کجاست ؟و چگونه میشود انرا بر طرف کرد؟ ضمنا فیش امده از lnb را وقتی به ÷شت رسور متصل میکنم قطبیت h را میگیرد و زمانیکه به قسمت لوب وصل میشود قطبیت v را میگیرد .
يك بار رسيور را ريسيت فكتوري و تست كنيد
با يك ال ان بي ديگر نيز تست كنيد

koichfidel

کاربر
2010-01-22
1
1
36
با سلام خدمت دوستان .من رسیور srt 4622 xii را با پچ 157 آپگرید کردم .ولی منو games اصلا ندارم مشکل از کجاست؟

rs232

کاربر
2010-10-08
4
5
49
با سلام خدمت دوستان .من رسیور srt 4622 xii را با پچ 157 آپگرید کردم .ولی منو games اصلا ندارم مشکل از کجاست؟
مشکلی نیست برای همه همین جوری میشه منو بازی فقط با نرم افزار کارخانه ایی وجود داره و با آپگرید از بین میره البته فکر کنم کسانی که پچ مینویسند بتونند فکری برای گذاشتن بازی برای این رسیور هم بکنند .

:eek:ky:

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
مشکل usb

با سلام
چرا بخش USB استرانگ 4620Xii مثل SuperMax 1*1 همه فایلای داخل USB رو نشون نمیده؟

مثلا" اگه یه فایل (لیست کانال)داخل یه فولدر باشه نمیشناسه
باید داخل فولدر نباشه

کسی میدونه چرا ؟؟؟
اگه راهی هشت راهنمایی لطفا"

bijibuji

کاربر
2010-11-17
2
1
من خریدار یک دستگاه SRT 4622 xii DVR استرانگ هستم.لطفا دوستانی که فروشنده آکبند هستند قیمت رو اعلام کنند

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
ضمن یادآوری سوالم که :
سلام

باید داخل فولدر نباشه

کسی میدونه چرا ؟؟؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
باید عرض کنم بنده تا این حدش رو میدونم که 4620Xii خشاب نداره اما 4622Xii خشاب داره

به نظر من اگه میخوای بگیری یه HD دار بگیر که بعدا" لازم داشتی نگی کاش اونو میگرفتم
البته نظر شخصی منه

موفق باشی

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
من خریدار یک دستگاه SRT 4622 xii DVR استرانگ هستم.لطفا دوستانی که فروشنده آکبند هستند قیمت رو اعلام کنند

با سلام. دوست گرامی, خرید و فروش و اعلام قیمت در سایت ممنوع و خلاف قوانین سایته مگر در مواردی که مدیر کل مجاز دونستن. به بخش تبلیغات بالای صفحه مراجعه کن.:eek:k:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
دوستان زمانی که می خواهید یک ماهواره رو از لیست گردونتون حذف کنید نیازی به این ندارید که شبکه ها رو یکی یکی حذف کنید ...

شما روی ماهواره مورد نظر رفته و در قسمت منو و بعد پاک کردن کانالها که بروید یک بار دکمه Info رو روی ریموت کنرل بزنید از شما سوال می کنه آیا می خواهید همه کانالها پاک شود که شما بله رو می زنید و کل ماهواره حذف می شود ....خلی راحت تر از دستگاههای دیگر هست که فکرش رو بکنید ..

موفق باشید

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
تایم مربوط به نوار Time Bar جدید :

تایم ابتدایی = ساعت شروع نمایش فیلم

تایم انتهایی = مدت زمان نمایش کل فیلم

((اشتباه نکنید تایم انتهایی ساعت پایان فیلم نیست ...))

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
ضمن یادآوری سوالم که :
سلام

باید داخل فولدر نباشه

کسی میدونه چرا ؟؟؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
باید عرض کنم بنده تا این حدش رو میدونم که 4620Xii خشاب نداره اما 4622Xii خشاب داره

به نظر من اگه میخوای بگیری یه HD دار بگیر که بعدا" لازم داشتی نگی کاش اونو میگرفتم
البته نظر شخصی منه

موفق باشی

سلام بفرما .

پیوست‌ها

Thekop

کاربر
2008-02-12
5
6
سلام،من به یه مشکلی برخوردم
در هنگام آپگرید استرانگ4622xii (با کابل)رسیورم بعد از خاموش شدن دیگه روشن نشد یعنی در مرحله آخر که رسیور باید ریستارت می شد،دیگه بالا نیامد(در ضمن، من قبل از این رسیور اسکای ایس داشتم و به روش آپگریت با کابل آشنایی لازم رو دارم)می خواستم بدونم ایراد از من بود یا از رسیور؟آیا رسیور تقلبی بود؟

بالا