پرسش وپاسخ درباره دانلود افلاین فقط این تاپیک

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام دوست عزيز

باسلام خدمت دوستان
من زمانی اسکانت باز میکنم شروع بهکار میکند اما بعد از چنددقیقه دیگه ازکار می افتد یا میبندمش و دوباره بازش میکنم دیگه کارنمیکند ویندوزم سون وکارتم sky star 2 .
آخرین درایو کارت را نصب کنید با اسکای نت جدید و با چند مدل استریم ریدر تست کنید
خیلی وقتها استریم ریدر مچ نیست یا آسیب دیده

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
من بیشتر میخوام اهنگ بگیرم ولی اکثرا کلیپهای س ک س ی دانلود میشه و اهنگ خیلی کمه چکار کنم که اهنگ بیشتر بیاد.ایا برای گرفتن اهنگ یا فیلم باید کار خواصی انجام بدیم؟ مسیر w3 دارم

چه موقعهایی بهترین وقته واسه دانلود افلاین؟ و اصلاحات پید-مک اینا واسه چیه میشه یکم توضیح بدین

موقع اجرای برنامه اسـکـای نـت پیغام protection error میده واسه چیه؟ظهر من این برنامه رو اجرا کردم این پیغام روداد ولی شب قبلش همچین پیغامی نمیداد و خوب دانلود شروع میکرد.ممنون.

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

من بیشتر میخوام اهنگ بگیرم ولی اکثرا کلیپهای س ک س ی دانلود میشه و اهنگ خیلی کمه چکار کنم که اهنگ بیشتر بیاد.ایا برای گرفتن اهنگ یا فیلم باید کار خواصی انجام بدیم؟ مسیر w3 دارم

چه موقعهایی بهترین وقته واسه دانلود افلاین؟ و اصلاحات پید-مک اینا واسه چیه میشه یکم توضیح بدین

موقع اجرای برنامه اسـکـای نـت پیغام protection error میده واسه چیه؟ظهر من این برنامه رو اجرا کردم این پیغام روداد ولی شب قبلش همچین پیغامی نمیداد و خوب دانلود شروع میکرد.ممنون.
برای در یافت آهنگ این کدهارا در regex اسکای نت جای گزین کنید
فایلها در دبلیو3 10928 بهتر از دبلیو 6 میباشد
PHP:
00CCFF b ^(PK|Rar!).*\.(?i)(mp3|m3u|wma)             Mp3.Rar
00CCFF b ^(PK|Rar!).*\.(?i)(ape|cue|flac)            Music.Rar
#============================================================================================
#_________________________________________________________________________________ Mp3 ______
#============================================================================================
FF8000 b ^ID3.*(?i)(RapFA2|QeSHMiYaN.Com|ghalbha|MusicBaran3|rapfa2|Bia2|Biya2Music|Bia-2Music|bia-2Music)   Persian.Mp3
FF8000 b ^ID3.*(?i)(sabameymeh.blogfa.com|ShirazPatogh|Tehran-Patogh.Ir|Bia2.com|RapSun.com|IR2rap.com)         Persian.Mp3
FF8000 b ^ID3.*(?i)(Ganja2Music|Bia2Music|BirMusic|Yazd-Music|ToopIr.com|rapsong.ir|Teh-Music)                 Persian.Mp3
FF8000 b ^ID3.*(?i)(3aze.com|sOngBsOng|Best-ir|Bir-Music|Www.Ahanghaa.Us|www.30tymusic.com|www.3aze.com)     Persian.Mp3
FF8000 b ^ID3.*(?i)(JENDJ.com|Golchinha.Biz|Hip98.ir|ShirazPatogh|irhits|IranOld.Net|WwW.MaxMusic.Ir)        Persian.Mp3
FF8000 b ^ID3.*(?i)(IRHits|AhangBaran|RapFA|RApFA|Tak3Da.Com|Bo2Pmc.NeT|ghalbha.org)                     Persian.Mp3
FF8000 b ^ID3.*(?i)(PersianHamechi.MyBlog.Ir|farskids|JENDJ|Bo2Song|ManiMusic|maxmusic.ir)                     Persian.Mp3
FF8000 b ^ID3.*(?i)(SongBaran.Com|Ganja2Music|Sarzamin.org|FazMide.ORG|MusicBaran2.com)                      Persian.Mp3
FF8000 b ^ID3.*(?i)(Teh-Music.com|IranProud|ParsianMp3.com|www.Ganja2Music.us|fars)                       Persian.Mp3
FF8000 b ^ID3.*(?i)(BiaBaHam.Info|Ahanghaa|IranSongMusic|IRhtis.Com|blogfa|mihanblog)                      Persian.Mp3
FFFF00 b ^ID3.*(?i)(metal|drum&bass|trancecore|tranc|Hiphop|pop|Pop|club|AlternRock|rock|Rock|Dance|Hip-Hop) Wow.Mp3
FFFF00 b ^ID3.*(?i)(Dj|R&B|Trance|House|Blues|Dream|Electrohouse|Latin|Reggaeton|Mashup|Other)               Wow.Mp3
FFFF00 b ^(ID3|\xFF(\xE3|\xFA|\xFB|\xFD|\xF3))           Mp3
FFFF00 n (?i)\.mp3$                                  Mp3
FFFF00 b ^\x4D\x54\x68\x64\x00                       Mid
FFFF00 b ^\x4D\x4D\x4D\x44                           Mmf
FFFF00 b ^RIFF.{4}WAVE                               Wav
FFFF00 b ^OggS.{25}vorbis                            Ogg

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
سلام

منم از w3 و فركانس 10928 استفاده ميكنم بهترين ماهواره و فركانس چيه كه بشه استفاده كرد و چيزاي بيشتر و بهتري گرفت و دي سي نشه؟ممنون و تشكر فراوان

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
ممنون ارش جان ممكنه واسه دانلود فيلم و يا كلبپهاي با حال هم كداشو واسم بزاري.خيلي مر30

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
ممنون ارش جان ممكنه واسه دانلود فيلم و يا كلبپهاي با حال هم كداشو واسم بزاري.خيلي مر30
در جهت های دیگه هم میشه دانلود افلاین انجام داد اما فعلا بهترین جهت با ترافیک مناسب برای افلاین همین W3 فرکانس 10928 هستش.این هم تعدادی رولز و ریجکس برای شما دوستان عزیز برای دانلود فایلهای Mp3 , Flv, .....
برای جهت W3

پیوست‌ها

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
Ruls & Regex for Mp3

این هم یه رولز و ریجکس دیگه برای دریافت اهنگ و Mp3

پیوست‌ها

• 175.6 کیلوبایت بازدیدها: 33

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
رولز و ریجکس

رولز و ریجکس دیگه برای دریافت فایلهای Flv و Mkv
-------------------------------------------------------

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

rchscarface

کاربر
2007-12-07
3
12
tv studio

آیا tv studio all in one می تونه آفلاین بگیره یا نه اگه میتونه بگید با کدوم نرم افزار بهتر جواب میده با اسکای گرابر یا اسکای نت و اگه جواب هر کدام از برنامه ها رو دادید و پیشنهادش کردید لطفا نحوه استفاده و تنظیماتش رو هم بگید یا بفرمائید از کدام پست استفاده کنم و اگه میشه و پر رویی نباشه بی زحمت بگید که فایل sky net.ini رو واسش کجا گیر بیارم و استریمر چی هست و کجا باید کپی بشه ممنون

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
با تشکر از samsat عزیز
میشه بگی اینا رو باید کجا کپی کنم؟تو regex.bin باید بریزم؟مر30

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
وقتي اسكاي نت فعاله و داره كار ميكنه اگه با كامپيوتر كار كنيم مثلا اهنگ گوش بديم ايا تاثير داره رو اسكا نت مثلا دي سي بشه يا فايلي رو نگيره يا فرقي براش نداره؟
دوم فرق بين اسكاي نت با اسکای گرابر چيه و كدومش بهتره از هر لحاظ.
با تشكر فراوان از دوستان.

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
وقتي اسكاي نت فعاله و داره كار ميكنه اگه با كامپيوتر كار كنيم مثلا اهنگ گوش بديم ايا تاثير داره رو اسكا نت مثلا دي سي بشه يا فايلي رو نگيره يا فرقي براش نداره؟
دوم فرق بين اسكاي نت با اسکای گرابر چيه و كدومش بهتره از هر لحاظ.
با تشكر فراوان از دوستان.
سلام دوست عزیز. ابتدا اسکای نت تنظیم شده برای جهت W3 رو که دوست خوبم آقا آرش قرار دادن رو دانلود کن. بعد فایلهای رولز و ریجکس رو پس از دانلود و آنزیپ کردن, توی پوشه اصلی اسکای نت کپی کن تا جایگزین رولز و ریجکس قبلی بشه. استریم ریدر مخصوص کارتت رو هم از تاپیک مخصوص به خودش دانلود کن و توی پوشه اصلی اسکای نت کپی کن. اگه سیستمت به روزه و CPU و RAM و Cashe بالایی داری زیاد مشکل پیش نمیاد که اما به هر حال اگه کار کمتری از کامپیوتر در زمان دانلود بکشی میزان دریافت فایل ناقص کمتر میشه. سعی کن شبها که کار با سیستم کمتره دانلود انجام بدی.

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
آیا tv studio all in one می تونه آفلاین بگیره یا نه اگه میتونه بگید با کدوم نرم افزار بهتر جواب میده با اسکای گرابر یا اسکای نت و اگه جواب هر کدام از برنامه ها رو دادید و پیشنهادش کردید لطفا نحوه استفاده و تنظیماتش رو هم بگید یا بفرمائید از کدام پست استفاده کنم و اگه میشه و پر رویی نباشه بی زحمت بگید که فایل sky net.ini رو واسش کجا گیر بیارم و استریمر چی هست و کجا باید کپی بشه ممنون

استريم ريدر , فایل حاوي اطلاعات رابط سخت افزاري کارت DVB و نرم افزاري با سيستم عامل و نرم افزارها و كنترول آنها ميباشد ( نقل قول از ارش عزیز.)
Stream reader و Skynet.ini هر دو در داخل پوشه اصلی اسکای نت قرار دارن. در زمان کپی کردن هم در همون پوشه اسکای نت کپی میشن.برای کسانی که تازه شروع به دانلود افلاین میکنن معمولا اسکای نت راحتتره. تنضیمات خاصی هم نداره چون معمولا اسکای نت ها در همون ابتدا با کپی کردن استریم ریدر مخصوص هر کارت DVB , اماده دانلود کردن هستن مگر اینکه در رابطه با فایلهای رولز و ریجکس و اسکاینت اینی , اطلاعات کامل داشته باشی تا بتونی به دلخواه تنظیماتشو عوض کنی. در مورد کارتتون هم اطلاعات کافی ندارم اما از اسمش به نظر میاد که کارت کپچره تا کارت DVB. موفق باشی.

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
ميخواستم بپرسم كيفيت درصد سيگنال چقدر تاثير داره تو دانلود مثلا اگه w3 رو جوري تنظيم بشه كه كانالهايي كه تو ايم مسير هست بدون مشكل بگيره همين درصد سيگنال كافيه يا نه حتما بايد بالاتر باشه؟ممنون

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
ميخواستم بپرسم كيفيت درصد سيگنال چقدر تاثير داره تو دانلود مثلا اگه w3 رو جوري تنظيم بشه كه كانالهايي كه تو ايم مسير هست بدون مشكل بگيره همين درصد سيگنال كافيه يا نه حتما بايد بالاتر باشه؟ممنون

در زمانی که دی وی بی مشغول دانلوده, هیچ اختلالی نباید پیش بیاد حتی برای چند ثانیه هم نباید جلوی ال انبی مانعی قرار بگیره. هرچی قدرت و کوالیتی سیگنال بالاتر باشه , کیفیت فایلهای دریافتی و کامل بودنشون بیشتره. پس دیش رو دقیق تنظیم کنید.

Palar_2010

کاربر
2010-09-03
1
1
سلام با تشکر از مدیران دوست داشتنی سایتهای آموزشی.من تازه کارم اگه زحمتی نیست میخواستم بدونم چرا دیش گردون من با progdvbنمیچرخه من از ورژن4.56 و ss2diseqc 1.9 hsjthni استفاده میکنم.روش کار رو بلدم ولی نمیشه.موتورم رو تازه خریدم و سالمه

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
سلام با تشکر از مدیران دوست داشتنی سایتهای آموزشی.من تازه کارم اگه زحمتی نیست میخواستم بدونم چرا دیش گردون من با progdvbنمیچرخه من از ورژن4.56 و ss2diseqc 1.9 hsjthni استفاده میکنم.روش کار رو بلدم ولی نمیشه.موتورم رو تازه خریدم و سالمه

دوست من جای سوالت اینجا نیست تو قسمت خودش بپرس تا به جواب برسی.

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
سلام
من دی وی بی دریم و پراگ دیی وی بی استفاده میکنم کارت منم 2.8 اسکای استاره و درایوش 4.5.0 و این فرکانس رو حدود 50 دارم به نظرت ظعیفه؟اگه اره خوب چه اتفاقی میوفته دانلود که انجام میشه که؟

سوال بعدیم اینه که معمولا فیلمهای بلند میخوام بگیریم با چه پسوندی میاد که من اونارو فعال + کنم؟ممنون بازه

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

سلام
من دی وی بی دریم و پراگ دیی وی بی استفاده میکنم کارت منم 2.8 اسکای استاره و درایوش 4.5.0 و این فرکانس رو حدود 50 دارم به نظرت ظعیفه؟اگه اره خوب چه اتفاقی میوفته دانلود که انجام میشه که؟

سوال بعدیم اینه که معمولا فیلمهای بلند میخوام بگیریم با چه پسوندی میاد که من اونارو فعال + کنم؟ممنون بازه

50 خوبه

پسوند های
avi wmv mkv به نظره من عالیه بزارید روی 100mb

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
قسمت وسط رو 100 بزارم یا سنت راست گوشه هست اخه 2 تاست.از سمت چپ اول اسم فایله بعد یکی وسط و سمت راستش میشه عدد اضافه کرد میشه راجب اینا یه کوچولو بگی واسه چیه؟ممنون بازم ازت

راستی اگه میشه یه skynet خوب و سبک واسه 10928 بزارن واسه دانلود یکی واسه فیلمهای بلند و خوب یکیم اهنگهای بروز.دمت گرم

بالا