پرسش وپاسخ درباره دانلود افلاین فقط این تاپیک

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
اگر با پروگ دی وی بی و برنامه های دیگر تصویر و سیگنال دارید
ایراد فقط از اسکای نت و احتمال خیلی کم ویندوز میباشد
نصب درایو جدید فراموش نشود
با اسکای گرابر تست کنید

دانلود كليه ورژنهاي اسكاي نت فقط در اينجا- جديد -قديم***

سلام
من وقتی پراگ دی وی بی رو اجرا میکنم این پیغام رو میده : sky star 2] device not started]

و بالا نمیاد در صورتیکه با دی وی بی دریم راحت اجرا میشه و تصویر دارم.مشکل کجاست؟

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

سلام
من وقتی پراگ دی وی بی رو اجرا میکنم این پیغام رو میده : Sky star 2] device not started]

و بالا نمیاد در صورتیکه با دی وی بی دریم راحت اجرا میشه و تصویر دارم.مشکل کجاست؟
از تب بالای پروگ دی وی بی گزینه سمت راست آبشن
درایو خود را انتخاب و استارت کنید

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
از تب بالای پروگ دی وی بی گزینه سمت راست آبشن
درایو خود را انتخاب و استارت کنید

نشد اصلا سمت راست اپشن همچین گزینه ای نبود تو اپشن خود پراگ زدم فایده نداشت.
اصلا الان من با هر ورژنی از اسکای نت که استفاده میکنم و اجراش میکنم اعداد قسمت دی سی و ترافیکش و چند تا دیگه به صورت زیاد میشه و اصلا هیچ فایلی رو دریافت نمیکنه.اون خطسبزی که بالا میره که معلوم میشه داره فایل دریافت میکنه نازک میشه و مثل قبل پهن نیست(امییدوارم متوجه شده باشید)مشکلم کجاست؟ممنون.

آخرین ویرایش:

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

نشد اصلا سمت راست اپشن همچین گزینه ای نبود تو اپشن خود پراگ زدم فایده نداشت.
اصلا الان من با هر ورژنی از اسکای نت که استفاده میکنم و اجراش میکنم اعداد قسمت دی سی و ترافیکش و چند تا دیگه به صورت زیاد میشه و اصلا هیچ فایلی رو دریافت نمیکنه.اون خطسبزی که بالا میره که معلوم میشه داره فایل دریافت میکنه نازک میشه و مثل قبل پهن نیست(امییدوارم متوجه شده باشید)مشکلم کجاست؟ممنون.

در تب پروگ دی وی بی

setting

device list

بعد روی اسم کارت خود دبل کلیک کنید
نکته برای پروگ دی وی بی های جدید باید نت فریم ورک میکروسافت حتمن نصب شود
یا از نسخه 4 پروگ استفاده کنید

اگر منظور شما dc و خرد شدن فایلها در اسکای نت میباشد استریم ریدر مناسب نیست

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
سلاممکنه یه استریم ریدر مناسب واسه بزاری
اسکای استار 2.8 و درایور 4.5.1

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
من اسکای نت رو گذاشتم واسه دانلود چند ساعتی برنامه باز بود در حال دریافت فایل بعد بستم اسکای نت رو دوباره خواست اجرا کنم بعد چند لحظه دیگه اجرا نشد مشکل چیه؟ممنون

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
pc يك با ريستارت كن درست ميشه

من اسکای نت رو گذاشتم واسه دانلود چند ساعتی برنامه باز بود در حال دریافت فایل بعد بستم اسکای نت رو دوباره خواست اجرا کنم بعد چند لحظه دیگه اجرا نشد مشکل چیه؟ممنون

pc يك با ريستارت كن درست ميشه

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
با تشکر فراون از دوستان خوبم مخصوصا ارش 3400و samsat عزیز که همیشه بهم لطف دارن و خیلی چیزا بهم یاد دادن خیلی خیلی ممنون و متشکرم.(دلم نیومد اینا رو نگم و فقط کلید تشکر رو بزنم)
همیشه شاد باشید

naeeminiho

کاربر
2010-08-08
2
4
36
سلام دوست عزيزم
اولا كه اينو بدون اسكاي گرابر به نظر من از همه برنامه ها براي دانلود آفلاين بهتره
بعدم آموزشش:
همين اسكاي گرابر جديد رو كه تو سايت هست اول دانلود كن
بعد تو قسمت تنظيماتش زبان رو فارسي كن كه كمك زيادي بهت ميكنه
تو نوار ابزار يه قسمت سياه رنگيsat providers هست كه بايد فركانسو وارد كني كه بستگي به جهت ديش ات داره كه باز اينم تو سايت هست
و اينكه مهمترين كار؟
در قسمت ****** by file شما تنظيمات مربوط به اينكه چه نوع چيزي رو دانلود كني رو تنظيم ميكني كه خيلي راحته
مثلا تو قسمت عكسها هر فرمتي رو كه مي خاي تيك بزن و حداقل اندازه براي دانلود رو مشخص كن و اينو خيلي راحت سيو كن و بعد هم يا علي به اميد تو و دانلود
ضمنا در حال حاضر جهت w3 از همه بهتره
بازم اگه مشكلي بود من در خدمتم
نعيم

naeeminiho

کاربر
2010-08-08
2
4
36
سلام دوستان
من 2-3 ماهي ميشه دانلود آفلاين ام رو راه اندازي كردم
از اول هم با فركانس 10928 w3 دارم دانلود ميكنم ولي خوب جديدا يه خورده سرعتش و حجم دانلودش اومده پايين
ميشه لطف كنيد بفرمائيد بهترين جهت و بهترين فركانس در حال حاضر واسه دانلود چيه كه كاربر ايراني هم زياد داره
كارت من هم s2 رو ساپورت ميكنه و مدلش q-box8920 هستش
ممنونم

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
فرکانس s2 w6

سلام دوستان
من 2-3 ماهي ميشه دانلود آفلاين ام رو راه اندازي كردم
از اول هم با فركانس 10928 w3 دارم دانلود ميكنم ولي خوب جديدا يه خورده سرعتش و حجم دانلودش اومده پايين
ميشه لطف كنيد بفرمائيد بهترين جهت و بهترين فركانس در حال حاضر واسه دانلود چيه كه كاربر ايراني هم زياد داره
كارت من هم s2 رو ساپورت ميكنه و مدلش q-box8920 هستش
ممنونم

فرکانس s2 w6

#====== W6 21.6°E Ku ****** =======================================
# S2-IABG Teleport-Al-Sabah Universal Group 11449
#tuner=11449000,V,30000000,A
#pids=8192
#___________________________________________
# S2-Horizon Satellite Services 11387
#tuner=11387000,H,30000000,A
#pids=8192

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
سلام دوستان
شاید جای سوال اینجا نباشه ولی من یه نرم افزار میخوام که فایلهای تصویری که دانلود میشه رو بتونم به یه فرمت دیگه تبدیل کنم بدون اینکه کیفیتش پایین بیاد.چند تا برنامه دارم که وقتی فایل تصویری رو کانورت میکنه کیفیتش پایین میاد و بعضی جاها هم صدا با تصویر همخونی نداره.اگه ممکنه یه برنامه کانل رو بهم معرفی کنید که من بگیرم یا اگه میشه همینجا واسن بزارید .ممنون

ir64

کاربر
2009-06-17
4
6
سلام
خسته نباشد من کارت Sky star 2.8 دارم میخواستم دانلود آفلاین انجام بدم ممنون میشم راهنمایی کنید چه کار باید کنم ؟؟؟

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

سلام
خسته نباشد من کارت Sky star 2.8 دارم میخواستم دانلود آفلاین انجام بدم ممنون میشم راهنمایی کنید چه کار باید کنم ؟؟؟
برای شروع بهتره نرم افزار اسکای گرابر را از قسمت مربوط دانلود و نصب کنید تنظیمات بسار ساده ای دارد

ضمنن شما باید یکی از جهتهای دیتا مثل w3 w6 را داشته باشید

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

سلام دوستان
شاید جای سوال اینجا نباشه ولی من یه نرم افزار میخوام که فایلهای تصویری که دانلود میشه رو بتونم به یه فرمت دیگه تبدیل کنم بدون اینکه کیفیتش پایین بیاد.چند تا برنامه دارم که وقتی فایل تصویری رو کانورت میکنه کیفیتش پایین میاد و بعضی جاها هم صدا با تصویر همخونی نداره.اگه ممکنه یه برنامه کانل رو بهم معرفی کنید که من بگیرم یا اگه میشه همینجا واسن بزارید .ممنون

این 2 برنامه بد نیست البته برای بهتر شدن یکسری تنظیمات هم باید انجام بدهید

ImTOO HD Video Converter v5.1.26.0904

ImTOO_Video_Converter_Ultimate_6.0.4_Build_0610]

ir64

کاربر
2009-06-17
4
6
برای شروع بهتره نرم افزار اسکای گرابر را از قسمت مربوط دانلود و نصب کنید تنظیمات بسار ساده ای دارد

ضمنن شما باید یکی از جهتهای دیتا مثل w3 w6 را داشته باشید
سلام
آرش جان من جهت w3 گرفتم نرم افزار اسکای گرابر هم نصب کردم حالا چه جور باید دانلود آفلاین کنم با تشکر از شما که جواب سوال قبلی رو دادید ممنون میشم راهنمایی کنید ؟؟؟

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

سوال بعدی هم اینه که جهت w3 باید مستقیم وصل باشه با کارت DVB یا الان سویچ هست مشکلی نداره برنامه هم اجرا کردم در این قسمت باید کاری انجام بدم یا نه و تنظیمات خاصی برنامه داره جه جور دانلود آفلاین کنم ؟؟؟؟

1887047.jpg

بعد از نصب برنامه اون رو اجرا کنید .بعد از باز شدن برنامه پنجره Option (تنظیمات) رو خواهید دید .ابتدا در سربرگ System Options و در قسمت DVB Engine باید کارت خودتون رو مشخص کنید.SkyStar2

قسمت Process priority را روی Normal بذارید

• از سریرگ Interface و قسمت Directories میتونید محلی رو برنامه برای ریختن فایل های کامل (ok) ،ناقص(incomplete) و موقت(Temp) استفاده میکنه ، تغییر بدید. پیشنها کلی من به شما این هست که همیشه برای آفلاین از یه درایو بزرگ (بالای 40 گیگ) و نوع پارتیشن NTFS استفاده کنید.

با بقیه قسمت ها فعلا ًکار نداریم Ok رو بزنید تا پنجره بسته بشه.

مرحله 2 – حالا وقت اون رسید ه که شما فرکانسی رو که می خواهید ازش دانلود داشته باشید وارد برنامه کنید .البته برنامه یک سری ار فرکانس ها رو داخل خودش داره. ولی برای اضافه کردن دستی به منوی Main و قسمت Sat Providers برید.

در پنجره providers رو ی علامت به علاوه سبز کلیک کنید . در پنجره بعد یک اسم برای نمایش در لیست بدید . مثلا بذارید favorite offline .و حالا ok رو بزنید. خوب دوستان حالا روی قسمت Wizard کلیک کنید . پیشنهاد میکنم اگر از سوئیچر استفاده میکنید ، الان اون رو جدا کنید تا حد اقل جهت آفلاین را روی ورودی اول سوئیچ بذارید.تو پنجره بعدی شما باید فرکانس و سیمبل ریت رو وارد کنید و در آخر گزینه Find parameters رو کلیک کنید. بعد از مدتی اگر فرکانسی که وارد کردید درست باشه و برنامه اون رو پیدا کنه یه پیغام با متن Congratulation, Wizard find …. براتون نمایش داده میشه.(تصویر 3) حالا Ok رو بزنید تا پنجره بسته بشه. پنجره providers رو هم با زدن Ok ببندید.

حالا در قسمت provider اسمی رو که در مرحله قبل داده بودید و یا فرکانسو و اسمهای موجود را ، انتخاب کنید

برای اجرا هم دکمه اف2 را بزنید

برای سفارشی کردن دریافت فایل تنظیمات فیلتتر را انجام دهید

ir64

کاربر
2009-06-17
4
6
بعد از نصب برنامه اون رو اجرا کنید .بعد از باز شدن برنامه پنجره Option (تنظیمات) رو خواهید دید .ابتدا در سربرگ System Options و در قسمت DVB Engine باید کارت خودتون رو مشخص کنید.SkyStar2

قسمت Process priority را روی Normal بذارید

• از سریرگ Interface و قسمت Directories میتونید محلی رو برنامه برای ریختن فایل های کامل (ok) ،ناقص(incomplete) و موقت(Temp) استفاده میکنه ، تغییر بدید. پیشنها کلی من به شما این هست که همیشه برای آفلاین از یه درایو بزرگ (بالای 40 گیگ) و نوع پارتیشن NTFS استفاده کنید.

با بقیه قسمت ها فعلا ًکار نداریم Ok رو بزنید تا پنجره بسته بشه.

مرحله 2 – حالا وقت اون رسید ه که شما فرکانسی رو که می خواهید ازش دانلود داشته باشید وارد برنامه کنید .البته برنامه یک سری ار فرکانس ها رو داخل خودش داره. ولی برای اضافه کردن دستی به منوی Main و قسمت Sat Providers برید.

در پنجره providers رو ی علامت به علاوه سبز کلیک کنید . در پنجره بعد یک اسم برای نمایش در لیست بدید . مثلا بذارید favorite offline .و حالا ok رو بزنید. خوب دوستان حالا روی قسمت Wizard کلیک کنید . پیشنهاد میکنم اگر از سوئیچر استفاده میکنید ، الان اون رو جدا کنید تا حد اقل جهت آفلاین را روی ورودی اول سوئیچ بذارید.تو پنجره بعدی شما باید فرکانس و سیمبل ریت رو وارد کنید و در آخر گزینه Find parameters رو کلیک کنید. بعد از مدتی اگر فرکانسی که وارد کردید درست باشه و برنامه اون رو پیدا کنه یه پیغام با متن Congratulation, Wizard find …. براتون نمایش داده میشه.(تصویر 3) حالا Ok رو بزنید تا پنجره بسته بشه. پنجره providers رو هم با زدن Ok ببندید.

حالا در قسمت provider اسمی رو که در مرحله قبل داده بودید و یا فرکانسو و اسمهای موجود را ، انتخاب کنید

برای اجرا هم دکمه اف2 را بزنید

برای سفارشی کردن دریافت فایل تنظیمات فیلتتر را انجام دهید
سلام
مرسی از جواب این قسمت Wizard کجاست اینم عکس

125.jpg

بالا