پرسش وپاسخ مشکلات اپگریدی وغیر سخت افزاری ریسیورهای 3500/560/550 در این تاپیک مطرح کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

SOOSOOD

کاربر
2007-11-28
9
3
لطفا کمک کنید

سلام دوستان من 550d سوپر دارم که 2 روز هست تصویرش سیاه شده حتی در زمان بالا اومدن دستگاه هم هیچی دیده نمیشه.بعضی وقتها یک تصویر کج و کوله با رنگهای بسیار تند داره که اصلا قابل استفاه نیست درضمن فقط صدای آون خوبه لطفا مرا راهنمایی کنید. از دوستان قدیمی هستم . با تشکر

kyzar

کاربر
2008-10-27
100
214
560d دارم برد پاور سالم است ولی روشن نمی شود . مشکل کجاست مسیر ولتاژ ها چک شده . لطفا راهنمایی کنید.

kyzar

کاربر
2008-10-27
100
214
مشکل دستگاه شما از منبع تغذیه است از جای دیگه ای نمیتونه باشه

دوست عزیز برد پاور سالمه مطمعنم آیا جای دیگری مورد دارد .فاش می تواند خراب باشد . یا با ریست میشود . چگونه ریست مشوند. قبلا با چند با به برق زدن روشن میشده. با تشکر

شریف

کاربر
2006-12-09
2
1
mohamad shojaie
SOOSOOD
سلام
دو ترانزیستور 301 و بغلش وعوضکن درست میشود

بهبهانی جوابت غلطه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kiumarth

reza1559

کاربر
2008-02-15
26
29
لطفا روش جی تگ کردن رسیور550 سوپر رو با نرم افزار مربوطه و آموزش اون واسم بذارید.جی تگ در چه مواقعی ضروری است؟
رسیور مذکور یه مدتی بود چندبار باید دوشاخه رو به پریز میزدی و خارج میکردی تا روشن میشد مشکلش با تعویض خازن در پاور حل شد .بعداز مدتی دوباره همین مشکل پیش اومد الان یه پاور نو گذاشتم براش بازم روشن نمیشه و وقتی چندبار پرت برقی که از پاور به روی برد اصلی میره رو درمیارم و میزنم جا بعضی وقتها روشن میشه؟آیا با جی تگ مشکلش حل میشه؟
لطفا توضیح بدید

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
لطفا روش جی تگ کردن رسیور550 سوپر رو با نرم افزار مربوطه و آموزش اون واسم بذارید.جی تگ در چه مواقعی ضروری است؟
رسیور مذکور یه مدتی بود چندبار باید دوشاخه رو به پریز میزدی و خارج میکردی تا روشن میشد مشکلش با تعویض خازن در پاور حل شد .بعداز مدتی دوباره همین مشکل پیش اومد الان یه پاور نو گذاشتم براش بازم روشن نمیشه و وقتی چندبار پرت برقی که از پاور به روی برد اصلی میره رو درمیارم و میزنم جا بعضی وقتها روشن میشه؟آیا با جی تگ مشکلش حل میشه؟
لطفا توضیح بدید

دوست عزیز این مشکل مربوط به سخت افزار و باجیتک مشکل رفع نمی شود

reza-ghari

کاربر
2009-06-07
7
16
سلام دوستان من رسیور sr-x550cx دارم و می خوام پروگرامش کنم کابل ÷روگرام رو هم دارم ولی بلد نیستم که از کجا باید نرم افزار پروگرام رو بگیرم و یه سوال دارم ایا برنامه ای برای چیدن کانال ها واسه رسیور وجود دارد اگر اره لطفا راهنماییم کنید مر 30

reza-ghari

کاربر
2009-06-07
7
16
سلام دوستان من رسیور sr-x550cx دارم و می خوام پروگرامش کنم کابل ÷روگرام رو هم دارم ولی بلد نیستم که از کجا باید نرم افزار پروگرام رو بگیرم و یه سوال دارم ایا برنامه ای برای چیدن کانال ها واسه رسیور وجود دارد اگر اره لطفا راهنماییم کنید مر 30

Ahmad72

کاربر
2009-06-21
2
0
سلام به همه ی دوستان.این اولین پست من تو این فرومه.
راستشو بخواین من یه ریسور Starsat 550d ultra دارم و تقریبا هیچی ازش نمی فهمم!
وقتی اومدم بحثای شما رو دیدم سرم داشت گیج می رفت!
اینجا چیزی رو هم در سطح خودم که به دردم بخوره ندیدم ...
اگه می شه توضیحاتی مفصل و مبتدیانه در مورد اضافه کردن یک کانال و آپدیت رسیور و جی تگ و ... غیره بدید.
یکی از اقواممون گفت که روی رسیورم که ultra هست برنامه ی رسیورهای Super ریخته شده!!!!!!!
چطوری می شه اینو درستش کرد به طوری که نحوه ی چینش کانال ها یه هم نریزه؟
اگه باید این سوالامو جای دیگه مطرح می کردم عذر می خوام و می خوام بدونم کجا باید مطرحش کنم ...
ممنون ...

Ahmad72

کاربر
2009-06-21
2
0
اسم کامل رسیورم:
Starsat sr-x550d ultra
یه درخواست دیگه:اگه ممکنه یه توضیح هم در مورد دانگل بدید ...

iphss001

کاربر
2009-07-16
1
0
33
آپدیت رسیور استار تراک مدل 550d رو میخواستم

سلام می کنم به هه دوستان عزیز
کسی می تونه آپدیت جدید استار ترک مدل 550d رو برام بزاره یا سایت رسمی استار تراک رو بزارین که خودم برم دی ال کنم ممنون می شم​

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
سلام می کنم به هه دوستان عزیز​

کسی می تونه آپدیت جدید استار ترک مدل 550d رو برام بزاره یا سایت رسمی استار تراک رو بزارین که خودم برم دی ال کنم ممنون می شم​
دوست عزیز: اینجا بخش استارست است . لطفا درخواست خود را در بخش مربوط به خودش مطرح نمائید تا نتیجه بهتری بگیرید.

spiletkelar

کاربر
2008-02-15
3
0
هنگ در 650

با سلام من یه 650 دارم که وقتی گرم میشه خاموشش میکونی برای روشن شودن بدی بالا نمیاد خاموش و روشن مبشه لطفا کمکم کنید مرسی :dast:

farrokh2010

کاربر
2006-11-11
62
147
با سلام من یه 650 دارم که وقتی گرم میشه خاموشش میکونی برای روشن شودن بدی بالا نمیاد خاموش و روشن مبشه لطفا کمکم کنید مرسی :dast:
دوست عزیز بهتره شما اول دوباره با یک نرم افزار جدیدتر پرگرام

کنی شاید درست شد و اگر نشد که مشکل سخت افزاریه!!

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150

دوست عزیز این مشکل از سخت افزار و معمولا مرتبط به تغذیه

saeed_bambo

کاربر
2009-07-22
6
0
34
سلام دوستان من رسيور 550 سوپر دارم كه تا ميزنم به برق روشن ميشه بعدش دوباره خاموش ميشه در اصل ريست ميشه مشكل ريست شدن داره لطفا اگر امكان داره منو راههنمايي كنيد

با تشكر

YAMAHAZZR

کاربر
2009-07-23
1
0
39
سلام دوستان
رسیور استارست 550 سوپر دارم . بعد از نوسان برق دیگر روشن نشد. به دنظر شما مشکل از چی می تونه باشه

مهدی احمدی

کاربر
2009-04-20
3
6
34
سلام دوستان من رسيور 550 سوپر دارم كه تا ميزنم به برق روشن ميشه بعدش دوباره خاموش ميشه در اصل ريست ميشه مشكل ريست شدن داره لطفا اگر امكان داره منو راههنمايي كنيد

با تشكر

سلام دوست عزیز

اول کابل که از النبی به رسیور اوده از پشت رسیور باز کن بزن به برق اکه باز ریست شد

یه برنامه قدیمی بریز درست میشه اکه برنامه خواستی تا واست بزارم

موفق باشی

meysam_khodaee

کاربر
2008-02-24
3
0
سلام به دوستان گل متاسفانه مدتی است که رسیور من یه مشکل عجیب پیدا کرده پیش هرکی میبرم نمیدونه مشکلش چیه ماهواره نیل ست رو اصلا سیگنال نمیده بهم و همینطور صدای امریکا فرکانس 12242 سمبلریت 3700 البته مشکل از انتن نبود من بردمش خونه دوستام هم چکش کردم اصلا سیگنال نمیداد فلاشش هم کردم حتی اون برنامه 524 هم ریختم ولی فایده نداشت چیکار کنم لطفا بهم بگید که اگه تینر خرابه برم یکی بخرم البته کانالهای هاتبرد رو میگیرها یعنی میخوام بگم نسوخته ولی نیل ست لعنتی نمیدونم چش شده منتظر جوابتون هستم دوستان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا