یکی ازاین دوفایل مشکلت راحل میکند
پیوستها
-
891.9 کیلوبایت بازدیدها: 38
-
724.3 کیلوبایت بازدیدها: 42
با درود دوست گرامیسلام دوستان . من 550 سوپر دارم .مدتی ست پرش در تصویر ایجاد شده . خروجی 3 فیش دستگاه بعد از مدتی قطع شد که با استفاده از خروجی ذوزه نقه ای شکل مجدد تصور را گرفتم ولی بعد از مدتی مجدد پرش تصویر ایجاد شده است . لطفا راهنمایی کنید.
با درود دوست گرامی
رسیور شما از ساپورت شرکت خارج شده وهیچ نرم افزاری برای تعداد بسیار زیادی ازتولیدات شرکت های سازنده ارایه نمیشود.
شما برای باز کردن کانالهای کارتی میتوانید از دانگل استفاده کنید که اصلا معلوم نیست چند وقت کار میکنه وفقط پشت ادعای سازنده هاهیچ تعهدی نیست.
رسیور شما هم میتواند با دانگل کار کند ولی انتخاب با خودتان است چون همینجوری هم خیلی قدیمی شده است.
با مسایل پیش امده وهک سیستم وایکسس2.6 احتمال باز شدن پکیج
absat
srg
s c t
بزودی هست البته فقط برای دستگاه هایpvr سری جدید
با دروددوست عزیز من برای استفاده از میکرو باکس مجبور شدم از پچ استارست 550استفاذه کنم مال خودم560است حالا صفحه جلو کار نمیکنه هر کاری هم میکنم پچ560رو نمیگیره کمک کنید
سلام استارست 550 سوپر دانگل دارک را ساپورت میکنه؟
با سلام خدمت دوستان محترم سایت یک سوال داشتم ایا استارست 550 سوپر دانگل دارک 2 رو ساپورت میکنه؟
با درود دوست گرامیلطفا جیتگ استار ست 550 اولترا را بگذارید یا ادرس دقیق ان را بدهید چون هر چه گشتم نبود تشکر
دوست عزیز 1 بار تنظیم کارخانه کن احتمالا درست میشودبا سلام
من وقتی که پچ 524 رو روی رسیور 550 سوپر میریزم وقتی که روشنش میکنی کانال رو نشون میده ولی بعدش که کانال رو عوض میکنی سیگنال قطع میشه ؟ مشکل از چیه لطفا تا فردا بهم جواب بدین ممنون