پرسش و پاسخ به سوالات و مشکلات مدل های full hd

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
2009-05-15
0
28,977
بادرود.شیرینگ رایگان 1ساله رسیورمن هم بالاخره فعال شد.بازدن آخرین پچ 13095وs16.فقط یکباررسیورروازپشت خاموش وروشن کردم درست شد.
مشخصات :
host to stb
conncting ok
کانکشن آیدی03-02......
اکسپایر:25/6/2012-----25/6/2013

mohimanutd

کاربر
2012-07-14
1
4
با سلام خدمت دوستان من رسیور k9k9 wifi fullhd رو خریدم 3 ساعت بیشتر کار نکرد و الان فقط چراغ قرمز روشن میشه...توی این مدت هم 3 .و 4 بار ریسیت شد خواهش میکنم اگه میشه راهنمایید کنید ..پیش هر تعمیر کاری که بردم یه چیزی میگفت..با تشکر

BEHROOZ

مدیر بازنشسته
2010-01-01
2,398
13,727
سلام دوستان
رسيور k9k9 full hd من هم چراغ قرمز جلو دستگاه روشن شده هيچ برنامه اي رو هم با هيچ لودري فبول نميكنه

لطف كنيد راهنمايي كنيد

با سلام خدمت دوستان من رسیور k9k9 wifi fullhd رو خریدم 3 ساعت بیشتر کار نکرد و الان فقط چراغ قرمز روشن میشه...توی این مدت هم 3 .و 4 بار ریسیت شد خواهش میکنم اگه میشه راهنمایید کنید ..پیش هر تعمیر کاری که بردم یه چیزی میگفت..با تشکر

راهنمایی کامل در بخش تعمیرات موجود است
اگر دسترسی ندارید باید حق اشتراک پرداخت کنید

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,438
5,678

احتمالا فلش پرونده

آخرین ویرایش:

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
با سلام به همگی دوستان.

یه رسیور k9k9 wifi hd pvr هست میخوام شرینگ رایگانش رو فعال کنم.به نظرتون خوبه از آخرین نرم افزار که ورژن13101 هست و سافتکم ser20 استفاده کنم .شرینگش راه میوفته؟؟؟؟
یا باید سافتکم SER22 رو بهش انتقال بدم؟؟؟؟
در ضمن سریال دستگاه هم 0CCEKNR5S4005819 هست.

ممنونم اگه یه راهنمایی بفرمایید.

2009-05-15
0
28,977
با سلام به همگی دوستان.

یه رسیور k9k9 wifi hd pvr هست میخوام شرینگ رایگانش رو فعال کنم.به نظرتون خوبه از آخرین نرم افزار که ورژن13101 هست و سافتکم ser20 استفاده کنم .شرینگش راه میوفته؟؟؟؟
یا باید سافتکم SER22 رو بهش انتقال بدم؟؟؟؟
در ضمن سریال دستگاه هم 0CCEKNR5S4005819 هست.

ممنونم اگه یه راهنمایی بفرمایید.
سافتكم براي فعال سازي اكانت شيرينگ اختصاصي سري جديد مدلهاي k9k9 wifi hd pvr داراي لن تقديم حضور مي گردد.
در شماره سريالهاي زير:سافتکم اول

OCCDKNR5S4000001~OCCDKNR5S4003434

OCCEKNR5S4004041~OCCEKNR5S4007474

در شماره سريالهاي زير:سافتکم دوم
OCCEKNR5S4000001~4040​

در شماره سريالهاي زير:سافتکم سوم
Occeknr5s4010906~14342
occeknr5s4007474~10905​

برخی مدلهای لن دار وای فای از این فایل برای فعال سازی شیرینگ استفاده میکنند
:سافتکم 4

سافتكم زير جهت فعال سازي شيرينگ اين محصول پيوست گرديد.سافتکم 5.
حسین جان این5سافتکمی که ارائه شده.

برای فعال سازی شیرینگ.....!!

1-جدیدترین ورژن رو به دستگاه تزریق کن...!!
2-مطابق با سریال دستگاهت سافتکم فعال ساز شیرینگ رو به دستگاه منتقل کن...!!
3-از منو به قسمت Network Setup برو..!!
4-در قسمت Connection Mode گزینه ی Host to STB رو انتخاب کن...!! save and exit کن...!!! درقسمت تنظیمات یوزرپسوردواردنکن.مودمت بایدبصورت روترباشه.وروی آتودیکت گزینه اول
استفاده ازآخرین پچ وریسیت فکتوری وسافتکم مناسب باشماره سریال رسیورت یادت نره وخاموش کردن ازدکمه پشت.

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
ممنون آقا محسن خیلی لطف کردی.
جریان این سافتکم 5 رو متوجه نشدم.یعنی باید اول سافتکم 5 رو باید انتقال بدم بعد آپدیت و بعد سافتکم20 رو انتقال بدم تا شرینگ راه بیفته؟؟؟یا این سافتکم 5 مال مدلهای قدیمی تر هست؟؟؟؟
مرسی

2009-05-15
0
28,977
ممنون آقا محسن خیلی لطف کردی.
جریان این سافتکم 5 رو متوجه نشدم.یعنی باید اول سافتکم 5 رو باید انتقال بدم بعد آپدیت و بعد سافتکم20 رو انتقال بدم تا شرینگ راه بیفته؟؟؟یا این سافتکم 5 مال مدلهای قدیمی تر هست؟؟؟؟
مرسی
حسین جان این 5سافتکم باتوجه به شماره سریال رسیورها رزروشده.شمابایدآخرین پچ رابریزیدوتنظیم کارخونه ویکی ازسافتکم هاازبین 5تاکه به شماره سریال رسیورشمامربوطه.فقط یه دونه ازسافتکمهاروبایدبریزی.

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
دمت گرم آقا محسن گل بیش از این راضی به زحمتت نبودم.
ولی یه سوال دیگه دارم من این سافتکم رو از حالت زیپ خارج کردم و تو ریشه کول دیسک ریختم نه تو پوشه ای.اما موقعی که تو رسیور به بخش انتقال نرم افزار میرم فایل نیستش.فقط همون پروگرام رو که پسوندشsgn هست نمایش میده.چیکار کنم که ظاهر بشه؟؟؟؟فکر کنم باید کلید 2 رو بزنم.تو رسیورهای معمولی آیکلاس باید 1 رو میزدیم که سافتکم انتقال پیدا میکرد.نکنه مال اینه که هنوز پروگرام نشده.آخه هنوز پچ کارخونه ای سرش هست.

آخرین ویرایش:
2009-05-15
0
28,977
دمت گرم آقا محسن گل بیش از این راضی به زحمتت نبودم.
ولی یه سوال دیگه دارم من این سافتکم رو از حالت زیپ خارج کردم و تو ریشه کول دیسک ریختم نه تو پوشه ای.اما موقعی که تو رسیور به بخش انتقال نرم افزار میرم فایل نیستش.فقط همون پروگرام رو که پسوندشsgn هست نمایش میده.چیکار کنم که ظاهر بشه؟؟؟؟فکر کنم باید کلید 2 رو بزنم.تو رسیورهای معمولی آیکلاس باید 1 رو میزدیم که سافتکم انتقال پیدا میکرد.نکنه مال اینه که هنوز پروگرام نشده.آخه هنوز پچ کارخونه ای سرش هست.
باسلام.داداش حسین شماموقعی که واردمنومیشی otherتنظیمات یواس بیother usb دوتاگزینه هست.یکی انتقال ازرسیوربه یواس بی ویکی انتقال ازیواس بی رسیور.که شمابادکمه چپ وراست کنترل درگزینه دوم ازیواس بی به رسیورروفعال کنی تانمایان بشه......وربطی به پچ هم نداره.حالاکه شماپچ کارخونه زدی ریسیت فکتوری کن وآخرین پچ روانتقال بده وبعدسافتکم ser20.
درزیرفایل آموزشی هم برات گذاشتم برای تنظیمات بعدازانتقال پچ وسافتکم

پیوست‌ها

2009-05-15
0
28,977
باسلام.داداش حسین شماموقعی که واردمنومیشی otherتنظیمات یواس بیother usb دوتاگزینه هست.یکی انتقال ازرسیوربه یواس بی ویکی انتقال ازیواس بی رسیور.که شمابادکمه چپ وراست کنترل درگزینه دوم ازیواس بی به رسیورروفعال کنی تانمایان بشه......وربطی به پچ هم نداره.حالاکه شماپچ کارخونه زدی ریسیت فکتوری کن وآخرین پچ روانتقال بده وبعدسافتکم ser20.
درزیرفایل آموزشی هم برات گذاشتم برای تنظیمات بعدازانتقال پچ وسافتکم

یه چیزدیگه که بایداضافه کنم اگه منورسیورروفارسی کرده باشی درقسمت منو وگزینه تنظیمات.داخل انتقال توسط یواس بی که شدی.2گزینه هست:1-نرم افزاراصلی:ازیواس بی به رسیور 2-لیست برنامه ها:ازیواس بی به رسیور:که بایدروی همین گزینه بیای وسافتکم روانتقال بدی.بایدازیوس ابی به رسیورباشد.میتونی بادکمه ولوم کنترل تغییرش بدی...

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
ممنونم همه این موارد رو میدونم.رسیورش تا حالا پروگرام نشده.اون روز که رفتم شرینگش رو راه بندازم اینترنتش هنوز وصل نشده بود.فقط یه یوتلست میخواست واسش بستم.منم دیگه پروگرامش نکردم گفتم تا اینترنتش راه بیوفته اونوقت.
ولی یاذمه کول دیسک رو که وصل کردم غیر از فایل پروگرام هیچ فایل دیگه ای وجود نداشت.من همون احتمال میدم که رسیور باید آپدیت بشه تا فایل با پسوندkey واسه رسیور قابل شناسایی بشه و نمایان بشه. این نکته رو تا حالا در مدلهای قدیمی بهش توجه نکرده بودم شاید اینجور باشه.

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
سلام.رسیور منk9k9wifihd.وقتی شبکهایhdکارتی را ریکورد میکنم.کامپیوتر پخش نمیکند.چه باید کرد.

با سلام.
برای پخش فایلهای ضبط شده در این نوع رسیور شما باید از km player یا برنامه VLC PLAYER استفاده کنید.مدیا پلیر قابلیت پخش فرمتهای ضبط آیکلاس رو نداره.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1 person

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
سلام دوستان.
من دو سوال کلی در مورد فعال کردن شرینگ رایگان اینترنتی iclass full hd xvid و i class wifi دارم.

1-دوستان در مدل معمولی آیا اگه با یه نرم افزار قدیمی که واسه یه شماره سریال خاص ارایه شده رسیور رو آپگرید کنیم شرینگش برقرار میشه و به خوبی کار میکنه؟؟؟؟یا حتما باید دنبال آخرین نرم افزار باشیم که با شماره سریالش هماهنگی داشته باشه؟؟؟؟

2-در مدل وای فای هم آیا باید به دنبال سافتکم جدید باشیم یا همون سافتکمی که از روز اول برای برقراری شرینگ یه نوع سریال خاص ارایه شده برای همیشه حتی برای تولیدات جدید در همون مدل رسیور قابل استفاده هست؟؟؟؟

ممنونم

2009-05-15
0
28,977
:eek:k:سلام به دوستان زحمتکش یک رسیور k9k9wifihdگرفتم از کجا باید فهمید شرینگ اینترنتی داره ؟ نرم افزار زدم کی 22 زدم ؟ راه نیفتاد

باسلام به شماعزیز.تمام کا9کا9وای فای بلااستثناشیرینگ 1ساله دارن وموقعی که راه اندازی بشه تاریخ شروع وپایان روزده.شماتنظیمات رودرست واردنکردید.شماره سریال پشت رسیورتون روبزاریدتابهتون بگم ازکدوم سافتکم استفاده کنید..شماروچه حسابی سافتکم22روانتقال دادید......

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا