vahid 6630
معاونت انجمن
- 2010-07-29
- 4,405
- 17,775
- 40
سلام دوستان من لودر k9k9 full hd رو میخاستم
کمی در بخش جستجو کنید اگر پیدا نکردید درخواست دهید
[h=2]نرم افزارهای کاربردی از قبیل لودر پچ دریم لودر-رسیورهای (hivion & hivision & Iclass)[/h]
سلام دوستان من لودر k9k9 full hd رو میخاستم
باسلام خدمت همه دوستان.شما را به خدا یکی به داد ما برسه من رسیور nano AA10 دارم که همه کارهای پروگرام را انجام دادم ولی بوسیله وای فای هیچ کانالی باز نکرد آبروی ما پیش مشتریها رفت یکی کمکم کنه:busted_red::busted_red:
درودباسلام.من چند بار تقاضای کمک کردم ولی هیچکس جواب نمیده.مشکل من رسیور nanoAA10 میباشد.من هر کاری کردم از طریق وای فای کانالی باز نمیکنه به خدا آبروی ما پیش مشتریها رفت یکی به داد ما برسه
نه.چون خود دستگاه شرینگ رایگان داره
سلام.مشکل ریست شدن مرتب رسیور فول آیکلاس چیه و راه حل اون چیه
درودبا سلام
به مديريت محترم اين تاپيك
من رسيورم كا9كا9دو يواسپي از پشت دارد كه وايرلس هست همون وايفا نرم افزار روش هم 13117است كه كانالهاي كارتي بازميكنه فقط يك مشكلي دارم كه روي كنترل اصلا كليدهاي دو تصوير كردن يا هموم تصوير در تصوير كارنميكنه لطفا راهنمايي بفرمائيد. (همه كليدهاي ديگر فعال است .)
متشكرم.
مديريت سلام
فكرنكنم ورژن ديگري13117 روي اين مدل رسيور كانال كارتي را بازكنه . اگر هست معرفي بفرمائيد.ممنون ميشم.
با سپاس
سلام
رسیور iclass n9n9 wifi hd pvr sd card شیرینگ رایگان داره؟
چه برنامه ای برای فعالسازیش باید استفاده کنم؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.سپاسگزارم
باسلام من یه ریسیور فول اچ دی کا99کاwifiتازه خریدم با شماره سریالocceknr5s4009644با چه نرم افزاری شیرینگ رایگان وفعال کنم متشکرم اگه ممکنه همین جا نرم افزار مربوطه رو واسم بزارید
سلام
من يك سال پيش يه كا 9 كا9 فول اچ دي گرفتم و تا دو هفته پيش هيچ مشكلي باهاش نداشتم حتي يه بار هم مشكل نو سيگنال نداشت ولي دو هفته پيش وقتي دستگاه روشن بود يدفعه تصوير قطع شد و روي صفحه نوشت سرويس در دسترس نيست هر كاريش كردم ديگه تصوير نداد دستگاه سيگنال داره ولي هيچ كانالي سرچ نميكنه كابل رو مستقيم و بدون سوئيچ وصل كردم بازم نشد خلاصه همه چي رو امتحان كردم بازم نشد در ضمن هر از گاهي بعداز نيم ساعت يا يك ساعت كه تصوير نداره يدفعه تصوير مياد ولي با فريز زياد و دوباره قطع ميشه در حالي كه ديش تنظيم دقيق هست و سيگنال هم خيلي قوي هست .از اساتيد و دوستان خواهش ميكنم كمك كنن شايد بشه ايرادش رو برطرف كرد
سلام دوست من
با استفاده از لودر نرم افزار کارخا نه ای انتقال دهید
موفق باشید