sayeh.shab
کاربر افتخاری
- 2008-11-13
- 526
- 1,146
درود
دوستان آیا مدل k9k9 wifi hd شیرینگ رایگان داره؟اگه داره با کدوم نرم افزار باید فعالش کرد؟
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟
درود
دوستان آیا مدل k9k9 wifi hd شیرینگ رایگان داره؟اگه داره با کدوم نرم افزار باید فعالش کرد؟
با سلامبا سلام
من سافتکم و برنامه k9k9 Hd رو انتقال دادم اما هیچ شبکه ای رو باز نکرد اینترنتم هم 128 هست دلیلش چیه؟
شماره سریال دستگاهم هم occcdknr554001355
طبق گفته سایت رسمی:ابتدابوسیله لودرنرم افزار13050fبه رسیورت انتقال بده.رسیورت منوش میشه مثل ایکلاس9595و9696معمولی.سپس ریسیت فکتوری یاتنظیم کارخونه.اگه بازشدکه هیچ ولی اگه نشدمجدداآخرین نرم افزار12093 بهش انتقال بده وبعدتنظیم کارخونه وسافتکم پایینیریسور من k9k9 wifi hd pاست ایا کسی میدونه چجوری شیرینگ رایگان فعال کنیم لطفا راهنمای کنیدمرسی
دوستان لطفا کمک کنند :
دستگاه کا9کا9 فول اچ دی من روی یک کانال هنگ کرده
و هر دفعه هم خاموش و روشن میکنم بازم روی همون کانال روشن میشه و باز هنگ میکنه
با لودر به نرم افزار کارخانه ای هم برگردوندمش
اما بدببختی اینجاست که هیچ جوره لیست کانالا پاک نمیشه
و از طریق کامپیوتر هم لیست کانال جدیدی قبول نمیکنه
در کل رسیور تا روشن میشه هنگ میکنه و نمیشه ریست فکتوری کرد
دوستان کسی میتونه کمک کنه
رفتم روی یک کانال اچ دی و دگ قاط زد همینچی شد که این بلا سر رسیور اومد
بادرود.متاسفانه سایت پشتیبانی 4تابرنامه بدردنخورگذاشته برای گمراهی کاربران.من کا9کا9وای فای که گرفتم گفتن1سال شیرینگ رایگان داره وهمه راههای ممکن روامتحان کردم.اول پچ13050وس16وبعد13095وvip13.فایده نداشت که نداشت سرکاریم.خودتون روخسته نکنید.دوست عزیز بنده هم دو هفته است به هر راهی زدم نتوانستم شیرینگ برقرار کنم البته سیسیکم به خوبی جواب میده
باسلام.دوست عزیزاین2تاسافتکمی که گذاشته شده برای فعال سازی شیرینگ.هر2تاروامتحان کن.مثل اینکه برارسیورمن بااین شماره سریالdcccknr5s4000658 برنامه وسافتکمی ساخته نشده.یادم باشه که نخوام خودم تجربه کنم وازتجربیات استادشهرام بهره ببریم.این رسیورهارودیگه نفروشم به مشتری که هروزبخوام جواب پس بدهم.ببخشید عزیز این سافتکم vip13 تا حالا ندیده بودم چه کارایی دارد میشه لطف کنید بزارید
دوست عزیزسلام.سافتکمser20روزدی درست شد........ممنون دوست عزیز از بنده درست شد