پرسش و پاسخ در رابطه با نصب و راه اندازي cccam

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
تست كنيد

ببخشید گمان کنم اشتباه متوجه شدین .منظورم این بودکه اگه از یکی از شرکتهایی که اکانت اینترنت ماهواره ای ارایه میدن اکانت بخرم مثلا 256. میتونم ازطریق اون برای شرینگ استفاده کنم؟ دانگل موقتییه . از سیسیکم بخاطر پایدار بودنش میخوام استفاده کنم.
اول بايد با اينترنت ماهوارهاي وصل وتست كنيد
و بعد
شما در قسمت Run
ping 4.2.2.4 -t را وارد کنید ببینید اگر پینگتون پایینتر از 300 بود به خوبی جواب میده
ولي فكر نميكنم جواب بده
تست كنيد

DVB 2009

کاربر افتخاری
2009-12-30
788
645
اول بايد با اينترنت ماهوارهاي وصل وتست كنيد
و بعد
شما در قسمت Run
ping 4.2.2.4 -t را وارد کنید ببینید اگر پینگتون پایینتر از 300 بود به خوبی جواب میده
ولي فكر نميكنم جواب بده
تست كنيد

اگر اینترنت ماهواره ایبخوایین استفاده کنید به دلیل اینکه DVB نمیتونه دو سیگنال رو همزمان بخونه نمیشه از سیسیکم استفاده کرد در ضمن سیسیکم با اینترنت 64kb معمولی هم به خوبی جواب میده

Murtaza

کاربر
2007-06-03
8
10
دوست عزيز باابراز تشكر از شمااصلآ ريسيورمن Ax 5001دو تينور AوBمي باشد وداري نيتورك
DHCP سافتويراش راكجامتوانم بدست بيآورم وDHCP آنرا به كدام طريقه فعال نمايم اگر رهنمايم
كنيد البته من انترنت نوع- دايل اپ -وآياتوسط كيبل كه ريسور پروگرام مشود وصل ميشود خيلي منون شماميباشم با ابراز سپاس
...............

DVB 2009

کاربر افتخاری
2009-12-30
788
645
دوست عزيز باابراز تشكر از شمااصلآ ريسيورمن Ax 5001دو تينور AوBمي باشد وداري نيتورك
DHCP سافتويراش راكجامتوانم بدست بيآورم وDHCP آنرا به كدام طريقه فعال نمايم اگر رهنمايم
كنيد البته من انترنت نوع- دايل اپ -وآياتوسط كيبل كه ريسور پروگرام مشود وصل ميشود خيلي منون شماميباشم با ابراز سپاس
...............

اگر Lan داره که باید با Lan وصلش کنید اما اگر نداره باید ببینید تو کانکشن پورت sssp داره یا نه اگر داشت میتونید به کامپیوتر وصلش کنید و با نرم افزار های خاصی که من زیاد باهاشون آشنایی ندارم از شرینگ استفاده کنید

Murtaza

کاربر
2007-06-03
8
10
در باره كانكشن پورت sssp چي است اكر بصورت واضع تشريع بدهيد ايا در كمپيو ترويا كدام كابل ويا كدام چيزي ديگر وطريقه اتصال آن به DHCP خيلي ممنون شما ميباشيم تشكر.....

DVB 2009

کاربر افتخاری
2009-12-30
788
645
در باره كانكشن پورت sssp چي است اكر بصورت واضع تشريع بدهيد ايا در كمپيو ترويا كدام كابل ويا كدام چيزي ديگر وطريقه اتصال آن به DHCP خيلي ممنون شما ميباشيم تشكر.....

رسیور هایی که Lan ندارن و لینوکسی نیستن باید با همون کابل RS232 به کامپیوتر وصل بشن البته اگر ساپورت بشن من در مورد رسیور شما اطلاعی ندارم توی گوگل سرچ کنید ببین ساپورت میکنه یا نه

Murtaza

کاربر
2007-06-03
8
10
با ابراز سپاس از شما كه حد اقل جوابم را ميدهيد براي آخرين بار مشخصات ريسورام براي تان ميگويم
سلام دوستان
من یک ریسیور دو تونره دارم اما مودلش معلوم نیست هم در ریسیور هم در کنترول کارتونش کاملآ سفید است دفترچه را هم دیدم درج نیست usb خور هم است نمیدونم پچ را از کجا واز چی بریزم شاید توسط برنا مه جدید دانگلش هم فعال شود اطلاعات دستگاه را هم در ج میکنم و دارای شش مینو است دوستان کمک کنید ممنون میشم
1-Channel
2-Instailation
3-System
4-Tools
5-Game
6-REC

seytem +STB information
Model Name------AX-5001
Boot Ver---------1.0.0
S/W Ver-------1.01.12)Jan 9 2010
H/W Ver----------Ver0.3

DVB 2009

کاربر افتخاری
2009-12-30
788
645
با ابراز سپاس از شما كه حد اقل جوابم را ميدهيد براي آخرين بار مشخصات ريسورام براي تان ميگويم
سلام دوستان
من یک ریسیور دو تونره دارم اما مودلش معلوم نیست هم در ریسیور هم در کنترول کارتونش کاملآ سفید است دفترچه را هم دیدم درج نیست usb خور هم است نمیدونم پچ را از کجا واز چی بریزم شاید توسط برنا مه جدید دانگلش هم فعال شود اطلاعات دستگاه را هم در ج میکنم و دارای شش مینو است دوستان کمک کنید ممنون میشم
1-channel
2-instailation
3-system
4-tools
5-game
6-rec

seytem +stb information
model name------ax-5001
boot ver---------1.0.0
s/w ver-------1.01.12)jan 9 2010
h/w ver----------ver0.3

کار به مشخصات ندارم شما اسمش رو توی گوگل سرچ کنید کلمه سی سی کم رو هم بهش اضافه کنید ببیند ساپورت میشه یا نه

moji

کاربر
2006-10-05
3
4
دوستان من یه ایکلاس9696فول دارم به سرور کانکت نمیشه مودم بیسیمه با کابل لن اتصال دادم اما عدم کانکت میده .. چطور رسیورو با مودم ست کنم... ممنون.

AMIN016

کاربر
2010-08-24
4
9
37
سلام.
من بشقابم زیر سایه روشنه و اگر بارون بیاد هیچ چی نمیگیره.
ایا با این gbox یا cccam میشه کاری کرد که همه کانال ها رو دید یا حتما باید بشقاب سیگنال داشته باشه؟
یعنی بالفرض کانال v*o*a ی من روی ه ا ت برد سیگنال نداره .با استفاده از gbox یا ... و وصل شدن به اینترنت کانال ها رو بگیره ؟

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

سلام.
من بشقابم زیر سایه روشنه و اگر بارون بیاد هیچ چی نمیگیره.
ایا با این gbox یا cccam میشه کاری کرد که همه کانال ها رو دید یا حتما باید بشقاب سیگنال داشته باشه؟
یعنی بالفرض کانال v*o*a ی من روی ه ا ت برد سیگنال نداره .با استفاده از gbox یا ... و وصل شدن به اینترنت کانال ها رو بگیره ؟
cccam , gbox يك پروتكل به اشتراك گذاري كارت براي باز كردن كانالهاي كد شده نه اشتراك گذاري تصوير و iptv

majied59

کاربر
2010-05-27
43
105
33
با سلام
من رسيور هايويون 9696xpvr دارم و مي خواستم از شرينگcccam استفاده كنم اينترنتم هم وايمكس مبين هستشping هم كه ميكنم time 269msو ttl 241و نشون ميده ايا مي تونم از اين نوع شيرينگ استفاده كنم اگه ميشه مراحل گرفتن اين اشتراك و نرم افزار خاصي اگه واسه رسيور لازم داره رو اگه بتونين واسم توضيح بدن ممنون ميشم بعد ببخشيد توي يكي از پستها خوندم كه بايد تو كامپيوتر كانكشن ساخت با كابل rs232وصل شد اونو هم بيزحمت يه توضيحي دربارش بدين
قبلا از شما تشكر ميكنم

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

با سلام
من رسيور هايويون 9696xpvr دارم و مي خواستم از شرينگcccam استفاده كنم اينترنتم هم وايمكس مبين هستشping هم كه ميكنم time 269msو ttl 241و نشون ميده ايا مي تونم از اين نوع شيرينگ استفاده كنم اگه ميشه مراحل گرفتن اين اشتراك و نرم افزار خاصي اگه واسه رسيور لازم داره رو اگه بتونين واسم توضيح بدن ممنون ميشم بعد ببخشيد توي يكي از پستها خوندم كه بايد تو كامپيوتر كانكشن ساخت با كابل rs232وصل شد اونو هم بيزحمت يه توضيحي دربارش بدين
قبلا از شما تشكر ميكنم
-يك اشتراك ماهيانه تهيه كنيد در همين سايت هم هست
برنامه HDVB CardSharing ClientServer
را دانلود و نصب كنيد
آموزش در بخشها چندين بار بصورت كامل موجود است

majied59

کاربر
2010-05-27
43
105
33
با تشكر از جناب arash3400
من پستهاي مختلف و تو سايت خوندم ولي سوالي رو كه مطرح كردم به جوابشون نرسيدم در مورد اشتراك ماهيانه حتما تهيه ميكنم ولي در مورد بقيه سوالاتم اگه در صورت امكان يه توضيحي بدين ممنون ميشم
1- با كابل rs بايد وارد شد يا خود رسيور وصل ميشه رسيور فيش lan نداره
2- با اين ping ي كه نوشتم وصل ميشه يا خير

reza1983

کاربر
2008-09-17
47
82
آموزش راه اندازی cccam در 9696FULL HD

دوستان سلام کسانی که توانستند سی سی کم را با 9696 فول اچ دی راه بندازن جهت اطلاع ما و دیگران آموزش خود را منتقل نمایند

با تشکر از شما عزیزان

آخرین ویرایش توسط مدیر:

reza1983

کاربر
2008-09-17
47
82
سلام
خواهش میکنم من را در راه اندازی سی سی کم رسیور 9696 فول کمک کنی

من تمام آموز شها رو که می بینم به همون ترتیب عمل میکنم

اما زمانی که اکانت را بصورت url انتخاب میکنم هیچ اتفاقی نمیفته حتی پیام کانکت سی سی کم رو پنجره پدیدار نمیشه خواهشن کمک کن گیر کردم

مودم روتر اتوماتکیک کانکت
adsl 1 m
باتشکر

بالا