پرسش و پاسخ در رابطه با نصب و راه اندازي cccam

reza1983

کاربر
2008-09-17
47
82
با سلام. دوست گرامی , احتیاجی به تکرار و انتخاب رنگ قرمز و سایز فونت به این بزرگی نیست. مدیران عزیز بخش در صورت دیدن سوال حتما به اون جواب میدن.:busted_red:

دوست گرامی تا حالا که مدیران بخش ندیدن اگر دقت کنید متوجه میشی که چند روز بی جواب ماندم حداقل بیان بگن نمی دونیم

baledi

کاربر
2010-10-12
1
4
47
کمک

سلام
خواهش میکنم من را در راه اندازی سی سی کم رسیور 9696 فول کمک کنی

من تمام آموز شها رو که می بینم به همون ترتیب عمل میکنم

اما زمانی که اکانت را بصورت url انتخاب میکنم هیچ اتفاقی نمیفته حتی پیام کانکت سی سی کم رو پنجره پدیدار نمیشه خواهشن کمک کن گیر کردم

مودم روتر اتوماتکیک کانکت
adsl 1 m
باتش کر
[/

من کسی راصراغ دارم که میتونه سیسیکم رسیور 9696فول اچ دی را راه بندازد شرط تضمینی

sanden

کاربر
2009-07-04
163
365
40
با سلام میخواستم بپرسم برای سی سی کم روی دستگاه iclass hd 9797 xs که فول HD هست و لن هم ساپورت میکنه خریدن اکانت و رسوندن اینترنت به رسیور کافیه؟ دیگه نیازی به کابل RS232 که نیست؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

آخرین ویرایش:

DVB 2009

کاربر افتخاری
2009-12-30
788
645
با سلام میخواستم بپرسم برای سی سی کم روی دستگاه iclass hd 9797 xs که فول hd هست و لن هم ساپورت میکنه خریدن اکانت و رسوندن اینترنت به رسیور کافیه؟ دیگه نیازی به کابل rs232 که نیست؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
همون lan کافیه دیگه نیازی به rs232 نیست

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
درود

با سلام. دوست گرامی , احتیاجی به تکرار و انتخاب رنگ قرمز و سایز فونت به این بزرگی نیست. مدیران عزیز بخش در صورت دیدن سوال حتما به اون جواب میدن.:busted_red:

دوست گرامی تا حالا که مدیران بخش ندیدن اگر دقت کنید متوجه میشی که چند روز بی جواب ماندم حداقل بیان بگن نمی دونیم

سلام
خواهش میکنم من را در راه اندازی سی سی کم رسیور 9696 فول کمک کنی

من تمام آموز شها رو که می بینم به همون ترتیب عمل میکنم

اما زمانی که اکانت را بصورت url انتخاب میکنم هیچ اتفاقی نمیفته حتی پیام کانکت سی سی کم رو پنجره پدیدار نمیشه خواهشن کمک کن گیر کردم

مودم روتر اتوماتکیک کانکت
adsl 1 m
باتش کر
[/

من کسی راصراغ دارم که میتونه سیسیکم رسیور 9696فول اچ دی را راه بندازد شرط تضمینی

با سلام میخواستم بپرسم برای سی سی کم روی دستگاه iclass hd 9797 xs که فول HD هست و لن هم ساپورت میکنه خریدن اکانت و رسوندن اینترنت به رسیور کافیه؟ دیگه نیازی به کابل RS232 که نیست؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
دوستان این رسیور لن داره و سی سی کم رو ساپورت میکنه
ولی 2 نکته
دو نوع کابل وجود داره نرمال و کراس باید با هر دو تست کنید
از معتبر بودن اکانت مطمئن شوید
اگر موفق نشدین فکتوری رسیت کنید
الان منو دستگاه دقیقن خاطرم نیست
ولی آموزش در بخش موجوده

2amir2

کاربر
2011-02-25
83
154
با سلام
میخواستم بپرسم برای سی سی کم روی دستگاه iclass hd 9797 xs که فول hd هست و لن هم ساپورت میکنه خریدن اکانت و رسوندن اینترنت به رسیور کافیه
اگر ميشه مراحل راه اندازي توضيح بدهيد.به سرعت اينترنت هم بستگي داره؟فريز چي؟چيا رو باز ميكنه؟
ممنون

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
با سلام
میخواستم بپرسم برای سی سی کم روی دستگاه iclass hd 9797 xs که فول hd هست و لن هم ساپورت میکنه خریدن اکانت و رسوندن اینترنت به رسیور کافیه
اگر ميشه مراحل راه اندازي توضيح بدهيد.به سرعت اينترنت هم بستگي داره؟فريز چي؟چيا رو باز ميكنه؟
ممنون
درود
ببین عزیز آموزش راهاندازی در بخش ایکلاس میباشد مختصر بگم که شما اکانت را از فروشگاه سایت میخرید و باید اینترنت پرسرعت مثلا 128 به بالا داشته باشید و با وارد کردن اکانت و وصل شدن به اینترنت به بسیاری از کانال های کارتی دسترسی خواهید داشت

2amir2

کاربر
2011-02-25
83
154

دوستان عزیز برای فعال کردن شرینگ اینترنتی این رسیور ابتدا
نرم افزار زیر رو دانلود کرده وبه رسیور انتقال داده سپس کانالها
رو سرچ کرده وبه دلخواه چیدمان کنید
وارد منو شده به قسمت network setup بروید

گزینه اول internet protocol وارد شوید

گزینه اول را به auto-detect تغیر داده

اطلاعات را ذخیره کرده کابل اینترنت را به پشت دستگاه وصل می کنید سپس دستگاه رو ریبوت کنید روی یک شبکه کارتی برید چند لحظه صبر کنید تا پیغام روی صفحه رسیور ظاهرشود سپس OK کنید کانال کارتی به سرعت باز میشود
فقط همين كارو كنيم؟بس اكانت سي سي كم كجا وارد كنم؟
رسيورم hivion 9797 xs pvr xvid full hdmi راستي شرينگي در جعبه نداشت؟

vahidbahal

کاربر
2010-04-23
19
28
سلام من اکانت یورو کم گرفتم ولی از اکانتی که فرستادند چیزی نفهمیدم یوزر پسورد ایدی ادرس نمیدانم کدامها هستند اکانتی که فرستادید شبیه این هست لطفا کمک کنید بدانم کدام به کدام هست

C: eurocam-ir.ath.cx 00000 4extra128 afe,wqf
C: eurocam-extra.mine.nu 11111 4extra128 afe,wqf
C: eurocam-extra.mine.nu 22222 4extra128 afe,wqf
C: eurocam-extra.mine.nu 33333 4extra128 afe,wqf

اینها کدوم یکی ایدی و.... هست؟

danial_xo66

کاربر
2010-09-17
141
629
37
ببخشيد ميشه بگين اينترنت بايد دائم وصل باشه يا نه

در تمام مدتی که در حال تماشای کانال می باشید اینترنت باید وصل باشد. کدهای از طریق اینترنت به دستگاه شما ارسال میشوند و هر کد بسته به سیستم کد دهی بین 3 تا 10 ثانیه برقرار میمونه و دوباره کد جدید ارسال میشه. بنابراین باید مداوم به اینترنت متصل باشید

حداقل سرعت مهم نیست. مهم داشتم پینگ پایین هست!
از این طریق میتونین پینگتون رو زمانی که به اینترنت وصل هستید متوجه بشین
start......>Run.....>Cmd.....>ping 4.2.2.4
پینگ زیر 200 عالیه ولی تا 350 هم بجز اسکای در بقیه شبکه ها مشکلی نخواهید داشت

سلام من اکانت یورو کم گرفتم ولی از اکانتی که فرستادند چیزی نفهمیدم یوزر پسورد ایدی ادرس نمیدانم کدامها هستند اکانتی که فرستادید شبیه این هست لطفا کمک کنید بدانم کدام به کدام هست

C: eurocam-ir.ath.cx 00000 4extra128 afe,wqf
C: eurocam-extra.mine.nu 11111 4extra128 afe,wqf
C: eurocam-extra.mine.nu 22222 4extra128 afe,wqf
C: eurocam-extra.mine.nu 33333 4extra128 afe,wqf

اینها کدوم یکی ایدی و.... هست؟​
host :eurocam-extra.mine.nu
port : 11111
user: 4extra128
pass: afe,wqf

meraj 01

کاربر
2010-12-15
3
4
فایل cfg اکانت سی سی کم که دریافت می شود علاوه بر آدرس و پورت سرور و یوزر و پسورد ، چیزهای دیگری هم دارد آنها چه کارایی دارند . رسیور به مودم مستقل وصل است.

DVB 2009

کاربر افتخاری
2009-12-30
788
645
فایل cfg اکانت سی سی کم که دریافت می شود علاوه بر آدرس و پورت سرور و یوزر و پسورد ، چیزهای دیگری هم دارد آنها چه کارایی دارند . رسیور به مودم مستقل وصل است.

در اصل فقط همان ادرس سرور پورت ، یوزر و پسورد مورد نیاز هستن ، اگر مودم شما چند پورت lan داشته باشه میتونید یکی از پورت ها رو به رسیور اختصاص بدین

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام من اکانت رو خریداری کردم می خوام بدونمچیکار باید بکنم تا رسیورم کانالهای اچ دی رو باز کنم نکست 18500

درود شما الان اکانت را با رسیور فعال کردید؟؟؟یعنی سی سی کم را با رسیور باید هماهنگ کنی و کانال ها باز شود اگر کانال معمولی باز کند کانال hd هم باز میکند نیاز به کارخاصی نیست

2amir2

کاربر
2011-02-25
83
154
با سلام و تشکر از سایت خوبتان
ببخشید اطلاعات در مورد راه اندازی cccam در رسیور
full hd 9797 xs pvr xvid
میخواستم که چه طوری راه اندازی کنم و ایا به این مدل دستگاه میخوره؟اینترنت وایرلس 128 k دارم و ping 4.2.2.4 با 238 پینگ میکنه.خوبه؟لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر

بالا