ALI.RISIVER
کنترل و ناظر ارشد کل سایت
- 2006-10-03
- 2,649
- 21,150
پرسش و پاسخ در مورد دانگل y4( تمامی مدلها ) در این تایپک:
نحوه برنامه ریزی دانگل y-4 طلایی ودارک:
با سلام
لطفا لودر زیر را دانلود کنید
لودر را اجرا و روی گزینه connect کلیک کنید و بعد برق دانگل را وصل کنید
منو دیگری روی لودر باز می شود که شماروی گزینه main code دو بار کلیک کرده و فایل دانگل را انتخاب کنید و روی گزینه next کلیک کنید و صبر کنید تا پروگرام به پایان برسد:
دوست عزيز:با عرض سلام.من یک دانگل تیتان دارم که دچار دو تا مشکل شده است.اول اینکه وقتی دانگل را به برق میزنم باید حدود 10 دقیقه صبر کنم تا چراغ lock جلوی دانگل چشمک بزند و کانالهای کارتی را باز کند. دوم اینکه وقتی چراغ lock چشمک میزند کانالهای کارتی هاتبرد و آستارا و یوروبرد2 را بدون فریز باز میکند ولی تمام کانالهای کارتی نیلست را به غیر از دو فرکانس 11411 و 11373 را باز نمیکند و وقتی روی کانالهای الجزیره اسپورت و شو اسپورت میروم چراغ lock چشمک نمیزند ضمنا من دانگل را روی چند رسیور امتحان کردم و همین مشکل را داشت و من از جهت w6 استفاده میکنم.
تمام مراحلی که شما گفتید را انجام دادم و دوباره همین مشکل را داشت وحی دیش نیلست را چک کردم و هیچ مشکلی نداشت و من از آداپتور 12 ولت و 1.5 آمپر استفاده میکنم ومن که قبلا از جهت اکسپرس استفاده میکردم چنین مشکلی نداشت.دوست عزيز:
ديش نايلست را كامل چك كن.و از اداپتور اصلي و استاندارد استفاده كن
اگر به نتيجه نرسيدي يكبار ديگر از اول دانگل را اپگريد كن.
تمام مراحلی که شما گفتید را انجام دادم و دوباره همین مشکل را داشت وحی دیش نیلست را چک کردم و هیچ مشکلی نداشت و من از آداپتور 12 ولت و 1.5 آمپر استفاده میکنم ومن که قبلا از جهت اکسپرس استفاده میکردم چنین مشکلی نداشت.