پرسش و پاسخ در مورد دانگل y4( تمامی مدلها ) در این تایپک:

hamid1752

کاربر
2008-07-07
12
20
y4

نحوه برنامه ریزی دانگل y-4 طلایی ودارک:
با سلام
لطفا لودر زیر را دانلود کنید
لودر را اجرا و روی گزینه connect کلیک کنید و بعد برق دانگل را وصل کنید
منو دیگری روی لودر باز می شود که شماروی گزینه main code دو بار کلیک کرده و فایل دانگل را انتخاب کنید و روی گزینه next کلیک کنید و صبر کنید تا پروگرام به پایان برسد:

1253897260.jpg

آيا اين فايل بر روي ويندوز 7 هم جواب ميده يا نه؟ آخه من دانگل y4 دارم از اونا كه usb داره ولي هر چي روي connect كليك مي كنم صفحه ديگه اي باز نمي شه پيغام ميده كه ارتباط برقرار نمي باشد
با تشكر

fattom

کاربر
2009-07-04
250
659
39
آيا كسي نرم افزار جهت nss را تست كرده ؟ كانالها باز هستند؟
تشكر

خرگوش

کاربر
2008-11-20
35
55
آيا دانگل دارك و بلك با هم فرق دارن؟ من يه دانگل گرفتم كه رنگش مشكيه روش به انگليسي نوشته بلك و پشتش 4 تا جاي فيش داره.و به انگليسي روش نوشته the coloures cable tester ,.......جلوش هم چاي usb داره اين چه نوع دانگليه؟

am11

کاربر
2009-05-29
3
4
30
با عرض سلام.من یک دانگل تیتان دارم که دچار دو تا مشکل شده است.اول اینکه وقتی دانگل را به برق میزنم باید حدود 10 دقیقه صبر کنم تا چراغ lock جلوی دانگل چشمک بزند و کانالهای کارتی را باز کند. دوم اینکه وقتی چراغ lock چشمک میزند کانالهای کارتی هاتبرد و آستارا و یوروبرد2 را بدون فریز باز میکند ولی تمام کانالهای کارتی نیلست را به غیر از دو فرکانس 11411 و 11373 را باز نمیکند و وقتی روی کانالهای الجزیره اسپورت و شو اسپورت میروم چراغ lock چشمک نمیزند ضمنا من دانگل را روی چند رسیور امتحان کردم و همین مشکل را داشت و من از جهت w6 استفاده میکنم.

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
با عرض سلام.من یک دانگل تیتان دارم که دچار دو تا مشکل شده است.اول اینکه وقتی دانگل را به برق میزنم باید حدود 10 دقیقه صبر کنم تا چراغ lock جلوی دانگل چشمک بزند و کانالهای کارتی را باز کند. دوم اینکه وقتی چراغ lock چشمک میزند کانالهای کارتی هاتبرد و آستارا و یوروبرد2 را بدون فریز باز میکند ولی تمام کانالهای کارتی نیلست را به غیر از دو فرکانس 11411 و 11373 را باز نمیکند و وقتی روی کانالهای الجزیره اسپورت و شو اسپورت میروم چراغ lock چشمک نمیزند ضمنا من دانگل را روی چند رسیور امتحان کردم و همین مشکل را داشت و من از جهت w6 استفاده میکنم.
دوست عزيز:
ديش نايلست را كامل چك كن.و از اداپتور اصلي و استاندارد استفاده كن
اگر به نتيجه نرسيدي يكبار ديگر از اول دانگل را اپگريد كن.

am11

کاربر
2009-05-29
3
4
30
دوست عزيز:
ديش نايلست را كامل چك كن.و از اداپتور اصلي و استاندارد استفاده كن
اگر به نتيجه نرسيدي يكبار ديگر از اول دانگل را اپگريد كن.
تمام مراحلی که شما گفتید را انجام دادم و دوباره همین مشکل را داشت وحی دیش نیلست را چک کردم و هیچ مشکلی نداشت و من از آداپتور 12 ولت و 1.5 آمپر استفاده میکنم ومن که قبلا از جهت اکسپرس استفاده میکردم چنین مشکلی نداشت.

hoojat20

کاربر
2006-10-25
187
501
با درود

یک مشکلی امروز برای یکی از دوستان اتفاق افتاده وقتی سیم R232 دانگل را به ریسیور میزنه تمام کانالهایش شطرنجی میشه وقتی سیم را جدا می کنه همه کانالها صاف میشه من تست کردم حتی سیم را جداگانه نصب می کنیم باز هم همین طوری میشه یعنی بدون اینکه سیم به دانگل y4 نصب هستش سیم خالیش را نصب می کنم شطرنجی میشه یک راهنمایی می کنید چه باید کرد

player1

کاربر
2009-07-25
2
0
تمام مراحلی که شما گفتید را انجام دادم و دوباره همین مشکل را داشت وحی دیش نیلست را چک کردم و هیچ مشکلی نداشت و من از آداپتور 12 ولت و 1.5 آمپر استفاده میکنم ومن که قبلا از جهت اکسپرس استفاده میکردم چنین مشکلی نداشت.

منم مشكل دوستمونو دارم ولي مالمن اين مشكلو داره كه مدتش داره خيلي بيشترميشه بعضي وقت ها هم نزديك 2 ساعت طول ميكشه يا بايد انقدر سيم رو در بيارم داخل in دانگل بكنم كه lock روشن خاموش بشه
اگر لطفكنين به من كمك كنين ممنون ميشم

hoseinzahedi

کاربر
2009-12-27
20
18
باسلام 3تا سئوال فنی دارم 1- دانگل دارک روی ریسیور 5300سوپر کار نمی کند اخرین سافتور دانگل وپیچ رسیور را ریختم و گزینه توین را فعال کردم ولی جواب نداد مشکل از چیست 2- این دانگل روی رسیور 3100سوپر نیز کار نمی کند فقط روی 230 یو اس بی کار می کند اینجا جه باید کرد 3- دانگل دارک 2ایا است در سایتی سافتور دانگل دارک 2را دیدم ایا هست

ahmad_6b

کاربر
2009-12-30
36
30
41
سلام دوستان
من عضو جديد سايت هستم
دانگل تيتان(گلد) الان روي كدوم جهت برقراره
اگه كسي پروگرامشو داره لطف كنه برام بذاره

ghoulecheragh

کاربر
2009-11-09
5
5
با سلام
میخاستم بدونم آیا دانگل گلد جیتک میشه؟ اگه میشه لطفا فایشو به همراه آموزشش بذارید . چون دانگل من فایل کلین قبول نمیکنه البته روشن میشه اما هیچ فایلی حتی کلین قبول نمیکنه
با تشکر وسپاس پیشاپیش

ahmad_6b

کاربر
2009-12-30
36
30
41
چــــــــــــــرا كسي جواب سوالهاي منو نميده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ahmad_6b

کاربر
2009-12-30
36
30
41
با عرض سلام
من 10 روزه كه دنبال برنامه دانگل گلد براي w6 هستم ولي موفق به پيدا كردنش نشدم
دوستان راهنمايي كنيد.

بالا