پرسش و پاسخ در مورد دانگل y4( تمامی مدلها ) در این تایپک:

maysam maghami

کاربر
2007-08-02
5
8
با سلام خدمت مدیران زحمت کش این سایت چندتاسوال داشتم در مورد دانگل اگر جوابمو بدین ممنون میشم
1. دستگاه من استارستx97 هست میخوام دانگل بخرم بهم پیشنهاد شده که دانگل دارک بخرم
میخواستم ببینم آیا با دستگاه من سازگاری داره یا نه
آیا دانگل دارک با دارک 2 فرق بینشون درچیست
و قیمتشون با هم چه فرقی میکنه
باتشکر:bs_iloveyou:
:dast::dast::dast::dast:

کسی نیست جواب مارو بده منتظیر میمونم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
صبرداشته باشید پاسخ داده شود

با سلام خدمت مدیران زحمت کش این سایت چندتاسوال داشتم در مورد دانگل اگر جوابمو بدین ممنون میشم
1. دستگاه من استارستx97 هست میخوام دانگل بخرم بهم پیشنهاد شده که دانگل دارک بخرم
میخواستم ببینم آیا با دستگاه من سازگاری داره یا نه
آیا دانگل دارک با دارک 2 فرق بینشون درچیست
و قیمتشون با هم چه فرقی میکنه
باتشکر:bs_iloveyou:
:dast::dast::dast::dast:

کسی نیست جواب مارو بده منتظیر میمونم
با درود
پست زدیدباید منتظر بمانید تا پاسخ شما داده شود ارسال تکراری خلاف قوانین سایت است مدیران دایم در اختیار سایت نیستند!
دستگاه97 با اکثر دانگلها سازگار هست
دانگل دارک سری قدیم ودارک2 سری جدید این تولیدات میباشد که متاسفانه کاربران اعلام میکنند دارک2 تیونرش ضعیفتر هست وکاربران رادچار اشکال کرده است
الان هم بیشتر دانگل های موجود به اخر راه ساپورتشان رسیده اند وامکان دارد بزودی قطع کامل بشوند
ما پیشنهادی برای خرید دانگل در حال حاضر به شما نمیدهیم به اعلام قیمت هم در این سایت نمی پردازیم خرید دانگل در حال حاضر ریسک زیادی داره:busted_red:

dark2

کاربر
2010-05-23
4
1
با سلام خدمت دوستان
می خواستم بپرسم برای پروگرام کردندستگاه دارک<2>ازکدام لودراستفاده کنم ودرکدام قسمت سایت میتوانم این لودرراپیداکنم؟
متشکرم

ayoub

کنترل مديران سایت
2008-06-03
2,370
4,818

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
اساتیدمحترم ایاy4 blackهنوزکارایی دارد وشرینگش برقراره

mahdiegs

کاربر
2009-05-09
2
1
41
سلام من دانگل y4 black دارم ميخواستم ببينم به كارت dvb هم وصل ميشه
چجوري بايد وصل كنم

faranak

کاربر
2009-11-09
5
8
با سلام خدمت دوستان عزیز. من یک سوال داشتم و ان هم اینست که میخواستم بدانم بازیهای جام جهانی از کدام شبکه الجزیره اسپورت پخش خواهد شد. درضمن اگر اعلام کنید که این بازیها در کل از چه شبکه هایی پخش میشود ممنون میشوم.با تشکر.

reza 1200

کاربر افتخاری
2009-07-12
697
1,768
36
سلام خدمت اساتید محترم .میخواستم بدونم y4طلا یی چگونه میتوان بهش برنامه جدید رو داد

king-like

کاربر
2010-05-22
3
1
با سلام خدمت اساتید یه سوال داشتم دانگل دارک با دانگل y4 یا y6 فرق داره؟ اخه دانگل دارک هیچ تاپیک اختصاصی نداره البته تا جای که من متوجه شدم! ممنون میشم یه توضیح بدین
اگرم تاپیک داره لینکش رو بزارین خیلی خوب میشه
مرسی

ayoub

کنترل مديران سایت
2008-06-03
2,370
4,818
دوست گلم سلام
این دانگلها از نظرسخت افزاری ونرم افزاری تفاوت دارند
واینکه مابراشلوغ نشدن تالارها تایپک خاصی نذاشتیم وهمه
رو ادغام کردیم شما هرچیطی در مورد این دانگلها میخواهید در
تالار مربوطه پیدامیکنید

soheyl1360

کاربر
2009-06-06
84
184
38
سلام خسته نباشید من دارک 2 گرفتم اخرین نرم افزار دبلیو 6 رو هم ریختم ولی کانالهارو بازنمیکنه حتما باید چراغ سبزش روشن بشه وقتی دیتا رو دریافت میکنه؟؟؟به نظرتون چیکار باید کنم؟؟ ممنون میشم کمک کنید

presto

کاربر
2010-06-08
1
0
خرابی دانگل دارک 2

باسلام
من آخرین نرم افزار دانگل دارک 2 رو به تاریخ 15/6/2010 در جهت دبلیو 6 ریختم،جالب اینجایت که چراغ سبزش چشمک میزنه ولی هیچ کانالی رو باز نمکنه
یکی از دوستام گفت چون یه بار نرم افزار بلک اشتباهی بجای دارک ریختی اینطوری شده!!!
ولی اگه اینطوره دستگاه من که فلش نشده،چون هنوزم کامپیوتر اونو میشناسه و پروگرام میخوره،
خلاصه من حیرون موندم که قظیه چیه
اگه خرابه پس چرا چراغ سبزش روشنه؟
اگه سالمه پس چرا هیچ کانالی رو باز نمیکنه؟
آقا تو رو خدا اگه کسی وارده به من کمک کنه به خدا یه عمر دعاش میکنم
ممنونتر میشم اگه به میلم جواب بدید چون زیاد اینجا سر نمی زنم
با تشکر

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
باسلام
من آخرین نرم افزار دانگل دارک 2 رو به تاریخ 15/6/2010 در جهت دبلیو 6 ریختم،جالب اینجایت که چراغ سبزش چشمک میزنه ولی هیچ کانالی رو باز نمکنه
یکی از دوستام گفت چون یه بار نرم افزار بلک اشتباهی بجای دارک ریختی اینطوری شده!!!
ولی اگه اینطوره دستگاه من که فلش نشده،چون هنوزم کامپیوتر اونو میشناسه و پروگرام میخوره،
خلاصه من حیرون موندم که قظیه چیه
اگه خرابه پس چرا چراغ سبزش روشنه؟
اگه سالمه پس چرا هیچ کانالی رو باز نمیکنه؟
آقا تو رو خدا اگه کسی وارده به من کمک کنه به خدا یه عمر دعاش میکنم
ممنونتر میشم اگه به میلم جواب بدید چون زیاد اینجا سر نمی زنم
با تشکر
sadoughi_ali@yahoo.com

این مشکل معمولا مربوط به سخت افزار و باید تعمیر شود به تعمیرکار مراجعه کنید

amir174

کاربر
2008-01-17
42
37
سوال در مورد وضعیت دانگل هایتک سوپر(فوری لطفا)

سلام

دوستان ومدیران لطف کنند وضعیت هایتک سوپر را اعلام کنند.

من باید با کدوم نرم افزار اپگرید کنم که کانالهای بیشتری باز کنه

من با اخرین نرم افزار اپگرید کردم ولی فقط روی هاتبرد کانالهای اکشن و الجزیره اسپورتها بازه. جمعا 28کانال.

لطفا یکی راهنمایی کنه

باتشکر فراوان!!!

ayoub

کنترل مديران سایت
2008-06-03
2,370
4,818
سلام

دوستان ومدیران لطف کنند وضعیت هایتک سوپر را اعلام کنند.

من باید با کدوم نرم افزار اپگرید کنم که کانالهای بیشتری باز کنه

من با اخرین نرم افزار اپگرید کردم ولی فقط روی هاتبرد کانالهای اکشن و الجزیره اسپورتها بازه. جمعا 28کانال.

لطفا یکی راهنمایی کنه

باتشکر فراوان!!!
دوست گلم سلام
شما باید تاپچ بعدی صبر کنید

abtahe

کاربر
2010-07-10
5
2
38
با سلام. من دانگل دارک2 دارم. شرینگ دانگل من قطع است لطفا اعلام کنید که ایا شرینگ کلا قطع است یا نه وااگر وصل است با کدام ورژن و از کجا می توان این ورژن را تهیه کرد. با تشکر.(1389/4/22).

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام. من دانگل دارک2 دارم. شرینگ دانگل من قطع است لطفا اعلام کنید که ایا شرینگ کلا قطع است یا نه وااگر وصل است با کدام ورژن و از کجا می توان این ورژن را تهیه کرد. با تشکر.(1389/4/22).
با درود
دوست گرامی شیرینگ قطع نیست اخرین نرم افزار 15.6.2010
دربخش موجود است استفاده کنید:eek:k:

abtahe

کاربر
2010-07-10
5
2
38
قطع بودن دانگل دارک2.

با سلام خدمت اقا شهرام. جناب من نرم افزار ( 2010/6/15) را به دانگل منتقل کردم ولی چراغ سبز اصلا روشن نمی شود و شرینگ دانگل من هنوز قطع است لطفا هر چه زودتر مرا راهنمایی کنید واز این سرگردانی نجات دهید. با تشکر.(1389/4/22).

بالا