پرسش و پاسخ در مورد دانگل y4( تمامی مدلها ) در این تایپک:

soheyl1360

کاربر
2009-06-06
84
184
38
سلام کی خریدی و ایا قبلا کار میکرده ؟ ترانس برقش رو چک کنید که سالم هست یا نه؟

دوست عزیز خود قرمز روشن میشه ولی اصلا چراغ سبزش روشن نمیشه تو همه جهات هم امتحان کردم اخرین نرم افزارشو هم زدیم ولی اصلا سبز روشن نمیشه که نمیشه
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که چیکارش باید کنم تا بشه ازش استفاده کرد مشکل اصلیش چیه اصلا درست بشو هست یانه؟

canalsat

Banned
2009-09-08
257
1,240
44
دوست عزیز خود قرمز روشن میشه ولی اصلا چراغ سبزش روشن نمیشه تو همه جهات هم امتحان کردم اخرین نرم افزارشو هم زدیم ولی اصلا سبز روشن نمیشه که نمیشه
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که چیکارش باید کنم تا بشه ازش استفاده کرد مشکل اصلیش چیه اصلا درست بشو هست یانه؟
دوست عزیز ال ان بی را تست حتما از جنسهای مثل پرمیوم یا استارمکس فورتک استار اگر دیدی نشد تیونر دانگلت مشکل دارد برای خودم تجربه شده است :eek:k:

ABS56

کاربر
2007-10-27
45
45
سلام دوست عزيز خسته نباشيد
ميخاستم ايا ميشه يك دانكل gold رو به 2رسيور وصل كرد
توي سايتهاي عربي همين حرفهايي بود
متسكرم

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوست عزيز خسته نباشيد
ميخاستم ايا ميشه يك دانكل gold رو به 2رسيور وصل كرد
توي سايتهاي عربي همين حرفهايي بود
متسكرم

سلام عزیز خیر باز از ان حرفها زدی عزیز !!!

kamrooz1366

کاربر
2011-02-01
1
2
سلام دوستان عزیز
لطفا راهنماییم کنین مخوام دانگل بخرم چه مارکی خوبه

لطفا از تجربیاتتون بگین

من w3 دارم

قیمت و طریقه خرید

:dast::dast::dast::dast::dast::dast:

ahmadrahim

کاربر
2010-05-27
103
173
باسلام دارک2دارم برای پروگرام وقتی کانکت میکنم وبعد برق دانگلو وصل میکنم هیچ عمل نمیکنه کسی هست راهنماییم کنه

ABS56

کاربر
2007-10-27
45
45
سلام دوست عزيز دانكل gold جرا كانالهاي هندي pehlaدرنايلست بازنميشه

majid777

کاربر
2007-09-13
38
89
تمام دوستانی که با مشکل روشن نشدن چراغ سبز با برنامه جدید مواجه شدن از این روش استفاده کنند جواب میگیرند یک رسیور دیگر بیاورید مدل فرقی نمیکند برروی رسیور فرکانس 10720 دبلیو 3 را سرچ کنید سیم دیتای دبلیو 3 را به رسیور و از خروجی ان به دانگل وصل کنید کانال رسیور دوم را بر روی یکی از کانالهای 10720 (فارسی 1)بگذارید دانگل را روشن کنید دیتا وصل میشود این روش را من اتفاقی پیدا کردم ضمنن کانال رسیور دوم را از کانال 10720 تغییر ندهید نمیدانم دلیلش چیست ] دیتا به خوبی وصل میباشد نوا باز پورنو ها باز

redman2

کاربر
2011-02-20
22
43
به نام خدا
دوستان چند روزیه که بعضی از کاربرا با برنامه 25.1 مشکل پیدا کردند الان من از بچه های شیراز هم سوال کردم بعضی هاشون دانگلشون با برنامه 25.1 کار میکنه و بعضی ها هم کار نمیکنه حتی تو شهر ما هم به همین صورته نمیدونم دلیلش چیه برای همگی هم از 3 الی 4 روز پیش این مشکل بوجود اومده
لطفا دوستانی که این مشکل براشون پیش اومده اعلام کنند

ayoub

کنترل مديران سایت
2008-06-03
2,370
4,818
به نام خدا
دوستان چند روزیه که بعضی از کاربرا با برنامه 25.1 مشکل پیدا کردند الان من از بچه های شیراز هم سوال کردم بعضی هاشون دانگلشون با برنامه 25.1 کار میکنه و بعضی ها هم کار نمیکنه حتی تو شهر ما هم به همین صورته نمیدونم دلیلش چیه برای همگی هم از 3 الی 4 روز پیش این مشکل بوجود اومده
لطفا دوستانی که این مشکل براشون پیش اومده اعلام کنند
دوستان عزیزسلام
منم این مشکل رو داشتم کمی دیش رودست کاری
کردم درست شد

redman2

کاربر
2011-02-20
22
43
دوستان عزیزسلام
منم این مشکل رو داشتم کمی دیش رودست کاری
کردم درست شد
به نام خدا
دوست عزیز مشکل خیلی عجیبه تنظیماتم هم تماما درسته الان حدود 1 سال و 3 الی 4 ماه میشه که این دانگل رو دارم مثلا همسایه ما که با نرم افزار 25.1 آپدیت نکرده دانگلش راحت داره کار میکنه ولی برای من و پدرم و 2 تا از دوستان که با برنامه 25.1 آپدیت کردیم از 4 روز پیش این مشکل بوجود اومده و دانگل مقطعی باز میشه مثلا 2 روز پیش صبحش با دیتای w3 باز بود ولی ظهرش دوباره قطع شد
حالا نکته جالبش اینجاست که وقتی به نرم افزار قدیمی که هنوز داره کار میکنه برمیگردیم اون نرم افزار هم دیگه کار نمیده
موندم که دلیلش چی میتونه باشه اگه که فلش خالی کرده چرا 2 روز پیش صبح وصل شد پس ایراد سخت افزاری نباید داشته باشه
والله دیگه عقلم به جایی نمیرسه لطفا دوستان هر کس نظری داره مطرح کنه

redman2

کاربر
2011-02-20
22
43
به نام خدا
این چند روزخیلی درباره این مشکل تحقیق کردم و حتی دیشب 5 تا دانگل دارک از دوستام برای تست گرفتم دیدم که روی 3 تا از اونا بدون مشکل شرینگ برقراره ولی روی 2 تا دیگه مثل دانگل من بسته هست و جالبه که همگی اونها از هفته گذشته دچار این مشکل شدند
نتیجه که من از این موضوع گرفتم اینه که از چند روز گذشته به احتمال زیاد پ ا ر ا ز یت بیشتر شده و دانگل های دارک با دو تیونر مختلف وجود دارند اونهایی که سری جدید تولید شده تیونرش قویتره و اونهایی که سری قدیم میباشند دارای تیونر ضعیفتری(شاید هم حساستر) هستند و پا ر ا زیت روی اونها اثر میذاره
راه حل : دیشب که من با چند تا lnb با 0.3db به بالا امتحان کردم جواب نداد ولی امروز یه lnb لیزر با 0.2db (درست مشابه اینورتو) خریدم ببینم مشکل حل میشه یا نه نتیجه اش رو امشب برای دوستان مینویسم
با تشکر

redman2

کاربر
2011-02-20
22
43
به نام خدا
lnb هم عوض کردم نشد به نظر من شاید به دلیل پدیده Sun Outage که تقریبا 4 الی 5 روز پیش شروع شده باشه چون دانگل من و چند نفری که میشناسم دایم تو برقه و شاید همون زمان که این پدیده شروع شده روی دانگل اثر گذاشته
حالا دوستانی که دانگلشون مثل من مشکل باز کردن کانال ها رو داره لطفا همین جا اعلام کنند که تو این مدت دانگلشان همش به برق بوده یا نه
با تشکر

redman2

کاربر
2011-02-20
22
43
به نام خدا
امروز تو چند تا فروم انگلیسی و عربی درباره این موضوع تحقیق کردم و تو یه سایت عربی دیدم که نوشته بود که اگه دانگل دایما به برق باشه ممکنه که مقاومت r7وترانزستور q4 آن دچار مشکل بشه(به علت گرما) و دیگه چراغ سبز دانگل روشن نشه از دوستان کسی در این باره اطلاعی داره

isat

کاربر
2009-06-11
45
35
کسی تعمیرکار برای دانگل تو تهران سراغ داره ؟
دانکل من dark 2 است که برنامه نمی گیرد
اگر تعمیرکار می شنسید یا راه حلی سراغ دارید لطفا در این تاپیک یا با پیام برام بفرستید
با تشگر

redman2

کاربر
2011-02-20
22
43
کسی تعمیرکار برای دانگل تو تهران سراغ داره ؟
دانکل من dark 2 است که برنامه نمی گیرد
اگر تعمیرکار می شنسید یا راه حلی سراغ دارید لطفا در این تاپیک یا با پیام برام بفرستید
با تشگر
به نام خدا
یعنی موقعی که میخوای برنامه بدی ارور target not found رو میده و پورت رو شناسایی نمیکنه

redman2

کاربر
2011-02-20
22
43
رفع مشکل target not found و عدم شناسایی دانگل توسط پورت کام

به نام خدا
این لودر و فایل کلین مربوط به دوستانی است که دانگلشون مشکل شناسایی کم پورت رو داره و دانگل بوسیله کامپیوتر شناسایی نمیشه و ارور target not found رو میده دوستان با این لودر و فایل کلینی که براتون گذاشتم دانگل رو کلین کنید و سپس با لودر اصلی دانگل برنامه جدید دانگل رو منتقل کنید
مشاهده فایل‌پیوست 46420
موفق باشید

بالا