با دورودسلام . من دارک 1و2 دارم وبا آخرین برنامه قبل از نرم افزار 27-1-2011 روی مسیر w6 خوب کار میکرد. ولی بعد از اینکه کانالها قطع شد با نرم افزار 27-1-2011 آپگریدش کردم ولی نه چراغ سبزش روشن میشه و نه کانالی باز میکنه. در صورت امکان راهنماییم کنید
منو اخرین گزینه usbدکمه قرمز و رمز مورد نظر اینجا میتوانی گزینه مورد نظر برای دانگل استفاده کنید موفق باشیk:سلام ببخشید کسی میتونه درباره فعال کردن استارمکس9999 برای دانگل دارک2 توضیحی بده! ممنون
سلام دوست عزیز. از دیتای اینتلسات 1002 هم استفاده کردم ولی باز هم جواب ندادبا دورود
دوست عزیز بارهاتو سایت اعلام کردیم بهترین جهت برای دیتا اینتلست1002 میباشد شما برای برقراری دیتا از ماهواره اینتلست 1002 استفاده کنید موفق باشیk:
سلام دوست عزیز من این مشکل را دارم و نیازمند راهنمائی شما هستم.با سپاس.به نام خدا
مشکل من حل شد هر کدوم از دوستان که مشکلش با روشن نشدن چراغ سبز دانگل حل نشده بگه تا راهنماییش کنم
با سلام خدمت تمامی دوستان
من دارک 1 دارم و سافتور 2011.03.25 رو بهش تزریق کردم(جهت اینتلست). اما چراغ سبز دانگل روشن نمیشه. لطفا منو راهنمایی کنید.
بعضیها میگن این سافتور برای دارک 2 هست نه دارک 1 و باید دانگل رو فلش کنم. آیا واقعا همچین چیزی هست یا نه؟ اگر باید فلش کنم چجوری و با چه فایلی؟ ممنون میشم کمکم کنید.
من دارک 1 دارم و سافتور 2011.03.25 رو بهش تزریق کردم(جهت اینتلست). اما چراغ سبز دانگل روشن نمیشه. لطفا منو راهنمایی کنید.
بعضیها میگن این سافتور برای دارک 2 هست نه دارک 1 و باید دانگل رو فلش کنم. آیا واقعا همچین چیزی هست یا نه؟ اگر باید فلش کنم چجوری و با چه فایلی؟ ممنون میشم کمکم کنید.
با رسیور تیتانیوم 20000 می توانید دانگل را شرینگ کنید با رسیور خودتانسلام دوستان عزيز
ميخاستم رسيور hdبخرم كه با دانكل goldكاركنه وكانالاي hdباز بشه
جه رسيوري خوبه
متشكرم