با سلام دانگل دارك با اخرين نرم افزار هم درجهت w3وهم اينتلست چراغ سبز چشمك ميزنه ولي هيچ كانالي را باز نميكنه ولي چهار روز پيش كانالها بازميشد لطف ميكنيد راهنمايي بفرماييد.
سلام راهنمایی می خواستم!دانگل دارک2
دانگل حتما باید چراغ سبزش چشمک نزن تا کانال ها باز بشن؟
من در 2 جهت w3وهم اينتلست تا انجایی که راداشت تنظیم می کنم ولی باز چشمک می زنه علت چیه؟
از سیم عالی استفاده کردم -از 2نوع النبی خوب استفاده کردم-اخرين نرم افزار- از بهترین دیش خوب مرغوب-سیمی که از دیش میاد به دانگل از 10mبیشتر نیست.**************م ندارم. رسیورم استارمکس9999هست و tiwnفعال کردم:a3IRSAT1:
همه کارها انجام شده در متن بالا نوشتم ولی همچنان چشمک می زنه
سلام به مديران محترم منظور از جمله time out when read data موقع اپديت روي لودر مياد چيه يعني بايد دانگل انداخت بيرون دانگل من از نوع دارك و تا حالا خوب كار كرده ولي از وقتي كه اخرين نرمافزار روش ريختم ديگه چراغ سبزش روشن نشد و وقتي خواستم يك نرمافزار ديگرو امتحان كنم اين پيغام رو داد لطفا كمك كنيد چكار بايد كرد
بازم سلام کسی نیست جواب بده همه رفتن پیش میکرو باکس در حال حاضر شیرینگ وصله یا نه
http://1.irantks.biz/showthread.php?p=267539#post267539سلام این نرم افزار نرم افزار 22/10/ 2011 برای دارک کدوم نرم افزاره
دوستان در یک سایت عربی سافتویری مغرفی شد که روی جهت هلاسست میگن شرینگ دارکها فعال شده مجدد.
درسته حرف شما اما چندین کاربر نوشته اند که شرینگش فعال شده