ورژن امولاتور 8.5 است
با سلامورژن امولاتور 8.5 است
با درود دوست گرامیسلام
ببخشید برای انتقال امولاتور می توان از کابل starsat استفاده کرد/
یکی است یا فرق می کند.
من هم همین مشکل رو دارم من از 8.5 استفاده میکنم و با رمی که امروز بتاریخ 3/8 هست استفاده کردم و رم را با dsr studio 5.1 به دستگاه انتقال دادم و ساعت دستگاه چشمک میزنه ولی کانالی باز نمیکنهبا عرض سلام وخسته نباشي
دوستان عزيز اين رمهاي موقتي كه دوستان زحمتش رو مي كشن ميخواستم بدونم بايد املاتور 8.4 رو روي رسيور داشته باشم يا املاتور 8.5
يا اينكه فرقي نميكنه اخه من الان اخرين املاتور كه همون 8.5 رو روي رسيورم دارم ولي رمهاي موقت باز نميكنه
لطفا رهنمايي كنيد
با تشكر
با سلام خدمت شما دوست عزیزبا عرض سلام وخسته نباشي
دوستان عزيز اين رمهاي موقتي كه دوستان زحمتش رو مي كشن ميخواستم بدونم بايد املاتور 8.4 رو روي رسيور داشته باشم يا املاتور 8.5
يا اينكه فرقي نميكنه اخه من الان اخرين املاتور كه همون 8.5 رو روي رسيورم دارم ولي رمهاي موقت باز نميكنه
لطفا رهنمايي كنيد
با تشكر
دوست گلم سلامورژن امولاتور 8.5 است
دوستان گلم سلام
گلدرمهایی که قرار میدهیم شاید کدها زود از کار بیافتن وجواب ندهند
ولی قبل از قرار دادن ابتدا تست میشه بعد گذاشته میشه
درحال حاضر بروی سامسونگ تمامی کانالهای بیس بسته میباشند
با سلام بر طغرل و همه دوستان زحمت كش
شبكه سوم من بازم قطع شده اين رو موقعه اي فهميدم كه پخش مستقيم بازي گذاشته بود و علتش رو هم نميدونم نميدونم شايد بخاطر گذاشتن اخرين رمها بوده يا علتي ديگه داشته
قبلا چند باري كه ريست املاتور ميكردم چون كدش رو داشتم روي رسيور ميگذاشتم مشكلم حل ميشد الان چون خونه نيستم كد مورد نظر ندارم ولي ميدونم چهار تا صفر ابتدا داشت كه اين رو هم جناب طغرل راهنمايي كرد ه بود
در ضمن الان با توجه به راهنمايي هايي كه جناب طغرل داشت اين مشخصات روي شبكه سوم من هست
اينجوري درسته براي سامسونگ عزيز من كوچك همه مهدي
1
SATPOS:0D5C
2
FAQ:2D23
3
SID:0003
سلام گل من با اخرين املاتور ابگريد كن سپس در سيستم بيس وارد شو نحوه وارد شدن در تاپيك زير توضيح دادم
اول كد ست پست را وارد كنه ودنباله ان گزينه 2 وبعد از گزينه 2 گزينه 3 كه پايين گذاشتم وبقيه كدها همه را عدد 11 بزن تا جدول پر شود حال روي شبكه 3 برو باز هست موفق باشي ...
دوستانی که با رم های جدید مشکل شبکه سه را دارند
SATPOS:0D5C
2
FAQ:2D23
3
SID:0003
دوست گلم سلاماقا مهدي گل ممنون و دستت درد نكنهمتوجه منظورتون شدم ولي خواستم اخرين املاتور كه از قسمت ارشيو كه نوشته شده املاتور ابگريد شده دانلود كنم يك طورايي ارور زد و دانلود نشد اگه ميشه لينك اخرين املاتور ابگريد رو براي من بزاريد
با سلامبا سلام بر طغرل و همه دوستان زحمت كش
شبكه سوم من بازم قطع شده اين رو موقعه اي فهميدم كه پخش مستقيم بازي گذاشته بود و علتش رو هم نميدونم نميدونم شايد بخاطر گذاشتن اخرين رمها بوده يا علتي ديگه داشته
قبلا چند باري كه ريست املاتور ميكردم چون كدش رو داشتم روي رسيور ميگذاشتم مشكلم حل ميشد الان چون خونه نيستم كد مورد نظر ندارم ولي ميدونم چهار تا صفر ابتدا داشت كه اين رو هم جناب طغرل راهنمايي كرد ه بود
در ضمن الان با توجه به راهنمايي هايي كه جناب طغرل داشت اين مشخصات روي شبكه سوم من هست
pmt:00dt
sid:0003
satpos:0d5c
faq:2d23
ممنون ميشم جواب بدين
با عرض سلام میخواستم بدانم فایل فلش چه استفاده ای دارد؟