پرسش و پاسخ سوالات تخصصی در مورد سامسونگ9500 via cia

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sikhoonak

کاربر
2010-07-31
3
0
سلام
ببخشید برای انتقال امولاتور می توان از کابل starsat استفاده کرد/

یکی است یا فرق می کند.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
ببخشید برای انتقال امولاتور می توان از کابل starsat استفاده کرد/

یکی است یا فرق می کند.
با درود دوست گرامی
کابل انتقال فایل به سامسونگ با دستگاه های دیگه فرق میکنه:
2به2
3به3
5به5

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
با عرض سلام وخسته نباشي
دوستان عزيز اين رمهاي موقتي كه دوستان زحمتش رو مي كشن ميخواستم بدونم بايد املاتور 8.4 رو روي رسيور داشته باشم يا املاتور 8.5
يا اينكه فرقي نميكنه اخه من الان اخرين املاتور كه همون 8.5 رو روي رسيورم دارم ولي رمهاي موقت باز نميكنه
لطفا رهنمايي كنيد
با تشكر

rezaalber

کاربر
2009-06-19
47
100
47
با عرض سلام وخسته نباشي
دوستان عزيز اين رمهاي موقتي كه دوستان زحمتش رو مي كشن ميخواستم بدونم بايد املاتور 8.4 رو روي رسيور داشته باشم يا املاتور 8.5
يا اينكه فرقي نميكنه اخه من الان اخرين املاتور كه همون 8.5 رو روي رسيورم دارم ولي رمهاي موقت باز نميكنه
لطفا رهنمايي كنيد
با تشكر
من هم همین مشکل رو دارم من از 8.5 استفاده میکنم و با رمی که امروز بتاریخ 3/8 هست استفاده کردم و رم را با dsr studio 5.1 به دستگاه انتقال دادم و ساعت دستگاه چشمک میزنه ولی کانالی باز نمیکنه

ahadzadeh2003

کاربر
2010-07-28
16
38
با عرض سلام وخسته نباشي
لطفا رهنمايي كنيد
با تشكر
با سلام خدمت شما دوست عزیز
امولاتور شما همون 8.4 می باشه
تو تضیحات فایل نوشته با امولاتور 8.4 به بعد کار میکنه:
Ram for Rv Gold EMU v 8.4 +
DSR_Studio_v1.5 and v1.5.1
برای انتقال فایل رم باید از برنامه ای که در خط دوم اومده استفاده کنی.
در پایان کار انتقال رم باید پنل جلوی دستگاه یک بار خاموش روشن شود تا از انتقال کامل با خبر شوید.
من الان سر کار هستم و نمی تونم فایل جدید رو امتحان کنم.
لطفا دوستان امتحان کنن ونتیجه رو اعلام کنن.
موفق باشید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kamii

ayoub

کنترل مديران سایت
2008-06-03
2,370
4,818
دوستان گلم سلام
گلدرمهایی که قرار میدهیم شاید کدها زود از کار بیافتن وجواب ندهند
ولی قبل از قرار دادن ابتدا تست میشه بعد گذاشته میشه
درحال حاضر بروی سامسونگ تمامی کانالهای بیس بسته میباشند

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
دوستان گلم سلام
گلدرمهایی که قرار میدهیم شاید کدها زود از کار بیافتن وجواب ندهند
ولی قبل از قرار دادن ابتدا تست میشه بعد گذاشته میشه
درحال حاضر بروی سامسونگ تمامی کانالهای بیس بسته میباشند

سلام ايوب خان وبا تشكر از شما دوست عزيز .

با املاتور امروز گذاشتم باز شد موفق باشي ...

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
با سلام بر طغرل و همه دوستان زحمت كش
شبكه سوم من بازم قطع شده اين رو موقعه اي فهميدم كه پخش مستقيم بازي گذاشته بود و علتش رو هم نميدونم نميدونم شايد بخاطر گذاشتن اخرين رمها بوده يا علتي ديگه داشته
قبلا چند باري كه ريست املاتور ميكردم چون كدش رو داشتم روي رسيور ميگذاشتم مشكلم حل ميشد الان چون خونه نيستم كد مورد نظر ندارم ولي ميدونم چهار تا صفر ابتدا داشت كه اين رو هم جناب طغرل راهنمايي كرد ه بود
در ضمن الان با توجه به راهنمايي هايي كه جناب طغرل داشت اين مشخصات روي شبكه سوم من هست
pmt:00DT
SID:0003
SATPOS:0D5C
FAQ:2D23
ممنون ميشم جواب بدين

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
شبكه سوم من بازم قطع شده اين رو موقعه اي فهميدم كه پخش مستقيم بازي گذاشته بود و علتش رو هم نميدونم نميدونم شايد بخاطر گذاشتن اخرين رمها بوده يا علتي ديگه داشته
قبلا چند باري كه ريست املاتور ميكردم چون كدش رو داشتم روي رسيور ميگذاشتم مشكلم حل ميشد الان چون خونه نيستم كد مورد نظر ندارم ولي ميدونم چهار تا صفر ابتدا داشت كه اين رو هم جناب طغرل راهنمايي كرد ه بود
در ضمن الان با توجه به راهنمايي هايي كه جناب طغرل داشت اين مشخصات روي شبكه سوم من هست

اينجوري درسته براي سامسونگ عزيز من كوچك همه مهدي

1

2

3

سلام گل من با اخرين املاتور ابگريد كن سپس در سيستم بيس وارد شو نحوه وارد شدن در تاپيك زير توضيح دادم

اول كد ست پست را وارد كنه ودنباله ان گزينه 2 وبعد از گزينه 2 گزينه 3 كه پايين گذاشتم وبقيه كدها همه را عدد 11 بزن تا جدول پر شود حال روي شبكه 3 برو باز هست موفق باشي ...

دوستانی که با رم های جدید مشکل شبکه سه را دارند

2

3

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
اقا مهدي گل ممنون و دستت درد نكنهمتوجه منظورتون شدم ولي خواستم اخرين املاتور كه از قسمت ارشيو كه نوشته شده املاتور ابگريد شده دانلود كنم يك طورايي ارور زد و دانلود نشد اگه ميشه لينك اخرين املاتور ابگريد رو براي من بزاريد

ayoub

کنترل مديران سایت
2008-06-03
2,370
4,818
اقا مهدي گل ممنون و دستت درد نكنهمتوجه منظورتون شدم ولي خواستم اخرين املاتور كه از قسمت ارشيو كه نوشته شده املاتور ابگريد شده دانلود كنم يك طورايي ارور زد و دانلود نشد اگه ميشه لينك اخرين املاتور ابگريد رو براي من بزاريد
دوست گلم سلام
http://www.forums.asredoosti.com/showthread.php?t=34307

ahadzadeh2003

کاربر
2010-07-28
16
38
pmt:00dt
sid:0003
satpos:0d5c
faq:2d23
ممنون ميشم جواب بدين
با سلام
بله دوست عزیز متاسفانه تود گلد رم های جدید کد شبکه نیست و باید دستی یا از گلد رمهایی که در زمان جام جهانی ارائیه میشد استفاده کنی.
موفق باشی.

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
جهت اطلاع دوستان و تشکر از استاد مهدی
با رهنمایی هایی که استاد مهدی داشتن من دیشب بازی رئال و بایرن رو از شبکه سوم نگاه کردم
به این صورت که وقتی بازی شروع شد ابتدا پرده روی بازی افتاد بعد من اون نوع کدی رو که استاد مهدی زحمتش رو کشیده بودن رو توی سیستم بیس گذاشتم و شبکه رو باز کردم
بازم از استاد مهدی ممنون

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با عرض سلام میخواستم بدانم فایل فلش چه استفاده ای دارد؟

سلام عزيز اگر براي سامسونگ هست با فابل فلش مي توانيد دستگاه خودت را چيتك كنيد البته با كابل بافر وتعمير كار خوب دستگاه خودت را مثل روز اول در بياوريد اگر چنانچه فلش خالي كند موفق باشي ....

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
سلام عرض خسته نباشی
استاد مهدی واقا ایوب لطفا توضیح دهید
گلدرمهای که استاد مهدی زحمتش رو میکشه با املاتور 8.5 ولودر 1.5 هست ودر حالیکه گلدرمهای اقا ایوب با املاتور 8.4 ولودر 1.5.1 هستند
ایا باید برای گلدرمهای هر کدوم از اینها املاتور مخصوص به اون رو روی رسیور گذاشت یا اگه فرقی ندارن چرا من با داشتن املاتور 8.5 گلدرمهای اقا ایوب برای من مثلا اخرین گلدرم اقا ایوب که برای کانالهای الجزیره اسپرت هم بوده باز نمیکنه
بازم از زحماتون ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا