پرسش و پاسخ سوالات تخصصی در مورد سامسونگ9500 via cia

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام عرض خسته نباشی
استاد مهدی واقا ایوب لطفا توضیح دهید
گلدرمهای که استاد مهدی زحمتش رو میکشه با املاتور 8.5 ولودر 1.5 هست ودر حالیکه گلدرمهای اقا ایوب با املاتور 8.4 ولودر 1.5.1 هستند
ایا باید برای گلدرمهای هر کدوم از اینها املاتور مخصوص به اون رو روی رسیور گذاشت یا اگه فرقی ندارن چرا من با داشتن املاتور 8.5 گلدرمهای اقا ایوب برای من مثلا اخرین گلدرم اقا ایوب که برای کانالهای الجزیره اسپرت هم بوده باز نمیکنه
بازم از زحماتون ممنون

سلام عزيز لودر هيچ فرقي ندارد حتما بايد موقع ريختن رم ساعت دستگاه چشمك بزند اگر نزند رم نگرفته شما براي اينكه رم بگيرد يكبار ريست املاتور بزنيد سپس موقع رم ريختن اگر نگرفت كليد برق پشت دستگاه را خاموش روشن كنيد تا بگيرد براي كانالي كه توسط استاد ايوب گذاشته اين كدها موقت هستند وچون سوخته كارايي ندارد گل من موفق باشي ...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ayoub

Amir175

کاربر
2010-05-17
8
6
با درود فراوان میخواستم بدانم آیا مدلهای جدید سامسونگ در بازار موجود است یا نه ؟

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
سلام وخسته نباشی به همه دوستان زحمت کش
اقا ایوب
میشه بگید چرا من گلدرمهایی که شما زحمتش رو می کشید وقتی توی رسیورم لود میکنم اون کانالهایی که ذکر کردین رو باز نمیکنه از اونجایی که من به کانالهای ورزشی مثل الجزیره اسپورتها علاقه زیادی دارم خواستم رهنمایی کنید
در ضمن من اخرین املاتور که 8.5 بوده رو روی رسیور دارم و دیگه اینکه وقتی گلدرمها رو روی رسیورم لود میکنم چراغ جلوی ان نیز روشن و خاموش میشه .... گلدرمها رو هم با لودر1.5 به رسیور انتقال میدم
نمیدونم این موضوع هم کمکی میکنه که کانالهای گلدرم اقا مهدی که چند روز پیش زحمتش رو کشیده بودن رو هنوز باز دارم

ayoub

کنترل مديران سایت
2008-06-03
2,370
4,818
سلام وخسته نباشی به همه دوستان زحمت کش
اقا ایوب
میشه بگید چرا من گلدرمهایی که شما زحمتش رو می کشید وقتی توی رسیورم لود میکنم اون کانالهایی که ذکر کردین رو باز نمیکنه از اونجایی که من به کانالهای ورزشی مثل الجزیره اسپورتها علاقه زیادی دارم خواستم رهنمایی کنید
در ضمن من اخرین املاتور که 8.5 بوده رو روی رسیور دارم و دیگه اینکه وقتی گلدرمها رو روی رسیورم لود میکنم چراغ جلوی ان نیز روشن و خاموش میشه .... گلدرمها رو هم با لودر1.5 به رسیور انتقال میدم
نمیدونم این موضوع هم کمکی میکنه که کانالهای گلدرم اقا مهدی که چند روز پیش زحمتش رو کشیده بودن رو هنوز باز دارم
دوست گلم سلام
اين گلدرمها شايد زود از كار بيافتن
وشما دير انتقال ميدهيدبراهمين باز نميشن
شما الان برو نگاه كن ببين تي وي گلبو در فركانس
11585هاتبرد بازه يانه اگه بازه مطمن باش گلدرم كار ميكنه
درغير اينصورت گلدرم رو بدرستي انتقال ندادي

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
اقا ایوب
من اون کانالی که گفتین(تی وی گلبو ) رو باز دارم در ضمن کانالهای گلدرم اقا مهدی(فرکانسهای 11411و11681) رو چندین روز باز دارم بس مشکلی در مورد نوع انتقال گلدرم به رسیور رو ندارم
اگه راه دیگری در مورد اینکه بتونم کانالهای الجزیره اسپورت رو باز کنم توصیه می کنید ممنون میشم

ahadzadeh2003

کاربر
2010-07-28
16
38
اقا ایوب
من اون کانالی که گفتین(تی وی گلبو ) رو باز دارم در ضمن کانالهای گلدرم اقا مهدی(فرکانسهای 11411و11681) رو چندین روز باز دارم بس مشکلی در مورد نوع انتقال گلدرم به رسیور رو ندارم
اگه راه دیگری در مورد اینکه بتونم کانالهای الجزیره اسپورت رو باز کنم توصیه می کنید ممنون میشم
با سلام
همانطور که در بالا گفته شد ممکن است کدهای مربوط به الجزیره ا کار افتاده باشند.واین بدین منظور نیست که تمام کدهای فایل رم کار نمیکند.ممکنه کد الجزیره عوض شده باشه باید صبر کنی تا گلر رم جدید.
موفق باشی

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با سلام
همانطور که در بالا گفته شد ممکن است کدهای مربوط به الجزیره ا کار افتاده باشند.واین بدین منظور نیست که تمام کدهای فایل رم کار نمیکند.ممکنه کد الجزیره عوض شده باشه باید صبر کنی تا گلر رم جدید.
موفق باشی

سلام عزيز فكر كنم شما همان احد زاده عزيز ودوست خوب من باشي كاملا درسته عزيز چون سريع از كار افتاده مشكل از ثابت نبودن كدها هست نه از رم اقا ايوب گل موفق باشيد ...

MT300

کاربر
2010-07-08
1
1
41
سلام من هر کاری کردم کانالهای کارتیم باز نشد لطفا راهنماییم کنید دستگاههم سامسونگ 9500
با تشکر mt300

ayoub

کنترل مديران سایت
2008-06-03
2,370
4,818
سلام من هر کاری کردم کانالهای کارتیم باز نشد لطفا راهنماییم کنید دستگاههم سامسونگ 9500
با تشکر mt300
دوست گلم سلام
شما اخرين پچ سامسونگ5/8
روازسايت دانلود كن وبه رسيورت
بريزشبكه هات باز ميشن

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با تشکر mt300

سلام گل من از لودرسام گراف استفاده كن وقبل از هر كاري يكبار ديگر فريمور 133 را بريز وبعد اخرين پچ 8.5 را ودر اخر با لودر 1.5 اخرين رم در تاپيك اعلام كدها استفاده كن وسپس بازدن دكمه صفر+ سپس منو وارد تنظيمات دستگاه بشو ودوگزينه اول اگر of بود on بايد بشه وگزينه 3 كه مخصوص شرينك دستگاه هست رويNONE بگذار حال روي برو وباز ميشه موفق باشي عزيز

ahadzadeh2003

کاربر
2010-07-28
16
38
با تشکر mt300

سلام گل من از لودرسام گراف استفاده كن وقبل از هر كاري يكبار ديگر فريمور 133 را بريز وبعد اخرين پچ 8.5 را ودر اخر با لودر 1.5 اخرين رم در تاپيك اعلام كدها استفاده كن وسپس بازدن دكمه صفر+ سپس منو وارد تنظيمات دستگاه بشو ودوگزينه اول اگر of بود on بايد بشه وگزينه 3 كه مخصوص شرينك دستگاه هست رويNONE بگذار حال روي برو وباز ميشه موفق باشي عزيز
با سلام وعرض پوزش از جناب استاد
دوست عزیز
برای انتفال فریمور می تونی از این برنامه استفاده کنی
این هم فریمور
اینهم آخرین پچ
این هم آموزش های لازم

ahadzadeh2003

کاربر
2010-07-28
16
38
سلام عزيز فكر كنم شما همان احد زاده عزيز ودوست خوب من باشي كاملا درسته عزيز چون سريع از كار افتاده مشكل از ثابت نبودن كدها هست نه از رم اقا ايوب گل موفق باشيد ...
با سلام طغرل جان عزیز بله خودم هستم
راستی اگه بخوای میتونم در اینفوی برنامه سمکو ادیت اسم این سایتو بزنم و اونو دوباره آپ کنم
چون فکر کردم همون برنامه فارسی شده خومه باشه دانلودش کردم دیدم همون برنامه هستش.

آخرین ویرایش:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با سلام طغرل جان عزیز بله خودم هستم
راستی اگه بخوای میتونم در اینفوی برنامه سمکو ادیت اسم این سایتو بزنم و اونو دوباره آپ کنم
چون فکر کردم همون برنامه فارسی شده خومه باشه دانلودش کردم دیدم همون برنامه هستش.

سلام دوست گل . با تشكر از شما گل هر كار لازم هست انجام بده گل من موفق باشي ...

assi

کاربر
2008-02-19
3
2
انتقال امولاتور

سلام
من قبلا امولاتور رو بدون هیچ مشکلی به سامی انتقال میدادم اما چند وقتی هست که هر چه میخوام امولاتور انتقال بدم با برنامه DSR_Studio خطا مزنه با برنامه HyperTerminal نیز امتحان کردم باز هم مشکل داشتم
کابل رو چک کردم مشکل نداره و وصل میشه
پورت رو درست معرفی میکنم واز این لحاظ مشکل ندارم
خواهشا راهنمایی کنید

ayoub

کنترل مديران سایت
2008-06-03
2,370
4,818
سلام
من قبلا امولاتور رو بدون هیچ مشکلی به سامی انتقال میدادم اما چند وقتی هست که هر چه میخوام امولاتور انتقال بدم با برنامه dsr_studio خطا مزنه با برنامه hyperterminal نیز امتحان کردم باز هم مشکل داشتم
کابل رو چک کردم مشکل نداره و وصل میشه
پورت رو درست معرفی میکنم واز این لحاظ مشکل ندارم
خواهشا راهنمایی کنید
دوست گلم سلام
شما ابتدا رسيورت رو ريست امو كن بعدا
برنامه جديد بهش بده تا برنامه قبول كنه

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
اقا مهدی گل
ببخشید از اینکه پرسشم رو جای مناسب نپرسیدم
ولی اصلا متوجه بخش نشده بودم و گرنه سوال رو جای مناسب خودش می پرسیدم
بازم ممنون

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
اقا مهدی گل
ببخشید از اینکه پرسشم رو جای مناسب نپرسیدم
ولی اصلا متوجه بخش نشده بودم و گرنه سوال رو جای مناسب خودش می پرسیدم
بازم ممنون

سلام عزيز شما دوست خوب من هستي مشكلي نيست عزيز موفق باشيد ...:bs_iloveyou:

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
سلام اقا مهدی
من بازم کانال ان تی وی اسپرت روی ماهواره ترک ست هنگام پخش مسابقات زنده فوتبال رو ندارم اگه راهی هست لطفا رهنمایی کنید
اینهم مشخصاتی که ممکنه بدردتون بخوره:
pmt :002a
sid :0003
satpos :0d39
frq :2b2e
بازم ممنون از زحماتتون

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام اقا مهدی
من بازم کانال ان تی وی اسپرت روی ماهواره ترک ست هنگام پخش مسابقات زنده فوتبال رو ندارم اگه راهی هست لطفا رهنمایی کنید
اینهم مشخصاتی که ممکنه بدردتون بخوره:
pmt :002a
sid :0003
satpos :0d39
frq :2b2e
بازم ممنون از زحماتتون

سلام دوست عزیز با توجه با کدی که اعلام کردی کد زیر را
در منو امولیتور Key قسمت
Biss
وارد کن
NTV SPOR واقع در 42 درجه شرقي تركيه

0d392b2e
0003A02123354614A02123354614

موفق باشید ...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا