پرسش و پاسخ سوالات تخصصی در مورد سامسونگ9500 via cia

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

david

کاربر
2006-11-14
83
66
دوست عزيز
مي توني از نرم افزارهاي قديمي استفاده كنيد

NAKHL123

کاربر
2007-07-24
37
51
دوست عزیز باید ای سی فلش را توسط پروگرامر یا ریسیور دیگری که دارای پردازنده STI 5518 باشد جیتک کنید موفق باشید
با عرض سلام . از راهنمایی شما متشکرم چگونه پروگرامر کنم . رسیورم از وقتی که فریمور 133ریختم توسطDSR-STUDIO 1.3 وخواستم املاتور گلد بریزم اینجوری شد.و بعد از ان چندین بار با برنامه های samgraph-هایپر ترمینال نتونستم موفق بشم لطفا راهنمایی کنید.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
دوست عزیز باید ای سی فلش را توسط پروگرامر یا ریسیور دیگری که دارای پردازنده STI 5518 باشد جیتک کنید موفق باشید

با عرض سلام . از راهنمایی شما متشکرم چگونه پروگرامر کنم . رسیورم از وقتی که فریمور 133ریختم توسطDSR-STUDIO 1.3 وخواستم املاتور گلد بریزم اینجوری شد.و بعد از ان چندین بار با برنامه های samgraph-هایپر ترمینال نتونستم موفق بشم لطفا راهنمایی کنید

سلام دوست من

قشنگ توضیح بده ایا ساعت جلوی پنل میاید ومیرود یاخیر

در ضمن اول برنامه 133 را با سمکو جوری که من میگم بده شاید کارت راه بیفتد

برنامه را اماده کردی کلید برق پشت دستگاه را خاموش کن وزمانیکه خواستی برنامه را به دستگاه بدهی همزمان با اجرای برنامه کلید پشت برق را روشن کن یادت باشد همزمان اجرا کن ضمنا دوبار یا سه بار اجرا کن تا برنامه را قبول کند ضمنا اگر درست نشد بعد سراغ چیتک برو دوست عزیز یادت باشد همزمان اجرا کنی نتیجه را درهمین بخش اعلام کن موفق باشی
:):(:(

NAKHL123

کاربر
2007-07-24
37
51
با سلام .از راهنمایی های قبلی شما متشکرم. اما من بارها به طریقی که شما گفته بودی با برنامه سمکو ادیتور برنامه را امتحان کردم اما نتیجه ای نگرفتم.در ضمن زمانی که دستگاه را روشن می کنم فقط یک لحظه مدل ریسیور (9500) نمایش داده می شود و بعد دستگاه خاموش می شود.لطفا جای جی تگ و نحوه جی تک کردن دستگاه توضیح دهید.

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
ریسیور من از نوع سامسونگ9500 است و ورژن دسگاهم به این ترتیب است504-133-505 وهر کاری کردم ازطریق کابا پورت برنامه نگرفت هنگامی که لودر باز میکنم وبرنامه رامیدم دستگاه خاموش وروشن میشود وروی صفه تلویزیون هم خط بوت میاد ویکمرطبه خارج میشود وارو-communication timeoutمیدهد برام گفتند که باید جیتک شود ومن از همین قسمت برنامه طرز کار را گرفتم وتا الآن همه سیمکشیها وهمه چیز درست انجام میدم ولی باز هم در جیتک هم ارور دارم ارور هم این تر خدا یه رای برای من بزارید وبگید چه کنم ارور جیتکم error readig from dcucontrol register:}::}::}:

دوست عزیز رسیور شما حتما باید جیتگ شود و یک راه دیگر هم برای قابلیت ابگرد شدن دارد و اون اینکه icفلش از بورد رسیور خارج و توسط دستگاه پروگرامر فلش شود که اینکار باید توسط افراد با تجربه صورت گیرد و شما از عهده ان بر نمایید. ولی اگر توانایی جیتگ را دارید می تونید جیتگ کنید و لودرورژن شما به 501یا502 تغییر پیدا کند تا رسیور شما قابلیت ابگرد شدن را پیدا کند.کار جیتگ بسیار حساس و باید با صبر و حوصله انجام گیرد.که در انجام ان خطای زیادی انجام می گیرد و باید با دقت تکرار گردد البته اگه بی از حد هم مبادرت به انجام ان کنید ممکن است صدمه جدی به cpu رسیور وارد گردد . اموزش جیتگ در بخش هست نباید مشکلی باشه.مراحل کار خود را بنویسید تا شما را یاری دهم

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
دوست عزیز من شما باید وسط گردی ولوم به سمت پائین وطرف راست را بادست بگیرید و بعد دستگاه رو روشن کنید و بعد برنامه را سند کنید تا برنامه را بگیره انجام بده و همین جا برام بنویس ببینم چکار کردی وقتی این کار را میکنی روی پنل میاد01-3
دوست عزیز این کار زمانی مورد استفاده قرار می گیرد که لودر ورژن رسیور 501یا502 باشد و قابلیت پروگرم شدن را دارا باشد و بر اثر سهل انگاری در موقع ابگرد کردن و یا نوسان برق فلش رسیور خالی شود که با هایپر ترمینال رسیور را باید دستی بوت کرد نه در این جور مواقع برای تغییر لودر ورژن.

بله دوست من با این روش که اقا مهران فرمودن دستگاه شما باید برنامه را قبول کنه .و نیازی هم به جیتک نداره

نه دوست عزیز رسیور این کاربر باید حتما جیتگ یا فلش شود
درود بر شما

آي سي تيونر شما كه شماره آ» cx24108 مي باشد خراب است
آنرا تعويض كنيد دستگاه بالا مي آيد
ممنون

جیتگ کردن ربطی به ایسی تیونر ندارد اگر جیتگ شد و بالا نیومد انموقع میشه گفت که ممکنه تیونر مشکل داشته باشه.
ریسیور من از نوع سامسونگ9500 است و ورژن دسگاهم به این ترتیب است504-118-505 فقط وقتی رسیور را روشن میکنم 9500 برای یک لحظه میاید میرود خواستم جیتک کنم جای محل جیتک چسب سختی ریخته اند از اساتید محترم تقاضا دارم راهنمای کنند با تشکر از شما

این چسب خیلی سفت و محکم است و سعی نکنید که با وسیله یا چیز دیگری ان را جدا کنید چون اسیب رساندن به بورد رسیور جدی است.راه دیگر ان اینست که از زیر بورد محل پینها را پیدا کرده و جیتگ کنید اگر هم باز روی انها چسب ریخته باشند باید فلش کنید که باید توسط شخص ماهر و توسط دستگاه پروگرامر صورت گیرد.
با سلام .از راهنمایی های قبلی شما متشکرم. اما من بارها به طریقی که شما گفته بودی با برنامه سمکو ادیتور برنامه را امتحان کردم اما نتیجه ای نگرفتم.در ضمن زمانی که دستگاه را روشن می کنم فقط یک لحظه مدل ریسیور (9500) نمایش داده می شود و بعد دستگاه خاموش می شود.لطفا جای جی تگ و نحوه جی تک کردن دستگاه توضیح دهید.

شما یکبار با برنامه سام گراف امتحان کن و برنامه133 اورجینال را به رسیور بده برنامه را توسط سام گراف باز خوانی کن و سپس رسیور را روشن کن و زمانیکه عدد9500 جلو پنل ظاهرشد دکمه اپلود دکودر سام گراف را بزن باید رسیور شروع به برنامه ریزی کند. اینکار را انجام بده مشکلت به احتمال فراوان حل میشه..

NAKHL123

کاربر
2007-07-24
37
51
با سلام و تشکر از شما .با DSR- STADEO 1.3 وچندین بار خاموش وروشن کردن فریمور SAMY-RV-V133 گرفت .وهمچنین امولاتور گلد 4.5 وگلد رم جدید را ولی روی پانل01-6 و 01-6 میاد وروی تلوزیون فقط میاد samsung brand boot-loader
downloading software from the satellite.......
piease don,t disconnect any plugs.
01-6
03-6
بعد از گذشت نیم ساعت هیچ تغییری صورت نمی گیرد.
لطفآ راهنمای کنید. متشکرم.

amani1542

کاربر
2006-11-24
48
13
خرابی سامسونگ

با سلام .
دستگاه 9500 viaci ناگهان خاموش شد وروی پانل هیچگونه عددی نمایش نمی دهد .
تمام ولتاژها وجوددارد.البته قبل از خاموش شدن چند بار ریست کرد.
لطفا کمک کنید.
با تشکر ازراهنمائی وکمک شما دوستان وهمکاران عزیز
:}:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام .
لطفا کمک کنید.

دوست عزیز باید ریسیور را جیتک کنید موفق باشید

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
salam

دوست عزیز این کار زمانی مورد استفاده قرار می گیرد که لودر ورژن رسیور 501یا502 باشد و قابلیت پروگرم شدن را دارا باشد و بر اثر سهل انگاری در موقع ابگرد کردن و یا نوسان برق فلش رسیور خالی شود که با هایپر ترمینال رسیور را باید دستی بوت کرد نه در این جور مواقع برای تغییر لودر ورژن.

نه دوست عزیز رسیور این کاربر باید حتما جیتگ یا فلش شود

جیتگ کردن ربطی به ایسی تیونر ندارد اگر جیتگ شد و بالا نیومد انموقع میشه گفت که ممکنه تیونر مشکل داشته باشه.

این چسب خیلی سفت و محکم است و سعی نکنید که با وسیله یا چیز دیگری ان را جدا کنید چون اسیب رساندن به بورد رسیور جدی است.راه دیگر ان اینست که از زیر بورد محل پینها را پیدا کرده و جیتگ کنید اگر هم باز روی انها چسب ریخته باشند باید فلش کنید که باید توسط شخص ماهر و توسط دستگاه پروگرامر صورت گیرد.

شما یکبار با برنامه سام گراف امتحان کن و برنامه133 اورجینال را به رسیور بده برنامه را توسط سام گراف باز خوانی کن و سپس رسیور را روشن کن و زمانیکه عدد9500 جلو پنل ظاهرشد دکمه اپلود دکودر سام گراف را بزن باید رسیور شروع به برنامه ریزی کند. اینکار را انجام بده مشکلت به احتمال فراوان حل میشه..
جیتک هم مال زمانیه که دستگاه اصلا روشن نشه ولی دستگاه این دوستمون ارم سامسونگ رو میده و روشن هم میشه

NAKHL123

کاربر
2007-07-24
37
51
با سلام و تشکر بعد از اینکه فریمور 133 رسیور گرفت 5دقیقه رسیور را خاموش کردم دوباره که روشن کردم ساعت رسیور اومد در این لحظه با کنترل رسیور را خاموش روشن کردم عمل کرد رسیور را روی استند بای گذاشتم واملاتور را انتقال دادم وبعد از 5 دقیقه رم را بعد از 5 دقیقه که روشن کردم این پیغام را داد .

NAKHL123

کاربر
2007-07-24
37
51
با سلام و تشکر از شما .با DSR- STADEO 1.3 وچندین بار خاموش وروشن کردن فریمور SAMY-RV-V133 گرفت .وهمچنین امولاتور گلد 4.5 وگلد رم جدید را ولی روی پانل01-6 و 01-6 میاد وروی تلوزیون فقط میاد samsung brand boot-loader
01-6
03-6

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
01-6
03-6

دوست عزیز وقتی بوت ورژن شما 504 باشه حتما باید جیتگ بشه.این لودر ورژنی که تو سیستم رسیور شما هست قابلیت ابگرد شدن ندارد.طبق گفته شما در ارسالاتی قبلی. شما جیتگ کنید مشکل بر طرف میشه. چون بوت ورژنی که توسط رسیور هست قابلیت بوت کردن فریمور را ندارد

یک نگاه به اموزش که در بخش هست بندازید متوجه حرف من خواهید شد.
2.JPG
.

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
با سلام .
لطفا کمک کنید.

اگر هنگام روشن کردن یه لحظه 9500 بیاد و دیگر چیزی نمایان نشه با هایپر تر مینال فریمور 133 را به رسیور بدهید .ولی اگر بطور کل چیزی جلو پنل نمایش داده نشه. خرابی از ic فلش هست و باید جیتگ کنید.

امیر-خان

کاربر
2007-08-09
2
0
من میخوام یه سامی viaci 9500 بگیرم کی داره؟

باسلام به خدمت همه دوستان
من میخواستم یه دونه سامی viaci 9500 بگیرم کی اینجا از این دستگاه استفاده میکنه؟ازش راضی هستید؟
چه امکانات منحصر به فردی داره؟ نسبت به هیومکس 5400 چجوریه؟
قیمتش الان چنده دست دوم؟
از کجا میتونم تهیه کنم؟

با تشکر

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
دوست عزیز
دستگاه خوبی ویژگی این رسیور خشاب خور هست کم ویکسس داره
فعلا کسی هم نداره اگه هم باشه دسته دوم هست
استاد.

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام دوست عزیز
خرید رسیور سلیقه ای هست. اگر از من بخواهی من می گم سامسونگ بخر و ممکنه یه دوست دیگر بگه هیومکس. ولی هر دو رسیور از رسیور های خوب هستند.ولی سامسونگ مزیت بهتری نسبت به هیومکس دارد.بروز رسانی اسان"سرعت پردازنده بالا و جنس سخت افزاری بسیار مرغوب و باکیفیت. سامسونگ دارای پشتیبانی خوبی از نظر نرم افزاری می باشد دارای دو خشاب کم و ویا اکسس هست. قابلیت ساپورت جی باکس.و بهترین کیفیت صدا و تصویر در بین رسیور ها هست. نو و اکبند ان گیر نمیاد و شرکت سامسونگ این محصول را در سال 2002 روانه بازار کرد و دیگر تولید ان را متوقف کرد. اگر هم دست دوم نو گیرت بیاد چیزی در حدود 70 الی 80 هزار تومان هست.

موفق باشید

MOHAMMADevil

کاربر
2006-10-03
134
660
سلام
من یک دونه دارم مال خودمه
خیلی تمیز هست
نگاش میکنی فکر میکنی همین الان خریده استفاده شده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا