با عرض سلام . از راهنمایی شما متشکرم چگونه پروگرامر کنم . رسیورم از وقتی که فریمور 133ریختم توسطDSR-STUDIO 1.3 وخواستم املاتور گلد بریزم اینجوری شد.و بعد از ان چندین بار با برنامه های samgraph-هایپر ترمینال نتونستم موفق بشم لطفا راهنمایی کنید.دوست عزیز باید ای سی فلش را توسط پروگرامر یا ریسیور دیگری که دارای پردازنده STI 5518 باشد جیتک کنید موفق باشید
دوست عزیز باید ای سی فلش را توسط پروگرامر یا ریسیور دیگری که دارای پردازنده STI 5518 باشد جیتک کنید موفق باشید
ریسیور من از نوع سامسونگ9500 است و ورژن دسگاهم به این ترتیب است504-133-505 وهر کاری کردم ازطریق کابا پورت برنامه نگرفت هنگامی که لودر باز میکنم وبرنامه رامیدم دستگاه خاموش وروشن میشود وروی صفه تلویزیون هم خط بوت میاد ویکمرطبه خارج میشود وارو-communication timeoutمیدهد برام گفتند که باید جیتک شود ومن از همین قسمت برنامه طرز کار را گرفتم وتا الآن همه سیمکشیها وهمه چیز درست انجام میدم ولی باز هم در جیتک هم ارور دارم ارور هم این تر خدا یه رای برای من بزارید وبگید چه کنم ارور جیتکم error readig from dcucontrol register:}::}::}:
دوست عزیز این کار زمانی مورد استفاده قرار می گیرد که لودر ورژن رسیور 501یا502 باشد و قابلیت پروگرم شدن را دارا باشد و بر اثر سهل انگاری در موقع ابگرد کردن و یا نوسان برق فلش رسیور خالی شود که با هایپر ترمینال رسیور را باید دستی بوت کرد نه در این جور مواقع برای تغییر لودر ورژن.دوست عزیز من شما باید وسط گردی ولوم به سمت پائین وطرف راست را بادست بگیرید و بعد دستگاه رو روشن کنید و بعد برنامه را سند کنید تا برنامه را بگیره انجام بده و همین جا برام بنویس ببینم چکار کردی وقتی این کار را میکنی روی پنل میاد01-3
بله دوست من با این روش که اقا مهران فرمودن دستگاه شما باید برنامه را قبول کنه .و نیازی هم به جیتک نداره
درود بر شما
آي سي تيونر شما كه شماره آ» cx24108 مي باشد خراب است
آنرا تعويض كنيد دستگاه بالا مي آيد
ممنون
ریسیور من از نوع سامسونگ9500 است و ورژن دسگاهم به این ترتیب است504-118-505 فقط وقتی رسیور را روشن میکنم 9500 برای یک لحظه میاید میرود خواستم جیتک کنم جای محل جیتک چسب سختی ریخته اند از اساتید محترم تقاضا دارم راهنمای کنند با تشکر از شما
با سلام .از راهنمایی های قبلی شما متشکرم. اما من بارها به طریقی که شما گفته بودی با برنامه سمکو ادیتور برنامه را امتحان کردم اما نتیجه ای نگرفتم.در ضمن زمانی که دستگاه را روشن می کنم فقط یک لحظه مدل ریسیور (9500) نمایش داده می شود و بعد دستگاه خاموش می شود.لطفا جای جی تگ و نحوه جی تک کردن دستگاه توضیح دهید.
با سلام .
دستگاه 9500 viaci ناگهان خاموش شد وروی پانل هیچگونه عددی نمایش نمی دهد .
تمام ولتاژها وجوددارد.البته قبل از خاموش شدن چند بار ریست کرد.
لطفا کمک کنید.
با تشکر ازراهنمائی وکمک شما دوستان وهمکاران عزیز
:}:
جیتک هم مال زمانیه که دستگاه اصلا روشن نشه ولی دستگاه این دوستمون ارم سامسونگ رو میده و روشن هم میشهدوست عزیز این کار زمانی مورد استفاده قرار می گیرد که لودر ورژن رسیور 501یا502 باشد و قابلیت پروگرم شدن را دارا باشد و بر اثر سهل انگاری در موقع ابگرد کردن و یا نوسان برق فلش رسیور خالی شود که با هایپر ترمینال رسیور را باید دستی بوت کرد نه در این جور مواقع برای تغییر لودر ورژن.
نه دوست عزیز رسیور این کاربر باید حتما جیتگ یا فلش شود
جیتگ کردن ربطی به ایسی تیونر ندارد اگر جیتگ شد و بالا نیومد انموقع میشه گفت که ممکنه تیونر مشکل داشته باشه.
این چسب خیلی سفت و محکم است و سعی نکنید که با وسیله یا چیز دیگری ان را جدا کنید چون اسیب رساندن به بورد رسیور جدی است.راه دیگر ان اینست که از زیر بورد محل پینها را پیدا کرده و جیتگ کنید اگر هم باز روی انها چسب ریخته باشند باید فلش کنید که باید توسط شخص ماهر و توسط دستگاه پروگرامر صورت گیرد.
شما یکبار با برنامه سام گراف امتحان کن و برنامه133 اورجینال را به رسیور بده برنامه را توسط سام گراف باز خوانی کن و سپس رسیور را روشن کن و زمانیکه عدد9500 جلو پنل ظاهرشد دکمه اپلود دکودر سام گراف را بزن باید رسیور شروع به برنامه ریزی کند. اینکار را انجام بده مشکلت به احتمال فراوان حل میشه..
با سلام و تشکر از شما .با DSR- STADEO 1.3 وچندین بار خاموش وروشن کردن فریمور SAMY-RV-V133 گرفت .وهمچنین امولاتور گلد 4.5 وگلد رم جدید را ولی روی پانل01-6 و 01-6 میاد وروی تلوزیون فقط میاد samsung brand boot-loader
downloading software from the satellite.......
piease don,t disconnect any plugs.
01-6
03-6
بعد از گذشت نیم ساعت هیچ تغییری صورت نمی گیرد.
لطفآ راهنمای کنید. متشکرم.
با سلام .
دستگاه 9500 viaci ناگهان خاموش شد وروی پانل هیچگونه عددی نمایش نمی دهد .
تمام ولتاژها وجوددارد.البته قبل از خاموش شدن چند بار ریست کرد.
لطفا کمک کنید.
با تشکر ازراهنمائی وکمک شما دوستان وهمکاران عزیز
:}: