پرسش و پاسخ سوالات تخصصی در مورد سامسونگ9500 via cia

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام من نیل ست را با قیچی روی هات برد گرفتم روزها سیگنال خوب دارم حتی دوبی وان ولی شبها افت سیگنال دارم سیم عوض کردم حدود 12 متر هست سویچرا هم عوض میکنم فرقی نمی کنه روی هات برد مشکلی ندارم:boos:قبلا از همکاریتون ممنونم

با درود دوست گرامي
اين مورد كه شما گفتيد ربطي به رسيور سامسونگ شما ندارد اگر دستگاه تمامي كانالها را در ساعات روز بدرستي وبا سيگنال كافي دريافت ميكند ديگه مشكلي از رسيور نيست در برخي نقاط فركانسهاي ضعيف ماهواره نايلست در شب هنگام ضعيفتر ميشوند واگر نياز به استفاده از كانالهاي اينگونه را داريد بهتر است از يك ديش جداگانه براي ماهواره نايلست بهره ببريد:eek:k:

anderias

کاربر
2008-07-07
7
4
سلام بر اعضاء گروه.
...............................
من جهت ديش رو روي سيروس 11 تنظيم كردم ولي كاناتهائي رو كه استارست 200 براحتي باز ميكنه رسيور سامسونگ پيغام ميده : N'كارت رو بررسي كنيد و كانال مجاز نيست ! .... و البته بگم كه آخرين رم اعلام شده رو نيز نصب كردم !!!! .. جريان چيه ؟!؟! ...راهنمائي كنيد ممنون ميشم !!!!
//////////////// ضمنا سئوال قبلي هم بي جواب مونده ها !!! ... اي خدااااااااااااااا !!!!

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام بر اعضاء گروه.
...............................
من جهت ديش رو روي سيروس 11 تنظيم كردم ولي كاناتهائي رو كه استارست 200 براحتي باز ميكنه رسيور سامسونگ پيغام ميده : N'كارت رو بررسي كنيد و كانال مجاز نيست ! .... و البته بگم كه آخرين رم اعلام شده رو نيز نصب كردم !!!! .. جريان چيه ؟!؟! ...راهنمائي كنيد ممنون ميشم !!!!
//////////////// ضمنا سئوال قبلي هم بي جواب مونده ها !!! ... اي خدااااااااااااااا !!!!
دوست عزیز اگر از کارت برای باز کردن کانالها استفاده می کنید باید یه کم ابی رنگ یاsky cryp تهیه نمایید تا بتونید از کارت استفاده کنید.
چون کارت موجود تنها رو رسیور فعلی که در بازار موجودند کارایی داره..
اما اگر کانال ازاد باشه نباید همچین مشکلی وجود داشته باشه..شما از رسیور بکاب گرفته و ریست فکتوری کنید سپس امتحان نمایید.
بار مجدد هم رسیور رو با اخرین امولاتور اپدیت کنید.
موفق باشید

negin89

کاربر افتخاری
2007-10-08
1,156
3,175
درخواست کمک

:051::051::051::051::busted_red::busted_red::busted_red:با سلام به دوستان.من یک کارت جزیره اسبورت دارم ولی به دستگاه من نمیخوره جون مدل کارت اردتو میباشد.اگر دوستان میتوانند مرا کمک کنندسوالات معمول و تخصصی خود را در رابطه با رسیورهای سامسونگ9500 در این تاپیک مطرح نمایید و از باز کردن تاپیک جداگانه و پراکنده خودداری نمایید تا دوستان بهتر بتونند جواب شما عزیزان رو بدهند.

با تشکر

دراگون
[/quote]

anderias

کاربر
2008-07-07
7
4
حاجي .. برس به اين بخش سامسونگ خان باجي !........................... اينجا كه همش جمعه است !!! ... الو ... الو ... مدير بخش 9500 ..... نگرانتم .... خوبي ... سلامتي .. انشالله ؟!؟!؟!..... يه ست كانال هاتبرد با آخرين تغييرات و ورزن امولاتور كي ميتونه بده ؟!؟!........الو !!!!!! .............................. با تشكر.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
حاجي .. برس به اين بخش سامسونگ خان باجي !........................... اينجا كه همش جمعه است !!! ... الو ... الو ... مدير بخش 9500 ..... نگرانتم .... خوبي ... سلامتي .. انشالله ؟!؟!؟!..... يه ست كانال هاتبرد با آخرين تغييرات و ورزن امولاتور كي ميتونه بده ؟!؟!........الو !!!!!! .............................. با تشكر.

سلام گل من تا زمانی که استاد مهدی پچ ننویسد کسی نمی تواند پچ جدید بیرون دهد در ضمن کدی هک نشده که پچ جدید بیاید ممنون

anderias

کاربر
2008-07-07
7
4
ممنون از ارسال پاسخ ، طغرل سمبل من ................. حالا استاد lهدي حالش خوبه انشالله ؟ .... سلام برسون بهش سمبل من !!!............ (funny ) ............. (thank you).

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
:051::051::051::051::busted_red::busted_red::busted_red:با سلام به دوستان.من یک کارت جزیره اسبورت دارم ولی به دستگاه من نمیخوره جون مدل کارت اردتو میباشد.اگر دوستان میتوانند مرا کمک کنند
[/quote]

سلام
دوست عزیز شما باید یه کم ایردتو تهیه کنید تا بتونید با کارتی که در اختیار دارید بتونید کانال الجزیره اسپورت رو ببینید
اگر کارت شما وی اکسس بود نیازی به کم نداشتید و می تونستید مستقیم کارترو استفاده کنید.

biganeh_3

کاربر
2006-10-21
2
0
سلام دوست عزير دستگاه من 9500 مشكلش بعضي از كانال ها با وجود تنظيم بودن ديش باز هم تصويرشان شطرنجي مي باشد

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
مشكل شما خرابي تيونر است

سلام دوست عزير دستگاه من 9500 مشكلش بعضي از كانال ها با وجود تنظيم بودن ديش باز هم تصويرشان شطرنجي مي باشد
با درود دوست گرامي
شما اگر با فركانسهاي 12226-12608-11470 هاتبرد مشكل داريد وديش با رسيور ديگه مشكل نداره بايد تيونر رسيور را تعمير كنيد به تعميرات تخصصي بخش سامسونگ مراجعه كنيد.:eek:k:

hot_boys2005

کاربر
2006-10-10
99
191
با سلام فركانسهاي mct و privet توي رسيورم قطع شده آيا رسيورم مشكل داره و علامت no video , no audio ميده اگر هم فركانش تغيير كرده لطفا كنيد فركنش رو بديد چون هرچي تو سايت ميگردم پيدا نميكنم

arya_2

کاربر
2008-02-18
4
2
نه اقا رسیور شما مشکلی نداره کلا کانالهای 12092 به ماهواره یوروبرد رفته اند.تشکر یادت نره:eek:ky:

hot_boys2005

کاربر
2006-10-10
99
191
آقا لينك آموزش تنظيم ماهواره یوروبرد از كجا ميشه گرفت اصلا ميشه تنظيم كرد يا باهاشون خداحافظي كنيم و درويش بشيم

gg_joojerap

کاربر
2008-06-02
1
0
با سلام وخسته نباشید می خواستم بدونم چطور میشه کدهای BISS یاDCW را روی رسیورهای سامسونگ 9500 وارد کرد با تشکر:dast:

E.KH

کاربر
2008-04-14
6
6
سلام رسیور 9500 در جستجو سیگنال دارد ولی هیچ کانالی پیدا نمیکند باید به حالت کارخانه برده شود ودراین حالت درست میشود و بعداز چند روز دوباره همین اتفاق میافتد ضمنا دستگاه تاحال حالت کارخانه راداراست e.kh

mehdi

کاربر
2007-08-24
10
8
دوستان اگه کسی کدهای JSCsport 1+2 الجزیره اسپورت روی هاتبرد یا نیلست داره لطفا کمک کنه یا معرفی چند کانال فوتبال متشکرم!

E.KH

کاربر
2008-04-14
6
6
جناب استاد مهدی رسیور سامسونگ برای انکه بتوان کد دستی اعمال نمود احتیاج به چه نرم افزاری دارد (9500) بامشخصات loader v:501--mainsoft133-hardware 504 که تاحال هیج برنامه ای به ان اعمال نشده است خواهشمندم راهنمایی بفرمایید e.kh

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arya_2
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا