با درود دوست گرامیجناب استاد مهدی رسیور سامسونگ برای انکه بتوان کد دستی اعمال نمود احتیاج به چه نرم افزاری دارد (9500) بامشخصات loader v:501--mainsoft133-hardware 504 که تاحال هیج برنامه ای به ان اعمال نشده است خواهشمندم راهنمایی بفرمایید e.kh
با درود دوست گراميسلام
سامسونگ9500 via ci
روی 9500 گیر میکنه و وقتی با هایپر ترمینال برنامه میزنم در مراحل پایانی دائما میچرخه و پیامهای مشابه ای میده و روی همون مسیر دائما تکرار میشه
در مورد مشابه با تعویض فلش حل نشده اشکال از کجاست؟
لطفا راهنمایی کنید
با درود دوست گراميسلام آقا من یه کارت شبکه های گلد رو خریدم اما رسیورم اصلا باز نکرد آبگرید هم کردم جواب نداد مشکل کجاست ممنون میشم جلو جلو:s13:
سلامسلام دوستان من یک 9500viaci دارم که سیگنال نداره . از دیش مطمئنم که میزانه .مشگل از کجاست؟
با درود دوست گرامیدوست گرامی جناب آقای شهرام درردیف362 همانطوریکه نوشته ام loader samsung 9500من 501میباشد آیاجیتک میخواهد در یک جایی دیدم نوشته بود لازم به جیتک نیست جهت انجام مراحل آپگرید لطفا توضیح دهید ضمنا من خود تعمیر کار رادیوتلویزیون هستم واز کامپیوتر ونصب وایجاد پورتهاومراحل کار بامودم کاملا آشنا هستمE.KH
مدیر محترم من از درست بودن اتصالات مطمئنم چون با دستگاهای دگه مشگل نداره.در ضمن ولتاژ15ولت رو هم رو پایه اول تیونر و هم رو خروجی ال ان بی دارم .چند بار هم ریست فکتوری کردم..من دستگاهای زیادی رو تعمیر کردم ولی تا الان سامسونگ به پستم نخورده بود . ممنون میشم اگه بیشتر راهنمائئم کنید .سلام
دوست عزیز شما ابتدا از سالم بودن اتصالات و دیش خود کاملا مطمئن شوید و لازم هم شده روی یک دیش دیگه که تنظیم هست امتحان کنید.
ابتدا رسیور را ریست فکتوری نمایید سپس تست نمایید ولتاژ تیونر را اندازگیری نمایید ببینید ولتاژ دارید یا نه؟
این مشکل ممکنه از چند جا باشه ..کارهای بالا رو انجام دهید و نتیجه را اینجا عنوان نمایید.
با درود دوست گرامیسلام دوستان من یک 9500viaci دارم که سیگنال نداره . از دیش مطمئنم که میزانه .مشگل از کجاست؟
کنترل سامسونگ703 کار نمیکنه البته پنل جلو دستگاه وکنترل را با یک دستگاه سالم تست کردم درست بود ودیگه اینکه کابل اپگرید 703 مثل 9500 یا استارست لطفا راهنمای کنید مشکل از کجاست
متشکرم
کنترل سامسونگ703 کار نمیکنه البته پنل جلو دستگاه وکنترل را با یک دستگاه سالم تست کردم درست بود ودیگه اینکه کابل اپگرید 703 مثل 9500 یا استارست لطفا راهنمای کنید مشکل از کجاست
متشکرم
قرار بود استاد مهدی برنامه ای برای ساپورت مایکروباکس بدن چی شد