پرسش و پاسخ سوالات تخصصی در مورد سامسونگ9500 via cia

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
با تشکر از راهنمایی خوب شما مشکلم حل شد به این صورت که با زدن کلید (اوکی ) ساعت آشکار شد .با زدن کلید پاور دستگاه روشن وروی منو قرار گرفت .ولی
وقتی سیم ال ان بی را وصل کردم هیچ سیگنالی ندارد ونمی آورد تیونر هم به نظرم زیاد داغ می کند.اگر تیونرخراب باشد در بازارپیدا می شود.
احتمال خرابی تیونر زیاد هست.
ابتدای کار پاور رو چک کنید ببینید همه ولتاژها درست هستند؟
بعد هم ولتاژخروجی تیونر
مرحله بعدی هم تعمیر تیونر به ترتیب زیر:
ابتدا شما یه خازن کوچک 10 ولت 220 میکرو که داخل تیونر هست رو تعویض کنید بجاش 16 ولت 220 میکرو بذارید اگه باز سیگنال نداد ایسی کوچک کنار این خازن رو هم تعویض کنید .
مشخصات این ایسی هم اینه:
ای سی conexant
cx24108_20
238657.1
0227kr

اگه تمام این موارد رو انجام دادی و سیگنال دریافت نشد تیونر شما اسیب دیده و باید تعویض بشه.
بله تیونر نو در بازار هست منتها هر وقت گرفتی و خواستی نصب کنی بگو چون باید دو تا از پایه های اون قطع شوند.
عکس تیونر و خازن و ایسی مربوطه رو هم برات گذاشتم.

5hx8xdqxj1mp7o2qrtsc.jpg

kyzar

کاربر
2008-10-27
100
214
با سلام
مشکلم باین صرت حل شد باتشکر ازراهنمایی شما ودوستان دیگر
رسیور سامسونگ مدل :
DSR9500via ci
مشکل :فقط 9500 روی پانل چند لحظه می آید ودوباره می رود.
کارهای انجام شد: ولتاژهای خروجی پاور کاملا درست است با پروگرام
آی سی فلش نیز بالا نیامد همان مورد اول راداشت تااینکه کلید (اوکی) را زدم وروی ساعت قرار گرفت وبا فشارکلید پاورروشن وروی منو قرار
گرفت. حال دیگر فرکانس نمی داد درصورتی که ولتاژ خروجی تیونر داشت .باتعویض خازن 220میکرو16ولت درتیونر فرکانس آمد ومشکل کاملا حل شد.

mansoor333

کاربر
2006-11-25
24
46
من دانگل میکرو باکس با9500با 8.3امتحان کردم وپروتکل توین را هم انتخاب کردم وجواب نگرفتم البته از کابل سامسونگ 2-2و3-3و5-5استفاده کردم ولی جواب نداد .

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
من دانگل میکرو باکس با9500با 8.3امتحان کردم وپروتکل توین را هم انتخاب کردم وجواب نگرفتم البته از کابل سامسونگ 2-2و3-3و5-5استفاده کردم ولی جواب نداد .
با درود دوست گرامی
تنظیمات منوی مخفی رسیور را طبق راهنمایی در پست مربوط به امولاتور8.3 انجام داده اید؟:eek:k:

alireza59

کاربر
2009-05-19
2
5
منم همين مشكل را دارم و همچنين باز نشدن كانال 3 ايران در موقع پخش فوتبال لطفا راهنمايي كنيد

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
من دانگل میکرو باکس با9500با 8.3امتحان کردم وپروتکل توین را هم انتخاب کردم وجواب نگرفتم البته از کابل سامسونگ 2-2و3-3و5-5استفاده کردم ولی جواب نداد .[/QUOTE
با درود کاربران گرامی
دوستانی که در رابطه با فعال سازی دانگل با رسیور سامسونگ مشکل دارن باید اول دکمه 0 بعد منو را بزنن بعد روی گزینه sharing protocol بروند بعد گزینه twin را انتخاب کنن اگر کانالها باز نشدن میتونن گزینه twin را تغییر دهند واز دوباره برگردند روی گزینه twin و کانالها براحتی باز میشوند ودر مورد کانالهائی که با رم به دستگاه انتقال دادید مثل شبکه 3 یا شبکه rai4 گزینه sharing protocol بروید و گزینه none را انتخاب کنید وکانالها باز میشوند واگر خواستید کانالهای دانگل را تماشا کنید گزینه را روی twin برگردانید.
در مورد کدهای شبکه 3 هم با تغییر سیستم بیس برروی این امولاتور باید یک فایل رم درست کنیم وتست شد در اختیار دوستان قرار میگیرید.
در ضمن به امولاتور 8.3 باید از طریقDSRStudio 1.5
فایل رم انتقال داد پس فایلهای رم قبلی برروی این امولاتور نریزید:eek:k:

farbodkain

کاربر
2008-07-18
4
3
با سلام خدمت دوستان
یکی از دوستان من رسیور 9500 داره که مثل اینکه آپگرید شده اما متاسفانه کانال های
pb pg
را باز نمی کنه میشه من را راهنمایی کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
رسیور باید حتما با اخرین نرم فزارها اپگرید شود

با سلام خدمت دوستان
یکی از دوستان من رسیور 9500 داره که مثل اینکه آپگرید شده اما متاسفانه کانال های
pb pg
را باز نمی کنه میشه من را راهنمایی کنید
با درود دوست گرامی
رسیور شما باید اخرین ورژن که 8.3 میباشد نصب کنید از اخرین فایل رم موجود در بخش هم استفاده کنید.:eek:k:
با مثل اینکه اپگرید شده دوست من چیزی مشخص نمیشود در ضمن با این ورژن نیازیبه کارت ندارید

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با درود دوست گرامی
رسیور شما باید اخرین ورژن که 8.3 میباشد نصب کنید از اخرین فایل رم موجود در بخش هم استفاده کنید.:eek:k:
با مثل اینکه اپگرید شده دوست من چیزی مشخص نمیشود در ضمن با این ورژن نیازیبه کارت ندارید

سلام استاد با ورژن قبلي هم نياز به كارت نبود شهرام عزيز دوست خوب من ...

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوستان

امولیتور با سیستم بیس و سی سی کم یک مقدار سازگاری ندارد صبر داشته باشید تا جناب مهدی رفع کنند

taxydo

کاربر
2009-05-05
1
0
سلام . ممکن که یکی از دوستان راهنمایی کنه که تیونر نو سامسونگ 9500 را از کجا در تهران میشه تهیه کرد ؟؟؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام . ممکن که یکی از دوستان راهنمایی کنه که تیونر نو سامسونگ 9500 را از کجا در تهران میشه تهیه کرد ؟؟؟
جمهوری پاساژ توکل
پشت شهرداری قطعه فروش ها بپرسید
امیرایسی
اما تیونر سامی تعمیر میشود:eek:k:

jaki1357

کاربر
2006-12-08
22
19
دوست عزیز برای نصب دانگل میکرو بوکس روی سامی میشه نقشه سیم اتصال دانگل برروی سامی روبگید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سامی با دانگل فعلا مشکل دارد

دوست عزیز برای نصب دانگل میکرو بوکس روی سامی میشه نقشه سیم اتصال دانگل برروی سامی روبگید
با درود کاربران گرامی
دوستان متاسفانه امولاتور8.3 بادانگل مشکل دارد وفعلا که نرم افزار اقا مهدی با این مورد کار نمیکنه پس منتظر ارایه پچ تکمیلی وجدید باشیم:eek:k:

s_javid

کاربر
2008-05-20
2
0
دوستان من برای آپدیت رسیورم از برنامه سمکو و هایپر و DSRStudioV1.4 استفاده کردم ولی با هیچکدام از این برنامه ها نمی توانم امولاتور جدید یا فریموار را به دستگاه انتقال دهم از کلید سمت راست ولوم هم استفاده می کنم و دستگاه به حالت آماده پذیرش برنامه می رود ولی برنامه منتقل نمی شود و دستگاه مجدداً به حالت استندبای میرود. لطفاً هر کمکی می توانید دریغ نفرمایید.:in_love:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوستان من برای آپدیت رسیورم از برنامه سمکو و هایپر و DSRStudioV1.4 استفاده کردم ولی با هیچکدام از این برنامه ها نمی توانم امولاتور جدید یا فریموار را به دستگاه انتقال دهم از کلید سمت راست ولوم هم استفاده می کنم و دستگاه به حالت آماده پذیرش برنامه می رود ولی برنامه منتقل نمی شود و دستگاه مجدداً به حالت استندبای میرود. لطفاً هر کمکی می توانید دریغ نفرمایید.:in_love:
با درود
به قسمت مقالات اموزشی بخش سامسونگ مراجعه کنید به اندازه کافی توضیح داده شده است برای همه لودرها دوست گرامی:eek:k:

s_javid

کاربر
2008-05-20
2
0
ممنون از توجه شما!
ولی من چون مبتدی هستم قبل از انجام کار پست هایی را که اشاره کردید مطالعه کردم. همانطور که گفتم همه مراحل را دقیق انجام میدم ولی رسیور علارغم آنکه آماده پذیرش می شود برنامه جدید را نمی گیرد در عین حال که رسیور سالم است و کانالها و منو اصلی را به راحتی نمایش می دهدو ضمناً ورژن لودر رسیور هم از نوع 501 است. فعلاً سعی من تبدیل فریمور از 118 به 133 جهت ممکن شدن انتقال امولاتور های جدید است و تنها موردی که خودم حدس می زنم علت مشکلم باشد عدم وجود کارت در دستگاه هنگام تبدیل فریمور از 118 به 133 است چون در یک پست خواندم باید داخل دستگاه کارت conax باشد. اگر شما هم این مورد رو تأیید کنید باید برم کارت مورد نظرو پیدا کنم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
ممنون از توجه شما!
ولی من چون مبتدی هستم قبل از انجام کار پست هایی را که اشاره کردید مطالعه کردم. همانطور که گفتم همه مراحل را دقیق انجام میدم ولی رسیور علارغم آنکه آماده پذیرش می شود برنامه جدید را نمی گیرد در عین حال که رسیور سالم است و کانالها و منو اصلی را به راحتی نمایش می دهدو ضمناً ورژن لودر رسیور هم از نوع 501 است. فعلاً سعی من تبدیل فریمور از 118 به 133 جهت ممکن شدن انتقال امولاتور های جدید است و تنها موردی که خودم حدس می زنم علت مشکلم باشد عدم وجود کارت در دستگاه هنگام تبدیل فریمور از 118 به 133 است چون در یک پست خواندم باید داخل دستگاه کارت conax باشد. اگر شما هم این مورد رو تأیید کنید باید برم کارت مورد نظرو پیدا کنم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
با درود
مسایلی که توجه نکردید:
1-پورت کام را در کامپیوتر ولودر معرفی کنید یکی باشد
2-کابل سامسونگ 5به5 2به2 3به3 حتما از سالم بودن ان اطمینان داشته باشید
3-اول نرم افزار 133 اصلی را بزنید بعد امولاتور 8.3 نصب کنید
4-کانالهای امولاتور 118 برای 133 مشکل ساز میشود باید حذف کنید
5-کارت ربطی به اپگرید دستگاه ندارد

saam865

کاربر
2009-11-09
6
2
38
با سلام.من از آخرین باری که از سام 9500 استفاده کردم یکسال و نیم میگذزه، اون موقع از dsr واسه آپگرید و از فایل های tps روزانه واسه باز کردن کانالها استفاده میشد.میخوام بدونم الان واسه اینکار ها راه های جدیدی اومده،ممنون میشم کامل راهنماییم کنید.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با سلام.من از آخرین باری که از سام 9500 استفاده کردم یکسال و نیم میگذزه، اون موقع از dsr واسه آپگرید و از فایل های tps روزانه واسه باز کردن کانالها استفاده میشد.میخوام بدونم الان واسه اینکار ها راه های جدیدی اومده،ممنون میشم کامل راهنماییم کنید.

سلام دوست عزيز

شما اگر اي دي اس ال داشته باشي وبا يك اكانت خوب براي سي سي كم يا جي باكس وبزودي پچ جديد براي دانگلها چون پچ قبلي براي دانگلها امد ولي كارايي نداشت ولي در حال حاضر شما با جي باكس وسي سي كم مي توانيد اكثر كانالها را ببينيد موفق باشيد ...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا