پرسش و پاسخ سوالات تخصصی در مورد سامسونگ9500 via cia

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوستان

اكثر شما سوال داريد كه بعد از املاتور8/3 املاتور 8/4 ديگه به رسيور منتقل نميشه چرا عزيزان منتقل ميشه راه داره . اول قبل از هر كاري بايد دكمه صفر وسپس منو را سريعا زده وروي گزينه ريست املاتور رفته وok كنيد سپس از لودر جديد 1.5.1 استفاده كرده پس از ريست دستگاه واملاتور را توسط لودر جديد فراخوانده وپس از مطمعن بودن وصل كابلها وپورت درست پچ جديد به دستگاه انتقال پيدا مي كند وشما نبايد نگران باشيد وبه هيچ چيز دست نزنيد وموقعي كه به اخر مي رسد مثلا روي 90 درصد تا اخر عملييات ابگريد انجام شده وشما فكر مي كنيد چون تا اخر نرفته شايد ابگريت نشده در حال كه ابگريت شده وبعد روشن شدن دستگاه با زدن دكمه صفر وسپس منو وارد تنظيمات شويد و2 گزينه اول كه of هست on كرده

موفق باشيد .....

kamran

کاربر
2006-10-05
4
3
با سلام
من تیونرمو عوض کرد.به مدت 5 دقیقع کار کرد بد قطع شد.باهاش یکم ور رفتم دیگه نیومد.
حالا تو هایپرترمینال ای پیغامو میده

========================================
Samsung Brand 5512 Model
Dual CI
VIACCESS
HW version 5.04
Loader version 5.01
Select Download
Timeout
Reboot
LI)=Ok
STAVMEM_Init()=Ok
STAVMEM_CreatePartition()=Ok

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
من تیونرمو عوض کرد.به مدت 5 دقیقع کار کرد بد قطع شد.باهاش یکم ور رفتم دیگه نیومد.
حالا تو هایپرترمینال ای پیغامو میده

Samsung Brand 5512 Model
Dual CI
VIACCESS
HW version 5.04
Loader version 5.01
Select Download
Timeout
Reboot
LI)=Ok
STAVMEM_Init()=Ok
STAVMEM_CreatePartition()=Ok
پرسش شما سخت افزاری ومربوط به این تاپیک نمیشود
کلیه پرسشهای تعمیراتی در بخش تعمیر رسیورهای سامسونگ پاسخ داده میشود:eek:k:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
اخه مهندس اینکه باز نمیشه میگی بورو اونخا
با درود دوست گرامی
استفاده از بخش های تخصصی فقط برای کاربران ویژه میباشد وشما نمیتوانید با کاربری فعلی تان وارد ان بخش بشوید.

ahooramazda

کاربر
2008-06-03
57
100
سلام دوستان یه سوال
این فایلهای رام.بین که برای ایمولاتور 8.4 میزنن روی ایمولاتور 8.3 هم جواب میده؟

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
سلام و عرض خسته نباشي به شما عزيزان زحمت كش
مي خواستم بدونم چرا اميليتور 8.4 ان تي وي اسپورت روي ماهواره ترك رو باز نميكنه؟قبلا مشكل شبكه سه رو داشتم كه الان برطرف شده ولي كماكان شبكه ورزشي ان تي وي اسپرت باز نميشه...بخاطر همين مجبورم بازم اميليتور 8.2 رو نصب كنم
در ضمن نميدونم چرا گلدر رومهاي روزانه اي كه زحمتش رو ميكشيد با هيچ يك از لودرها نصب نميشود حتي با لودر1.5

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
مي خواستم بدونم چرا اميليتور 8.4 ان تي وي اسپورت روي ماهواره ترك رو باز نميكنه؟قبلا مشكل شبكه سه رو داشتم كه الان برطرف شده ولي كماكان شبكه ورزشي ان تي وي اسپرت باز نميشه...بخاطر همين مجبورم بازم اميليتور 8.2 رو نصب كنم
در ضمن نميدونم چرا گلدر رومهاي روزانه اي كه زحمتش رو ميكشيد با هيچ يك از لودرها نصب نميشود حتي با لودر1.5

سلام دوستان عزیز برای تمام دوستانی که مشکل دارند عرض می کنم

اولا خوب به نوشتهای من تو جه کنید
14.gif

قبل از هر کاری که خواستید برنامه املاتور جدید بریزید باید قبلش ریست املاتور بزنید وگرنه املاتور جدید که می خواهید بریزید ارور می دهد

بعد شما با لودر 1/5/1 املاتور 4/8 را فرا خوانید وبه دستگاه منتقل کنید .

حال یک سول اگر بعد از ریست هم املاتور نگرفت چکار کنیم ؟

شما باید کلید پشت دستگاه را خاموش کنید لودر سام گراف یا سمکو ویا همان لودر 1.5.1 را اماده کنید املاتور را بعد باز کردن فایل فشرده فرا خوانید وسپس همزمان که خواستید اجرا کنید کلید پشت دستگاه را روشن کنید به شما قول می دهم با امتحان کردن 2 الی 3 بار با لودرهای مختلف املاتور ریخته خواهد شد فقط یادتان باشد هر زمان خواستید دوباره این کار را انجام دهید باید کلید پشت دستگاه خاموش و موقع اجرا همزمان روشن کنید .

حال دوستان برای ریختن رم جدید
111.gif
111.gif

شما 2 کار می توانید انجام دهید هم با لودر 1.5 وهم بالودر1.5.1 شما قبل از هر کار روی یکی از کانالهای غیر کارتی مثل pmc دستگاه را خاموش کنید وسپس خریم رم را فرا خوانده واجرا کنید در املاتور جدید پنل دستگاه چشمک نمی زند شما نگران نباشید بعد از اینکه رم تمام شد با کنترل یکبار دستگاه را خاموش وروشن کنید تا کدها سیو شود وبعد از تمام این کار ها دیگه ریست املاتور نکنید چون کدها پاک می شود ممنون از همه دوستان عزیز

موفق باشید ....

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kamii

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917

سلام دوست عزیز شما ریختی خودت متوجه نیستی عزیز .

شما لودر 1.5 را از پست 5 اعلام کدها بگیر واز رم اخر من استفاده کن سپس رم را باز کن وفرا خوان با لودر سپس اجرا کن در اخر یکبار دستگاه خاموش روشن شود تا کدها سیو شود بعد با زدن دکمه صفر سپس منو وارد تنظیمات دستگاه شوید یک احتمال داره که بعد از ریختن املاتور 2 گزینه اول تنظیمات of شده شما باید on کنید نباید بعد از ریختن رم ریست املاتور کنید چون کدها از بین می رود بعد از تمام مراحل روی کانال کارتی که اعلام شده بروید ولذت ببرید ......

• Like

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوست من

ntv spor 01a42b2e0003a02123354614a02123354614

کانال irib3 با کد زیر تست شد و هم اکنون کانال بدون مشکل باز هست !

0d5c2d230003111111111111111111111111

• Like

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
سلام
ممنون از جوابتون....همه كارهايي كه گفتي رو انجام دادم...در مورد امليتور بگم كه مشكلي براي لود كردنش ندارم ولي نمي دونم چرا كد شبكه سه و ان تي وي اسپرت ترك هر دو يك كد دارن....در حاليكه ديروز كدهايي كه گفتي رو جداگانه گذاشتم ولي همين الان كه رسيور رو روشن كردم ولي بازم ديدم هر دوي اونها يك كد دارن كه كد مور نظر ديروز نيستن.
با اميلتور 8.4 فقط كانالهاي 11727 رو دارم...اين روزها هم فوتبالي نشون نمي ده كه شبكه سه و ان تي وي رو امتحان كنم
ولي بهر صورت از راهنمايي و لطفي كه به دوستان داري بازم تشكر ميكنم
اگه بازم مشكلي داشتم بازم با شما دوست عزيز در ميون مي زارم

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
با سلام و درود فروان به دوستان زحمت كش بخش سامسونگ
اگه اين طوري كه اقا مهدي بتونه اين كانالهايي كه گفته باز كنه ما كارمون ميشه فقط كنار سامسونگ ماندن
بابا اين كه خيلي عالي ميشه
اگه موفق به اين كار شدين لطفا جزييات رو هم بگذاريد كه ما مبديها هم بتونيم استفاده كنيم
و ديگه اينكه از نظر شما در حال حاضر ميتونيد بگيد بهترين ريسيور موجود در بازار كه بشه باش كانالهاي بيشتري رو باز كرد چه نوع ريسيوري هست؟
بازم از زحماتي كه براي اين بخش مي كشيد ...........كمال تشكر رو دارم

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
با سلام و درود فروان به دوستان زحمت كش بخش سامسونگ
اگه اين طوري كه اقا مهدي بتونه اين كانالهايي كه گفته باز كنه ما كارمون ميشه فقط كنار سامسونگ ماندن
بابا اين كه خيلي عالي ميشه
اگه موفق به اين كار شدين لطفا جزييات رو هم بگذاريد كه ما مبديها هم بتونيم استفاده كنيم
و ديگه اينكه از نظر شما در حال حاضر ميتونيد بگيد بهترين ريسيور موجود در بازار كه بشه باش كانالهاي بيشتري رو باز كرد چه نوع ريسيوري هست؟
بازم از زحماتي كه براي اين بخش مي كشيد ...........كمال تشكر رو دارم
بله دوست گرامی اینکار شدنیه برای اثباتش می تونید به گذشته پچ نویسی سامسونگ و شاهکارههای اقا مهدی مراجعه کند حتی زودتر از هر رسیوری ایشون پچ سامسونگ رو منتشر میکرد.
در حال حاضر هیچ رسیوری بخودی خود کانالی باز نمی کنه خیلی وقته که شیوه ابگرد از کار افتاد ولی الان با ابگرد کردن یه سری کانال باز میشه اگه دنبال باز کردن کانال بیشتری هستید باید از شرینگ استفاده کنید حال یا دانگل تهیه نمایید یا اینکه از سی سی کم استفاده کنید که مطمئنترین روش همون سی سی کم هست.
موفق باشید

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
ممنون دوست عزيز دراگون
راستش رو بخواهي من زياد از چيزيهايي كه شما گفتين سر در نمي يارم...گفتم كه تازه كارم....اگه ميشه و قادر به راهنمايي تو اين بخش هستين لطفا راهنمايي كنيد كه شرينگ .دانگل و سي سي كم چي هست؟و كدمشون ساده تر وبهتر هست كه ما مبدتي ها هم بتونيم استفاده كنيم
بازم ممنون دوست عزيز

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: lovex

lovex

کاربر
2010-01-24
38
55
37
با درود به بچه های انجمن سامسونگ.در اولین پست هایم یک تقاضا از دوستانی دارم که ابگرید رسیور سامسونگ رو خوب بلدند.با توجه که من اصلا طریقه ابگرید این رسور رو نه بلدم نه یاد گرفتم...:sadwalk:
اخطار:
خودتان به بخش مقالات اموزشی سامسونگ مراجعه کنید توضیحات کامل موجود است

آخرین ویرایش توسط مدیر:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با درود به بچه های انجمن سامسونگ.در اولین پست هایم یک تقاضا از دوستانی دارم که ابگرید رسیور سامسونگ رو خوب بلدند.با توجه که من اصلا طریقه ابگرید این رسور رو نه بلدم نه یاد گرفتم...:sadwalk:
اخطار:
خودتان به بخش مقالات اموزشی سامسونگ مراجعه کنید توضیحات کامل موجود است

اول قبل از هر كاري بايد دكمه صفر وسپس منو را سريعا زده وروي گزينه ريست املاتور رفته وok كنيد سپس از لودر جديد 1.5.1 استفاده كرده پس از ريست دستگاه واملاتور را توسط لودر جديد فراخوانده وپس از مطمعن بودن وصل كابلها وپورت درست پچ جديد به دستگاه انتقال پيدا مي كند وشما نبايد نگران باشيد وبه هيچ چيز دست نزنيد وموقعي كه به اخر مي رسد مثلا روي 90 درصد تا اخر عملييات ابگريد انجام شده وشما فكر مي كنيد چون تا اخر نرفته شايد ابگريت نشده در حال كه ابگريت شده وبعد روشن شدن دستگاه با زدن دكمه صفر وسپس منو وارد تنظيمات شويد و2 گزينه اول كه of هست on كرده

موفق باشيد .....

lovex

کاربر
2010-01-24
38
55
37
با درود به بچه های انجمن سامسونگ.......می خواستم بدونم در حال حاضر کانالهای 11727با امولاتور 8-4 بازه؟ ایا برنامه ای واسیه art.aljazire.biss میاد؟ (ممنون میشم جواب بدید) :sadwalk:

• Like

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
:eek:k:

سلام دوست عزيز
من كانالهاي اين فركانس رو دارم
همانطور كه دوستان گفتن ابتدا بايد صفر و منو رو زده و امولاتور رو ريست كني و بعد از ان امولاتور 8.4 رو با لودر 1.5 يا 1.5.1 به ريسيور داده و وقتي عمليات تموم شد صفر و منو رو زده واوملاتور رو بازم ريست كني كه كانالهاي مورد نظر باز شوند
موفق باشي

با درود به بچه های انجمن سامسونگ.......می خواستم بدونم در حال حاضر کانالهای 11727با امولاتور 8-4 بازه؟ ایا برنامه ای واسیه art.aljazire.biss میاد؟ (ممنون میشم جواب بدید) :sadwalk:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: lovex
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا