با سلام و خسته نباشيد
من تمام اين كارها رو انجام دادم ولي اصلا جواب نداد
هم سمكو و هم summygraf پيام Time Out مي دادن.
يعني اصلا اپگريد شروع نميشه.
ايا ممكنه كه امولاتور 6.2 با اين بر نامه ها اجرا نشه؟
دوست عزيزبا سلام و خسته نباشيد
هم سمكو و هم summygraf پيام Time Out مي دادن.
يعني اصلا اپگريد شروع نميشه.
ايا ممكنه كه امولاتور 6.2 با اين بر نامه ها اجرا نشه؟
اتصالات کابل اون با سامی9500 فرقی ندارهبا سلام
میدونم که جای سوالم اینجا نیست اما جایی برای مطرح کردنش پیدا نکردم وچون ورتک شبیه سامسونگه سوالمو اینجا مطرح میکنم
کابل rs232 در ورتک مدل 9600 پلاس اتصالاتش 2-2 و3-3 و5-5 هستش یا نه؟لطفا توضیح بدهید و نوع اتصالات را بگویید
باتشکر لطفا هر چه سریعتر جواب بنده را بدهید
فکر نمی کنم دوست عزیز بشه اونو تعمیر کرد بهترین را اینه که اونو به یه تعمیر کار متخصص نشون بدی شاید بتونه اونو برات تعمیر و یا جایگزین نماید.با سلام
من وقتی که می خواستم خازن تیونر را عوض کنم باعث قطع شدن سیم پیچ t101 شدم آیا می شود آنرا تعمیر کرد؟
دوست عزيزبا سلام
من وقتی که می خواستم خازن تیونر را عوض کنم باعث قطع شدن سیم پیچ t101 شدم آیا می شود آنرا تعمیر کرد؟
باسلام وبااجازه همكارعزيزم مديربخش قابل به ذكراست دوست گرامي هنگاميكه سامسونگ 9500 بالا نيايدوجيتگ هم امكان ناپذيرشود ايسي كنكسانت زيرپوشش فلزي سوخته است وبايدتعويض شود اينكارنياز به ايسي08 نوويك مقدارتجربه وامكانات حرفه اي تعميردارد كه حتما كاريك نفراشنا به smd ميباشدپس ازتعويض ايسي اگردستگاه بالا نيامدبايدجيتگ كنيد. موفق باشيدمدیر عزیز من دو تا سامسونگ 9500 دارم که اصلا روشن نمیشه حتی 9500 هم روی ال سی دی نمیاد پاور چک شده و درست است جی تگ هم کردم ولی فلش رو نمیتونه بشناسه در هر دو مورد لطفا تمامی راه حلها ی لازم رو برای راه انداختن این رسیورها رو بگید
با تشکر