.upgrade با موفقیت انجام شد ایراد از کابل بود. ولی کانالهای tps قطع و وصل می شوند اگه ممکنه راهنمایی کنید.
با تشکر
با سلام.upgrade با موفقیت انجام شد ایراد از کابل بود. ولی کانالهای tps قطع و وصل می شوند اگه ممکنه راهنمایی کنید.
با تشکر
همانطور که دوست عزیزمان فرمودند عیب از خازن 220 میکرو فاراد میباشدباسلام
من يك سامسونگ 9500 دارم كه نزديك به 6 ماه بود كه ازش استفاده نكرده بودم حالا كه ميخوام استفاده كنم وقتي روشن ميكنم بعضي از كانالها رو درست ميگيره و بعضي از كانالها شطرنجي ميشوند اگه ميشه كمك كنيد كدام قطعه در تيونر را بايد تعويض كنم تا مشكل برطرف بشه؟
چون يكي از دوستان هم با اين مشكل مواجه شدند و از تيونر بوده
لطفا كمك كنيد
با تشكر
با عرض سلام
رسیور من سامسونگ 9500 Via Ci می باشد الان هم وقتی روشن می کنم فقط 9500 برای چند لحظه روی پنل نشان می دهد و بعد چیزی نشان نمی دهد البته هیچ تصویری نیز هم دیده نمی شود با این حال با استفاده از هایپر ترمینال چندین بار این دستگاه را اپدیت کردم ولی مشکل همچنان باقی است لطف کنید بفرمایید چه باید کرد.
با تشکر
با سلام و خسته نباشيد لطفا طريقه تبديل كد بيس 16 رقمي را براي سامسونگ توضيح دهيد. خيلي متشكرم.
شما کافیه امولیتور جدیدورژن7 که در بخش قرار دارد رو به دستگاه بدهید و پس از ابگرد رسیور یکبار ریست امولیتور رو انجام دهید روی فرکانس10873 رفته کمی منتظر شوید کانالها باز خواهند شد.من ریسیورم را با این فایل جدید پچ کردم ولی کانلی باز نشد( انهای هم که باز بودن رفتند).
فریم وار من 131 هست آیا به این خاطر است؟ اگر هست لطفا می کنید لینک قبلی پچی که برای 131 مناسب است دوباره بگذارید.
با عرض تشکر از همه ای دوستان مشکل من با رفتن در منوی مخفی و ریستارت کردن امولاتر حل شد.من ریسیورم را با این فایل جدید پچ کردم ولی کانلی باز نشد( انهای هم که باز بودن رفتند).
فریم وار من 131 هست آیا به این خاطر است؟ اگر هست لطفا می کنید لینک قبلی پچی که برای 131 مناسب است دوباره بگذارید.