پرسش و پاسخ سوالات تخصصی در مورد سامسونگ9500 via cia

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

roozisat

Banned
2007-06-23
147
687
.upgrade با موفقیت انجام شد ایراد از کابل بود. ولی کانالهای tps قطع و وصل می شوند اگه ممکنه راهنمایی کنید.

با تشکر

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
.upgrade با موفقیت انجام شد ایراد از کابل بود. ولی کانالهای tps قطع و وصل می شوند اگه ممکنه راهنمایی کنید.
با تشکر

دوست عزیز از امولاتور جدید ورژن 6.6 استفاده کنید مشکل حل می شود
موفق باشید

Mahsoon

کاربر
2006-10-19
18
10

با تشکر
با سلام
اگر که منظور شما از کانالهای TPS همان فرکانس 10873 است که این مشکل به علت تاخیر 1 ثانیه ای در بکار گیری کدها در ایمولاتور است که همانطور که جناب علی خان هم به آن اشاره کردند این مشکل توسط جناب مهدی خان در ایمولاتور 6.6 کاملا" مرتفع شده ؟!!!!:(
ولی اگر مشکل دراکثر فرکانسهای دیگر هم مشهود است و از تنظیم دقیق دیش و ال ان بی اطمینان کامل دارید به احتمال زیاد تیونر دستگاه آسیب دیده است :}:

khoshboo

کاربر
2006-10-30
1
0
مشكل با تيونر سامسونگ

باسلام
من يك سامسونگ 9500 دارم كه نزديك به 6 ماه بود كه ازش استفاده نكرده بودم حالا كه ميخوام استفاده كنم وقتي روشن ميكنم بعضي از كانالها رو درست ميگيره و بعضي از كانالها شطرنجي ميشوند اگه ميشه كمك كنيد كدام قطعه در تيونر را بايد تعويض كنم تا مشكل برطرف بشه؟
چون يكي از دوستان هم با اين مشكل مواجه شدند و از تيونر بوده
لطفا كمك كنيد
با تشكر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام دوست گرامي معمولا اين ايراد براي سامسونگ 9500 پيش مياد وبايد تيونر بازشده ويك خازن220 ميكروفاراد كه زير پوشش فلزي تيونراست تعويض شود كه اينكار مستلزم داشتن تجربه كافي در امرتعميرات ميباشد واگر شما تجربه نداريد بهتر است به يك تعميركاروارد مراجعه كنيد.

majid0307

کاربر
2006-10-06
131
539
باسلام
من يك سامسونگ 9500 دارم كه نزديك به 6 ماه بود كه ازش استفاده نكرده بودم حالا كه ميخوام استفاده كنم وقتي روشن ميكنم بعضي از كانالها رو درست ميگيره و بعضي از كانالها شطرنجي ميشوند اگه ميشه كمك كنيد كدام قطعه در تيونر را بايد تعويض كنم تا مشكل برطرف بشه؟
چون يكي از دوستان هم با اين مشكل مواجه شدند و از تيونر بوده
لطفا كمك كنيد
با تشكر
همانطور که دوست عزیزمان فرمودند عیب از خازن 220 میکرو فاراد میباشد
این مقاله در مورد این عیب توسط یکی از دوستان نوشته شده است

آخرین ویرایش:

july61981

کاربر
2008-01-16
9
7
دوستان گرامی لطفا کمک کنید

با عرض سلام

رسیور من سامسونگ 9500 Via Ci می باشد الان هم وقتی روشن می کنم فقط 9500 برای چند لحظه روی پنل نشان می دهد و بعد چیزی نشان نمی دهد البته هیچ تصویری نیز هم دیده نمی شود با این حال با استفاده از هایپر ترمینال چندین بار این دستگاه را اپدیت کردم ولی مشکل همچنان باقی است لطف کنید بفرمایید چه باید کرد.
با تشکر

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با عرض سلام

رسیور من سامسونگ 9500 Via Ci می باشد الان هم وقتی روشن می کنم فقط 9500 برای چند لحظه روی پنل نشان می دهد و بعد چیزی نشان نمی دهد البته هیچ تصویری نیز هم دیده نمی شود با این حال با استفاده از هایپر ترمینال چندین بار این دستگاه را اپدیت کردم ولی مشکل همچنان باقی است لطف کنید بفرمایید چه باید کرد.
با تشکر

دوست عزیز دستگاه باید جیتک شود موفق باشید

Cannavaro

کاربر
2007-11-18
14
3
با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی کسانی که در این سایت مفید مشغول به فعالیت هستند لطفا در ضمینه های زیر مرا راهنمائی کنید
رسیور من samsung 9500 via ci است با مشخصات زیر
LOADER VERSION 501
MAIN SOFTWARE VERSION 118
HARDWARE VERSION 504
که در حدود 2 سال است که آپگرید نشده است و الان می خواهم آن را "آپگرید کنم
لطفا آخرین نرم افزاری که 100% تست شده و TPS,ABSAT,SWISS,.... را باز می کند به همراه تمامی فایل های مورد نیاز اعم از لودر و بوت و...... به همراه تمامی آموزشهای لازم برای آپگرید
را در یک لینک مستقیم برای دانلود بگذارید
(به علت سرعت کم اینترنت نمی توانم تمامی مطالب را مطالعه کنم
لطفا آموزش و فایلها در لینکی مستقیم باشد)

ziya20

کاربر
2007-04-15
15
29
با سلام و خسته نباشيد لطفا طريقه تبديل كد بيس 16 رقمي را براي سامسونگ توضيح دهيد. خيلي متشكرم.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با سلام و خسته نباشيد لطفا طريقه تبديل كد بيس 16 رقمي را براي سامسونگ توضيح دهيد. خيلي متشكرم.

سلام دوست عزیز

طریقه وارد کردن کدهای بیس در امولاتور v4.3 به بالا جناب مهدی

اول با رفتن بر روی کانال مورد نظر و زدن دو بار پشت سرهم دکمه i کنترول صفحه ای باز می شود که به ما مشخصات ترانسپاندر کانال و سایر pid ها را نشان خواهد داد و ما با بدست اوردن شماره های این گزینه ها به همراه کد کانال مربوط می توانیم کانال رو باز کنیم
خوب ما بر روی کانال IRIB3 که بر روی فرکانس :10973 قرار دارد می رویم و با زدن دو بار پشت سر هم دکمه i کنترول مشخصات این کانال رو به ما نشان خواهد داد
SID:0003PMT:00D5
حالا ما فقط بایتهای اخر این گزینه ها رو نیاز دارم و بایتهای اولی انها حذف می شوند
به این صورت SID:03 PMT:D5
بعد از ان به کمک ماشین حساب ویندوز یا برنامه ای که در لینک ان شاید در بخش باشد اگر نبود بگویید بگذارم فرکانس کانال مورد نظر را به hex تبدیل کرده
Dec freq:10973=Hex freq:2ADD

و حالا ما نیاز به کد 16 رقمی داریم که به این صورت می باشد
Index HEX key :11 11 11 33 11 11 11 33
و ما بایتهای چهارم و هشتم رو حذف می کنیم
Index HEX key :11 11 11 11 11 11
و حالا نوبت به وارد کردن کدها می رسیم که با زدن دکمه صفر و بعد منو و رفتن به گزینه key editor menu ] در قسمت BISS &DCW این کدها رو وارد می کنیم و در اخر کدها ما چهار حرف FFFFF اضافه می کنیم
به این صورت
BISS: 2ADD03D5111111111111FFFFF
سپس از منو امولاتور خارج شده و یک کانال بالا و پایین کنید تا کانال مورد نظر باز شود
حالا کانال مورد نظر باز می شود

در ضمن از کدهای جدید بیس استفاده کنید موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: w810i

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با سلام

و اما طریقه وارد کردن کد دستی در امولاتور v 4.0 جدید جناب مهدی

دوستان بعد از ریختن امولاتور جدید دکمه صفر بعد منو سپس به گزینه [key editor menu ] رفته و OK کنید و حالا شما 6 گزینه مربوط به سیستم کد گذاری مختلف دارید
و حالا ما می خواهیم کد جدید کانالهای سوئیس رو وارد کنیم
1.بر روی سیستم VIACCESS رفته و OK می کنیم و در قسمت [ IDENT ] گزینه IDENT:009400 رو انتخاب می کنیم که مربوط به این پکج می باشد و با زدن OK فلاش نشان دهنده بر روی گزینه Update Key فعال می شود و ما شروع به وارد کردن کد جدید می کنیم
( مثلا کد جدید برای این پکج 0E :8B 29 28 E2 1D 06 FF BE )

خوب حالا در قسمت Update Key به این شکل وارد می کنیم
Update Key {009400 0E 8B 29 28 E2 1D 06 FF BE
و کد جدید جایگزین کد قبلی می شود
در ضمن نیازی به فاصله دادن کدها نیست و من فقط برای اینکه مشخص باشی این کار رو کردم
و برای وارد کردن کد در تمام سیستم کد گذاری شده ها به این روش عمل کنید به غیر از بیس BISS &DCW

اول با رفتن بر روی کانال مورد نظر و زدن دو بار پشت سرهم دکمه i کنترول صفحه ای باز می شود که به ما (VID:???? AID:???? SID:???? PMT:???? V4.2) نشان خواهد داد و ما با بدست اوردن شماره های این گزینه ها به همراه کد کانال مربوط می توانیم کانال رو باز کنیم
خوب ما بر روی کانال FOX TV که بر روی فرکانس :11411 قرار دارد می رویم و با زدن دو بار پشت سر هم دکمه i کنترول مشخصات این کانال رو به ما نشان خواهد داد
VID:06A5 AID:06A6 SID:377D PMT:06A4
حالا ما فقط بایتهای اخر این گزینه ها رو نیاز دارم و بایتهای اولی انها حذف می شوند
به این صورت VID:A5 AID:A6 SID:7D PMT:A4

و حالا ما نیاز به کد 16 رقمی داریم که به این صورت می باشد
Index HEX key :12 34 56 9C AB CD EF 67
و ما بایتهای چهارم و هشتم رو حذف می کنیم
Index HEX key :12 34 56 AB CD EF
و حالا نوبت به وارد کردن کدها می رسیم که با زدن دکمه صفر و بعد منو و رفتن به گزینه key editor menu ] در قسمت BISS &DCW این کدها رو وارد می کنیم و در اخر کدها ما چهار حرف FFFF اضافه می کنیم
به این صورت
BISS: A5A67DA4123456ABCDEFFFF
حالا کانال مورد نظر باز می شود

توجه : در زمان اعلام کدهای DCW دو ردیف 16 رقمی می باشد که شما باید ردیف اول رو مانند کدهای بیس وارد کنید اگر جواب داد که هیچ ولی اگر جواب نداد ردیف دوم رو وارد کنید و اگر کدها صحیح باشند کانال مورد نظر باز می شود

در رسیور سامسونگ فقط 16 رقم ملاک می باشد

Key Editor button

0 = 0 Button
1 = 1 Button
2 = 2 Button
3 = 3 Button
4 = 4 Button
5 = 5 Button
6 = 6 Button
7 = 7 Button
8 = 8 Button
9 = 9 Button
A = PG+ Button
B = PG- Button
C = GREEN Button
D = YELLOW Button
E = BLUE Button
F = RED Button
Del = LAST Button

توجه : هر سئوالی در مورد وارد کردن کد دستی در رسیور سامسونگ در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
اموزش وارد کردن AES key و کدهای دیجیترک در فایل رم با عکس
در این قسمت نحوه وارد کردن کدهای BISS در فایل رم با عکس نشان داده شده است

جدید ترین کدهای بیس
از بخش کدها دریافت کنید

ابتدا در برنامه emu edit 5.4 روی گزینه static کلیک کنید سپس روی گزینه add کلیک کرده
سپس تغییرات را در ردیف اخر کدها (نوار ابی رنگ در شکل) اعمال کنید
در مرحله بعد روی کانال مورد نظر در رسیور رفته و دکمه قرمز i را دوبار پشت سر هم فشار دهید تا sid و pmt برای شما نمایش داده شود انها را یاد داشت کرده و در قسمت sid و pmt برنامه وارد کنید
در مرحله بعد شما باید کدهای بیس رو وارد کنید ولی قبل از ان باید کدهای 16 رقمی (8 بایتی) را به کدهای 12 (6 بایتی) تبدیل کنید برای اینکار به مثال زیر توجه کنید

مثال (کد بیس شبکه 3 روی اینتل ست 902)
sid pid 0003
pmt pid 00D5

کد اعلام شده
33 11 11 11 33 11 11 11

شما باید بایت 4 و 8 رو در کد بالا حذف کنید و کد بصورت زیر در می اید

11 11 11 11 11 11
سپس ان را در قسمت static key وارد کنید و فایل رم را به رسیور انتقال دهید

152p0yu.jpg

w810i

کاربر
2008-01-06
1
0
دستکاه من اول که روشن ميکنم فقط روي پانلش مينويسه 9500 وبعد خاموش ميشود
اگر ممکن هست راه نمايي کنيد مرسي

منم همین مشکلو داشتم با ریختن دوباره کانالها این مشکل اکثرا حل میشه ولی اگه حل نشد با هایپر ترمینال آخرین امولاتور رو روی رسیورت بریز در آخر هم اگه نشد رسیورت رو جیتگ کن با عرض معذرت از اساتید

Debian

کاربر
2007-12-22
4
3
من ریسیورم را با این فایل جدید پچ کردم ولی کانلی باز نشد( انهای هم که باز بودن رفتند).
فریم وار من 131 هست آیا به این خاطر است؟ اگر هست لطفا می کنید لینک قبلی پچی که برای 131 مناسب است دوباره بگذارید.

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
من ریسیورم را با این فایل جدید پچ کردم ولی کانلی باز نشد( انهای هم که باز بودن رفتند).
فریم وار من 131 هست آیا به این خاطر است؟ اگر هست لطفا می کنید لینک قبلی پچی که برای 131 مناسب است دوباره بگذارید.
شما کافیه امولیتور جدیدورژن7 که در بخش قرار دارد رو به دستگاه بدهید و پس از ابگرد رسیور یکبار ریست امولیتور رو انجام دهید روی فرکانس10873 رفته کمی منتظر شوید کانالها باز خواهند شد.

Debian

کاربر
2007-12-22
4
3
با عرض تشکر از همه ای دوستان مشکل من با رفتن در منوی مخفی و ریستارت کردن امولاتر حل شد.:)
حالا یک سوال فریم وار 118 با 131 چه فرقی دارد و کدام بهتر است.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام دوست گرامي امولاتورهاي برپايه 118 ديگر ارايه نميشود وجناب مهدي هموطن عزيزمان امولاتورهاي جديد را شخصا برپايه ورژن133 اصلي كه اخرين نرم افزاررسمي سامسونگ بوده ارايه كرد.
اين نرم افزارها بعد از مدتها توانست نياز به كارت كناكس را براي رسيورسامسونگ از بين ببرد وامولاتورهاي سري گلد قابليت انتقال برسيورهاي دوخشاب وحتي FTA9500 را هم داراست.
با سپاس از پشتيباني مهدي عزيز

AFSHINROS2003

کاربر
2008-02-04
1
0
امولاتور چيه؟
چجوري تهيه ميشه؟
قيمتش چنده؟
چجوري به رسيور وصل ميشه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا