پرسش و پاسخ سوالات تخصصی در مورد سامسونگ9500 via cia

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
خدمت اساتیدمحترم سایت سلام دارم سامی من بعدازا÷گریت روی ÷انل جلوعدد9500میادوثابت میمونه وبه وسیله هیچ لودری برنامه قبول نمیکندحتی باهای÷رترمینال وعدد9500روی ان ثابت است حتی وقتی که کلیداستندبای وکلیدولوم-و+راباهم میگیرم به هیچ وجه واردمحیط لودوا÷گریت نمیشودمن دهاباراین کارراانجام دادمولی عدد9500ثابت است چکار باید بکنم .باتشکرازهمگی
با سلام دوست گرامي راه حل مشكل شما جيتگ اين رسيور ميباشد تا روشن شود وبتوانيد دوباره نرم افزار بزنيد.
حتما اپگريد شما با مشكل مواجه شده است.:)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: POYA_43

yaghob68

کاربر
2008-02-04
33
22
با سلام خدمت مديران سايت . من حدود چند ماه پيش يه امولاتور به ريسيور دادم و از موقعي كه اين امولاتور را دادم ديگر نمي شود به ريسيور فركانس دادم . در ضمن هنگام دادن امولاتور جديد هم صفحه اي كه بايد روي تلوزيون بيايد كه خطهايي در حال پر شدن است نمي آيد اما امولاتور را دريافت مي كند وكانال ها رو هم باز مي كند . حتي امولاتور اوريجينال رو هم كه دادم درست نشد و هنوز نميشه فركانس به صورت دستي به ريسيور داد . اگه ميشه لطفا راهنمايي كنيد

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
با سلام خدمت مديران سايت . من حدود چند ماه پيش يه امولاتور به ريسيور دادم و از موقعي كه اين امولاتور را دادم ديگر نمي شود به ريسيور فركانس دادم . در ضمن هنگام دادن امولاتور جديد هم صفحه اي كه بايد روي تلوزيون بيايد كه خطهايي در حال پر شدن است نمي آيد اما امولاتور را دريافت مي كند وكانال ها رو هم باز مي كند . حتي امولاتور اوريجينال رو هم كه دادم درست نشد و هنوز نميشه فركانس به صورت دستي به ريسيور داد . اگه ميشه لطفا راهنمايي كنيد
دوست عزیز شما باید ابتدا با هایپر ترمینال ورژن133 رو به دستگاه بدهید سپس امولاتور گلد7.2.اگر باز دیدی مشکل مرتفع نشد این روش رو امتحان کن. فریمور118 رو به رسیور بده سپس ورژن اورجینال133 و بعد برنامه 7.2.

به دليل مغايرت با موازين و قوانين سايت اين بخش ويرايش شد

ایا سامسونگ دو خشاب قابلیت برنامه ریزی را دارد9500ci
شما مشخصات رسیور خودتون رو از ادرس زیر بنویسید و اعلام نمایید.
Menu>system setup>systeminformation

آخرین ویرایش توسط مدیر:

yaghob68

کاربر
2008-02-04
33
22
deragon جان اگه ميشه آموزش دادن ورژن 133با هايپر ترمينال را توضيح دهيد و ورژن 133 را از كجا دانلود كنم

yaghob68

کاربر
2008-02-04
33
22
با سلام چند سوال داشتم
1 - بهترين برنامه براي دادن امولاتور و رم به ريسيور چه برنامه اي است
2- از كجا بايد فهميد كه چه كانالهايي جز TPS و يا polsat,.. است

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
deragon جان اگه ميشه آموزش دادن ورژن 133با هايپر ترمينال را توضيح دهيد و ورژن 133 را از كجا دانلود كنم
سلام
اموزش ابگرد با هایپر ترمینال از این پست.

http://1.irantks.biz/54074-post3.html
این هم ورژن اورجینال133
ورژن 133 سامسونگ کاربردی
با سلام چند سوال داشتم
1 - بهترين برنامه براي دادن امولاتور و رم به ريسيور چه برنامه اي است
2- از كجا بايد فهميد كه چه كانالهايي جز TPS و يا polsat,.. است

برنامه های خوبی که برای دادن امولاتور به سامی بکار می روند سمکو ادیتور و دی اس ار استدیو1.3 هست که در بخش موجود هستند.
برای یافتن اطلاعات درباره کانالهای TPS شما به این ادرس مراجعه نمایید.
http://www.flysat.com/tps.php

جهت اطلاعات بیشتر درباره فرکانس های POLSAT به این ادرس مراجعه کنید.
http://www.flysat.com/polsat.php

yaghob68

کاربر
2008-02-04
33
22
deragon عزيز يك مشكل ديگه هم هست اونم اينكه هنگام دادن امولاتور صفحه تلوزيون سياه است مانند موقعي كه ريسيور خاموش است . درصورتي كه در توضيحات انتقال امولاتور گفته شده خط هاي زرد رنگي روي صفحه تلوزيون پر مي شود

yaghob68

کاربر
2008-02-04
33
22
deragon عزيز يك مشكل ديگه هم هست اونم اينكه هنگام دادن امولاتور صفحه تلوزيون سياه است مانند موقعي كه ريسيور خاموش است . درصورتي كه در توضيحات انتقال امولاتور گفته شده خط هاي زرد رنگي روي صفحه تلوزيون پر مي شود.
2- راستي اگر همه امولاتور ها را با هايپر ترمينال انتقال دهيم مشكلي پيش نمي آيد

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
deragon عزيز يك مشكل ديگه هم هست اونم اينكه هنگام دادن امولاتور صفحه تلوزيون سياه است مانند موقعي كه ريسيور خاموش است . درصورتي كه در توضيحات انتقال امولاتور گفته شده خط هاي زرد رنگي روي صفحه تلوزيون پر مي شود.
2- راستي اگر همه امولاتور ها را با هايپر ترمينال انتقال دهيم مشكلي پيش نمي آيد

دوست عزیز اگر صفحه تلویزیون سیاه می شود و نرم افزار کاملا به رسیور انتقال داده نمی شود باید رسیور را جیتک کنید در مورد انتقال دادن نرم افزار با هایپرترمینال مشکلی به وجود نمی آید موفق باشید

aahshz

کاربر
2007-07-13
4
2
باعرض سلام خدمت همه دوستان عزیز
لطفا محل دقیق جیتک سامسونگ با فایلهای مربوطه را می خواهم اگر برای دوستان زحمتی نیست ان را به صورت تصویری قرار دهید.
متشکرم

yaghob68

کاربر
2008-02-04
33
22
دوست عزیز اگر صفحه تلویزیون سیاه می شود و نرم افزار کاملا به رسیور انتقال داده نمی شود باید رسیور را جیتک کنید در مورد انتقال دادن نرم افزار با هایپرترمینال مشکلی به وجود نمی آید موفق باشید
دوست عزيز امولاتور كامل داده مي شود و كانالها باز مي شود . در ضمن من امولاتور 133 رو به ريسيور دادم اما باز نمي شود به ريسيور فركانس داد . و فقط هنگامي كه فريمور 118 رو وارد مي كنم اين مشكل حل مي شود

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
باعرض سلام خدمت همه دوستان عزیز
لطفا محل دقیق جیتک سامسونگ با فایلهای مربوطه را می خواهم اگر برای دوستان زحمتی نیست ان را به صورت تصویری قرار دهید.
متشکرم
دوست عزیز ابتدا توصیه می کنم اگر تجربه و اشنایی کافی به مدارات و الکترونیک ندارید از انجام اینکار خودداری کنید و بهتره به یک تعمیرکار مجرب مراجعه نمایید تا رسیور را برای شما فلش یا جیتک نماید.
اموزش جیتک کردن هم از تاپیک زیر دریافت نمایید.
جیتک سامسونگ 9500 با عکس از
دوست عزيز امولاتور كامل داده مي شود و كانالها باز مي شود . در ضمن من امولاتور 133 رو به ريسيور دادم اما باز نمي شود به ريسيور فركانس داد . و فقط هنگامي كه فريمور 118 رو وارد مي كنم اين مشكل حل مي شود
دوست محترم بهتره رسیور رو پیش یه تعمیرکار مجرب ببرید تا ای سی فلش رو برای شما فلش کند یا همون عمل جی تک...البته من روش جیتک رو پیشنهاد نمی کنم و بهترین راه همون فلش کردن ای سی فلش هست.

mehdi

کاربر
2007-08-24
10
8
لطفا نحوه وارد کردن کدهای viaccess در امولیتور 7 یا 7.1 یا 7.2 به صورت دستی همین طور کدهای Irdeto را توضیح دهید ممنون میشوم

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
لطفا نحوه وارد کردن کدهای viaccess در امولیتور 7 یا 7.1 یا 7.2 به صورت دستی همین طور کدهای Irdeto را توضیح دهید ممنون میشوم
در امولاتور های گلد نیازی به دادن کد دستی نیست اتو ابدیت هستند.....موفق باشید

yaghob68

کاربر
2008-02-04
33
22
من فايل فلش ريسيور را دارم با چه برنامه اي بايد اون رو فلش كنم

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
من فايل فلش ريسيور را دارم با چه برنامه اي بايد اون رو فلش كنم

شما باید توسط پروگرامر حرفه ای این کار را انجام دهید که کار شما نمی باشد به تعمیر کار مجرب بسپارش به دلیل اینکه اگر نا وارد باشید بائث اسیب جدی به سخت افزار دستگاه میشوید و ضرر جبران ناپذیری متحمل میشوید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Deragon

ali4323

کاربر
2006-10-03
24
122
دوستان سلام

يك تجربه مفيد و 100 % علمي دوستان كسايي كه سامسونگ 9500 دارند و با مشكل سيگنال و يا فقط 9500 مي ياد و مي ره و اگه به تلويزيون وصل كرديد تصوير نداشت با برنامه هايپر ترمينال برنامه بزنيد اگه راه افتاد كه خوش باشيد اگه نه بايد تيونر دستگاه رو حتما تعويض كنيد قيمت تيونر 18000 تومان است كه بايد پايه 3 و 6 و 15 و هم بچينيد 1000000 % تست شده ---- علي انديكايي زاده

mdove_70

کاربر
2008-03-09
1
0
دوست عزیز سلام میخواستم ببینم با اومدن امولاتور 7.3 آیا امکان باز شدن کانالهای showtime & artدر ماهواره nilesatبوجود اومده و یا میاد. بسیار سپاسگزار میشم جوابم را بدهید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا