پرسش و پاسخ سوالات تخصصی در مورد سامسونگ9500 via cia

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دوست عزیزاگه میشه نحوه واردکردن کد دستی شوتایم روبرام توضیح دهیدمیخوامیادبگیرم ممنون اززحمات شما
دوست عزیز برای واردن کردن کدها با کنترل دکمه 0 و منو را روی کنترل بزنید البته همزمان تا منو جدیدی ظاهر شود در قسمت پایین گزینه KEY EDITOR را انتخاب کنید تا وارد جدول کدها شوید حالا می توانید کدهای مربوط به سیستم های کدینگ را وارد کنید برای پکیج شوتایم سیستم ایردتو 2 را انتخاب کنید و 32 رقم کد پکیج شوتایم را در دوایندیکس 06 و برای پکبج آرت در ایندیکس 08 وارد کنید موفق باشید

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
دوستان و کاربران گرامی
پکج های show time&ART بر روی هیچ رسیوری باز نیستند و فعلا باید با اونا خداحافظی کرد لطفا در این مورد سوال نفرمایید

AMIRENT

کاربر
2008-04-07
8
30
آقا هرچي مي گردم فايل كناكس دستگاه 9500 سامسونگ جهت پرگرام كردن كارت گلد را پيد ا نمي كنم لطفا برام بذاريد منمون ميشم خواهش ميكنم

AMIRENT

کاربر
2008-04-07
8
30
اگر بخواهيم كارت گلد را بديم بيرون شارژ كنيد تا كانالهاي تي پي اس و مولتي ويژنو غيره هاتبرد راباز كنند چه رمهاي را بايد دانلود كنيم لطفا كاملا مرا راهنمايي كنيد بعد آدرس رم را لطفا بدهيد تا سرگردان نشويم خواهش ميكنم تايپ را اگر جايش درست
نيست حذف نكنيد لطف كنيد آدرس محل تايپ را بدهيد تا تايپ را آنجا وارد كنم ممنونم متشكرم .

AMIRENT

کاربر
2008-04-07
8
30
اگر بخواهيم كارت گلد را بديم بيرون شارژ كنيد تا كانالهاي تي پي اس و مولتي ويژن و غيره جهت هاتبرد راباز كنند چه رمهايي را بايد دانلود كنم لطفا كاملا مرا راهنمايي كنيد بعد آدرس رم را لطفا بدهيد تا سرگردان نشويم خواهش ميكنم تايپ را اگر جايش درست
نيست حذف نكنيد لطف كنيد آدرس محل تايپ را بدهيد تا تايپ را آنجا وارد كنم ممنونم متشكرم .

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
آقا هرچي مي گردم فايل كناكس دستگاه 9500 سامسونگ جهت پرگرام كردن كارت گلد را پيد ا نمي كنم لطفا برام بذاريد منمون ميشم خواهش ميكنم

اگر بخواهيم كارت گلد را بديم بيرون شارژ كنيد تا كانالهاي تي پي اس و مولتي ويژنو غيره هاتبرد راباز كنند چه رمهاي را بايد دانلود كنيم لطفا كاملا مرا راهنمايي كنيد بعد آدرس رم را لطفا بدهيد تا سرگردان نشويم خواهش ميكنم تايپ را اگر جايش درست

اگر بخواهيم كارت گلد را بديم بيرون شارژ كنيد تا كانالهاي تي پي اس و مولتي ويژن و غيره جهت هاتبرد راباز كنند چه رمهايي را بايد دانلود كنم لطفا كاملا مرا راهنمايي كنيد بعد آدرس رم را لطفا بدهيد تا سرگردان نشويم خواهش ميكنم تايپ را اگر جايش درست

سلام دوست عزیز
رسیور سامسونگ دیگه احتیاجی به کارت نداره که شما دنبال فایل کناکس می گردی با امدن نسل املاتورهای طلایی سامسونگ کارت از گردونه خارج شد و کدها در امولاتور فیکس شدند شما ابتدا رسیورتون رو اگر تا حالا امولاتور گلد ابگرد نکردید ابتدا ورَژن133 رو با سمکو انتقال داده سپس اخرین امولاتور که 7.5 هست رو از بخش دانلود نموده سپس رسیور رو ابگرد کن بعد با زدن سریع0+منو وارد تنظیمات امولاتور شده و گزینه اخر که ریست امولاتور هست رو بزن سپس روی یکی از کانالهای فرکانس10873 کمی منتظر شوید تا کانال باز شود و بقیه کانالها نیز باز خواهند شد.
موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: AMIRENT

AMIRENT

کاربر
2008-04-07
8
30
باچه برنامه اي اميلاتوررا آپگريد كنم لطفا روش آپگريد راكامل توضيح دهيد چون من تاحالا اين دستگاه را آپگريد نكردم و در اين زمينه مبتدي هستم .
ومنظور از رمهاي گلد كه در بخش مربوطه وجود دارد چيه شما كه گفتيد باريختن اميلاتور دستگاه آپگريد ميشه پس رم گلد چيه وبراي چه كاريه
2- برنامه اسمكو كه در بخش مربوطه است ورژن 2.4 است يانه ؟
3. لطفا آموزش تصويري كار با برنامه سمكو را برام بگذاريد .

AMIRENT

کاربر
2008-04-07
8
30
پس از جستجو در سايتها برنامه اسمكو و آموژش آن را پيدا كردم و رسيور را آپگريد كردم فقط يه سوال دارم براي هر بار آپگريد بايد تمام اين مراحل را از اول انجام بدم يانه فقط مراحله آخركه وارد كردن رم است را انجام بدم ممنونم اگر جواب بدهيد. از لطف قبلي شما متشكر م .

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
باچه برنامه اي اميلاتوررا آپگريد كنم لطفا روش آپگريد راكامل توضيح دهيد چون من تاحالا اين دستگاه را آپگريد نكردم و در اين زمينه مبتدي هستم .
ومنظور از رمهاي گلد كه در بخش مربوطه وجود دارد چيه شما كه گفتيد باريختن اميلاتور دستگاه آپگريد ميشه پس رم گلد چيه وبراي چه كاريه
2- برنامه اسمكو كه در بخش مربوطه است ورژن 2.4 است يانه ؟
3. لطفا آموزش تصويري كار با برنامه سمكو را برام بگذاريد .
[/
quote]
دوست عزیز
این رمها برای پکجهای مختلفی که بکار میره که تغییراتی در بخش کدینگ خود ایجاد می کنند و باعث میشه که کانال مربوطه قطع شوند برای این منظور رمهای موقتی که حاوی کدهای کانالهای فوق هست رو در فواصل زمانی مختلف و به محض دریافت در بخش قرار داده می شود.
بله همان 2.4 اخرین ورژن برنامه سمکو هست.
کار با سمکو بسیار رات هست
از گزینه setting پورت را انتخاب کرده سپس از دکمه قرمز که نوشته pc..soft را زده و از کادر مربوطه امولاتور را فراخوانی می کنید و دیگه به هیچ دکمه ای دست نمیزنید تا موقعی که رسیور ریستار شود
پس از جستجو در سايتها برنامه اسمكو و آموژش آن را پيدا كردم و رسيور را آپگريد كردم فقط يه سوال دارم براي هر بار آپگريد بايد تمام اين مراحل را از اول انجام بدم يانه فقط مراحله آخركه وارد كردن رم است را انجام بدم ممنونم اگر جواب بدهيد. از لطف قبلي شما متشكر م .
نیازی به گشتن در فورمهای مختلف نبود در همین بخش اگه کمی به خودتون رحمت می دادید به راحتی برنامه سمکو رو از این تاپیک پیدا می کردید
هر وقت که امولاتور از کار افتاد شما باید اخرین امولاتور رو که پس از انتشار در بخش قرار می گیرد رو باید به رسیور انتقال دهید و در مورد انتقال رم هم باید بگم هر رمی برای کانال خاصی اعلام میشود و شما به سلیقه خود و اگر به دیدن کانال مربوطه علاقه دارید رم مخصوص رو دانلود کرده و به رسیور انتقال دهید اگر هم علاقه ای به کنالی که رم برای ان اعلام میشود ندارید نیازی نیست که رم مربوطه رو انتقال دهید
در کل باید بگم ابگرد رسیور سامی و انتقال رم فکر نکنم بیش از 10 دقیقه طول بکشد .
اگر باز هم سوالی داشتید در خدمتم

REZA1200

کاربر
2007-01-05
13
14
بعد از ریختن رم برای باز کردن شو تایم رو کدوم شبکه برم که باز بشه
با تشکر

AMIRENT

کاربر
2008-04-07
8
30
حال ماکه آپگرید کردیم امیلاتور جدید هم که نیومده دوباره باید تمام 4 مرحله راانجام بدم یا فقط مرحله آخرکه ریختن رم جدید است
ممنون می شوم اگه به سوالم جواب بدهید ازلطف عنایت شما بسیارممنونم

farid2003

کاربر
2006-10-28
12
92
حال ماکه آپگرید کردیم امیلاتور جدید هم که نیومده دوباره باید تمام 4 مرحله راانجام بدم یا فقط مرحله آخرکه ریختن رم جدید است
ممنون می شوم اگه به سوالم جواب بدهید ازلطف عنایت شما بسیارممنونم
سلام
با امولاتور 7.5 اپدیت کنید و برای مراحل بعد باید فقط رم را منتقل کنید اگر امولاتور 7.5 روی رسیور دارید احتیاج به اپدیت مجدد نیست

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: AMIRENT

yaghob68

کاربر
2008-02-04
33
22
با سلام دوستان من امولاتور 7.9 رو روي ريسور ريختم اما هنگامي كه روي كانال هاي france 2,3,4 يا سي سينما ها ميام ريسيور هنگ ميكنه .امومدم فريمر 118 و سپس 133 رو ريختم ريسيور درست شد اما بعد از اينكه امولاتور رو ميريزم دوباره همين طوري ميشه و صفحه اي هم كه امولاتور رو پاك مي كنم خيلي غيير كرده است. البته من يك بار اومدم با هايپر ترمينال امولاتور رو بريزم كه نيمه كاره قطع شد و ريسيور ديگه بالا نيومد تا اينكه فريمور ها رو ريختم واز اول راه اندازي شد. خواهشا راهنمايي كنيد

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
با سلام دوستان من امولاتور 7.9 رو روي ريسور ريختم اما هنگامي كه روي كانال هاي france 2,3,4 يا سي سينما ها ميام ريسيور هنگ ميكنه .امومدم فريمر 118 و سپس 133 رو ريختم ريسيور درست شد اما بعد از اينكه امولاتور رو ميريزم دوباره همين طوري ميشه و صفحه اي هم كه امولاتور رو پاك مي كنم خيلي غيير كرده است. البته من يك بار اومدم با هايپر ترمينال امولاتور رو بريزم كه نيمه كاره قطع شد و ريسيور ديگه بالا نيومد تا اينكه فريمور ها رو ريختم واز اول راه اندازي شد. خواهشا راهنمايي كنيد
سلام دوست عزیز
قاعدتا شما نباید با امولاتور7.9 مشکل داشته باشید چون خود من دارم از همین امولاتور استفاده می کنم اما یه روش خدمت شما توضیح می دم مشکل شما رو حل می کنه
وقتی امولاتور رو منتقل نمودید با زدن 0+منو ریست امولاتور رو انجام دهید سپس مجددا با زدن 0+منو وارد تنظیمات امولاتور شده و سپس وارد key editor شوید و در قسمت وی اکسس ایدنت007c00 کد شماره08 رو پاک نمایید و سپس خارج شوید ..اما بعد از ان دیگر نباید ریست امولاتور انجام دهید..

yaghob68

کاربر
2008-02-04
33
22
سلام دوست عزیز
قاعدتا شما نباید با امولاتور7.9 مشکل داشته باشید چون خود من دارم از همین امولاتور استفاده می کنم اما یه روش خدمت شما توضیح می دم مشکل شما رو حل می کنه
وقتی امولاتور رو منتقل نمودید با زدن 0+منو ریست امولاتور رو انجام دهید سپس مجددا با زدن 0+منو وارد تنظیمات امولاتور شده و سپس وارد key editor شوید و در قسمت وی اکسس ایدنت007c00 کد شماره08 رو پاک نمایید و سپس خارج شوید ..اما بعد از ان دیگر نباید ریست امولاتور انجام دهید..

deragon جان دوست عزيز شما خودت بهتر مي دوني وقتي كه ريسيت امولاتور انجام بديم ديگه كدي نميمونه كه اون پاك كنم . يعني همه كد ها پاك شده است . خواهشا كمي كامل تر توضيح دهيد

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
deragon جان دوست عزيز شما خودت بهتر مي دوني وقتي كه ريسيت امولاتور انجام بديم ديگه كدي نميمونه كه اون پاك كنم . يعني همه كد ها پاك شده است . خواهشا كمي كامل تر توضيح دهيد
دوست عزیز شما وقتی ریست امولاتور انجام دادی دوباره وارد تنظیمات امولاتور شوید ودر قسمت ویاکسس کد08 در ایدنت 007c00 رو پاک کنید سپس خارج شوید یا اینکه کانالهای مربوطه رو حذف نمایید تا رسیور هنگ نکنه...البته میشه رم رو ویرایش نمود و کد 08 رو هم پاک کرد و رم ویرایش شده رو منتق کرد

eivan_m

کاربر
2008-04-02
7
0
دوستان اگر ميشه بجاي ramكدههاي دستي بدين كه راحتترممنون بچه ها

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا