پرسش . پاسخ رسیورهای استارستSR-2000ace/2100/2200/1010hd

sempron

کاربر
2012-04-13
27
75

دوست عزیز از نرم افزار نیست این یکی از عیب های این نوع ریسیور است
تنها راه مرتب کردن آنها در فایل بندی اولین کانالی دلخواه خود که fav می کنید کانال یک شما می شود شما باید جوری کانال ها دلخواه خود به ترتیبی که می خواهید fav کنید تا که به صورت دلخواه شما شود
دوست عزیز این روش را انجام دادم ولی بازم نشد راه دیگری نیست

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,857
سلام
از کجا بفمیم که شرینگ کی وقت داره

درود
دوست عزیز کمی دقت می کردید جواب شما در چند پست قبل داده شده است
شما اول f1+666 زده روی سرور 40 رفته که جی شر 2 باشد در آنجا تاریخ شروع و انقضا زده شده است
موفق باشید...

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
من امروز یک استارست هایپر خریدم .. اما به دوستان توصیه می کنم این آشغال رو نخرند چرا ؟ چون تصویرشو که نمیشه کاری کرد و دوستان هم گفته بودن روی کانالهای sd زیاد کیفیت بالا نیست البته باید ادم خودش بیینه تا متوجه فاجعه بشه .... حالا این به کنار من نمیدونم چرا صدای هر کانال با کانال دیگه فرق میکنه .. با اخرین ورژن 1.58 پروگرام کردم مشکل از چیه ؟ بقیه دوستان که از این مدل دارن این مشکلاتو دارن؟ هر کانالی که تعویض می کنم باید صدا رو کم و زیاد کنم ...یک کانل صداش زیاده یکی دیگه صداش بالا نمیاد ... میشه کاری کرد؟

SHOMANTIKA

کاربر
2009-02-17
45
115
من امروز یک استارست هایپر خریدم .. اما به دوستان توصیه می کنم این آشغال رو نخرند چرا ؟ چون تصویرشو که نمیشه کاری کرد و دوستان هم گفته بودن روی کانالهای sd زیاد کیفیت بالا نیست البته باید ادم خودش بیینه تا متوجه فاجعه بشه .... حالا این به کنار من نمیدونم چرا صدای هر کانال با کانال دیگه فرق میکنه .. با اخرین ورژن 1.58 پروگرام کردم مشکل از چیه ؟ بقیه دوستان که از این مدل دارن این مشکلاتو دارن؟ هر کانالی که تعویض می کنم باید صدا رو کم و زیاد کنم ...یک کانل صداش زیاده یکی دیگه صداش بالا نمیاد ... میشه کاری کرد؟

درود
دوست عزیز از آخرین ورژن استفاده کنید
آخرین ورژن امروز ارائه شده 1.60 هست
موفق باشید

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
درود
دوست عزیز از آخرین ورژن استفاده کنید
آخرین ورژن امروز ارائه شده 1.60 هست
موفق باشید

این ورژن در سایت نیست یعنی با این برنامه مشکلات صدا حل میشه من اولین بار با کابل برنامه 1.58 رو روی دستگاه ریختم میشه الان با usb اینکارو بکنم و باید ریست فکتوری کنم یا لازم نیست؟ در ضمن بکاپ هم از لیست کانالها گرفته ام

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,857
این ورژن در سایت نیست یعنی با این برنامه مشکلات صدا حل میشه من اولین بار با کابل برنامه 1.58 رو روی دستگاه ریختم میشه الان با usb اینکارو بکنم و باید ریست فکتوری کنم یا لازم نیست؟ در ضمن بکاپ هم از لیست کانالها گرفته ام

درود
ورژن 1.60 در سایت آپلود شد
می توانید به راحتی استفاده کنید
اما مشکل شما از نرم افزار نیست
تمامی دستگاهای استارست همینطور هستند
صدای کانال ها با همدیگر فرق دارند

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
درود
ورژن 1.60 در سایت آپلود شد
می توانید به راحتی استفاده کنید
اما مشکل شما از نرم افزار نیست
تمامی دستگاهای استارست همینطور هستند
صدای کانال ها با همدیگر فرق دارند

اگه اینطوریه که خیلی فاجعست من قبل از این یک استارست x98usb داشتم شفافیت تصویر و صدای همه کانالها یکنواخت و عالی بود مگر از یک شرکت نیستند و واقعا راه حلی برای صدا نیست .. اخه تفاوت صدا خیلی زیاده یک کانال صدای بشدت کمی داره و یک کانال صدای بسیار بالا و اینطوری خیلی ازار دهنده است و دوستان که هایپر دارند چنین مشکلی دارند ؟ تصویر هم شفاف نیست روی شیکه های sd البته فکر کنم این مورد از خود رسیور است اما برای من در حال حاضر حل مشکل صدا مهمه؟( در ضمن برای بعضی کانالها وولوم کنترل تلویزیون و رسیور رو باید تا 100 بالا ببرم که صدایش را بشنوم)

sirooous

کاربر
2013-06-20
13
28
چطور میشه از 3g سیم کارت رایتل در ریسیور 2000hyper استفاده کرد تا شیرینگ اینترنتی راه اندازه بشه با تشکر از دوستان

hot_boys2005

کاربر
2006-10-10
99
191
دوستان رسیور من Starsat 2000HD Hyper هست و شرینگ مجانی استفاده میکنم. بیشتر وقتها بعد از نیم ساعت شریگ قطع و وصل میشه و وقتی که من رسیور را کامل خاموش و روشن میکنم شرینگ دوباره خوب میشه .آیا روشی هست که من فقط اینترنت رسیور را نرم افزاری قطع و وصل کنم؟ .نه خوده رسیور

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
دوستان رسیور من Starsat 2000HD Hyper هست و شرینگ مجانی استفاده میکنم. بیشتر وقتها بعد از نیم ساعت شریگ قطع و وصل میشه و وقتی که من رسیور را کامل خاموش و روشن میکنم شرینگ دوباره خوب میشه .آیا روشی هست که من فقط اینترنت رسیور را نرم افزاری قطع و وصل کنم؟ .نه خوده رسیور

با اجازه اساتید این مشکل از اینترنت شما هم میتونه باشه .شما با اخرین نرم افزار توی سایت اپدیت کنید .واز کانال اماده استفاده نکنید .مجدد کانال یابی کنید .از داخل سرور هم میتونید اینترنت رو فعال وغیر فعال کنید .نیازی به خاموش روشن کردن نخواهید داشت .موفق باشید

hot_boys2005

کاربر
2006-10-10
99
191
لطفا از داخل سرور که میشه اینترنت را قط و وصل کرد آموزش بدید و در ضمن رسیور من با کابل Lan به مودم وصله

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
لطفا از داخل سرور که میشه اینترنت را قط و وصل کرد آموزش بدید و در ضمن رسیور من با کابل Lan به مودم وصله
f1+1+1+1 رواز روی کنترل پشت سر هم بزنید ودر منو بازشده اینترنت راon.off کنید .ولی ضرورت این کار اپدیت با اخرین نرم افزار است .موفق باشید

superstar

کاربر
2006-10-21
54
96
سلام
یه ریسور 2000ایس دارم از کارتن که دراوردذم برنامه بهش دادم این مشکل براش پیش اومد
همه چیزش درسته فقط تصویر که نشون میده چندین خط عمودی داره مثل اینکه کارت گرافیک کامپیوتر مشکل داشته باشه کابل اچ دی تست کردم ار اف و همه نمونه تست کردم ایا با نرم افزار خاصی درست میشه یا خیر در ضمن فقط موقع نمایش خرابه تصویر منو درسته از خونه خودمون جای دیگه هم بردم وتست کردم

hot_boys2005

کاربر
2006-10-10
99
191
دوستان من یه رسیور Starsat 2000HD Hyper دارم که یه هارد کسترنال 500 گیگابایت ترسنت با فرمت Fat روش بود و خوب کار میکرد. ولی من هارد قدیمی را برداشتم و یه هارد اکسترنال دیگر ترنسد 1 ترابایت با فرمت NTFS رو رسیورم گذاشتم .مشکلی که دارم وقتی میرم فایلهای درون هارد ببینم ( با دکمه play روی کنترل) سرعت رسیور کند میشه و یخورده عزیت میکنه و هنگام پخش فیلمها برای چند ثانیه استوپ میکنه. میشه بگید مشگل از چیه؟

hot_boys2005

کاربر
2006-10-10
99
191
و ورژن قدیمی من هست 1.58و من میخوام رسیورم را با ورژن جدید آپدیت کنم ولی میترسم تنظیمات دیشگردانم حذف بشه . چیکار کنم که پس از آپدیت و رسیت فکتوری رسیور دوباره تنضیمات آنتن گردونم را بیاورم

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
و ورژن قدیمی من هست 1.58و من میخوام رسیورم را با ورژن جدید آپدیت کنم ولی میترسم تنظیمات دیشگردانم حذف بشه . چیکار کنم که پس از آپدیت و رسیت فکتوری رسیور دوباره تنضیمات آنتن گردونم را بیاورم

درود
دوست عزیز منم دیش گردان دارم بعد از آپدیت تنظیمات گردان میم.نه ولی محض احتیاط از لیست کانالهات بکاپ بگیر،اگر بعد از نصب نرم افزار تنظیمات از بین رفت بکاپ رو برگردون

بالا