hot_boys2005
کاربر
- 2006-10-10
- 99
- 191
جمله اولتون متوجه نشدم و از بکاپ کدوم قسمتو اتخاب کنم؟
جمله اولتون متوجه نشدم و از بکاپ کدوم قسمتو اتخاب کنم؟
دوستان من Starsat 2000HD Hyper با ورژن 1.58 دارم . برای آپدیتش کدام ورژن را پیشنهاد میکنید که احتمال هنگ و خرابیش بعد از آبدیت کردن کم باشه؟
درودبا سلام و احترام و تبرک عید سعید فطر
رسیور استارست 2100hd نو ورژن1.62 برنامه ریزی شده و پس از حدود 4 ساعت کار کردن تصویر رسیور سیاه وسفید شده مشکل از چی میتونه باشه (( با سپاس فراوان))
با سلام
یه دستگاه استارست2100hd دارم.دستگاه به هیچ عنوان نرم افزار برای ابدیت کردن قبول نمی کند.از طریق فلش مموری ارور105 می دهد.از طریق کابل هم به هیچ عنوان نرم افزار را قبول نمی کنه و کلمه h روی پنل دستگاه میاد ولی نرم افزار انتقال پیدا نمیکنه.
در قسمت اطلاعات محصول به این صورت نوشته شده است.
نام محصول:sr-2100hd
نسخه سخت افزاری:ALI3601_A
نسخه نرم افزاری:1.18
تاریخ نرم افزار:11sep2012
خواستم سوال کنم علت چیست و به چه صورت قابل حل شدن هست
با تشکر
سلام آقا علی لطفا لودر 2100 هایپر رو هم بذارید ممنون می شم
درود
می توانید از لودر 2000 و 8800 استفاده نماید
لودر در بخش مربوط موجود است
با ید با روش جامبر زدن رسیور خود را جیتک نمایید
سلام اقا وحید
من تعمیر کار نیستم.البته یه بار ایکلاس 9595 را خودم کابلشو درست کردم و جیتک کردم.به نظر شما من خودم میتونم این کار را انجام بدم.اگه یه کم توضیح بدی ممنون میشم.
با تشکر
اقا وحید اگه زحمتی نیست یه توضیح مختصر در این مورد بدید که چطوری این کار را انجام بدم ممنوم میشم. چون خدمت شما عرض کردم که تعمیر کار نیستم. با تشکراره من خودم انجام دادم راحت جواب داد
اقا وحید اگه زحمتی نیست یه توضیح مختصر در این مورد بدید که چطوری این کار را انجام بدم ممنوم میشم. چون خدمت شما عرض کردم که تعمیر کار نیستم. با تشکر
درود
لودر جهت انتقال نرم افزار توسط pc
ممنون علی جان ولی این لودر همون لودر 2000 هایپر هستش روش کار نمی ده تست کردم اگه لودر دیگری سراغ دارید ممنون می شم